- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Tansiyonda genelde basin tam tepe noktasiyla ense agriyor. Ben ayazda soğukta kalınca genelde anlim agrir.Kızlar inanılmaz bir baş ağrım var. Yemek yemeyi geciktirdim bugün sonra da aniden yedim. Tarhana çorbası ile azcık mantar sote yedim ekmekle. Aniden yediğim zamanlarda böyle başım ağrırdı ama su mu içerdim geçerdi. Alın kısmım ağrıyor. Tansiyon değildir dimi? Herhangi bi nabız yükselmem kendimi kötü hissetmem yok bu arada. Gözümü oymak istiyorum öyle bir ağrı.
kizz sen bi dur yerinde daha fazla heyecan kaldıramaz bu bünyelerYakşamlar kızlar taraklı ana bu akşamda acillik oldubu kabız bana erken doğum yaptırmaz inşallah . Wc de yine aşırı zorlanmadan sonra duşa girdim çıktım çorabımı giyerken sıcak sıcak bişi deldi baktım bornoz kıpkırmızı adet kanı gibi değil ama sulu kan gelmiş ama birden fort diye geldi yani az az değil Dru aradım hemen peçete koy takip et dedi o ilk gelen kanamadan sonra damla damla gelmeye devam etti. Gidip nst çekildim sancı vs bişi yok drum dinlen ve suyu takip et peçete sırılsıklam olur gibi ıslanırsa gel dedi. Baktım gelen giden yok druma güveniyorum inşallah doğurmuyorumdur
2 numara aldim bende bir tane ama üzerinde 3 6 kilo yazdığı için herhalde bu olur diyerek tamamen dalgınlıkla aldım. Oda kargoda gelmedi.Ben molfix pure 1 numara 180 aldım 2 numara da aldım duruyor her seye zam gelecek malum beşik içinde bir tane anne yanı aldım abisinin beşiği vardı park beşik onu da kullanacağım sonra evinin büyüklüğüne göre al derim
İlaç almak istemiyorsan canım patatesi halha halka dogra az tuz alın kismina koy üzerine bir yazma bağla agiriis çeker insallah çok geçmiş olsun canım eğer evde migren taşı varsa oda çok iyi oluyorKızlar inanılmaz bir baş ağrım var. Yemek yemeyi geciktirdim bugün sonra da aniden yedim. Tarhana çorbası ile azcık mantar sote yedim ekmekle. Aniden yediğim zamanlarda böyle başım ağrırdı ama su mu içerdim geçerdi. Alın kısmım ağrıyor. Tansiyon değildir dimi? Herhangi bi nabız yükselmem kendimi kötü hissetmem yok bu arada. Gözümü oymak istiyorum öyle bir ağrı.
Dualarımız sizinle Allah’ın izniyle çok daha iyi olacaktırİyi olmaya çalışıyoruz minik büyümeye çalışıyor, çok az bir solunum desteği alıyor inşallah ayrılması için ilaçlar başlandı. Dua edin nolur kızıma
Canım şekerden de olabilir birden yükselince o yapmıştır benim de bugün basım çok ağrıyordu bir baktım şekerim 50ye dusmusKızlar inanılmaz bir baş ağrım var. Yemek yemeyi geciktirdim bugün sonra da aniden yedim. Tarhana çorbası ile azcık mantar sote yedim ekmekle. Aniden yediğim zamanlarda böyle başım ağrırdı ama su mu içerdim geçerdi. Alın kısmım ağrıyor. Tansiyon değildir dimi? Herhangi bi nabız yükselmem kendimi kötü hissetmem yok bu arada. Gözümü oymak istiyorum öyle bir ağrı.
Suan hala kargo da elime ulaşmadı diğer yerlere de baktım burda karar kaldım çok da güzel yapmış inş elime gelince de aynı düşünürüm .Canım ben kullandım ama bebeğim epey küçüktü bence antibiyotiğin bebeğin hareketlerini kısıtlamasıyla ilgisi yoktur 12 hareket saymazsan nst gel bakalım demişti bana doktorum ama endişelenme zaten iyidir bebeğin.
