2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ben bu tansiyon olayından artik ne yapacağımı bilmiyorum. Bazan basim.kalkmiyor 9 6 oluyor. Ilac içince. Bazan uyaniyorum 15.10
Yukselesi varsa yükseliyor. Sifir tuz 3 kez ilacla 16 10 olduğu da oluyor. 9 5 olduğu da
Dikkat et canım tansiyon çok tehlikeli. Nst de ölçtüler 14-9 çıktı hepsi bir panik yaptı o ara bende korktum demekki çok tehlikeli. Doktorum takip et sabah akşam ölç dedi

Ne güzel anlatmışın bebem ya süpersin sezeryandan bir gün sonra falan bez sarabiliriz o zaman

Ben bu tansiyon olayından artik ne yapacağımı bilmiyorum. Bazan basim.kalkmiyor 9 6 oluyor. Ilac içince. Bazan uyaniyorum 15.10
Yukselesi varsa yükseliyor. Sifir tuz 3 kez ilacla 16 10 olduğu da oluyor. 9 5 olduğu da
Canım tansiyon enönemlisi sağlıcakla alsaydın evladını kucağına sarımsak düşürüyor derler ama yiyebilirsen bir dene

Bana pompa önerisinde bulabilirmisiniz tecrübeli anneler marka ve ve tek mi cift sağım olan mı önerirsiniz?
Çalışacaksan elektrikli daha pratik olur canım. Ben Manuel aldım lansinoh marka ablam kullanmıştı memnundu bende Medela galiba ondan vardı onu kullanıyordum daha önce

Çalışacaksan elektrikli daha pratik olur canım. Ben Manuel aldım lansinoh marka ablam kullanmıştı memnundu bende Medela galiba ondan vardı onu kullanıyordum daha önce
Elektrikli alacağım çalışacağım için iyi çeken bir marka lazım medela dediğin bayağı pahalı

Ay ne güzel haberler bunlar canım. İnşallah bebişin de bir an önce toparlanır yanına gelir
İşte Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diye boşuna demiyoruz valla vicdanlı insanlar başka oluyor. Ne güzel bebeğin de bu güzel bakımla inşallah çok hızlı toparlanacak

Bana pompa önerisinde bulabilirmisiniz tecrübeli anneler marka ve ve tek mi cift sağım olan mı önerirsiniz?
Bende lansinoh var canım memnunum baya, ilk kızımda işe başlayınca kullanmaya başladım. İkincide doğar doğmaz yoğun bakıma vermek için ilk günden kullanmaya başladım. Yeni almama hiç gerek kalmadı gayet güzel çekiyordu. Bu bebekte de lazım olursa kullanırım. Baya sağlam, çekişi güzel.

Ne güzel anlatmışın bebem ya süpersin sezeryandan bir gün sonra falan bez sarabiliriz o zaman
Tabi canım hiç çekinmeyin karnınızı güzelce sarın, daha rahat yürürsünüz,hareket edersiniz. Sen heralde ikiz olunca zaten sez. oluyorsun değil mi direkt?

Tek sağım mı çift sağım mı? Bende bunu düşünüyorum ama bumu sizin ki yorumları okudum çok çekmiyor diyenler var

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-26-16-40-31-34_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 38
Bir de sağım yaparken memeye dik tutmak lazım bu zımbırtıyı ya, sağa sağa öğrenmiştim hangi pozisyonda iyi geldiğini İlk dakikalarda masaj modu var 10 dk filan sanırım. Sonra sağmaya başlıyor o zaman süt damlaya başlıyor. Biraz sabır isteyen bir iş gerçekten.

Bebiş yoğun bk yatarken bana saat başı bebek emiyormuş gibi sağ demişlerdi. Ben de öyle yaptım. Gece bile uyanıp sağdım. Poşet poşet süt götürdüm kızıma. Hatta artmış, geri vermişlerdi çıkarken. Ben de diğer bebeklere bırakmıştım eğer kullanmak isteyen olursa diye.

Ay aklıma anılarım geliyor bugün hep. O duygusallık beni de vurdu.

Pandemi zamanıydı. Yoğun bakıma hiç almadılar beni. Hep fotolardan gördüm bebeği. Taburcu günü çağırdılar. Bebek hemşiresi getirdi. Bebek emebilirse taburcu olursunuz dediler. Emmezse yatırırız. Ay nasıl bir heyecandı o. Kucağıma verdiler. Hadi dedim kız benim yüzümü kara çıkartma Şaşırdım hemen emmeye başladı. Ay o ne güzel bir andı size anlatamam.

Gel dediler, peşlerinden gittim. Götürdüğüm kıyafetleri giydirdim bebeğe. Ağlayacaktım heyecandan. Öyle hızlı hızlı giydirdim ki... Sanıyorum yine alacaklar elimden, hemen çıkarmam lazım

Evet yeni bir dertle geldim. Nur topu gibi hemoroidciklerim oldu, kendimi hiç zorlamadım ağrı sızı da yok. Normal doğuma engel olur mu hemoroid Doğal yolla nasıl geçecek bu
Geçmiş olsun ya ben çok çektim bundan. Ameliyatsız kurtuldum
Sana bir tavsiyem var komik gelebilir ama her tuvaletten sonra o çıkan memeyi zeytin yağı ile içeri ittir parmağınla. Kantoron yağı da olur. Ama içeri ittir mutlaka O zaman büyümesini engeller, hatta küçülür. Normal doğuma engel olacağını sanmıyorum ama.

Canım sen beni dinle ve doktor ile görüş tekrar. Çünkü 16 10 çok yüksek. Ben günde 4 kere alfamed kullanıyordum ve 8 e çıkardılar yine de düşmedi. Arada 10 7 filan oluyordu ama genelde yüksek seyretti. Sık sık kan aldılar benden değerlerim değişmeye başladı mı diye. Son alınan kanda değerlerim bozulmaya başladığı için acil aldılar bebeği. Yani takip altındaydım hep ihmal etme bence.

Evet yeni bir dertle geldim. Nur topu gibi hemoroidciklerim oldu, kendimi hiç zorlamadım ağrı sızı da yok. Normal doğuma engel olur mu hemoroid Doğal yolla nasıl geçecek bu
Benimde var hemde çok fazla sürekli kabız olmaktan oldu bana zeytin yağı ve kantaron yağı iyi geliyor. Pamuğa bolca döküp oraya şapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…