2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Canim hastane tipi sagma makineleri daha iyi de o vicdansizlar vermezler sana ama kiralayabilecegin yer varsa bir dene derim

32+1den selamlarr bizimde bugün kontrolumuz vardı doğum iznini baslattik tospigim 1940 gram olmus cok şükür. Kontrol sonrası dogum ekraninin karşısına oturdum hayallere daldim. Hastane çantaları, pusetler, çiçekler heyecan ve endise birarada sona yaklasiyoruz Allahim hepimize hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin kızlar

Eklentiler

• IMG-20221226-WA0003.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 54
Ah güneşim uzun hikaye Bakalım durum ne gösterecek sağlıcakla grlsin bebişlerde nasıl gelirlerse artık ya R Renklirenkli de sabah yazdı sonra yazmadı merak ettim onuda

Ah güneşim uzun hikaye Bakalım durum ne gösterecek sağlıcakla grlsin bebişlerde nasıl gelirlerse artık ya R Renklirenkli de sabah yazdı sonra yazmadı merak ettim onuda
Tabi canım en en en önemlisi valla sağlıklı doğsunlar. Evet ya renkliyi ben de çok merak ettim acaba hastaneye gitti mi

Amin canım inşallah çok güzel hayaller rabbim herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Analık hasreti ile yanan ana adaylarının kucağını boş bırakmasın. Çok zor birşey telde asılı minnak bebek kıyafetleri görüp önünden geçmek iç çekerek. O ekran karşısında eşimi düşünüyorum yüreği çarpar kesin.çok seviyor çocukları evlenmeden önce de hep dua ettim inşallah bir gün baba olmak nasip olur diye. Çünkü ben anneydim zaten bir oğlum var çok şükür rabbime.

Kızlar tekrar selam. Çok ilginç bi geceydi zaten. Dahiliyeden çok ilgili bi doktor hanfendiyle görüştük. Testleri yaptı. Hersey normal. Ultrasonla üst batın bakıldı. Safra çamuru oluşmuş. Gebeliğe bağlı dedi. Asıl bi test sonucu var bize net bilgiyi veren, ama bir haftaya gelecek sonucu Türkiye’den dedi. Amacımız bebeğin 36 ıncı haftayı da doldurması dedi; cuma günü muhakkak görüşelim tekrar dedi. Kendi numarasını fln da yazdı; cumadan önce bi sorun yaşarsanız haberim olsun dedi. Bi ilaç verdi, ama ilacı bulamadık; eşim aramaya devam ediyor. Biraz endişe ettim açıkçası.
Sonra kadın doğumcuya uğradık ama ameliyata girmiş. Bir de onunla görüşeceğim. Bi tuhafım ya; kafa gitti.

Şurada kalmış 2 haftacık, inşallah bir sıkıntı çıkmadan geçer canım. Hiç anlamıyorum bu durumlardan ama ciddi bir şey mi?

Şurada kalmış 2 haftacık, inşallah bir sıkıntı çıkmadan geçer canım. Hiç anlamıyorum bu durumlardan ama ciddi bir şey mi?
Ciddi bi şeymiş canım ya. Kadın baya ilgilendi. O ilgi de beni iyice endişelendirdi açıkçası. Sağ Salim doğurayım da bi; valla haftası fln çok umrumda değil şu an. Öğleden sonra olmazsa ciğer geliştirici fln vurulayım mı diye soracağım işte. Gerekirse alsınlar haftaya fln. Gece ki kaşıntı baya kötüydü, Allah kimseye vermesin. Uyuz gibi resmen. Kıstırmalı tokayla kaşıdım ya her yerimi o derece

Çok geçmiş olsun renkli. Her gün yeni bişi öğreniyorum. Safra çamuru demek. İlk kez duydum.

Yaaa grubun ilk sırma mı saçlısı oldu ipek kız

Geçmiş olsun canım ya ben de ilk defa duydum. Dur bakalım hemen stres yapma. Doktor da bir görsün seni bakalım ne diyecek.

renklim geçmiş olsun bebeğimm inşallah gelip geçici bir durumdur kolestaz olması için değerlerin yüksek olması gerekiyor diye biliyorum seninki normal çıkmış endişelenme bence Ama bi test daha var demişsin inşallah o da normal gelir ah bu son haftalar neymiş böyle ya olaysız bir günümüz kalmadı

Ay ben herşeye ağlıyorum artık ya

Kızlar göğsümün altındaki ağrı beni benden alıyor nefesimi kesiyor şok şiddetli mide ağrısı gb değil kaburga ağrısı gb bir acı ne yapsam bilemedim ki sizde var mı böyle bir durum ?
Aynı şeyleri ben de yaşıyorum rahim artık göğüs kafesimize dayandı baskı ve ağrı yapıyor hamilelikte kaburga ağrısı için egzersizler var youtubeda simge dumanın ben onu yapıyorum gün içinde ara ara iyi geliyor. 36. Haftadan sonra bebek aşağı indikçe bu ağrı azalacakmış umarımm

Kızlar göğsümün altındaki ağrı beni benden alıyor nefesimi kesiyor şok şiddetli mide ağrısı gb değil kaburga ağrısı gb bir acı ne yapsam bilemedim ki sizde var mı böyle bir durum ?
Kuzum inan bugün eşime ondan yakındım dedim kaburgalarım kırılmış gibi acıyor acaba yat yattığın için mi dedi yok dedim göğüs kafesi kısmıda ağrıyor nefesimi kesiyor. Bence bebekler kilo aldıkça baskısı artıyor artık

Biraz uzan canım reflü değilse bebek sıkıştırıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…