2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bi keresinde ben de dozu çok kaçırmıştım, prospektüsünde kabızlık tedavis için yetişkinlerde 4 ölçü yazıyor, 4 ölçü içtiğimde nasıl bi ishal ve kusma yapmıştı anlatamam o zaman hamile değildim neyse ki. prospektüste yazan yetişkin ölçüsü çok geliyor mesela bana, sanırım kiloya göre almak gerekiyor. Ben içindeki küçük kaşıkla 1-1,5 ölçek alınca ishal olmadan rahatça tuvalete çıkabiliyorum.

Kızlar inanılmaz bir baş ağrım var. Yemek yemeyi geciktirdim bugün sonra da aniden yedim. Tarhana çorbası ile azcık mantar sote yedim ekmekle. Aniden yediğim zamanlarda böyle başım ağrırdı ama su mu içerdim geçerdi. Alın kısmım ağrıyor. Tansiyon değildir dimi? Herhangi bi nabız yükselmem kendimi kötü hissetmem yok bu arada. Gözümü oymak istiyorum öyle bir ağrı.

T
Tansiyon ölçtüremez misin bi baktırsan mı hepimiz nazara geldik yarabbim bi okunsak mı grupça

Bende hep 1 alıyordum biraz artırayım öyleyse inşallah işe yarar

Ama nolur birden içinde yazdığı gibi 4 ölçü alma, ben o akşam ölüyorum sandıydım. Yavaş yavaş 1-1,5-2 deneye deneye çıkmaya çalış. imkanın varsa doktoruna danış
Yok yok cesaret edemem zaten en fazla 1,5 ölçü ben ilk denememde bi kaç gün 1 ölçüyle ishal olmuştum. Naısl alıyodun yoğurtla mı suyla mı

İyi olmaya çalışıyoruz minik büyümeye çalışıyor, çok az bir solunum desteği alıyor inşallah ayrılması için ilaçlar başlandı. Dua edin nolur kızıma
İnşallah çok çabuk toparlanır canım kızlar aceleci oldu biraz burda. Ama merak etme annesi çok ta güçlüler. Allah yar ve yardımcınız olsun

Hayırlı uğurlu olsun canım arkadaşım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bol sütlerin olsun inş ipek kızına selamlar

Yok yok cesaret edemem zaten en fazla 1,5 ölçü ben ilk denememde bi kaç gün 1 ölçüyle ishal olmuştum. Naısl alıyodun yoğurtla mı suyla mı
Ben direkt suya atıp iyice çözdürüp içiyorum, tadı çok kötü olduğu için de hemen arkasından onun tadını örtecek hurma gibi veya çikolata gibi birşey alıyorum

Ah canım aynıyız çok şiddetli geçmiyor tansiyonum normal benimde ölçtük acaba gripmi oluyoruz

İyi olmaya çalışıyoruz minik büyümeye çalışıyor, çok az bir solunum desteği alıyor inşallah ayrılması için ilaçlar başlandı. Dua edin nolur kızıma
Canım inş en kısa zmnda hallolur , aklında olsun ; gecen gün okudum bi yerde. Memene koyduğun pedi, bebeğinin yanına koysunlar söyle de; senin kokunu alır hem daha iyi hisseder gibi

Kuzum hayırlı uğurlu olsun rabbim analı babalı büyütsün insalalh çok şükur bugünlere geldi bundan sonrada hepsi çok güzel olacak güzel düşün dualarimizn senle ve ipek bocegiyle Allah'a emanet ol sağlıcakla kucagindan alıp çıkmayı nasip etsin rabbim

Hoşgelmiş İpek kız
Maşallah 2220 gr tosun yapmışsın çocugu içinde
Durumu da iyi sizinle eve gelebilecek kadar da güçlü orada kalırsa bile çok az kalır, yarına annesine kavuşur bence Sağlıkla büyüsün inşallah minik kuzu

Geçmiş olsun queen Rabbim sağlıcakla evinize geçmeyi nasib eylesin inşallah

Cok gecmis olsun canim hala 45kiloyum artik son tremestirda alamam bence cunku mide kapasitem iyice küçüldü.

Ben molfix pure 1 numara 180 aldım 2 numara da aldım duruyor her seye zam gelecek malum beşik içinde bir tane anne yanı aldım abisinin beşiği vardı park beşik onu da kullanacağım sonra evinin büyüklüğüne göre al derim

Canim gözün aydin kavusmussunuzkendi kendine nefes almasına cok sevindim morluk sebebi de bulunur inşallah. Haber verdigin icin tesekkur ederiz seni merak ediyorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…