2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
queenimm kıyamammm senin kokunu özlemiş demek ki kuzucuk gözlerim doldu ayy Allahım bir an önce kavuştursun sizi off hiçbir tedavi görmeden orada tutmak nedir ya hiç mi vicdan yok bunlarda ikiniz de oradasınız zaten bir şey olsa müdahale edilir yanına verseler nolur sanki

Quenim bebek senin sesine alışkın ya ondan güvenilir bulup sakinlemiştir kuzum. Mesela eşini ya da oğlunu duysa da susardı yavrum kesin. Tanıdık diye biliyorlar kuzular.
Kuvözde değilse, bebek arabası dedikleri üstü açık şeffaf yataktadır o zmn. Bence de alabilirsen aldırsan bi an evvel.
Bi de seni gaza getirmek istemem ama , daha önce spinal olmuş ve canı tatlı bi insan olarak diyebilirim ki, bu agrı kesici olayları sana söyletilmemeli bile. Bu nedir ya, ağrım var diycem getirecek öle mi ? Kendisi düşünüyor normalde doktorlar , hemşireye söylüyorlar. Odaya rezeneler , kahveler geliyor. Olması gereken de bu. Ama en azından doğum yapmamış , tecrübesiz arkadaşlara uyarı olsun bu yazdıkların bari. Seçme şansları hala varken; tam teşekküllü bi hastane olsun olmuşken; yoksa böle dilenci edecekler insanı dmeek ki.
Bi de enjektör konusunda çok haklısın. Ben yağız doğduğunda yanımda biberon götürdüm , ilk onu kullanıp doyurdular karnını ; çünkü o bebek arabasında kaldı bir gün. Neyse, biberonu sterilize etmek için aldıklarında; karıştırmışlar baskasınınkiyle ve enjektörle verdiler sonrakini; dediğin gibi emme refleksi olan çocuk için o enjektör resmen boğulma hissi yaratıyor bebekte. Allah ona göre yaratmış. Emecek çocuk illa ki. O yüzden biberonla bari verin diye ısrar et. Bi de genzine fln kaçmasın; o işler çok daha uğraştırıcı ve zorlayıcı.
Allahım bi annonce ordan kurtarsın da evinize gidin artık

Kızlar Benim haftalarımda olan arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim karnim ellediğimde taş gibi sizinde öylemi yoksa benim suyum fazla olduğu için olabilir mi?

Ayyy canım gözün aydın sağ salim kavuşmuşsun şükür rabbim tez vakitte kucağına alıp evine götürmeyi nasip etsin inşallah.

Yakın zamanda idrar yolu enfeksiyonu geçiren varsa ağrıların neye benzediğini yazabilir mi? Kasıklarım belim böbreklerim sancıyor, mide ağrımda olduğu için şu an ayırt edemiyorum ağrıları. Doktoruma yazdım idrar tahlili ver enfeksiyon çıkmazsa gel dedi ama ağlayacağım çok sinir bozucu ağrıyor her yerim gideyim mi acile bilmiyorum off bebeğin hareketleri bile canımı acıtıyor

Sen anlatırken bana fenalık geldi ya Allah sabır versin sana

Geçmiş olsun canım. Kaşık ağrısı yapar evet. Ama bahsettiğin kadar ağrı varsa ya lökosit sayın artmıştır iyice ya da başka bi nedenledir o ağrının şiddeti. En son ne zmn tahlil vermiştin ?
Bu arada bana üşütmüşsün gibi geldi; ayaklarını ya da karnını fln yeterince sıcak tutmayınca da böle hissediliyor genelde

Geçen ay verdim, tekrar vermem gerekiyordu hemşire aramadı unuttum ben de. Bana da enfeksiyon ağrısı gibi geliyor büyük ihtimal, bu ağrılar ve idrar yaparken hassasiyet dışında bir şeyim yok bebekle ilgili bi sancı mı diye korktum. Pazartesiye kadar beklesem enfeksiyon zarar verir mi bebeğe? Hareketleri iğne gibi batıyor şu an

