- 29 Mayıs 2021
- 3.063
- 6.009
- 108
- 40
Bi keresinde ben de dozu çok kaçırmıştım, prospektüsünde kabızlık tedavis için yetişkinlerde 4 ölçü yazıyor, 4 ölçü içtiğimde nasıl bi ishal ve kusma yapmıştı anlatamam o zaman hamile değildim neyse ki. prospektüste yazan yetişkin ölçüsü çok geliyor mesela bana, sanırım kiloya göre almak gerekiyor. Ben içindeki küçük kaşıkla 1-1,5 ölçek alınca ishal olmadan rahatça tuvalete çıkabiliyorum.Ya magnesiyi bi süre kullandım hatta ishale çevirdi bıraktım. Sonra 30. Haftadan sonra tekrar kabızlık başladı yine başladım ama hiç fayda etmiyor. Yanlış mı içiyorum anlamadım ki özel bi yöntemi mi var o küçük kaşık kısmıyla bir ölçek içiyorum daha mı fazla içmeliyim
Eminim kuzum ya çünkü eğildim çorap giyerken regl olur gibi fort diye geldi bi baktım kanama sonra peçete koydun oraya pembe su geldi kesildiPopondan gelmediğine emin miyiz patikli?
Tansiyon ölçtüremez misin bi baktırsan mı hepimiz nazara geldik yarabbim bi okunsak mı grupçaKızlar inanılmaz bir baş ağrım var. Yemek yemeyi geciktirdim bugün sonra da aniden yedim. Tarhana çorbası ile azcık mantar sote yedim ekmekle. Aniden yediğim zamanlarda böyle başım ağrırdı ama su mu içerdim geçerdi. Alın kısmım ağrıyor. Tansiyon değildir dimi? Herhangi bi nabız yükselmem kendimi kötü hissetmem yok bu arada. Gözümü oymak istiyorum öyle bir ağrı.
Bende hep 1 alıyordum biraz artırayım öyleyse inşallah işe yararBi keresinde ben de dozu çok kaçırmıştım, prospektüsünde kabızlık tedavis için yetişkinlerde 4 ölçü yazıyor, 4 ölçü içtiğimde nasıl bi ishal ve kusma yapmıştı anlatamam o zaman hamile değildim neyse ki. prospektüste yazan yetişkin ölçüsü çok geliyor mesela bana, sanırım kiloya göre almak gerekiyor. Ben içindeki küçük kaşıkla 1-1,5 ölçek alınca ishal olmadan rahatça tuvalete çıkabiliyorum.
Ama nolur birden içinde yazdığı gibi 4 ölçü alma, ben o akşam ölüyorum sandıydım. Yavaş yavaş 1-1,5-2 deneye deneye çıkmaya çalış. imkanın varsa doktoruna danışBende hep 1 alıyordum biraz artırayım öyleyse inşallah işe yarar
İyi olmaya çalışıyoruz minik büyümeye çalışıyor, çok az bir solunum desteği alıyor inşallah ayrılması için ilaçlar başlandı. Dua edin nolur kızıma
Yok yok cesaret edemem zaten en fazla 1,5 ölçüAma nolur birden içinde yazdığı gibi 4 ölçü alma, ben o akşam ölüyorum sandıydım. Yavaş yavaş 1-1,5-2 deneye deneye çıkmaya çalış. imkanın varsa doktoruna danış
İnşallah çok çabuk toparlanır canım kızlar aceleci oldu biraz burda.İyi olmaya çalışıyoruz minik büyümeye çalışıyor, çok az bir solunum desteği alıyor inşallah ayrılması için ilaçlar başlandı. Dua edin nolur kızıma
