2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
İyi geceler çilekeş analar
T the economist nasıl oldun baş ağrın geçti mi tansiyonuna baktırabildin mi?
Q Queen_bee17 çok stres yapmışsın at bütün topu eşine o konuşsun sen kendini bunları düşünerek üzme. İpek Bebikine odaklan inşallah tez zamanda gelsin sütün taşsın çağlasın ipek hanıma löp löp kilo olsun
Ayrıca ben hariç herkes salak duygusunu iyi bilirim bi de herkese göz devirme yükleniyor bana o an bakışlarımla tokatlıyorum insanlanları

Kilon iyiydiyse dert etme bence. Ben artik vazgectim alamam diye kabul ettim. Eskiden boyle degildim mide rahatsızlığına kadar 50 kiloydum hep. Ama ben minyon biriyim mesela 55 bende fazla durur zaten. Sadece hamileyken olmak isterdim çünkü geri vericez☺ben hemen yorulurum ikinamam diye korkuyorum bu kiloyla. Doktorumda normal yapabilirsin dedi. Epidural normal doğum tercih edicem sanırım.
Kuzum bende hamilelikten beri ödem olmasin diye tuzsuz yiyorum alistim artik tadina yemeklerin. Sifir tuz değil ama az tuzlu da iyiymis:) insallah sende doğumdan sonra istediğin gibi yiyip iceceksin. Bu surecler gececek. Su an hepimiz sabrediyoruz☺ bel sirt ağrıları kabizlik benimde en büyük sıkıntım.

Neden bu kadar anlayissiz oluyorlar ki bu aileler iyilik adı altinda oğlum erken doğarsa bende soyletirdim esime bence hic zaman kaybetme canim heveslenmesinler daha fazla. Düşünüyorum da benim kayinvalide kayinpederde asla durmaz gelmeye calisirlardi. Onlar kendilerince gelmemeyi ayip saniyorlar ama ipegimiz küçücük enfeksiyona daha da açık. Bir de dokunup sarilmaya opmeye calisirlarsa daha da moralin bozulur. Anlayis göstermek zorundalar.

Ilk zamanlar oto koltuk gerekli oluyor mu? Biz oto koltuk olan puset aldik ilk zamanlari onunla geciririz zaten anca doktora git gel olacak diye düşündüm.

Evet aynen eşimin ailesi de geleneksellikten elalem ne der diye koşturuyorlar hemen. İlkinde de aynısı oldu 30 haftalık doğdu apar topar telefonda eşimle kavga ettiler neden haber vermedin diye gece 2.30da doğdu sabah 8 9 gibi söyledi eşim bide düşün hemen koştur koştur istanbula geldiler. Ortada bebek yok perişan halde duygusal olarak çökük bir ben var. Annem Allahtan taburcu olunca bizim eve bırakmadı ben gerilmiyim diye biz de kalalım ...hanımcım dedi kp ile annemlerde kaldılar biz kendi evimize geçtik banyomu falan yaptım sütüm gelmeye başladı. Onlarda ertesi güne döndü.

Ah canım aynıyız çok şiddetli geçmiyor tansiyonum normal benimde ölçtük acaba gripmi oluyoruz
Benim düşüncesiz kocam bulaştırdı bana başım çok ağrıyor 2 gündür inşaallah grip değilsinizdir. Baş ağrısıyla diş ağrısı birleşti uyuyamıyorum burun tıkalı ağızdan nefes alıyorum boğazlarım iyice tahriş oldu. Bugün doktoruma yazacağım grip oldum ilaç alabilir miyim diye.

Queen kuzu bisey diyecem. Şu emzirme destek sistemi var ya bebe emerken siringayla da mama veriliyo yandan meme uyarilmis oluyo mama geldikce bebegin emme olayi da artiyo sutte gelir gibi geldi bana. Muhtemelen bilirsin ama ben yine de soyluyum dedim

Bu arada kizlar bisey sorcam ya ben 15 20 gundur ter icinde uyaniyorum her uyanisimda sular seller icindeyim resmen boyle olaniniz var mi? Bugun dogru duzgun uyku da uyumadim bebem asiri hareketliydi uyaniktim ondan mi oyle hissettim yoksa hareketliliginden mi uyuyamadim bilmiyorum zorlanmaya basladim.

Eds (emzirme destek sistemi) biliyorum canım onu ama işte bi gelse emzirmeye başlasam alternatifler buluruz enjektörle yavaş yavaş ağız kenarından da sıkabilirim, 3.güne falan gelmeye başlayacaktır diye düşünüyorum sütüm ama okadar bebek dostu değil bence yenidoğan yoğun bakımları. 2 kere yarım saat memeye verebilirler hem benim memeleri teşvik için hem bebek alışsın diye. Şimdi enjektörle eminim hızlıca basıyorlardır sonra memeden sızanı kabul ettirmesi zor olacak. Kaşık biberon da kesinlikle tavsiye edilmiyor çok gittiğinden ondansa 0 akışlı biberon daha uygunmuş.
Canım haftalardır belki 1 2 aydır öyleydim ben göğüs aram sırılsıklam uyanıyordum, boynum ensem.. ki yatak odasının peteğini kapatıyordum dışarısı eksi dereceler. Bu gece öyle değil mesela oda 22ye ayarlı olduğu halde değil terlemek hafif serin geliyor. Hamilelikte alakalı normal bir durum kanımca

Galiba oyle ya hayatimda yasamadim uyaninca sirtima bisey almazsam ya da degistirmezsem donuyorum ya

Günaydın kızlar başta queen ve İpek böceği dahil herkes iyidir inşaallah. Fena grip oldum kızlar sabah gözümü bulantıyla açtım. Eşim işte kalkıp kahvaltıyı nasıl hazırlayacağım bilmiyorum dışardan söylemeyi bile düşünüyorum şuanda. O derece halsizim doktoruma yazacağım. İlaç almak konusunda alabilirsin derse direk gidip serum yiyeceğim. 2 gün önce eşime böyle yaptık adam bir günde ayağa kalktı. İçinde ağrı kesici C vitamini ve bişey daha var demişti doktor. Öyle bir yolla direk toparlarım diye Ümit ediyorum. Birde kızlar queen yazmış ya karnımın bir tarafına toparlanıyordu diye bende 10 gündür ara ara oluyor bu erken doğacak diye belirti mi? İlk annelik resmen cahil mutluluğu yaşıyorum. Sıkıntıyı kesinlikle anlamıyorum. Toparlanmayı bebek içerde bir tarafa yaslanıyor sanıyordum. Karnım toparlanıyor diye gece boyu uyuyamadım. Kafaya taktım. Allahım nolur en azından 36ya kadar beklesin. Sonrada sağlıkla gelsin.

Sağolasın , ha sen ha ben ne farkeder önemli olan queenin işi görülsün. Zaten bişey istemedi.

Günaydın tatlım çok geçmiş olsun Ben de öyle korkuyorum ki grip olucam diye baş ağrılarım var fibro ağrılarım tavan etrafımdaki herkes grip.Bence doktora sor serum biraz olsun insana iyi geliyor daha çabuk toparlanırsın. Bebeğin toplanması tek başına erken doğum belirtisi değil son haftalarda bunlar normal ama nst girme sürecin başladıysa zaten anlaşılır .

Canım kontrolün ne zaman bi kan değerlerine bakılsın istersen .

Bu süreçte hastalık çok zor ya kafam kazan gb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…