Gözün aydın canım. Ben hemen makine ile sağdım. Sen de bence onu dene elle zor olur zaten çok az gelecek başta. Şükür pompa işe yaradı hemen bana direk pompa yap dediler.
Canım sen de sağlıkla büyüt yavrunun inş. Pompa evde manuel de var elektrikli d e burada ilk süt akmaya başlamadan vermiyorlar bugün yine istedim aslaaa diyor bide ters ters. Oğlumda da aylarca sağdım. Şuan memeler dolmaya başladı gibime geliyor sağsam çıkacak bence ama elle masaj la uçları nemlenmiyor bile. Bian önce defolsak şuradan asla kimseye tavsiye etmiyorum kızlar burayı kendiniz için çevrenizdekiler için aklınızda olsun
Q Queen_bee17 nasıl yani ipek küvözde ama hiçbir tıbbi destek yok? Orda öylece yatıyor mu?
Bide tek odaya çıktınız mı? Özelden yazıp darlamak istemiyom seni. Vakit oldukça buraya yazarsın diye.
Oda geçtik eşimin de kalabileceği odaya canım. Ama moralimiz acayip bozuk az önce komple koyversdim yani hüngür foşurt neden yani neden anlamıyorum. Şikayet varda da yığınla şikayet var sapasağlam çocuğumu küvöze aldılar bırakmadılar meclis çalışanı olduğum için birilerine arttırdım anca öyle çıkarttılar çocuğumuzu falan diye bi dünya beddua. Bakanlığı arayıp şikayet etsen cimere yazsan ne kimi kime şikayet edeceksin..
Çıplak olduğu için sadece ısıtma amaçlı küvözde. Kıyafetleri üstünde olsa açık olanlarda olacak ama çıplak istiyorlar. Ne oksijen desteği ne ilaç hiçbir şey yok destek. 3 saatte bir enjektörle 25cc mama okadar. Bizim yapamayacağimiz ne var yani burada anlamıyorum, onlar da anlatamıyor zaten. Hastane göya tam teşekküllü Türkiye in en donanımlı 3 hastanesinden biri ama içi boş. 30 sene öncesinin sezeryanını yaptılar bebeğin durumu zaten ortada.. İnşallah tedavi Red hakkımız vardır bebek için d e yarın imzalar çıkarız. Kan sulandırıcı iğneyle başladılar bide 2 gündür nefret ediyorum ondan da çok acıtıyor. Nerelerinden element uyduruyorlar zaten hareketliyim hep yatıyor olsam pıhtı sıkıntısından korkalım ama.. Travma üstüne travma oldu artık kimse vücuduma dokunmasın istiyorum. Ne kan alsınlar ne muayene ne iğne.

Cıplak olduğunu bilmiyordum bebeğin. Evet bebek arabasında kıyafetleriyle oluyorlar canım haklısın.
Valla ne diyim, inş en kısa zamanda kurtulun ordan. Depend bile kullanamamışsan onların hatası. Sezeryan yerine direkt şeffaf koruyucu sprey sıkıyorlar ve gayet pijama, depend kullanabiliyorsun. Bu 3 yıl önceki şey anlattığım; belki yeni uygulamalar çıktı yani üstüne bi de.
Hakkaten çıkın bi an evvel ya. Stres daha kötü etkileyecek sizi zaten bu gidişle

Ya Q Queen_bee17 internetten bişey okuma. Başım ağrıyor diye yazsak kanser çıkıyor allah korusun. Dur bi kendini gaza getirme. Ankara şehir benim de travmam , inan yolda tabelasını görmek istemiyorum
Yarın çıkış olmazsa ve aşiret üyeleri gelmezse ben gelem bi beş dk hı? Göresin var mı beni

Yani aslında olmaz ama direkt vebal de almak istemem canım açıkçası. Kendin karar ver. Bi de madem tahlil vereceksin, kültür de ver. Yani lökosit dışında, bakteri ürerse sıkıntı oluyor ya asıl, ondan diyorum.

Bak şimdi aklıma geldi bende ocakta orda ameliyat olmuştum hiç sprey felan sıkılmadı bana eve gönderildim. Banyo yapma bikaç gün dendi. Sonra bi arkadaşım dedi su geçirmez bant varmış ondan alıp banyo yaptım. Nasıl banyo yapmim ya bitleneyim mi?

Alaaaam yaaglicam şimdi. Neler neler ya.
Ne dmeek banyo yapma

Kızlar Benim haftalarımda olan arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim karnim ellediğimde taş gibi sizinde öylemi yoksa benim suyum fazla olduğu için olabilir mi?
ben de hissediyorum bu ara
önceden daha yumuşaktı
bebisler büyüdüğü içindir belki

Kuzum enfeksiyona baktir bence olabilir usutmemeye de dikkat et dedigin gibi agrilar bende de oluyo ama ben suyu cok icemiyorum ondan oluyo ne lökosit yuksek cikiyo ne bakteri uruyo susuzluk rahatsiz ediyo iste biraz daha fazla icebilsem

doğum yapan arkadaşlar inşallah en yakın zamanda sağlıkla bebeklerinizle hastaneden çıkıp evinize dönersiniz Q Queen_bee17 canım Allah sabır sağlık şifa versin inşallah sanada güzel kızınada, bende devlet hastanesinde doğum yapıcam kısmetse şuan yazdıklarını okuyunca gerçekten insanı çok zorlayıcı şeyler gözüm korktu rabbim bir an önce sağlıkla kızınla hastaneden çıkıp eve gitmenizi nasip etsin Bu günlerin geçiçegini düşün hep inşallah eve geçtiginizin haberinide vermek nasip olsun sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…