- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Kızlar nasılsınız iyisinizdir umarım. Ben tansiyon sebebiyle yatırılmıştım hastaneye. 10 Aralık günü oğlum geldi dünyamıza. Şuan küvezde 15 gün oldu. Hergün süt götürüyorum şükür şuan iyi. Neler yaşadım neler. 3 kere yoğun bakımda yattım telefon ziyaretçi kimse yoktu yanımda. Bebeği bekletmeye çalıştılar tansiyon ilaçlarıyla ama eşi beni zehirlemeye başlar başlamaz sezaryen oldum. Ve yanımda sadece o an eşim vardı ömrümüzde o kadar ağlamadık eşimle ameliyata girerken ben. Rabbim kimseye yaşatmasın çektiklerimi.
Protein kaçağı 2500 lerde çıktı. 1500 gr doğdu. Alparslan oğlumun adı. Sıfır tuz tüket canım. Hep kontrol altında ol ve tansiyonu takip et mutlaka.Hayirli uğurlu oldunbebegin canim. Zaten ayagi ugurlu gelmis Ataman olmus baksana.
Protein kaçağı mi oluştu kuzum
Preeklamsi gerçekleşti sanirim. Bende bu yüzden tetikte bekliyorum. Insallah Preeklamsi olmaz diye dualar ediyorum.
Dogumun kacinci haftada oldu kilosu minigimizin bide ismini soylersen kaydedeyim sizi
Allah razı olsun canımCanim cok gecmis olsun. İnsaQllah en kisa zamanda yavrunla saglikli sihhatli bi sekilde evinize gecersiniz. Rabbim beterinden korusun
31 hafta da doğdu.Geçmiş olsun baya olmuş Allah bağışlasın bebiş nasıl kaçıncı haftada doğurdun
vajinal tablet yazmıs doktor. Kendi doktoruma mesaj attım. İlaçlar uygun yazmış. Sanırım o da enfeksiyon içinIdrar yolu enfeksiyonu da da bu cok oldu bende. Ben normal.saniyordjm. antibiyotik içince azaldi
canimm çok geçmiş olsun, gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün minik bebişin inşallahKızlar nasılsınız iyisinizdir umarım. Ben tansiyon sebebiyle yatırılmıştım hastaneye. 10 Aralık günü oğlum geldi dünyamıza. Şuan küvezde 15 gün oldu. Hergün süt götürüyorum şükür şuan iyi. Neler yaşadım neler. 3 kere yoğun bakımda yattım telefon ziyaretçi kimse yoktu yanımda. Bebeği bekletmeye çalıştılar tansiyon ilaçlarıyla ama eşi beni zehirlemeye başlar başlamaz sezaryen oldum. Ve yanımda sadece o an eşim vardı ömrümüzde o kadar ağlamadık eşimle ameliyata girerken ben. Rabbim kimseye yaşatmasın çektiklerimi.
Canım gözün aydın olsun inşallah. Güle güle büyüt kuzunuKızlar nasılsınız iyisinizdir umarım. Ben tansiyon sebebiyle yatırılmıştım hastaneye. 10 Aralık günü oğlum geldi dünyamıza. Şuan küvezde 15 gün oldu. Hergün süt götürüyorum şükür şuan iyi. Neler yaşadım neler. 3 kere yoğun bakımda yattım telefon ziyaretçi kimse yoktu yanımda. Bebeği bekletmeye çalıştılar tansiyon ilaçlarıyla ama eşi beni zehirlemeye başlar başlamaz sezaryen oldum. Ve yanımda sadece o an eşim vardı ömrümüzde o kadar ağlamadık eşimle ameliyata girerken ben. Rabbim kimseye yaşatmasın çektiklerimi.
Canim hayırlı olsun bebeğin. Zorlukla kavusmus olsaniz da anne oğul simdiden cok güçlü olduğunuzu gösteriyor yasadiklariniz. Bundan sonra cok cok güzel günleriniz olsun, bol sütün olsun insallah.Kızlar nasılsınız iyisinizdir umarım. Ben tansiyon sebebiyle yatırılmıştım hastaneye. 10 Aralık günü oğlum geldi dünyamıza. Şuan küvezde 15 gün oldu. Hergün süt götürüyorum şükür şuan iyi. Neler yaşadım neler. 3 kere yoğun bakımda yattım telefon ziyaretçi kimse yoktu yanımda. Bebeği bekletmeye çalıştılar tansiyon ilaçlarıyla ama eşi beni zehirlemeye başlar başlamaz sezaryen oldum. Ve yanımda sadece o an eşim vardı ömrümüzde o kadar ağlamadık eşimle ameliyata girerken ben. Rabbim kimseye yaşatmasın çektiklerimi.
