Canim hastane tipi sagma makineleri daha iyi de o vicdansizlar vermezler sana ama kiralayabilecegin yer varsa bir dene derimMorluklar doğumdaki bebek doktorunun dediği gibi doğum travması çekiştirme kaynaklıymış. Zavallı kızımkoagülasyon hemogram saturasyon her şey normal bin şükür. Süt olayına biz de bayram ettik yalnız pompa ya gelmedi hakikaten, eşim süt poşeti ve pompa alıp geldi iyi de çekiyor ama gelmiyor. Elle sağınca damla damla çıkıyor
Ah güneşim uzun hikaye Bakalım durum ne gösterecek sağlıcakla grlsin bebişlerde nasıl gelirlerse artıkKeşke ben de biraz araştırıp girseydim demiştim o zaman. Ya ikinciyi neden normal yapmıyorsun canım? Madem ilki normal bence normal daha iyidir her halükarda.
Ya sen bana hep çok aklı başında geliyorsun aksine, pimpirik gibi değilsin sanki. Ama gerçekten de başa gelen çekiliyor. Çok da zayıflık göstermemek lazım.
Ameliyat olursa için bence ya zaten özelde içiriyorlar, devlette kesinlikle karşılar ama. Hatta bazı özellerde hafif bir çorba bile veriyorlarmış ameliyat sonrası.
Spinal sonrası ayağa kalkmak genel kadar zor değil ama sanırım. Çok acele etmeden kalkmak lazım ama yavaş yavaş. Ama inşallah normal olur senin de doğumun yaTabi ki sezaryen çok korkunç değil, sen de yaşamışsın ama normal doğum kadar da rahat değil.
Göbek için de anneler kayınvalider illa yıka da yıka bebeği pisi gitsin, rahatlasın diye kafanı yiyeceklerAma bebek pis değil, vücudundaki tabaka onu bir süre koruyacak. Göbek düşene kadar beklenebilir. Ben bekledim. Yıkamakçin acele etmeyin derim.
Canım kilo ile ne alakası var. Sen karar verme bence doktor yönlendirsin. Bırak bi sancın gelsin bakalım belki de çok kolay bir doğum olacak. Bak ben de sancı olayını çok korkunç sanıyordum ama cidden yürüyerek geçirdim, o kadar etkilenmedim. 12 saat sürdü 7-8 cmye gelmesi açıklığı bende. Bol bol yürüdüm. Başka durumlar vardı sez. girdim. Bebeği çıkarma kısmı nasıldır bilmem ama bence doğumdan sonra bebekle rahat ilgilenebilmek için bile değer normal doğum.
Ahaha yok yok sen yine normal doğur beybisi. Gaz değildir o ya rahim çekiliyor emzirdikçe, onun sancısı normal doğumda da var yaniRahim küçülürken sancı yapacak, emzirdikçe hissedeceksiniz onu. Ama evet yani sez. hiç acısız diyemem yani. Acı da var ama güçlü olacağız. 5.günün şafağında acılar bitiyor gibi.
Tabi canım en en en önemlisi valla sağlıklı doğsunlar. Evet ya renkliyi ben de çok merak ettim acaba hastaneye gitti miAh güneşim uzun hikaye Bakalım durum ne gösterecek sağlıcakla grlsin bebişlerde nasıl gelirlerse artıkya R Renklirenkli de sabah yazdı sonra yazmadı merak ettim onuda
Amin canım inşallah32+1den selamlarrbizimde bugün kontrolumuz vardı doğum iznini baslattik tospigim 1940 gram olmus cok şükür. Kontrol sonrası dogum ekraninin karşısına oturdum hayallere daldim. Hastane çantaları, pusetler, çiçekler heyecan ve endise birarada sona yaklasiyoruz Allahim hepimize hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin kızlar
Şurada kalmış 2 haftacık, inşallah bir sıkıntı çıkmadan geçer canım. Hiç anlamıyorum bu durumlardan ama ciddi bir şey mi?Kızlar tekrar selam. Çok ilginç bi geceydi zaten. Dahiliyeden çok ilgili bi doktor hanfendiyle görüştük. Testleri yaptı. Hersey normal. Ultrasonla üst batın bakıldı. Safra çamuru oluşmuş. Gebeliğe bağlı dedi. Asıl bi test sonucu var bize net bilgiyi veren, ama bir haftaya gelecek sonucu Türkiye’den dedi. Amacımız bebeğin 36 ıncı haftayı da doldurması dedi; cuma günü muhakkak görüşelim tekrar dedi. Kendi numarasını fln da yazdı; cumadan önce bi sorun yaşarsanız haberim olsun dedi. Bi ilaç verdi, ama ilacı bulamadık; eşim aramaya devam ediyor. Biraz endişe ettim açıkçası.
Sonra kadın doğumcuya uğradık ama ameliyata girmiş. Bir de onunla görüşeceğim. Bi tuhafım ya; kafa gitti.
Ciddi bi şeymiş canım ya. Kadın baya ilgilendi. O ilgi de beni iyice endişelendirdi açıkçası. Sağ Salim doğurayım da bi; valla haftası fln çok umrumda değil şu an. Öğleden sonra olmazsa ciğer geliştirici fln vurulayım mı diye soracağım işte. Gerekirse alsınlar haftaya fln. Gece ki kaşıntı baya kötüydü, Allah kimseye vermesin. Uyuz gibi resmen. Kıstırmalı tokayla kaşıdım ya her yerimi o dereceŞurada kalmış 2 haftacık, inşallah bir sıkıntı çıkmadan geçer canım. Hiç anlamıyorum bu durumlardan ama ciddi bir şey mi?
