2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
beni de duygulandırdın
nasıl da tanımış annesini hemen Allahım ne büyüksün

Ay bende böyle yapıyorum zamanla geçer mi hiç böyle bişi yaşamamıştım. Kesin ameliyat derler doğumdan sonra diye düşünüyorum geçiyor mu

Ay bende böyle yapıyorum zamanla geçer mi hiç böyle bişi yaşamamıştım. Kesin ameliyat derler doğumdan sonra diye düşünüyorum geçiyor mu
Yok canım geçti, benim çok fena kocamandı. İçeri ite ite geçti valla. İlk duyduğumda saçma gelmişti ama işe yaradı yani.

Naptın cnm merk ettim iyi çıktı mı nst

Allah yardımcın olsun canım inşallah düzene girer de rahatça evine gidersin

Serumdan sonra cekilen nst gayet iyi geldi. Damar yolunu baya cıkarmadılar sonra doktor gidebilrisin iyi deyince bıraktılar artık eşim gelmişti yanıma ebe cıkardı apar topar kimse de yok halbuki katta ama valla bu devlet hastaneleri insanı sınıyor. Bırak ta kaç saattir sırt üstü yatırıyonuz biri kaldırmaya yardım etsin hayret bişey ya.

3 küçük acur ile bir yarım dolma biber turşusu yedim ekmekle ara öğün gibi, kafamın arka tarafı hemen ağırdı kulaklarım çınladı ya. Bi daha tövbe 10-8 12-8 çıkıyordu tansiyonum kontrollerde çok çıkmamıştır dimi arkadaşlar?

Bi ölçtürsene eczaneye filan ya yükseliyor galiba senin

Eşimde yıllardır var senin dediğini yapıyor ama ben cesaret edemedim patlayacak gibi geliyor
Benimde var hemde çok fazla sürekli kabız olmaktan oldu bana zeytin yağı ve kantaron yağı iyi geliyor. Pamuğa bolca döküp oraya şapıyorum
Ben de kantaron deniyim bakalım o zaman

Kadın doğumcuyla telefonda görüştük sorun yok diyor. İşte ilacı kullansın demiş hemşiresi iletti bana. Ciğer geliştirici vurdurma niyetim vardı aslında. Cuma tekrar randevum var.
Aman bacılar kaşınırsanız, masum olmayabileceği aklınızın bi kenarında bulunsun.
Bugün ultrasonla karaciğerime bakan doktor, resmen mememin tam altına baktı; annelik büyük fedakarlık dedi, karaciğer sıkışmış gebelikten buraya kadar dedi.
Hepimize hayırlı vaktinde sağlıklı Doğumlar olsun inş

İyi canım çok şükür

çok sevindim kuzum sorun olmamasına ayy karaciğer oraya çıkmış demek. valla ben de hep midem yanıyor diyorum ama aslında boğazım yanıyor mide ağzımdan çıkacak nerdeyse artık nasıl yukarı çıktıysa

Ben boyattım canım doktora sorup açıcı var ombre yaptırdım dipte boyattım

Yaaa ne kadar güzel yazmissin ,teşekkürler ama ben genel anestezi olmadan asla yapamam,ilk dogumum da spinaldi hoc acima igne yapılırken fakat ellerim baglanirken kötü oldum doye genel yaptılar. Bunda da öyle istiyorum çünkü korkuyorum yapamam biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…