Hayırlı uğurlu olsun canım arkadaşımCanlarım ballarım.. Hepinize çok teşekkür ederim. İnsanlık şaheseri economistcim Yazmış zaten sağolsun. Hastaneye gelirken çoraplarıma kadar suydum, meğer ne çok amniyon sıvısı biriktirmişim içimdebir nişan geldi avuç avuç kanlı mukus aman Allahım vırç vırç her yanım. Ciğer geliştirici sonra 5 saat beklenebilir çok kuvvetlidir sancılarım önce serklajı alacaklardır sonra baktılar sancı çok zaten durmayacak diyip doğuma aldılar. Spinaldi ağzıma edildi yine inş bundan sonrasında baş boyun bel ağrısı yapmaz. Çıktığında başta sessizdi korktum ama sonra yavaş yükselen sesle ağlamaya başladı. Solunumu u sordum desteksiz nefes alıyor dediler oh dedim. Sonra gitti zannettim sesi çıkmayınca uyumuş hep benimle aynı yerde kaldı hiç çıkarmadılar. Hepatit aşıısı kesinlikle istemediğimi söyledim sadece k vit yapıldı. Beni kapatıp serklaja başlayınca ellerimin bağını açtılar örtüyü kenara çekip baktım hemşire parmağını emdiriyordu. Var mı emme refleksi dedim, hem nasıl dedi çok sevindim. Çok güçlü bir kız haftasına göre dedi. 2220 g 45 cm doğdu. Çok minik geldi gözüme ufacık ötesi reanimasyonda beni ısıtırken hemşire memeye tuttu bi iki çekti ama hiç sızıntı bile olmayınca bastı çığlığı devam etmedi. 5cc mama hazırladı hemşire memeye sıktı o memeden onu emdi. Kum torbası koydular hangi çağda yaşıyoruz bilmiyorum, çok batırdılar elle de avaz avazım hep, hatta bi hemşireye kavga ettim baya. Ameliyathane ye gelen yenidoğan Dr u iyi durumu sizinle gelir eve dedi. Servise beraber çıktık. Giydirdiler kocaman oldu kıyafetleri yine memeye tuttular ama uyuyordu hiç emmedi. Servisteki Dr beğenmedi morlukları yoğun bakıma alıcaz dediler tekrar soydular üzüldük tabi çok. Akşam 6 gibi gittik gördük hemşire durumu iyi saturasyon iyi ama nedenini bulmaya çalışıyoruz morarmaların dedi. Kan sonuçları iyi çıkarsa belki yarına verirler yanımıza. Memede hiç süt yok pis kuru ceviz kadarla utanmazlar. Şimdi kv kp elti kayın geldi sonr a yazarım. Hepinizi çok öpüyorum
Ben direkt suya atıp iyice çözdürüp içiyorum, tadı çok kötü olduğu için de hemen arkasından onun tadını örtecek hurma gibi veya çikolata gibi birşey alıyorumYok yok cesaret edemem zaten en fazla 1,5 ölçüben ilk denememde bi kaç gün 1 ölçüyle ishal olmuştum. Naısl alıyodun yoğurtla mı suyla mı
Tmm cnm çok sağ ol bende deneyeyim inşallah fayda görürümBen direkt suya atıp iyice çözdürüp içiyorum, tadı çok kötü olduğu için de hemen arkasından onun tadını örtecek hurma gibi veya çikolata gibi birşey alıyorum
Ah canım aynıyız çok şiddetli geçmiyor tansiyonum normal benimde ölçtük acaba gripmi oluyoruzKızlar inanılmaz bir baş ağrım var. Yemek yemeyi geciktirdim bugün sonra da aniden yedim. Tarhana çorbası ile azcık mantar sote yedim ekmekle. Aniden yediğim zamanlarda böyle başım ağrırdı ama su mu içerdim geçerdi. Alın kısmım ağrıyor. Tansiyon değildir dimi? Herhangi bi nabız yükselmem kendimi kötü hissetmem yok bu arada. Gözümü oymak istiyorum öyle bir ağrı.
