2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
makine olanından almadın mıydı

Ay nasıl heyecanlı okudum :)

Çok geçmiş olsun kilosu maşallah harika benim kızımda ipek kız gibi hemen kilo alır sağlıkla kavuşurum inşallah
İnşallah canım hepimiz kavuşalım yavrumuza sağlıkla evimize götürelim bakalım bizimki ne kadar erecek kilo kaç cc mama veriyorlar hiç bilmiyorum sadece enjektörle verdiklerini biliyorum. Kapalı cezaevi olduğundan burası sadece ptesi çarş cuma günleri küvözde ki bebeğini görebiliyormuşsun. Yarına telefon açıp durumunu öğrenicez ama hemşire yatırdılar sa 1 gece tutmaları nadir olur dedi sinir etti beni. Sebebi yoksa neden yani iyiyse bırak işte. Dün gece suyum gelene kadar sadece 1 saat uyudum ama yine de hiç uykum yok aklım kızımda, oğlum gibi o da doğar doğmaz yalnız kaldı diye yiyorum kendimi. Kahrolası hormonlar muhtemelen. Bide "ben hariç herkes salak" moduma girdim yine çok kızgınım herkese... Bu akşam iyiki bebeğimiz yanımızda değil dedim 4 kişi geldi kvler 1 de küçük çocuk yarın da geleceklermiş, şehir dışından geldikleri için gelmişken heralde 2 3 kere ziyaret edelim dediler. Çok uygunsuz bir şey oldu bu. Gıcıklık yapıyor olabilirim lohusa halleri de olabilir ama bağışıklığı öyle savunmasız küçük bir bebeğin yanına böyle kalabalık bir odaya çok nahoş geldi. Bide yarın bizimkilerde gelecek büyük ihtimal oğlum durmuyor görücem kardeşimi sizi diye ağlıyor, bebek gelmezse yanımıza. Ne görecek bilmiyorum ama 3 de bizimkiler 7,ikide biz kendimiz 9 aşiret düğünü gibi çok açma. Önünü kesmem lazım ama eşim bi şey diyebilir mi emin değilim, 3 4 saatlik yoldan geldiler şimdi diyorum biyandan da 1 kere dahagelsinler amann saçma salak işler. Hemşire öp kokla diye sezeryanda yanıma koydu öpmeye bile kıyamadım ben de arada öksürüyorum 2 gün öncesine kadar diye nefesimi tuttum hep, ben böyle sakınıtken millet vahilliğiyle hasta ederse açarım ağzımı yumarım gözümü çaçeron gelin olurum. 2 kiloluk bebek hasta olursa sanmıyorum ki evde tedavi edebilelim yine ayrılık olur onun sonu

Canım görüş saatinde maske tak, esin ailelere hemşireler dikkat et dedi seklinde birseyler söylesin içeri kalabalık olmayacak falan desin. Kendini hiç stres yapma topu at eşine. Şu durumda sen ne istersen o sonuçta

Bende duymustum canim dort gozle de yemek yiyebilmeyi bekliyorum sen simdi canin ne istiyorsa onu ye keyfini cikar.

Herkes salak değil tabi ki ama bence mantıksız davranıyorlar. Ben hergün yoğunbakıma giriyorum gün sayıyorum saat sayıyorum bi zahmet dikkat etsinler. Hissettiklerinde çok haklısın. Ben 1000 gram doğurdum onda da aynı saçmalığı yaptılar, şimdi eve kimseyi Kabul etmiyorum, bebek eve gelene kadar lohusa olmadım madem, kimseye de oyuncak doğurmadığım için yaz aylarına kadar o biraz daha ele avuca gelene dek eve kimseyi almicam. Kendi annem hariç

makine olanından almadın mıydı
Evde hem manuel hem elektrikli var ama pompa yapmamı istemediler süt gelmeden, açıklama mantıklı geldi. Süt inmeden pompa yaparsan ödem ve yara çok olur bebeğini emzirme daha zor olur dediler. Elle uçları uyarma şeklinde sağım yapıyorum daha doğrusu uyarım. Meme başını geri çekip sonra ileri uca sıkıştırıyor çok yumuşak yapmaman gerekiyor bunu bide biraz haşin. Ama şuanda meleğim en lazım olan şey sütüm Allah Allah diye saldırıyorum. lanolin sürdüm önceki sağımda sonra. Gece 1.30 sağımında yine sürerim nemlenain diye. Uçları uyarırken elime renkli doku parçaları geliyor demekki rengi böyle böyle açılacak. Olmazsağım öncesi lavaboya eğilip memeleri yıkaya yım sıcak suyla. Havlu var ama neyle ısıtıp kompres yapcam kafam çalışmadı. Suyla ovayım bari yapabilirsem. Bu arasa önden düğmeli pijama ve kaplı atletler çok rahat oldu. Yıllardır kullandığım atletimi benim bu lcw kesinlikle tavsiye ederim. M mimozagerbera sayesinde aldığım tena hasta bezi çok işime yaramadı. İlk ameliyattan gelince 4 5 saat altımda alt açma örtüsü gibi örtü vardı en çok kanama ona gelmişti sonra hastabezini taktık ama az kanamam wcye oturunca çok geliyor. Daha çok kaçırdığım çişlerimi tuttu diyebikiriz aynı markadan bide mesane pedi istemiştim ücretsiz şimdi o var altımda ama değil ge eboy normal boy ped bile iş görürhemşirelerin tavsiyesi d eo zaten. Herkes aynı olmuyordur blki ama oğlumda da az olmuştu benim kanamam. Buarada serklajı da inş hepsini almışlardır çok şaşırdılar bu kadar kısa olur mu diye işaret parmağı kadar ip çıkardılar gerçekten ilginçti. Aklınıza takılan bişiler oldukça yazın siz ben müsait oldukça hep cevaplarım inş.. Ay bide alışkanlık olmuş hep soluma yatasım geliyor, sırt üstü yatmayı da unutmuşum sanırım 85 kilo civarı doğuma girdim, 15 kilo aldım.. Bakalım dönünce kaç çıkıcam. 1 damacana su boşalttım eve dönüş beklentim 60 bu yüzden en son ortaokulda mı gördüm lisede mi

