2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kilo önemli değil canım haftası neyse o sata göre. İlk kızımda 41 haftada doğum başlamıştı önden gitmesine rağmen.

Sancıların sıklığı önemli canım doktorun dediği gibi. Bazılarımız böyle atlatıyor, kimimizde tansiyon, kimimizde şeker var rabbim hepimize sağ salim doğumlar nasip etsin yavrularımızı kucağımıza alıp eve gidelim inşallah

Valla ne zaman canı isterse o zaman gelir normal doğum mu bekleyeceksin sezeryan mı ona göre değişir. Normalse ne zaman isterse o zaman, sezeryansa 3 şubattan bir hafta önce alırlar

Bu sinan o kadar ruh hastası ki , kadının kocasını aramış diyor bana hızar sesi dinletti tehtit etti halbuki adamın telefonu tuşlu belkide açıldı bilmeden dinletti.
Kadın Dolmuşa binerken köpek görmüş ay gelmesin ben korkarım demiş köpekten, bu sinanda dolmuşta üzerine alınmış lafı bana köpek diyor diye. Klinik vaka yemin ediyorum.

Günaydın analar bi süredir kabızlık nedeniyle demir kullanmıyorum ferritin değerim 4 çıkmış çok mu düşük
29 mu kırmızıpatiklikız beni korkutuyorsun baya baya atlaya zıplaya doğuma yaklaştın. Kan değerin düşük kuzum ilaç alamazsan doktor başka bir yöntem uygulasın takviye

29 mu kırmızıpatiklikız beni korkutuyorsun baya baya atlaya zıplaya doğuma yaklaştın. Kan değerin düşük kuzum ilaç alamazsan doktor başka bir yöntem uygulasın takviye
Bebeğiniz bugünden itibaren yaşamaya uyum sağlayacak gerekli olgunluğa ulaşmış durumda. Bu doğmak için doğum gününü bekleyemeyecek sabırsız bebekler için güven verici bir haberdir.

Bak bak senin takviminde de çok güzel bir şey yazıyor

Demirimde 28 demir bağlama da 570 çıkmış şimdi inş cocikim kilo almıştır ya demir düşüklüğünde bebik kilo alamıyomuş

Biraz hasta gibiyim ya. Boğazım kötü, burnum tıkalı. Düşürmeye çalışıyor ama düşüremiyor gibi. Quene de bi mesaj atam ipek kız rehin aldı anasını galiba
Haber alırsan yaz buraya da canım bende sen gibi kalktım bugün. Ağzımın tadı yok midem bulanıyor gibi boşlukta yedim ama dolmadı. Burnum yanıyor tükürüğüm kurumuş gibi anlamlandıramadım ki nasıl birşey

Ay az önce okudum canım içim bir tuhaf oldu geçen hafta 2100 kg dı kaynanamla ne zaman konuşsam çocuk zayıf diyor dün sinir oldum artık anne dedim zayıf deyip durma çocuk el kadar bebe daha 8.ayı tamamlamadı bundan sonra büyüyecek diye. T the economist senin annen zayıf diyordu inan bu insana koymuyor da kaynana deyince koyuyor maşallah der geçer insan o senin evladının parçası

Daha anasının karnındaki bebeğe de zayıf demezsin be kadın hey Allahım yarabbim

Demirimde 28 demir bağlama da 570 çıkmış şimdi inş cocikim kilo almıştır ya demir düşüklüğünde bebik kilo alamıyomuş
Almıştır kuzum merak etme kontrolün ne zaman. Değer bize göre düşük ama doktor dert etmez belki bilemiyoruz ki bazı testleri tek değerlendirmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…