İsimli çıkışlardan bende istiyorum varsa foto atarmısın canım ? Bebeğin normal pozisyondaysa normal de olabilir hangisi anne bebek için sağlıklı gerçekleşecekse o olsun bi şekilde atlatacağız .
Toplam.kac kilo aldın canim. Bende artık.cok.cok.az yiyebiliyorum. Ve vicdan azabı çekiyorum. Keske normal zamanda da böyle olsam.Cok gecmis olsun canim hala 45kiloyum artik son tremestirda alamam bence cunku mide kapasitem iyice küçüldü.
Çok ta güzel olmuşSuan hala kargo da elime ulaşmadı diğer yerlere de baktım burda karar kaldım çok da güzel yapmış inş elime gelince de aynı düşünürüm .
Güle güle giysin canım inşallah tam istediğin gibi olurSuan hala kargo da elime ulaşmadı diğer yerlere de baktım burda karar kaldım çok da güzel yapmış inş elime gelince de aynı düşünürüm .
Maşallah size daha iyi olursunuz inş ben bazı konuları kaçırmışım galiba neden erken doğdu ? Aslında günümüz de aynı mış sizinleCanlarım ballarım.. Hepinize çok teşekkür ederim. İnsanlık şaheseri economistcim Yazmış zaten sağolsun. Hastaneye gelirken çoraplarıma kadar suydum, meğer ne çok amniyon sıvısı biriktirmişim içimdebir nişan geldi avuç avuç kanlı mukus aman Allahım vırç vırç her yanım. Ciğer geliştirici sonra 5 saat beklenebilir çok kuvvetlidir sancılarım önce serklajı alacaklardır sonra baktılar sancı çok zaten durmayacak diyip doğuma aldılar. Spinaldi ağzıma edildi yine inş bundan sonrasında baş boyun bel ağrısı yapmaz. Çıktığında başta sessizdi korktum ama sonra yavaş yükselen sesle ağlamaya başladı. Solunumu u sordum desteksiz nefes alıyor dediler oh dedim. Sonra gitti zannettim sesi çıkmayınca uyumuş hep benimle aynı yerde kaldı hiç çıkarmadılar. Hepatit aşıısı kesinlikle istemediğimi söyledim sadece k vit yapıldı. Beni kapatıp serklaja başlayınca ellerimin bağını açtılar örtüyü kenara çekip baktım hemşire parmağını emdiriyordu. Var mı emme refleksi dedim, hem nasıl dedi çok sevindim. Çok güçlü bir kız haftasına göre dedi. 2220 g 45 cm doğdu. Çok minik geldi gözüme ufacık ötesi reanimasyonda beni ısıtırken hemşire memeye tuttu bi iki çekti ama hiç sızıntı bile olmayınca bastı çığlığı devam etmedi. 5cc mama hazırladı hemşire memeye sıktı o memeden onu emdi. Kum torbası koydular hangi çağda yaşıyoruz bilmiyorum, çok batırdılar elle de avaz avazım hep, hatta bi hemşireye kavga ettim baya. Ameliyathane ye gelen yenidoğan Dr u iyi durumu sizinle gelir eve dedi. Servise beraber çıktık. Giydirdiler kocaman oldu kıyafetleri yine memeye tuttular ama uyuyordu hiç emmedi. Servisteki Dr beğenmedi morlukları yoğun bakıma alıcaz dediler tekrar soydular üzüldük tabi çok. Akşam 6 gibi gittik gördük hemşire durumu iyi saturasyon iyi ama nedenini bulmaya çalışıyoruz morarmaların dedi. Kan sonuçları iyi çıkarsa belki yarına verirler yanımıza. Memede hiç süt yok pis kuru ceviz kadarla utanmazlar. Şimdi kv kp elti kayın geldi sonr a yazarım. Hepinizi çok öpüyorum
