sen de mi boğa burcuydunBende durum.daha fena. Ayni hastanenin 3 doktoruna da gittim sırayla. İlki beni hatırlamıyordur belki ama ikincisinden baya utanıyorum. Bide odaları yan yana. Arkam donuk oturuyorum sira beklerken
O kadar aylik hukukunu msjla bitirmek of cok kotuBence msjla ayrıl en kolayı
Bende valla alistim adapte de oldum gece kalkmalarina ama bilmiyom sonumuz nolacakBen gece her tuvalete kalktığımda kendime “gadın gadınnnn sen daha 5 kere tuvalete kalkmaya dayanamıyorsun bebe olunca napıcaksın” konuşması yapıp, bebek varmışçasına biraz uyumamaya direnip öyle yatıyorum. Tertemiz delirdim
Ya kumas kaliteis guzel aslinda da bazi parcalar sacma gelmis bi don var tulum kadar boyu mesela ucuz diye iade etmedim ama ayaginin ucunun dikişi fakan acik geldi mesela neyse diker giydiririm dedim 350 ye mi ne almistimEldivenle onlukle bezle parca sayisini yukseltmemis. Gerekli olan seyler var sadece. Fiyatına göre ben baya ucuz alttan giydiririm diye düşünerek bunu almistim. Ondan baya iyi geldi gözüme. Normal bir tulum 250 civari su anda. Benim de bir tane daha hastane çıkışı var 10 lu. Ama sanirim bende ilk bunu verecem
evetsen de mi boğa burcuydun
İdrar kaçırmış olabilir misin baskıdanKızlar ya benim çok sulu miktarı fazla akıntım oldu eşofmana kadar cıktı bi anda değiştirdim tekrar oldu. Şimdi hastaneye geldim bende. Hareketi de azaldı gibi sıpanın Normal miydi bu haftalarda bunlar. Doktorumu da aramadım direk hastaneye geldim
Tekrarladiysa gorunmekte fayda var kuzumKızlar ya benim çok sulu miktarı fazla akıntım oldu eşofmana kadar cıktı bi anda değiştirdim tekrar oldu. Şimdi hastaneye geldim bende. Hareketi de azaldı gibi sıpanın Normal miydi bu haftalarda bunlar. Doktorumu da aramadım direk hastaneye geldim
Canım benim hem geçmiş olsun, hem gözünüz aydın diyeyim. İnşallah en kısa sürede bebeğinle eve gidersiniz. Bundan sonraki süreç su gibi geçer gider inşallah.Kızlar nasılsınız iyisinizdir umarım. Ben tansiyon sebebiyle yatırılmıştım hastaneye. 10 Aralık günü oğlum geldi dünyamıza. Şuan küvezde 15 gün oldu. Hergün süt götürüyorum şükür şuan iyi. Neler yaşadım neler. 3 kere yoğun bakımda yattım telefon ziyaretçi kimse yoktu yanımda. Bebeği bekletmeye çalıştılar tansiyon ilaçlarıyla ama eşi beni zehirlemeye başlar başlamaz sezaryen oldum. Ve yanımda sadece o an eşim vardı ömrümüzde o kadar ağlamadık eşimle ameliyata girerken ben. Rabbim kimseye yaşatmasın çektiklerimi.
Allah razı olsun. Oğluşuma orda çok güzel bakıyorlar. Simsiyah saçlı bi bebek. Babasının kopyası çekik gözlü. İnsan ne plan yaparsa meğer hiçbirini yaşayamıyormuş. Düşün aldığım o kadar pijamaların hiçbiri yanımda yoktu. Eve geldiğimde hala paketleri açılmamış şekilde beni bekliyordu bütün eşyalar.Canım benim hem geçmiş olsun, hem gözünüz aydın diyeyim. İnşallah en kısa sürede bebeğinle eve gidersiniz. Bundan sonraki süreç su gibi geçer gider inşallah.
