2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Tansiyonda genelde basin tam tepe noktasiyla ense agriyor. Ben ayazda soğukta kalınca genelde anlim agrir.

kizz sen bi dur yerinde daha fazla heyecan kaldıramaz bu bünyeler daha önce de böyle olmuştu senin zorlanmadan sonra ama bir şey olmadı korkma hiç yine öyle olmuştur. ödemden dolayı demiştik o zaman da yine öyledir

2 numara aldim bende bir tane ama üzerinde 3 6 kilo yazdığı için herhalde bu olur diyerek tamamen dalgınlıkla aldım. Oda kargoda gelmedi.
Zaten beğendiğim beşiğe zam gelmiş bile ocaktan sonra bir daha gelir mi acaba 3 aydir sabitti fiyati.
Evim.kucuk 2+1 deyim o yuzden kucuk almak istiyorum ama bu seferde 1 yaşından sonra ne olacak diye diye bu zamana kadar kaldi kararsizlikla zaten.

İlaç almak istemiyorsan canım patatesi halha halka dogra az tuz alın kismina koy üzerine bir yazma bağla agiriis çeker insallah çok geçmiş olsun canım eğer evde migren taşı varsa oda çok iyi oluyor

Canım şekerden de olabilir birden yükselince o yapmıştır benim de bugün basım çok ağrıyordu bir baktım şekerim 50ye dusmus

Suan hala kargo da elime ulaşmadı diğer yerlere de baktım burda karar kaldım çok da güzel yapmış inş elime gelince de aynı düşünürüm .

Eklentiler

• C5EA996A-020F-4404-9122-44FB290871D1.webp
    23 KB · Görüntüleme: 60
  • E311D445-2C78-4DC9-B0FC-C23E1B441EA4.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 60
Maşallah size daha iyi olursunuz inş ben bazı konuları kaçırmışım galiba neden erken doğdu ? Aslında günümüz de aynı mış sizinle
Rabbim sağlık sıhhat versin tez vakitte kavuştursun inşallah

Hayırlı uğurlu olsun Queencigim çok şükür sağlıkla doğdu evladın inşallah rn kıza zamanda yanına verirler ben hemen geleceğine inanıyorum

Kizlar süt gelmeden önce goguslerde gerginlik dolgunluk vs oluyor mu. Benimkiler ilk 3 ayda buyudu evet qma simdi bence ici bos. Yumusaciklar.
Benimde ilk öyle idi ama suan bile sıkınca su geliyor yapısal bence birde doğum yapınca stres yapmayın ondan da gelmeyebiliyor sadece odaklanın derim bu 3. Bebeğim olacak ikisinde hiç emme problemi yaşamamıştım inş bunda da yaşamam

Cok gecmis olsun canim hala 45kiloyum artik son tremestirda alamam bence cunku mide kapasitem iyice küçüldü.

Toplam.kac kilo aldın canim. Bende artık.cok.cok.az yiyebiliyorum. Ve vicdan azabı çekiyorum. Keske normal zamanda da böyle olsam.
Kızlar ben de geçen haftalarda kilo alımının durduğunu, midemin almadığını yazmıştım. Alakası var mıdır bilmiyorum tamamen benim uydurmam olabilir ama benim göbeğim düştü aşağı, eskiden tam göğüs altındaydı karnım şu an midem boşaldı gibi eskisi gibi yemeye ve tekrar kilo almaya başladım.

Çok geçmiş olsun kilosu maşallah harika benim kızımda ipek kız gibi hemen kilo alır sağlıkla kavuşurum inşallah

Ulen tosi ipeğe bak maşşallah 2220 gr demek
Sen iyi misin? gaz çıkardın mı? Ağrın var mı?
Ağrım biraz azaldı şükür. Çok geç yaptılar ağrı kesiciyi hemen de etki etmeyince sıkıntı oldu. Gaz çıkaramadım hala o yüzden katı yemek taneli yemek yok. sadece su, akşam 1 bardak meyve suyu içtim bide okadar. Dün akşam 6dan beri sçumhiç niyetimden yok gibi bu gaz çıkartmayanadıl yapıyorduk unutmuşum sanki
Bestlak damla almıştım buarada yanımda da getirdim 20 damla aldım bugün, yarın sabah da alırım bi okadar. Umarım işe yarar. Elle sağıyordum 2 saatte bir 15er dk çok yorucu ve zor. Umarım yarın damlalar görürüz artık.

Göğüs uçlarını ılık suyla ıslat ovala sonra sağmaya devam et canım. Sütün gelmesi biliyorsun bebeğin salyasıyla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…