Hayırlı uğurlu olsun Queencigim çok şükür sağlıkla doğdu evladın inşallah rn kıza zamanda yanına verirler ben hemen geleceğine inanıyorumCanlarım ballarım.. Hepinize çok teşekkür ederim. İnsanlık şaheseri economistcim Yazmış zaten sağolsun. Hastaneye gelirken çoraplarıma kadar suydum, meğer ne çok amniyon sıvısı biriktirmişim içimdebir nişan geldi avuç avuç kanlı mukus aman Allahım vırç vırç her yanım. Ciğer geliştirici sonra 5 saat beklenebilir çok kuvvetlidir sancılarım önce serklajı alacaklardır sonra baktılar sancı çok zaten durmayacak diyip doğuma aldılar. Spinaldi ağzıma edildi yine inş bundan sonrasında baş boyun bel ağrısı yapmaz. Çıktığında başta sessizdi korktum ama sonra yavaş yükselen sesle ağlamaya başladı. Solunumu u sordum desteksiz nefes alıyor dediler oh dedim. Sonra gitti zannettim sesi çıkmayınca uyumuş hep benimle aynı yerde kaldı hiç çıkarmadılar. Hepatit aşıısı kesinlikle istemediğimi söyledim sadece k vit yapıldı. Beni kapatıp serklaja başlayınca ellerimin bağını açtılar örtüyü kenara çekip baktım hemşire parmağını emdiriyordu. Var mı emme refleksi dedim, hem nasıl dedi çok sevindim. Çok güçlü bir kız haftasına göre dedi. 2220 g 45 cm doğdu. Çok minik geldi gözüme ufacık ötesi reanimasyonda beni ısıtırken hemşire memeye tuttu bi iki çekti ama hiç sızıntı bile olmayınca bastı çığlığı devam etmedi. 5cc mama hazırladı hemşire memeye sıktı o memeden onu emdi. Kum torbası koydular hangi çağda yaşıyoruz bilmiyorum, çok batırdılar elle de avaz avazım hep, hatta bi hemşireye kavga ettim baya. Ameliyathane ye gelen yenidoğan Dr u iyi durumu sizinle gelir eve dedi. Servise beraber çıktık. Giydirdiler kocaman oldu kıyafetleri yine memeye tuttular ama uyuyordu hiç emmedi. Servisteki Dr beğenmedi morlukları yoğun bakıma alıcaz dediler tekrar soydular üzüldük tabi çok. Akşam 6 gibi gittik gördük hemşire durumu iyi saturasyon iyi ama nedenini bulmaya çalışıyoruz morarmaların dedi. Kan sonuçları iyi çıkarsa belki yarına verirler yanımıza. Memede hiç süt yok pis kuru ceviz kadarla utanmazlar. Şimdi kv kp elti kayın geldi sonr a yazarım. Hepinizi çok öpüyorum
Benimde ilk öyle idi ama suan bile sıkınca su geliyor yapısal bence birde doğum yapınca stres yapmayın ondan da gelmeyebiliyor sadece odaklanın derim bu 3. Bebeğim olacak ikisinde hiç emme problemi yaşamamıştım inş bunda da yaşamamKizlar süt gelmeden önce goguslerde gerginlik dolgunluk vs oluyor mu. Benimkiler ilk 3 ayda buyudu evet qma simdi bence ici bos. Yumusaciklar.
Cok gecmis olsun canim hala 45kiloyum artik son tremestirda alamam bence cunku mide kapasitem iyice küçüldü.
Kızlar ben de geçen haftalarda kilo alımının durduğunu, midemin almadığını yazmıştım. Alakası var mıdır bilmiyorum tamamen benim uydurmam olabilir ama benim göbeğim düştü aşağı, eskiden tam göğüs altındaydı karnım şu an midem boşaldı gibi eskisi gibi yemeye ve tekrar kilo almaya başladım.Toplam.kac kilo aldın canim. Bende artık.cok.cok.az yiyebiliyorum. Ve vicdan azabı çekiyorum. Keske normal zamanda da böyle olsam.