Çok geçmiş olsun renkli. Her gün yeni bişi öğreniyorum. Safra çamuru demek. İlk kez duydum.Kızlar tekrar selam. Çok ilginç bi geceydi zaten. Dahiliyeden çok ilgili bi doktor hanfendiyle görüştük. Testleri yaptı. Hersey normal. Ultrasonla üst batın bakıldı. Safra çamuru oluşmuş. Gebeliğe bağlı dedi. Asıl bi test sonucu var bize net bilgiyi veren, ama bir haftaya gelecek sonucu Türkiye’den dedi. Amacımız bebeğin 36 ıncı haftayı da doldurması dedi; cuma günü muhakkak görüşelim tekrar dedi. Kendi numarasını fln da yazdı; cumadan önce bi sorun yaşarsanız haberim olsun dedi. Bi ilaç verdi, ama ilacı bulamadık; eşim aramaya devam ediyor. Biraz endişe ettim açıkçası.
Sonra kadın doğumcuya uğradık ama ameliyata girmiş. Bir de onunla görüşeceğim. Bi tuhafım ya; kafa gitti.
Yaaa grubun ilk sırma mı saçlısı oldu ipek kızBen queeni gördüm. Bandajını da gördüm. Tövbe est baya bezlemişler gibi sanki bandajla. Bende geçen sene orda ameliyat olmuştum hiç öyle bandajım olmadı. Doktordan doktora mı farkediyor dedik için işinden çıkamadık. İpek kızın da fotosunu gördüm pembe yanaklı ve saçlı bir kız. Burnu o kadar ufacık ki. Aman allahım sanki hiç olmayacakmış burnu o kadar hokka
Geçmiş olsun canım ya ben de ilk defa duydum. Dur bakalım hemen stres yapma. Doktor da bir görsün seni bakalım ne diyecek.Ciddi bi şeymiş canım ya. Kadın baya ilgilendi. O ilgi de beni iyice endişelendirdi açıkçası. Sağ Salim doğurayım da bi; valla haftası fln çok umrumda değil şu an. Öğleden sonra olmazsa ciğer geliştirici fln vurulayım mı diye soracağım işte. Gerekirse alsınlar haftaya fln. Gece ki kaşıntı baya kötüydü, Allah kimseye vermesin. Uyuz gibi resmen. Kıstırmalı tokayla kaşıdım ya her yerimi o derece
Tarağı var mı diye sordumYaaa grubun ilk sırma mı saçlısı oldu ipek kız
Yaa işte tecrübeli ana dediğinTarağı var mı diye sordumvarmış
renklim geçmiş olsun bebeğimm inşallah gelip geçici bir durumdurKızlar tekrar selam. Çok ilginç bi geceydi zaten. Dahiliyeden çok ilgili bi doktor hanfendiyle görüştük. Testleri yaptı. Hersey normal. Ultrasonla üst batın bakıldı. Safra çamuru oluşmuş. Gebeliğe bağlı dedi. Asıl bi test sonucu var bize net bilgiyi veren, ama bir haftaya gelecek sonucu Türkiye’den dedi. Amacımız bebeğin 36 ıncı haftayı da doldurması dedi; cuma günü muhakkak görüşelim tekrar dedi. Kendi numarasını fln da yazdı; cumadan önce bi sorun yaşarsanız haberim olsun dedi. Bi ilaç verdi, ama ilacı bulamadık; eşim aramaya devam ediyor. Biraz endişe ettim açıkçası.
Ay ben herşeye ağlıyorum artık ya32+1den selamlarrbizimde bugün kontrolumuz vardı doğum iznini baslattik tospigim 1940 gram olmus cok şükür. Kontrol sonrası dogum ekraninin karşısına oturdum hayallere daldim. Hastane çantaları, pusetler, çiçekler heyecan ve endise birarada sona yaklasiyoruz Allahim hepimize hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin kızlar
Aynı şeyleri ben de yaşıyorumKızlar göğsümün altındaki ağrı beni benden alıyor nefesimi kesiyor şok şiddetli mide ağrısı gb değil kaburga ağrısı gb bir acı ne yapsam bilemedim ki sizde var mı böyle bir durum ?
Kuzum inan bugün eşime ondan yakındım dedim kaburgalarım kırılmış gibi acıyor acaba yat yattığın için mi dedi yok dedim göğüs kafesi kısmıda ağrıyor nefesimi kesiyor. Bence bebekler kilo aldıkça baskısı artıyor artıkKızlar göğsümün altındaki ağrı beni benden alıyor nefesimi kesiyor şok şiddetli mide ağrısı gb değil kaburga ağrısı gb bir acı ne yapsam bilemedim ki sizde var mı böyle bir durum ?
Duygusallık bu ayda mı yükleniyor acaba benimde ağlayasım var iş yerindeyim ya komik olmasın diye tutuyorum kendimiAy ben herşeye ağlıyorum artık ya
Biraz uzan canım reflü değilse bebek sıkıştırıyordurKızlar göğsümün altındaki ağrı beni benden alıyor nefesimi kesiyor şok şiddetli mide ağrısı gb değil kaburga ağrısı gb bir acı ne yapsam bilemedim ki sizde var mı böyle bir durum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?