Canım inş en kısa zmnda hallolur , aklında olsun ; gecen gün okudum bi yerde. Memene koyduğun pedi, bebeğinin yanına koysunlar söyle de; senin kokunu alır hem daha iyi hisseder gibiİyi olmaya çalışıyoruz minik büyümeye çalışıyor, çok az bir solunum desteği alıyor inşallah ayrılması için ilaçlar başlandı. Dua edin nolur kızıma
Kuzum hayırlı uğurlu olsun rabbim analı babalı büyütsün insalalh çok şükur bugünlere geldi bundan sonrada hepsi çok güzel olacak güzel düşün dualarimizn senle ve ipek bocegiyle Allah'a emanet ol sağlıcakla kucagindan alıp çıkmayı nasip etsin rabbimCanlarım ballarım.. Hepinize çok teşekkür ederim. İnsanlık şaheseri economistcim Yazmış zaten sağolsun. Hastaneye gelirken çoraplarıma kadar suydum, meğer ne çok amniyon sıvısı biriktirmişim içimdebir nişan geldi avuç avuç kanlı mukus aman Allahım vırç vırç her yanım. Ciğer geliştirici sonra 5 saat beklenebilir çok kuvvetlidir sancılarım önce serklajı alacaklardır sonra baktılar sancı çok zaten durmayacak diyip doğuma aldılar. Spinaldi ağzıma edildi yine inş bundan sonrasında baş boyun bel ağrısı yapmaz. Çıktığında başta sessizdi korktum ama sonra yavaş yükselen sesle ağlamaya başladı. Solunumu u sordum desteksiz nefes alıyor dediler oh dedim. Sonra gitti zannettim sesi çıkmayınca uyumuş hep benimle aynı yerde kaldı hiç çıkarmadılar. Hepatit aşıısı kesinlikle istemediğimi söyledim sadece k vit yapıldı. Beni kapatıp serklaja başlayınca ellerimin bağını açtılar örtüyü kenara çekip baktım hemşire parmağını emdiriyordu. Var mı emme refleksi dedim, hem nasıl dedi çok sevindim. Çok güçlü bir kız haftasına göre dedi. 2220 g 45 cm doğdu. Çok minik geldi gözüme ufacık ötesi reanimasyonda beni ısıtırken hemşire memeye tuttu bi iki çekti ama hiç sızıntı bile olmayınca bastı çığlığı devam etmedi. 5cc mama hazırladı hemşire memeye sıktı o memeden onu emdi. Kum torbası koydular hangi çağda yaşıyoruz bilmiyorum, çok batırdılar elle de avaz avazım hep, hatta bi hemşireye kavga ettim baya. Ameliyathane ye gelen yenidoğan Dr u iyi durumu sizinle gelir eve dedi. Servise beraber çıktık. Giydirdiler kocaman oldu kıyafetleri yine memeye tuttular ama uyuyordu hiç emmedi. Servisteki Dr beğenmedi morlukları yoğun bakıma alıcaz dediler tekrar soydular üzüldük tabi çok. Akşam 6 gibi gittik gördük hemşire durumu iyi saturasyon iyi ama nedenini bulmaya çalışıyoruz morarmaların dedi. Kan sonuçları iyi çıkarsa belki yarına verirler yanımıza. Memede hiç süt yok pis kuru ceviz kadarla utanmazlar. Şimdi kv kp elti kayın geldi sonr a yazarım. Hepinizi çok öpüyorum
Hoşgelmiş İpek kızCanlarım ballarım.. Hepinize çok teşekkür ederim. İnsanlık şaheseri economistcim Yazmış zaten sağolsun. Hastaneye gelirken çoraplarıma kadar suydum, meğer ne çok amniyon sıvısı biriktirmişim içimdebir nişan geldi avuç avuç kanlı mukus aman Allahım vırç vırç her yanım. Ciğer geliştirici sonra 5 saat beklenebilir çok kuvvetlidir sancılarım önce serklajı alacaklardır sonra baktılar sancı çok zaten durmayacak diyip doğuma aldılar. Spinaldi ağzıma edildi yine inş bundan sonrasında baş boyun bel ağrısı yapmaz. Çıktığında başta sessizdi korktum ama sonra yavaş yükselen sesle ağlamaya başladı. Solunumu u sordum desteksiz nefes alıyor dediler oh dedim. Sonra gitti zannettim sesi çıkmayınca uyumuş hep benimle aynı yerde kaldı hiç çıkarmadılar. Hepatit aşıısı kesinlikle istemediğimi söyledim sadece k vit yapıldı. Beni kapatıp serklaja başlayınca ellerimin bağını açtılar örtüyü kenara çekip baktım hemşire parmağını emdiriyordu. Var mı emme refleksi dedim, hem nasıl dedi çok sevindim. Çok güçlü bir kız haftasına göre dedi. 2220 g 45 cm doğdu. Çok minik geldi gözüme ufacık ötesi reanimasyonda beni ısıtırken hemşire memeye tuttu bi iki çekti ama hiç sızıntı bile olmayınca bastı çığlığı devam etmedi. 