Çok geçmiş olsun kilosu maşallah harikaCanlarım ballarım.. Hepinize çok teşekkür ederim. İnsanlık şaheseri economistcim Yazmış zaten sağolsun. Hastaneye gelirken çoraplarıma kadar suydum, meğer ne çok amniyon sıvısı biriktirmişim içimdebir nişan geldi avuç avuç kanlı mukus aman Allahım vırç vırç her yanım. Ciğer geliştirici sonra 5 saat beklenebilir çok kuvvetlidir sancılarım önce serklajı alacaklardır sonra baktılar sancı çok zaten durmayacak diyip doğuma aldılar. Spinaldi ağzıma edildi yine inş bundan sonrasında baş boyun bel ağrısı yapmaz. Çıktığında başta sessizdi korktum ama sonra yavaş yükselen sesle ağlamaya başladı. Solunumu u sordum desteksiz nefes alıyor dediler oh dedim. Sonra gitti zannettim sesi çıkmayınca uyumuş hep benimle aynı yerde kaldı hiç çıkarmadılar. Hepatit aşıısı kesinlikle istemediğimi söyledim sadece k vit yapıldı. Beni kapatıp serklaja başlayınca ellerimin bağını açtılar örtüyü kenara çekip baktım hemşire parmağını emdiriyordu. Var mı emme refleksi dedim, hem nasıl dedi çok sevindim. Çok güçlü bir kız haftasına göre dedi. 2220 g 45 cm doğdu. Çok minik geldi gözüme ufacık ötesi reanimasyonda beni ısıtırken hemşire memeye tuttu bi iki çekti ama hiç sızıntı bile olmayınca bastı çığlığı devam etmedi. 5cc mama hazırladı hemşire memeye sıktı o memeden onu emdi. Kum torbası koydular hangi çağda yaşıyoruz bilmiyorum, çok batırdılar elle de avaz avazım hep, hatta bi hemşireye kavga ettim baya. Ameliyathane ye gelen yenidoğan Dr u iyi durumu sizinle gelir eve dedi. Servise beraber çıktık. Giydirdiler kocaman oldu kıyafetleri yine memeye tuttular ama uyuyordu hiç emmedi. Servisteki Dr beğenmedi morlukları yoğun bakıma alıcaz dediler tekrar soydular üzüldük tabi çok. Akşam 6 gibi gittik gördük hemşire durumu iyi saturasyon iyi ama nedenini bulmaya çalışıyoruz morarmaların dedi. Kan sonuçları iyi çıkarsa belki yarına verirler yanımıza. Memede hiç süt yok pis kuru ceviz kadarla utanmazlar. Şimdi kv kp elti kayın geldi sonr a yazarım. Hepinizi çok öpüyorum
Aşk olsunAllah hayırlı uğurlu etsin
Saglikla yanınızda olsun bir an once insallah
Hem heyecanlandım hem cok duygulandim.
Doguranlarda ilk seni yazıyorum.
Ağrım biraz azaldı şükür. Çok geç yaptılar ağrı kesiciyi hemen de etki etmeyince sıkıntı oldu. Gaz çıkaramadım hala o yüzden katı yemek taneli yemek yok. sadece su, akşam 1 bardak meyve suyu içtim bide okadar. Dün akşam 6dan beri sçumUlen tosi ipeğe bak maşşallah 2220 gr demek
Sen iyi misin? gaz çıkardın mı? Ağrın var mı?
Göğüs uçlarını ılık suyla ıslat ovala sonra sağmaya devam et canım. Sütün gelmesi biliyorsun bebeğin salyasıyla ilgiliAğrım biraz azaldı şükür. Çok geç yaptılar ağrı kesiciyi hemen de etki etmeyince sıkıntı oldu. Gaz çıkaramadım hala o yüzden katı yemek taneli yemek yok. sadece su, akşam 1 bardak meyve suyu içtim bide okadar. Dün akşam 6dan beri sçumhiç niyetimden yok gibi bu gaz çıkartmayanadıl yapıyorduk unutmuşum sanki
Bestlak damla almıştım buarada yanımda da getirdim 20 damla aldım bugün, yarın sabah da alırım bi okadar. Umarım işe yarar. Elle sağıyordum 2 saatte bir 15er dk çok yorucu ve zor. Umarım yarın damlalar görürüz artık.
Büyüdükleri için hıçkırıyolarmış güzel bişeyKızlar benim iki gündür bebem çok hıçkırıyor pıt pıt korkuyorum bu kadar çok hıçkırık olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?