Canım 2500 demişsin ya fotoda benim sonuç var orda protein 227 görünüyor senin de 250 miydi yoksa tam 2500 müProtein kaçağı 2500 lerde çıktı. 1500 gr doğdu. Alparslan oğlumun adı. Sıfır tuz tüket canım. Hep kontrol altında ol ve tansiyonu takip et mutlaka.
Çok geçmiş olsun, şükür ki sagsalim ogluşuna kavuşmuşsunKızlar nasılsınız iyisinizdir umarım. Ben tansiyon sebebiyle yatırılmıştım hastaneye. 10 Aralık günü oğlum geldi dünyamıza. Şuan küvezde 15 gün oldu. Hergün süt götürüyorum şükür şuan iyi. Neler yaşadım neler. 3 kere yoğun bakımda yattım telefon ziyaretçi kimse yoktu yanımda. Bebeği bekletmeye çalıştılar tansiyon ilaçlarıyla ama eşi beni zehirlemeye başlar başlamaz sezaryen oldum. Ve yanımda sadece o an eşim vardı ömrümüzde o kadar ağlamadık eşimle ameliyata girerken ben. Rabbim kimseye yaşatmasın çektiklerimi.
Öyleyle şey mi olur asıl bundan sonra daha çok kilo alacak bebek muz süt kaşara yumurta ya devam özellikle muz ye mutlaka yatmadan önce süt iç bak gör nasıl faydası olacak tabi anne babanın yapısına da bağlıKızlar merhabalar bugün 32 haftalık kontrolüm oldu. Bebeğim kilosu ile ilgili birşey takıldı kafama şuan 1880 gr 42 cm dedi doktor. Ama şöyle bişey duymuştum artık alsa alsa 1 kg alır gibi bu dönemden sonrası için yanisizlerde durumlar nasıl birde kansızlık arttığı için kan serumu verdi oda maşallah 3 bin liraymış
Canım keşke kendi sitesinden alsaydın daha uygundu. İnstagram dan buldum nerdeyse kaç ay aradım düz bişey olsun diye illa bi kurdele bi mavilik pembelik koyuyorlar hep böyle sade birşey istiyordum. Bende karamel setinden sipariş verdim. Güle güle kullansınlar bebişlerBenim gibi son dakikalara kalanlar varsa isimli hastane çıkışı için cok bekledim ama isim hala yok bizim. O yuzden bir tane de beyaz set olsun dedim. Bu Ürünü sipariş ettim. Az once geldi. Resmen dokusuna kalitesine yumuşaklığı bayıldım. Bu kadar iyi birsey beklemiyordum bu fiyata. Almayan varsa oneri olsrak bırakıyorum.
Allah razı olsun. Rabbim kimseyi hastanelerde çaresiz bırakmasın. Eğer fark etmeseydim benim de hayatım tehlikeye girmiş meğer.canimm çok geçmiş olsun, gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün minik bebişin inşallahbirazcık erken olsa da bu haftalarda doğum normal oluyor artık sadece küçük destekler gerekebiliyor hiç üzme kendini. Zor zamanlar geçirmişsin yoğun bakım çok zor çok üzüldüm ama gelip geçmiş inşallah bugünler de geçecek
Yürüyüş yapıyorum sıkıntı yok, son 1 saatte bel bacak ağrısı başladı birazdan parol isteyeceğim sanırım. Ay geçen yattığımda da bu hastane bana aynı şeyi hissettirmişti yine f tipi cezaevinde hissediyorum ama bebeğim mahpus bu seferQuenim Günaydınlaröptüm seni arkadaşım.
Nasılsın ? bugün daha iyi misin ? Yürüyüş yaptın mı ?
Yani su şehir hastanesi prosedürüne sinir olmadım değil ; ben bilmiyordum o şekilde görüş günü vs olduğunu. Büyük ve kalabalık olduğu işin mi bu şekilde acaba ? Neyseki ipek çok kalmıcakçok dert etme.
En bencil olmamız gereken zmndayız. Çocuk senin anne sensin. Gerekirse as suratını, kimse kalamasın yanınızda. Sonra şirinlik yaparsınvalla bazen kalabalık da böyle dert oluyor. Herkesin ayrı vırvırı.
