Ay az önce okudum canım içim bir tuhaf oldu geçen hafta 2100 kg dı kaynanamla ne zaman konuşsam çocuk zayıf diyor dün sinir oldum artık anne dedim zayıf deyip durma çocuk el kadar bebe daha 8.ayı tamamlamadı bundan sonra büyüyecek diye. Tthe economist
senin annen zayıf diyordu inan bu insana koymuyor da kaynana deyince koyuyor maşallah der geçer insan o senin evladının parçası
Ben laf işitmemek için bebemin göbek çevresinin küçük olduğunu bile söylemiyordum. Doktor diyor alt sınıra yakın ama sınırın altında değil sorun yok. Annem diyor dağ gibi karısın 2 kilo bebe mi doğurcan
bizim ilçede 2 tane ozel tıp merkezi var. gecen gun 1 tanesine yolumuz dustu. ticaret odası kayıtlılara % 25 indirim var die hemen idrar kan fiyatlarını sordum.arrtık buraya geliyim die dier tıp merkezinin 3 katı fiyat verdi. hadi indirim falan olsa 2 2.5 kata dusuyo en fazla.
Doğuma yakın bir enerji geliyor ya sen onu mu bekliyon bence sona bırakma pişman olursun. Halılar yıkanacaksa ver mesela bu hafta anca kurur gelir bebeğe hazır olsun
Ay az önce okudum canım içim bir tuhaf oldu geçen hafta 2100 kg dı kaynanamla ne zaman konuşsam çocuk zayıf diyor dün sinir oldum artık anne dedim zayıf deyip durma çocuk el kadar bebe daha 8.ayı tamamlamadı bundan sonra büyüyecek diye. Tthe economist
senin annen zayıf diyordu inan bu insana koymuyor da kaynana deyince koyuyor maşallah der geçer insan o senin evladının parçası
Zayıf tombik fatketmez ya hatta zayıf bebeişler normal doğumu dha kolay oluyor derler benim ilk yavrum 3 kilo doğdu sonra hep gürbüz bir bebekti RRenklirenkli
ay canım neyaptın geldimi eşin gidebildinmi bu sonzamanlar herşeye daha alıngan oldum bende sende öylesin ama biraz naz yapamıyoruz işe gidiyorlar yoruluyorlar diye , sen takılma canım hadi yiğitten güzel haberler getir
Şimdi ki konumuz da bebemin kulakları. Eşimin kulakları biraz kepçemsi, 2 kaynımında. Hatta onların çocukları da annem bantlamaz inşallah yavrumun kulaklarını
Ben laf işitmemek için bebemin göbek çevresinin küçük olduğunu bile söylemiyordum. Doktor diyor alt sınıra yakın ama sınırın altında değil sorun yok. Annem diyor dağ gibi karısın 2 kilo bebe mi doğurcan
Almıştır kuzum merak etme kontrolün ne zaman. Değer bize göre düşük ama doktor dert etmez belki bilemiyoruz ki bazı testleri tek değerlendirmemek lazım
Doğuma yakın bir enerji geliyor ya sen onu mu bekliyon bence sona bırakma pişman olursun. Halılar yıkanacaksa ver mesela bu hafta anca kurur gelir bebeğe hazır olsun
Ya hanımlar ben şekere de dikkat ediyorum insülin de vurunuyorum bebemin kafası 38 çıktı dün yaa ben napiyim 3 küsur dedi doktor bu da iyi bişey değil hepimizin bebesi normal sınırlarda olsun inşallah bı tek boyu haftasına uygun aldığım yenidoganlar olmayacak diye ödüm kopuyo
Şimdi ki konumuz da bebemin kulakları. Eşimin kulakları biraz kepçemsi, 2 kaynımında. Hatta onların çocukları da annem bantlamaz inşallah yavrumun kulaklarını
Bantlama kuzum ama banyodan sonra şapka giydir yapıştır kulakları düzeltip annem öyle yapardı. Bide göğüslerini ovalardı süt toplanmasın diye. Kaşlarını düzeltirdi banyodan sonra keman kaşlı olsun diye