2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Dahiliye doktoru tekrar karaciğer enzimlerime baktı sorun yok şükür. Nst çekildim, 20 lerde (ki hiçbi şey) düzenli sancım var şu an kağıda bakınca. Valla sevindim ne yalan söliyim. Sıkıldım gibi oldu biraz artık. Ama sezeryan olunca malum, kendi düzenli sancım olsun ki vicdanım çocuğu erkenden çıkardım karnımdan duygusu olmasın. Birazdan doktorla görüşeceğim, sırada bile sıkıldım ya😬
Çok iyi geldin canım 💕🙏 maşallah

Dayısı geldi bugün, bi iki vurdular oh dedim.
Adam ömür törpüsü ya. Yine türkiyenin dört bi yanından insanlar aradı. Neler yapmış pislik ya. Sapık.
Bu adamın hakkı rahmi emminin de dediği gibi kötek. Ya köylüler de bi tuhaf arkadaşım herkese sapıklık etmiş, sıranın size gelmesini mi beklediniz. Barındırmayın köyde, mobbing yapın sktrsin gitsin gödoş. Gerçi gitse başka yerde başkalarına yapacak geberecise.

Annesine ne yaptı kim bilir yazık kadıncağız eceliyle öldüğüne inanmıyorum annesininde
Ben de inanmıyorum. Allah kahretsin ya. Müge bugün dedi evlat diye inletsin de senin gibisini vermesin. Gerçelten haklı. Çocuğumun böyle biri olacağını bilsem kahrolurum. Allah esirgesin.

Bu adamın hakkı rahmi emminin de dediği gibi kötek. Ya köylüler de bi tuhaf arkadaşım herkese sapıklık etmiş, sıranın size gelmesini mi beklediniz. Barındırmayın köyde, mobbing yapın sktrsin gitsin gödoş. Gerçi gitse başka yerde başkalarına yapacak geberecise.
Adamın taciz etmediği kadın yok etrafında

Antalya’ya taşınan aileye tüm köy gülmüş giderken. Bi deli için köydeki ev arsa satılıp gidilir mi diye. İşte ses çıkarmayınca sıra sana geliyor.

Bu son kelimeye bayıldım güneşim 😂😂😂😂😂😂
Sizi böyle okudukça gevşeme geldi bana yeminle 😃😃🙈🙈🙈

Back
X