- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Önemli bir gelişme var mıBu sinan yine konuşmadı allahın cezası ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önemli bir gelişme var mıBu sinan yine konuşmadı allahın cezası ya.
Kiz ama bu olcumler de kesin degil ki isteMaşallah seninki işte tamam yanibenimki 1900
![]()
Ya beni sinir hastasi etti yemin ediyorumBu sinan yine konuşmadı allahın cezası ya.
Çok iyi geldin canımDahiliye doktoru tekrar karaciğer enzimlerime baktı sorun yok şükür. Nst çekildim, 20 lerde (ki hiçbi şey) düzenli sancım var şu an kağıda bakınca. Valla sevindim ne yalan söliyim. Sıkıldım gibi oldu biraz artık. Ama sezeryan olunca malum, kendi düzenli sancım olsun ki vicdanım çocuğu erkenden çıkardım karnımdan duygusu olmasın. Birazdan doktorla görüşeceğim, sırada bile sıkıldım ya![]()
Ay bugün bende dinledim çalışırken adamı benim bile dövesim geldi pezevenkBu sinan yine konuşmadı allahın cezası ya.
Dayısı geldi bugün, bi iki vurdular oh dedim.Önemli bir gelişme var mı
Evet kesin değil aynen de işte doktorun yorumu tuhaf geldi yine deKiz ama bu olcumler de kesin degil ki iste
Ya beni sinir hastasi etti yemin ediyorum
Adam dövmekle de uslanmıyor ki , dayısı dedi keserle dövdüm bi adamın kolunu ısırmış da bırakmamış. Nasıl bir insan ya.Ay bugün bende dinledim çalışırken adamı benim bile dövesim geldi pezevenk![]()
Küfür mü ettin senAy bugün bende dinledim çalışırken adamı benim bile dövesim geldi pezevenk![]()
Annesine ne yaptı kim bilir yazık kadıncağız eceliyle öldüğüne inanmıyorum annesinindeAdam dövmekle de uslanmıyor ki , dayısı dedi keserle dövdüm bi adamın kolunu ısırmış da bırakmamış. Nasıl bir insan ya.
Bu adamın hakkı rahmi emminin de dediği gibi kötek. Ya köylüler de bi tuhaf arkadaşım herkese sapıklık etmiş, sıranın size gelmesini mi beklediniz. Barındırmayın köyde, mobbing yapın sktrsin gitsin gödoş. Gerçi gitse başka yerde başkalarına yapacak geberecise.Dayısı geldi bugün, bi iki vurdular oh dedim.
Adam ömür törpüsü ya. Yine türkiyenin dört bi yanından insanlar aradı. Neler yapmış pislik ya. Sapık.
Ben de inanmıyorum. Allah kahretsin ya. Müge bugün dedi evlat diye inletsin de senin gibisini vermesin. Gerçelten haklı. Çocuğumun böyle biri olacağını bilsem kahrolurum. Allah esirgesin.Annesine ne yaptı kim bilir yazık kadıncağız eceliyle öldüğüne inanmıyorum annesininde
Adamın taciz etmediği kadın yok etrafındaBu adamın hakkı rahmi emminin de dediği gibi kötek. Ya köylüler de bi tuhaf arkadaşım herkese sapıklık etmiş, sıranın size gelmesini mi beklediniz. Barındırmayın köyde, mobbing yapın sktrsin gitsin gödoş. Gerçi gitse başka yerde başkalarına yapacak geberecise.
Antalya’ya taşınan aileye tüm köy gülmüş giderken. Bi deli için köydeki ev arsa satılıp gidilir mi diye. İşte ses çıkarmayınca sıra sana geliyor.Bu adamın hakkı rahmi emminin de dediği gibi kötek. Ya köylüler de bi tuhaf arkadaşım herkese sapıklık etmiş, sıranın size gelmesini mi beklediniz. Barındırmayın köyde, mobbing yapın sktrsin gitsin gödoş. Gerçi gitse başka yerde başkalarına yapacak geberecise.
Aynen öyle allah hayırlı evlat versinBen de inanmıyorum. Allah kahretsin ya. Müge bugün dedi evlat diye inletsin de senin gibisini vermesin. Gerçelten haklı. Çocuğumun böyle biri olacağını bilsem kahrolurum. Allah esirgesin.
Bu son kelimeye bayıldım güneşimBu adamın hakkı rahmi emminin de dediği gibi kötek. Ya köylüler de bi tuhaf arkadaşım herkese sapıklık etmiş, sıranın size gelmesini mi beklediniz. Barındırmayın köyde, mobbing yapın sktrsin gitsin gödoş. Gerçi gitse başka yerde başkalarına yapacak geberecise.
Duyarsızlık kötü bir şey kesinlikle öffAntalya’ya taşınan aileye tüm köy gülmüş giderken. Bi deli için köydeki ev arsa satılıp gidilir mi diye. İşte ses çıkarmayınca sıra sana geliyor.
Adamı kk üyelerine verseler pigmentlerine ayırırızBu son kelimeye bayıldım güneşim
Sizi böyle okudukça gevşeme geldi bana yeminle![]()
Bu son kelimeye bayıldım güneşim![]()
Sizi böyle okudukça gevşeme geldi bana yeminle![]()
Çok da kıllı , tek tek yolarım kıllarını vallahi. Allahın cezası.Adamı kk üyelerine verseler pigmentlerine ayırırız![]()