5cc mama hazırladı hemşire memeye sıktı o memeden onu emdi. Kum torbası koydular hangi çağda yaşıyoruz bilmiyorum, çok batırdılar elle de avaz avazım hep, hatta bi hemşireye kavga ettim baya. Ameliyathane ye gelen yenidoğan Dr u iyi durumu sizinle gelir eve dedi. Servise beraber çıktık. Giydirdiler kocaman oldu kıyafetleri yine memeye tuttular ama uyuyordu hiç emmedi. Servisteki Dr beğenmedi morlukları yoğun bakıma alıcaz dediler tekrar soydular üzüldük tabi çok. Akşam 6 gibi gittik gördük hemşire durumu iyi saturasyon iyi ama nedenini bulmaya çalışıyoruz morarmaların dedi. Kan sonuçları iyi çıkarsa belki yarına verirler yanımıza. Memede hiç süt yok pis kuru ceviz kadarla utanmazlar. Şimdi kv kp elti kayın geldi sonr a yazarım. Hepinizi çok öpüyorum
Geçmiş olsun queen Rabbim sağlıcakla evinize geçmeyi nasib eylesin inşallahCanlarım ballarım.. Hepinize çok teşekkür ederim. İnsanlık şaheseri economistcim Yazmış zaten sağolsun. Hastaneye gelirken çoraplarıma kadar suydum, meğer ne çok amniyon sıvısı biriktirmişim içimdebir nişan geldi avuç avuç kanlı mukus aman Allahım vırç vırç her yanım. Ciğer geliştirici sonra 5 saat beklenebilir çok kuvvetlidir sancılarım önce serklajı alacaklardır sonra baktılar sancı çok zaten durmayacak diyip doğuma aldılar. Spinaldi ağzıma edildi yine inş bundan sonrasında baş boyun bel ağrısı yapmaz. Çıktığında başta sessizdi korktum ama sonra yavaş yükselen sesle ağlamaya başladı. Solunumu u sordum desteksiz nefes alıyor dediler oh dedim. Sonra gitti zannettim sesi çıkmayınca uyumuş hep benimle aynı yerde kaldı hiç çıkarmadılar. Hepatit aşıısı kesinlikle istemediğimi söyledim sadece k vit yapıldı. Beni kapatıp serklaja başlayınca ellerimin bağını açtılar örtüyü kenara çekip baktım hemşire parmağını emdiriyordu. Var mı emme refleksi dedim, hem nasıl dedi çok sevindim. Çok güçlü bir kız haftasına göre dedi. 2220 g 45 cm doğdu. Çok minik geldi gözüme ufacık ötesi reanimasyonda beni ısıtırken hemşire memeye tuttu bi iki çekti ama hiç sızıntı bile olmayınca bastı çığlığı devam etmedi. 5cc mama hazırladı hemşire memeye sıktı o memeden onu emdi. Kum torbası koydular hangi çağda yaşıyoruz bilmiyorum, çok batırdılar elle de avaz avazım hep, hatta bi hemşireye kavga ettim baya. Ameliyathane ye gelen yenidoğan Dr u iyi durumu sizinle gelir eve dedi. Servise beraber çıktık. Giydirdiler kocaman oldu kıyafetleri yine memeye tuttular ama uyuyordu hiç emmedi. Servisteki Dr beğenmedi morlukları yoğun bakıma alıcaz dediler tekrar soydular üzüldük tabi çok. Akşam 6 gibi gittik gördük hemşire durumu iyi saturasyon iyi ama nedenini bulmaya çalışıyoruz morarmaların dedi. Kan sonuçları iyi çıkarsa belki yarına verirler yanımıza. Memede hiç süt yok pis kuru ceviz kadarla utanmazlar. Şimdi kv kp elti kayın geldi sonr a yazarım. Hepinizi çok öpüyorum
Cok gecmis olsun canim hala 45kiloyum artik son tremestirda alamam bence cunku mide kapasitem iyice küçüldü.Yok yok ben seni merak ettim kilo alamıyordun ya canım, benim cumartesi randevum bakalım bebiş neyapıyormuş ben gündüz hiç hamile değilmişim gibiyim akşam ağrılar başlıyor yaşlı nineler gibi yürüyorum
Ben molfix pure 1 numara 180 aldım 2 numara da aldım duruyor her seye zam gelecek malum beşik içinde bir tane anne yanı aldım abisinin beşiği vardı park beşik onu da kullanacağım sonra evinin büyüklüğüne göre al derimAaa a quen dogurdu mu.