Olsun demek böyle olacağı vardı. Oğlun acele etti annesi yılbaşına senle beraber girmek istediAllah razı olsun. Oğluşuma orda çok güzel bakıyorlar. Simsiyah saçlı bi bebek. Babasının kopyası çekik gözlü. İnsan ne plan yaparsa meğer hiçbirini yaşayamıyormuş. Düşün aldığım o kadar pijamaların hiçbiri yanımda yoktu. Eve geldiğimde hala paketleri açılmamış şekilde beni bekliyordu bütün eşyalar.
Yok tekrarladı zaten idrar değil kesinİdrar kaçırmış olabilir misin baskıdan
İşin tuhaf yanı taburcu olduğum gün memur olarak sağlık bakanlığı atamasında atandım. Nasip li oğlumun şansıOlsun demek böyle olacağı vardı. Oğlun acele etti annesi yılbaşına senle beraber girmek istedisağlığı sıhhati yerinde olsun, sen iyi ol pijama dediğin nedir.
Evet tekrarladı şimdi cıktım hastaneden açılma vs yokmus. Akıntıymış sanırım. Magosit le donaxyl verdiler. Grupta magosit kullanan vardı galiba sanki nasılTekrarladiysa gorunmekte fayda var kuzum
Kızlar nasılsınız iyisinizdir umarım. Ben tansiyon sebebiyle yatırılmıştım hastaneye. 10 Aralık günü oğlum geldi dünyamıza. Şuan küvezde 15 gün oldu. Hergün süt götürüyorum şükür şuan iyi. Neler yaşadım neler. 3 kere yoğun bakımda yattım telefon ziyaretçi kimse yoktu yanımda. Bebeği bekletmeye çalıştılar tansiyon ilaçlarıyla ama eşi beni zehirlemeye başlar başlamaz sezaryen oldum. Ve yanımda sadece o an eşim vardı ömrümüzde o kadar ağlamadık eşimle ameliyata girerken ben. Rabbim kimseye yaşatmasın çektiklerimi.
Geçmiş olsun baya olmuş Allah bağışlasın bebiş nasıl kaçıncı haftada doğurdunKızlar nasılsınız iyisinizdir umarım. Ben tansiyon sebebiyle yatırılmıştım hastaneye. 10 Aralık günü oğlum geldi dünyamıza. Şuan küvezde 15 gün oldu. Hergün süt götürüyorum şükür şuan iyi. Neler yaşadım neler. 3 kere yoğun bakımda yattım telefon ziyaretçi kimse yoktu yanımda. Bebeği bekletmeye çalıştılar tansiyon ilaçlarıyla ama eşi beni zehirlemeye başlar başlamaz sezaryen oldum. Ve yanımda sadece o an eşim vardı ömrümüzde o kadar ağlamadık eşimle ameliyata girerken ben. Rabbim kimseye yaşatmasın çektiklerimi.
Idrar yolu enfeksiyonu da da bu cok oldu bende. Ben normal.saniyordjm. antibiyotik içince azaldiKızlar ya benim çok sulu miktarı fazla akıntım oldu eşofmana kadar cıktı bi anda değiştirdim tekrar oldu. Şimdi hastaneye geldim bende. Hareketi de azaldı gibi sıpanın Normal miydi bu haftalarda bunlar. Doktorumu da aramadım direk hastaneye geldim
Canim cok gecmis olsun. İnsaQllah en kisa zamanda yavrunla saglikli sihhatli bi sekilde evinize gecersiniz. Rabbim beterinden korusunKızlar nasılsınız iyisinizdir umarım. Ben tansiyon sebebiyle yatırılmıştım hastaneye. 10 Aralık günü oğlum geldi dünyamıza. Şuan küvezde 15 gün oldu. Hergün süt götürüyorum şükür şuan iyi. Neler yaşadım neler. 3 kere yoğun bakımda yattım telefon ziyaretçi kimse yoktu yanımda. Bebeği bekletmeye çalıştılar tansiyon ilaçlarıyla ama eşi beni zehirlemeye başlar başlamaz sezaryen oldum. Ve yanımda sadece o an eşim vardı ömrümüzde o kadar ağlamadık eşimle ameliyata girerken ben. Rabbim kimseye yaşatmasın çektiklerimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?