2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Göğüs ovmak iyi değil diye biliyorum canım ya tabi anneler daha bilgili ama

Ya bunlar işe yarıyor mu gerçekten benim kocamın kulaklarıda kepçe burnu hokka gibi olsun diyede yukarı doğru isttirenler var

Olur canım ya benim kız 4 kg doğdu, hastane çıkışı boldu üstüne. O kadar minnacıklar ki siz içeriden güreşçi gibi çıkacaklar sanıyorsunuz heralde tostik bebe işte daha bi tatlış oluyor tostiklerin tipi üzülme sağlığı yerinde olsun da

Ablamda şeker vardı insülin kullandı yediğine içtiğine dikkat etti ama bebekleri 4900,4990,5100 doğdu. Şeker etkiliyor kuzum malesef. Sadece 51000 doğan yiğenim ciğerinde su var rahat nefes alıp veremiyor diye 1 hafta küvezde kaldı. Şuan çocuklar normal kilolardalar

Benim kız da o şekil olacak galiba hayirlisi olsun ne diyelim bı yandan da dönmemesi işime geldi 4 kilo bebeyi nasi cikarcaktim aboo. Babam da normal doğumdan korkuyor başıma bişe gelecek diye aman kızım git pıt diye aldır temiz en güzeli diyip duruyo

Aboo kız kaçıncı haftada doğdular

Takma sen canım kafana bi şekilde aklı başına gelir zaten lohusalık loading hepimizde yavaş yavaş

Çatı muayenesi de yaklaşıyor. Yavaş yavaş. İlk giren bizide bilgilendirsin
Çatı muayenesi yerine beni direkt doğuma alsınlar. 36.haftada sancı çok çıkınca ebe baksın eğer açılma yoksa bekleyelim demişti doktor ömrümde o kadar canım yanmadı ebeye dedim parmaklarını içerde mi unuttun diye yarım saat geçmedi sancım arttı kanamam başladı suyum geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…