2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
İnşallah canim Rabbım hepimizin yardımcısı olsun
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah 🙏 hissetmediğimiz çok sancılar yaşıyoruz şükür rabbime öyle böyle gidiyor. Rahatlamaya çalışın stres yapmayın bol su için dinlenin düzelir inşallah. Oğlumda 7.aydan sonra doğuma kadar her nst de sancım vardı

Kızlar sizin nabziniz yükseliyor mu, resmen carpintim oluyor, normal birseymis baygınlık bile yapabilirmis, ama çok rahatsız edici, 100 e çıktı nabzım normalde 65 filandir,
Benim uyurken 54 kadar düşerdi kardiyolajiye gitmiştim çok önceleri 24 saatlik nabız takibi yaptırmıştım ordan biliyorum şuan yürürken 156 ya kadar çıkıyor bu birazda antrenman yapmakla alakalı ben hiç rahatsızlık hissetmiyorum eğer çok rahatsız ederse bence bi doktora görünün

Benim 127 118 falan oluyo kuzu carpinti hissettigimde tansiyon olcuyorum nabiz uçuyo
Ya normalde de düşük tansiyonluydum 9/6 filan şimdilerde 12 ye alıştı vücut ama bu nabız olayı beni ilk defa yokladı, baktım kan hacmimiz yüzde 90 artiyormus, ama vücudumdaki tüm atar damarlari hissediyorum resmen ve bir kizce demişti ya resmen ilkaylara döndü midem çok kötü 😣

Çok hareketsizlik bir aydır ki normalde de hareketli değilimdir, bir aydır evdeydim bugün yürüdüm filan doktordan sonra bayağı ondan mı oldu acaba

Çok hareketsizlik bir aydır ki normalde de hareketli değilimdir, bir aydır evdeydim bugün yürüdüm filan doktordan sonra bayağı ondan mı oldu acaba
Benim oturdugum yerde oluyo bilmiyorum ki kulaklarim falan fon fon ediyo bakiyorum tansiyon yuksek degil ama nabiz yuksek tansiyon 12 13 benim normalim

Kızlar sizin nabziniz yükseliyor mu, resmen carpintim oluyor, normal birseymis baygınlık bile yapabilirmis, ama çok rahatsız edici, 100 e çıktı nabzım normalde 65 filandir,
Benimde 130 çıkmıştı hastanede. Taşikardi dediler kontrolde tuttular 109’a düşünce bıraktılar. Evde ölçmedim hiç ama bazen hissediyorum hala boğazımda atıyor sanki kalbim

Kizlar hareketi azaldı diye hastaneye gittim yine düzenli sancım çıktı doktor yatış verdi dedim neden yatıyorum nidicard tedavisi verdi dedim zaten evde kullanıyorum ciğer geliştirici vuruldu açılma yok beni niye yatırıyorsunuz o da tamam o zaman eve git dedi 😂 eve geldik
Maşallah iyiki niye geldin dememiss 🤣🤣🤣 ben olsam derdim🤣🤣🤣

Kizlar hareketi azaldı diye hastaneye gittim yine düzenli sancım çıktı doktor yatış verdi dedim neden yatıyorum nidicard tedavisi verdi dedim zaten evde kullanıyorum ciğer geliştirici vuruldu açılma yok beni niye yatırıyorsunuz o da tamam o zaman eve git dedi 😂 eve geldik
Çok geçmiş olsun. Ama bi şey kafama takıldı. Haftan çok ilerlemiş. Yani sancı çıkması durumunda, hala neden durduruyorlar ki ? Doğsalar küvöze de girmeyecekler zaten ya ondan diyorum. Alınan o ilaçların da zararı var her ne kadar durdursa da, artık gerekli değil gibi de ondan merak ettim.

