2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
İnşallah kalan testlerin de temiz gelir canım. Hiç duymadığım bir rahatsızlık o neyse artık. Kendi doktorun ile görüşebildin mi ameliyattan çıkmış mı

kirmizipatiklikiz haftasını gördükçe ben geriliyorum maşallah ne kadar da yaklaştı.

Son bi kaç gündür bebeyi acayip hissediyorum kemiklerini dizlerini falan sanki sığmıyor gibi dün gece uyku sersemi düşündüm acaba karnımı yırtabilir mi diye hahahaha
Ya bi de benim dr geçen muayenede flyi 6,86 ölçtü 7 ile çarpılmıyor mutdu bu şu an bebe nasıl 48 cm olabilir şaka mı bu minnacıkta karnım var

Hemen izleyeyim ne yapacağımı bilemedim inş azalır cnm
Canım benim kaburgam da kırıldı geçmişte onun etkisi de var belki ama çok ciddi acılı bi ağrı bu
Biraz uzan canım reflü değilse bebek sıkıştırıyordur
Yok canım reflü gb bir ağrı değil baskılı sıkıştırıyor sanki kemikler yanıyor

Evden gidip geliyorum süt götürüyorum. Çok şükür iyiyiz her geçen gün. Minik savaşçım orda büyüyor. Cildi kuru yormuş hemşiresi zeytinyağı istedi bizden göbek bağı düşmüş bugün verdiler bana çok duygusal inanın

Oy kuzum ya büyüyor desene göbişini de düşürmüş Ne güzel düşünmüşler sana vermişler ya, saklarsın

Oy kuzum ya büyüyor desene göbişini de düşürmüş Ne güzel düşünmüşler sana vermişler ya, saklarsın
Öyle tatlı bi doktoru var ki. Ona dokunmama izin veriyor küvezin kapaklarını açıyor hep güler yüzle destek oluyor. Dernekler varmış prametüre bebekler için baby jest yataklar yolluyor küçücük yatağında yatıyor. Doğumu hep özelde düşünmüştüm ama numune eğitim ve araştırma hastanesinde yaptım iyi ki de orda olmuşum sezaryen. En iyi hastanelere taş çıkartır valla çok ön yargılıydım hep yanılmışım. Spinal oldum ne acı ne sızı sadece tek gün biraz zorlandım sonra bandaj söktüler banyo yap dediler. İlk gün hastane pompa getirdi sağ göğüs 15 dk sol göğüs 15 dk dediler ben gelmez sandım gelince ağlayasım geldi eşime hemen oğluma götür dedim. Siz de mutlaka her basamak yoğun bakım olan hastanede doğum yapmayı düşünün anneler. Eğer ben gittiğim özelde yapsaydım doğumu yatacak yoğun bakımı yoktu oranın.

Olabilir ama kuzum az kaldı zamanın benim oğlum 36 da 50 cm olarak doğmuştu 48 cm gayet normal. Kızçem en son 40 cm di daha da uzamıştır ben bile dedim nasıl sığdı içeri

Ayy kuzum maşallah olsun ona göbek bağı eve kalmadan düşmüş. İnşallah çıkar bir an önce eve getirir mis gibi banyo bile yaparsın annesi artık

Ya çok komik bir yudum su içiyorum daha mideme inmeden çişim geliyor böyle bi şey olamaz
Benim.karnim hep asagida. Ve son 1 aydir elimi yıkarken tekrar geliyor sanki. Gece ozellikle. Bir yudum.su içiyorum o çıkmadan rahat etmiyor. Bazilarin yukarda o zamanda mide de cok problem.oluyor. Ay ne bilim ya Hamileligin basindan beri acaba annemde bende böyle olmus muydu diye diye geçirdim. Anneciğim

Ben bu tansiyon olayından artik ne yapacağımı bilmiyorum. Bazan basim.kalkmiyor 9 6 oluyor. Ilac içince. Bazan uyaniyorum 15.10
Yukselesi varsa yükseliyor. Sifir tuz 3 kez ilacla 16 10 olduğu da oluyor. 9 5 olduğu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…