Bi de diyorsun ya; ben hariç herkes salak. Tam olarak öle oluyorum lohusalıkta. Vallahi beni anlatan daha iyi cümle yokçünkü bebeğin derdinden en iyi anlayan sensin. Sen güçlüsün, halledersin çatır çatır forever
Oğlunu da tebrik ederim, abi oldu sonuçta çocuk kolay mı
Hala elle masajla süt gelmiyor bebekte emiyor. Bugün gittiğimde de uyuyordu almıyor uyurken ağzına. Dardayım analar, yarın taburcu yum bebeğimizi bırakmazlarsa nasıl dönücez boluyaQueenimmm nasılsın canım emzirdin mi balkızı?
Gözün aydın, sağlıkla büyüt inşallah minnoşunuBir an önce yanına gelsin inşallah. Devlet hastaneleri sabır sınavı gibi ama sen bunu da atlatırsın kadın anam benim
Amin canım benimCanim hayırlı olsun bebeğin. Zorlukla kavusmus olsaniz da anne oğul simdiden cok güçlü olduğunuzu gösteriyor yasadiklariniz. Bundan sonra cok cok güzel günleriniz olsun, bol sütün olsun insallah.
Bu değerleri normal görüyorlar. Benim 2500 küsürdü bayağı fazlaydı. Ama 24 saat idrar biriktirme sonucum buydu. Senin ki anlık mı?Canım 2500 demişsin ya fotoda benim sonuç var orda protein 227 görünüyor senin de 250 miydi yoksa tam 2500 mü
Eki Görüntüle 3181841
Gözün aydın canım. Ben hemen makine ile sağdım. Sen de bence onu dene elle zor olur zaten çok az gelecek başta. Şükür pompa işe yaradı hemen bana direk pompa yap dediler.Okuyamadım sayfaları ama herkes iyidir umarım kızlar
Yürüyüş yapıyorum sıkıntı yok, son 1 saatte bel bacak ağrısı başladı birazdan parol isteyeceğim sanırım. Ay geçen yattığımda da bu hastane bana aynı şeyi hissettirmişti yine f tipi cezaevinde hissediyorum ama bebeğim mahpus bu seferyakıp yıkasım var buraları bırakmıyorlar rçocuğu hiçbir tıbbi müdahale destek almıyor, kan sonuçları da güzel çıkıyor elleri delik deşik mahfetmişler yavrumu.hala diyor ki hemşire ama sütün yok, e sizde enjektörle besliyorsunuz(ki biberonla besleseler daha iyi en azından çocuk çekmek için uğraşacak, hayvan gibi basıyorlar 20cc yi ağzına boğula boğula yutuyor çocuk, buna alışan çocuk nasıl memeye döner damla damla tahammül eder memeye) ben de enjektörle besleyeceğim belki emzirme karşıtıyım kime ne belki hiç sütüm gelmeyecek ne saçma bi gerekçe. Diş etine damağına dikkat etmeden.. Elinden kan alacakları bugün ben emzirmek istiyorum diye gittim. Mahfoldu çocuk katıla katıla ağladı, alamadı da kanı. İçeride iğneyi çevir çevir deş. Bide yüzünü sıkıyor çocuğun habire sakinletiuormuş iyice sinirlendi aldı kucağına o sivilceli fondotenli suratına yapıştırıyor. Bişi desem 5dk sonra çıkıcam bebek orada onun visfanında. Brn alabilir miyim dedim. Aldım, asla inanmazdım ben böyle şeylere nasıl sustu yavrum bi görseniz hemen sakinledi sesimi duyunca göğsüme koyunca. Sonra bidaha ağlattı yine aynısını yaptım hemen sustu, göğsümden alınca basıyor çığlığı kahroldum mahfoldu. Bide sebepsiz orada bizden ayrı. Benim de ne ameliyat yerim ağrıdı onun yanında ne belim hiç olmamış gibiydim çok üzüldüm. Yarın tedavi Red imzalayıp çıkabiliyor muyuz onu zorlayacağız. Karşında muhatap yok hemşire var şamslıysan zorlarsan asistan onların da karar yetkisi yok. Yarın bukadar dert anlattığımız insanlar değişecek sıfırdan tekrar anlat merakını acayip sınanıyorum yani sakin kalmak için
Hala elle masajla süt gelmiyor bebekte emiyor. Bugün gittiğimde de uyuyordu almıyor uyurken ağzına. Dardayım analar, yarın taburcu yum bebeğimizi bırakmazlarsa nasıl dönücez boluya
Şükürler olsun. Oğlumla ömrümüz güzel olsun bundan sonra inşallah kolay olsun bi deÇok geçmiş olsun, şükür ki sagsalim ogluşuna kavuşmuşsunAllahim Alparslanla sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler versin size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?