Korkuyorum bir gün yollarda doğuracaksın 😂 tut biraz daha içinde. Geçmiş olsun canım. İnşallah dayanır minik kuzu sizi çok özledi galiba 😊

Çok geçmiş olsun. Ama bi şey kafama takıldı. Haftan çok ilerlemiş. Yani sancı çıkması durumunda, hala neden durduruyorlar ki ? Doğsalar küvöze de girmeyecekler zaten ya ondan diyorum. Alınan o ilaçların da zararı var her ne kadar durdursa da, artık gerekli değil gibi de ondan merak ettim.
Oğlumda da 7. Aydan itibaren %50-60 normal sancım hep vardı canım doktor daha sık kontrole çağırmıştı ciğer geliştirici falan hiç vurmadı bu senin normal halin dedi 36.haftada kontrole gittiğimde sancı 100% leri aşmıştı ebe muayene etsin dedi ebe baktı 3.5 cm açıklık var o zaman yatış yapıldı sonra suyum geldi falan. Bir gün içerde dursa dışardaki 10 güne bedel demişti doktor o yüzden tutabildiği kadar tutuyorlar sanırım

Oğlumda da 7. Aydan itibaren %50-60 normal sancım hep vardı canım doktor daha sık kontrole çağırmıştı ciğer geliştirici falan hiç vurmadı bu senin normal halin dedi 36.haftada kontrole gittiğimde sancı 100% leri aşmıştı ebe muayene etsin dedi ebe baktı 3.5 cm açıklık var o zaman yatış yapıldı sonra suyum geldi falan. Bir gün içerde dursa dışardaki 10 güne bedel demişti doktor o yüzden tutabildiği kadar tutuyorlar sanırım
Günaydın canım. Anladım. Bende saf gibi dün akşam bu soruyu sordum ama gece boyu ağrıdan uyuyamadım o derece. Magnezyum da fayda etmedi zaten. Su an 35+3 üm. İnş bir hafta daha bekler ama içimden bi ses biraz zor diyor bi de su kasıntı olayı başladı geçen hafta zaten, gelecekse de gelsin ne diyim. İnş küvöze girmez tek dileğim. bugün doktora gideceğim.
Kocam ayısı da bugün toplantı bitince geleyim gidelim hastaneye demişti. Sonra üstünü giyinirken, 11 e kadar bekler misin dedi, biriyle bi işi varmış. Hatta 11 gibi gel iş yerime , ben oğlana bakayım sen nstye git dedi. Ben ağrım olmasa neden senden gelmeni belliyim ki; ağrım varken nasıl tek başıma gönderebiliyorsun sen beni diye de sitem ettim. Ama canımı sıktı. Ayı valla ayı yani. Su an kafasını duvarlara sürtsem iyi gelir. Sanki her gün sancım var diyip uzanıyormuşum nazlanıyormuşum gibi. Bi tane patlatsam. Oğlan uyansın ; arkadaşımla gideceğim hastaneye. Çantamı da götüreceğim. Ben ona muhtaç değilim zaten. Rabbim kimseye de etmesin onaylı konu ama. Al işte lohusa depresyon sebebi başlı başına. O hamile olsaydı ben ona böyle yapmazdım. Ya da annesi hasta olsa; o yine böyle yapmazdı eminim

Katılıyorum bende hep sancılıyım bazıları böyle geçiriyor hamileliğini demişti doktorum. Ama hastanede de yatmaya gerek yok sanırım zaten doğum sancısı olsa bağırır yerinde duramazsın demişti bana 😬 sadece rahim ağzım daha kısa diye sancılar 5 dk da bire değilde 15dk da bire düşünce gel dedi.

Benim bugün haftam da değişmiş ya mutlu oldum 😍 34.haftam hoş geldin. İnstagram dan hiç anlamıyorum anlasam hani varya bir bebek sesi 34 oldum bile diyor anne çanta hazırladığı videoyu atıyor onu yapmak istiyorum hazır çanta işine de girişmişken
Benimde bugün değişti ve bende 34+0 oldum 🥰🥰

Back
X