Heyecandan sanırım, vakit yaklaşıyor heyecan artıyorDuygusallık bu ayda mı yükleniyor acaba benimde ağlayasım var iş yerindeyim ya komik olmasın diye tutuyorum kendimi
İnşallah kalan testlerin de temiz gelir canım. Hiç duymadığım bir rahatsızlık o neyse artık. Kendi doktorun ile görüşebildin mi ameliyattan çıkmış mıKızlar tekrar selam. Çok ilginç bi geceydi zaten. Dahiliyeden çok ilgili bi doktor hanfendiyle görüştük. Testleri yaptı. Hersey normal. Ultrasonla üst batın bakıldı. Safra çamuru oluşmuş. Gebeliğe bağlı dedi. Asıl bi test sonucu var bize net bilgiyi veren, ama bir haftaya gelecek sonucu Türkiye’den dedi. Amacımız bebeğin 36 ıncı haftayı da doldurması dedi; cuma günü muhakkak görüşelim tekrar dedi. Kendi numarasını fln da yazdı; cumadan önce bi sorun yaşarsanız haberim olsun dedi. Bi ilaç verdi, ama ilacı bulamadık; eşim aramaya devam ediyor. Biraz endişe ettim açıkçası.
Sonra kadın doğumcuya uğradık ama ameliyata girmiş. Bir de onunla görüşeceğim. Bi tuhafım ya; kafa gitti.
Heyecandan sanırım, vakit yaklaşıyor heyecan artıyor
Bence kemiklerimizi kırıyorlar içerideBiraz uzan canım reflü değilse bebek sıkıştırıyordur
Ahaha karın deşen Jack bunlar benceBence kemiklerimizi kırıyorlar içeridereflü gibi bir ağrı değil canım ben anladım onu bende de var çünkü iki gündür
Şimdi serum verdiler serumdan sonra tekrar nst cekilcek. Doktor begenmedi sanırım nstyi. Yemedigim şey kalmadı cikılata tatlı falan ama yokTamam canım bence düzenli sancı olsa belirtidi sana muhakkak. Bize de haber ver meral ettim..
3. Nst bugunTamam canım bence düzenli sancı olsa belirtidi sana muhakkak. Bize de haber ver meral ettim..
Hiç mi hareket yok, biraz soğuk su içmek işe yarıyordu galiba yaŞimdi serum verdiler serumdan sonra tekrar nst cekilcek. Doktor begenmedi sanırım nstyi. Yemedigim şey kalmadı cikılata tatlı falan ama yok
Hemen izleyeyim ne yapacağımı bilemedim inş azalır cnmAynı şeyleri ben de yaşıyorumrahim artık göğüs kafesimize dayandı baskı ve ağrı yapıyor hamilelikte kaburga ağrısı için egzersizler var youtubeda simge dumanın ben onu yapıyorum gün içinde ara ara iyi geliyor. 36. Haftadan sonra bebek aşağı indikçe bu ağrı azalacakmış umarımm
Canım benim kaburgam da kırıldı geçmişte onun etkisi de var belki ama çok ciddi acılı bi ağrı buKuzum inan bugün eşime ondan yakındım dedim kaburgalarım kırılmış gibi acıyor acaba yat yattığın için mi dedi yok dedim göğüs kafesi kısmıda ağrıyor nefesimi kesiyor. Bence bebekler kilo aldıkça baskısı artıyor artık
Yok canım reflü gb bir ağrı değil baskılı sıkıştırıyor sanki kemikler yanıyorBiraz uzan canım reflü değilse bebek sıkıştırıyordur
Evden gidip geliyorum süt götürüyorum. Çok şükür iyiyiz her geçen gün. Minik savaşçım orda büyüyor. Cildi kuru yormuş hemşiresi zeytinyağı istedi bizdenCanım hem geçmiş olsun hem gözün Aydın. Bebişin doğmuş. İnşaallah tez zamanda bebişine kavuşursun. Rabbim ömrünü uzun bahtını açık etsin annesine babasına hayırlı evlat etsin. Yapabileceğimiz birşey var mı? Hala tek misin?