Canım görüş saatinde maske tak, esin ailelere hemşireler dikkat et dedi seklinde birseyler söylesin içeri kalabalık olmayacak falan desin. Kendini hiç stres yapma topu at eşine. Şu durumda sen ne istersen o sonuçta
Olmazsa bebek gelirse Dr kalabalık olmayacak dedi yasakladı de dırırım dye düşündüm
Çok mantıklı elden kıymetli değil bebeğimiz. Ne zorluklar yaşadık ne üzüntüler ne korkular.. Sokakta bulmadık! Bayılırım Simpsonsa, gifi falan da var bunun çok kullanırım. Ara ara ruh halim bu, bu ara daimi bu

Eklentiler

• Screenshot_20221224_003010_com.android.chrome.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 42
Oy maşallah kilosu filan çok iyi kaçıncı haftandaydin ki kuzum. Bir an önce beraber sağlığınıza kavuşup evinize dönersiniz inşallah Allah uzun sağlıklı ömürler versin bebişe

Ciddi misin? Allahım yarabbim kime güvenicez ya. Sıçayım böyle işe yani. Allahım sen büyüksün evlatlarımızı koru.
Amin amin amin gerçekten bugün sayfaya girdim moral olarak çöktüm. Hem gribim hem dişim ağrıyor kendim neyse aşı mevzu acayip sinir oldum Allah’a emanet olsunlar. Rabbim sağlıklarını muhafaza eylesin inşaallah. Ekonomist queenede birşeyler lazım olursa ben götürürüm demişsin. Ben de bişeyler yapabilirim eksik ne varsa ama şuan araba kullanamıyorum götürme şansım olmaz. Eşimde çok yoğun çalışıyor. Haftasonu dahil. Şu şekilde yardım edebilirsin dediğin bişey olursa elimden geleni yaparım.

Queen geçmiş olsun canım. Rabbim güzel kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dualarım seninle

38'e düşmüştüm hamileyken canim. 7kilo almisim daha da durdum.

benimde su anda 6 kilo da durdu birazda iştahsızlık ve üzüntü haliyle durmus olabilir tabi. Tuzsuz yemekte insanda iştahsızlık yapiyor. Qma ben zaten yüksek kilo da hamile kalmıştım. Dusuk kiloda daha çok alir diyorlar ama demek ki yapın kiloya izin vermiyor kuzum. Insallah gelisimi vs iyiyse dert etmemek gerek

Oy memeye bunları yapmak Seyit onbaşı gibi oluyo heralde ben sütyen takarken bile dokunamam ne yapacm acaba neyse senin memeler daha çok direnmez bence iyi tokatlamışsın gelir kesin bugün

Ay valla Queen doğurunca ben de hastane çantamın tam hazır olmadığını farkedip endişelendim
Beşik için bana chicco next2me geldi bi arkadaştan ölçtük 50*90 bir süre onunla gideriz sonrasına bakarız artık
Küvetimiz hazır ama bizim de oto koltuğumuz yok acilen onu almalıyız

Canım bu insanlar nerde kalıyor? Sende değil di mi? Bi de bebeği görebiliyorlar mı sadece seni mi? Hemşireden rica etsen o kadar insanı almasa bebeğin yanına?

Biz babyplusunkini aldık 0 -36 ay kullanılanı var mantıklı geldi sürekli şehirdışı yapmıyosanız 2 katı para vermeye gerek yok dedi biri mantıklı geldi fiyatı da uygundu geçen hafta bu hafta değişti mi bilmiyorum

Oy maşallah kilosu filan çok iyi kaçıncı haftandaydin ki kuzum. Bir an önce beraber sağlığınıza kavuşup evinize dönersiniz inşallah Allah uzun sağlıklı ömürler versin bebişe
32+5te doğdu cnm.
Q Queen_bee17 Gözünüz aydın canım. Geçmiş olsun. Ömrü sağlıklı ve bereketli olsun. Bahtı güzel olsun İpek bebişin.
Hepimizin bebişlerinin öyle olsun inş canım
Oy memeye bunları yapmak Seyit onbaşı gibi oluyo heralde ben sütyen takarken bile dokunamam ne yapacm acaba neyse senin memeler daha çok direnmez bence iyi tokatlamışsın gelir kesin bugün
Sündü resmen 4.sağışım falan oldu daha sıcak suyun altına baya tuttum öyle mıncırdım şimdi yine bana mısın demedi. Lanolin sürdüm açıkta havalansın az diye bıraktım.
Canım bu insanlar nerde kalıyor? Sende değil di mi? Bi de bebeği görebiliyorlar mı sadece seni mi? Hemşireden rica etsen o kadar insanı almasa bebeğin yanına?
Eltimin ailesi ankaralı onlarda kalacaklar. Bebek küvözde yanımıza gelirse aynı odada olacağız ama yoğunbakıma kalmaya devam ederse onu göremeyecekler tabi.. Biz bile göremeyeceğiz hemşireler müdahil olmaz canım uzay üssü gibi çok büyük kalabalık bi hastane. Meleğimiz gelirse öncesinde telle arayıp söyleticem, anne kartal gibi açtım kanatlarımı söylemezse kocaayıya da parçalarım valla gözümü karattım. Dr kalabalık olsun istemiyor odada yapcak bişi yok desin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…