ya benim daha ne terligim ne hasta bezim
Ne de çocuğumun bezi var
Besigim bile yok
Bu arada hemen sorayım. Molfix pure soft alac 1 numara 160 tane cok mu. 80 li mi alim.
Bide besik icin 50cm 90cm olcu cok mu kucuk. 60cm 120 olani mi daha iyi olur.
Debent yerine yanlardan cirtli olan hasta bezleri var onlar daha mi kullanışlı olur.
Ay kuvet setim ve sampuanim da yok
Canim gözün aydin kavusmussunuzCanlarım ballarım.. Hepinize çok teşekkür ederim. İnsanlık şaheseri economistcim Yazmış zaten sağolsun. Hastaneye gelirken çoraplarıma kadar suydum, meğer ne çok amniyon sıvısı biriktirmişim içimdebir nişan geldi avuç avuç kanlı mukus aman Allahım vırç vırç her yanım. Ciğer geliştirici sonra 5 saat beklenebilir çok kuvvetlidir sancılarım önce serklajı alacaklardır sonra baktılar sancı çok zaten durmayacak diyip doğuma aldılar. Spinaldi ağzıma edildi yine inş bundan sonrasında baş boyun bel ağrısı yapmaz. Çıktığında başta sessizdi korktum ama sonra yavaş yükselen sesle ağlamaya başladı. Solunumu u sordum desteksiz nefes alıyor dediler oh dedim. Sonra gitti zannettim sesi çıkmayınca uyumuş hep benimle aynı yerde kaldı hiç çıkarmadılar. Hepatit aşıısı kesinlikle istemediğimi söyledim sadece k vit yapıldı. Beni kapatıp serklaja başlayınca ellerimin bağını açtılar örtüyü kenara çekip baktım hemşire parmağını emdiriyordu. Var mı emme refleksi dedim, hem nasıl dedi çok sevindim. Çok güçlü bir kız haftasına göre dedi. 2220 g 45 cm doğdu. Çok minik geldi gözüme ufacık ötesi reanimasyonda beni ısıtırken hemşire memeye tuttu bi iki çekti ama hiç sızıntı bile olmayınca bastı çığlığı devam etmedi. 5cc mama hazırladı hemşire memeye sıktı o memeden onu emdi. Kum torbası koydular hangi çağda yaşıyoruz bilmiyorum, çok batırdılar elle de avaz avazım hep, hatta bi hemşireye kavga ettim baya. Ameliyathane ye gelen yenidoğan Dr u iyi durumu sizinle gelir eve dedi. Servise beraber çıktık. Giydirdiler kocaman oldu kıyafetleri yine memeye tuttular ama uyuyordu hiç emmedi. Servisteki Dr beğenmedi morlukları yoğun bakıma alıcaz dediler tekrar soydular üzüldük tabi çok. Akşam 6 gibi gittik gördük hemşire durumu iyi saturasyon iyi ama nedenini bulmaya çalışıyoruz morarmaların dedi. Kan sonuçları iyi çıkarsa belki yarına verirler yanımıza. Memede hiç süt yok pis kuru ceviz kadarla utanmazlar. Şimdi kv kp elti kayın geldi sonr a yazarım. Hepinizi çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?