Oy kuzum ya büyüyor desene göbişini de düşürmüşEvden gidip geliyorum süt götürüyorum. Çok şükür iyiyiz her geçen gün. Minik savaşçım orda büyüyor. Cildi kuru yormuş hemşiresi zeytinyağı istedi bizdengöbek bağı düşmüş bugün verdiler bana çok duygusal inanın
Naptın cnm merk ettim iyi çıktı mı nstŞimdi serum verdiler serumdan sonra tekrar nst cekilcek. Doktor begenmedi sanırım nstyi. Yemedigim şey kalmadı cikılata tatlı falan ama yok
3. Nst bugun
Ben niye uyuyamıyom
Öyle tatlı bi doktoru var ki. Ona dokunmama izin veriyor küvezin kapaklarını açıyor hep güler yüzle destek oluyor. Dernekler varmış prametüre bebekler için baby jest yataklar yolluyor küçücük yatağında yatıyor. Doğumu hep özelde düşünmüştüm ama numune eğitim ve araştırma hastanesinde yaptım iyi ki de orda olmuşum sezaryen. En iyi hastanelere taş çıkartır valla çok ön yargılıydım hep yanılmışım. Spinal oldum ne acı ne sızı sadece tek gün biraz zorlandım sonra bandaj söktüler banyo yap dediler. İlk gün hastane pompa getirdi sağ göğüs 15 dk sol göğüs 15 dk dediler ben gelmez sandım gelince ağlayasım geldi eşime hemen oğluma götür dedim. Siz de mutlaka her basamak yoğun bakım olan hastanede doğum yapmayı düşünün anneler. Eğer ben gittiğim özelde yapsaydım doğumu yatacak yoğun bakımı yoktu oranın.Oy kuzum ya büyüyor desene göbişini de düşürmüşNe güzel düşünmüşler sana vermişler ya, saklarsın
Olabilir ama kuzum az kaldı zamanın benim oğlum 36 da 50 cm olarak doğmuştu 48 cm gayet normal. Kızçem en son 40 cm di daha da uzamıştır ben bile dedim nasıl sığdı içeri
Son bi kaç gündür bebeyi acayip hissediyorum kemiklerini dizlerini falan sanki sığmıyor gibi dün gece uyku sersemi düşündüm acaba karnımı yırtabilir mi diye hahahaha
Ya bi de benim dr geçen muayenede flyi 6,86 ölçtü 7 ile çarpılmıyor mutdu bu şu an bebe nasıl 48 cm olabilir şaka mı bu minnacıkta karnım var
Allah yardımcın olsun canımŞimdi serum verdiler serumdan sonra tekrar nst cekilcek. Doktor begenmedi sanırım nstyi. Yemedigim şey kalmadı cikılata tatlı falan ama yok
3. Nst bugun
Ayy kuzum maşallah olsun ona göbek bağı eve kalmadan düşmüş. İnşallah çıkar bir an önce eve getirir mis gibi banyo bile yaparsın annesi artıkEvden gidip geliyorum süt götürüyorum. Çok şükür iyiyiz her geçen gün. Minik savaşçım orda büyüyor. Cildi kuru yormuş hemşiresi zeytinyağı istedi bizdengöbek bağı düşmüş bugün verdiler bana çok duygusal inanın
Benim.karnim hep asagida. Ve son 1 aydir elimi yıkarken tekrar geliyor sanki. Gece ozellikle. Bir yudum.su içiyorum o çıkmadan rahat etmiyor. Bazilarin yukarda o zamanda mide de cok problem.oluyor. Ay ne bilim ya Hamileligin basindan beri acaba annemde bende böyle olmus muydu diye diye geçirdim. AnneciğimYa çok komik bir yudum su içiyorum daha mideme inmeden çişim geliyor böyle bi şey olamaz
Rabbim zamanında doğurmayı nasip etsin canım inşallahbenim sezeryan olacağı için şubatın ilk haftası alırlar diye düşünüyorum ama ağrılarım var bu aralar dengem şaştı tansiyonum hep düşük dün gece 13-9 oldu kusmaya başladım kendimden korktum yediğimde farklı yada tuzlu birşey yok son zamanlar zor geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?