2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Maşallah canım nazar değmesin 36 dasınız tam doğum yaptığım hafta 3280 kg 50 cm doğmuştu oğlum

Evet kesinlikle çok iyi burdaki medicana yılbaşından önce 13,500dü şimdi kaç oldu bilmiyorum. Kız doğuma oraya mı gelek
Gel kiz valla doktorum cok iyi

Kizlar bi de doktorum sey dedi ultrasona bakarken etin dokun cok sert dedi bu iyi bisey sarkman falan olmaz dogum sonrasi ama normal dogumda zorlanirsin dedi ne alaka anlayamadim gercekten etim serttir sıkıdır ama alakasini cozemedim

Etin derlen göbeğin mi baya normal vücut etin mi ilk defa duydum

Ben bugün kızları doktora götürdüm hastaydılar. Doktor bana dedi ki çocukların burnunu çekmeyin sakın, florayı öldürüyor. Artık hiç Önermiyoruz dedi. Bana da mantıklı geldi aslında, ben kızlarımın burnunu bebekken hiç çekmedim gerçi. Bazı arkadaşlar her gün temizliyorlardı mesela aspiratörle. Sadece hasta olduklarında çekiyordum rahat uyusunlar diye. Aklınızda bulunsun.

İlk defa duydum böyle bir şey de iyi kız sert hatunsun desene

Etin derlen göbeğin mi baya normal vücut etin mi ilk defa duydum
Kuzu gobegimi kasdetti sonra kollarima falan dokundu evet etin cok sert derin cok dar dedi gercekten de oyle o yuzden cok genislemiyo vucut selulit falan olmuyo bende
Bence serum sıkıp pit pit vurmak daha mantikli gibi

Kuzu gobegimi kasdetti sonra kollarima falan dokundu evet etin cok sert derin cok dar dedi gercekten de oyle o yuzden cok genislemiyo vucut selulit falan olmuyo bende

Bence serum sıkıp pit pit vurmak daha mantikli gibi
Bebişlere pek müdahale etmemek laızm aslında, hastayken de serum fizyolojikle yıkama yapın dedi yalnızca. Nebul için bir ilaç önerdi de unuttum adını.

Bebişlere pek müdahale etmemek laızm aslında, hastayken de serum fizyolojikle yıkama yapın dedi yalnızca. Nebul için bir ilaç önerdi de unuttum adını.
Aynen bence siringayla su basarak nazal yikama yapmak daha mantikli ben kendime de yapiyorum cok rahatlatiyo

Derin esnek değilse normal doğumda da esneme olmaz demek istemiştir

Demirimde 28 demir bağlama da 570 çıkmış şimdi inş cocikim kilo almıştır ya demir düşüklüğünde bebik kilo alamıyomuş
Benimde ferritin 6 çıkmıştı canım. Bende kabızlık yüzünden bırakmıştım. Gece kalkıp zeytinyağı içiyorum resmen midem ağzıma gelse de sabah suda beklemiş iki kayısı tüketiyorum yetmiyor mecbur duphalac alıyorum o da midemi mahvediyor
Bana doktorum iki kere damardan demir verdi. Yine bakar herhalde yeterli gelmezse verebilir en rahatı o. Ne mideye dokunuyor ne bagırsağa

Ya bana da öyle yapsa keşke bende magnesie calcine içiyorum her gün ona rağmen iki günde anca çıkıyorum ve hemoroidim geçmedi. Hap olarak başlatırsa mafolurum ben

Benim kaynanamda çocuğum haftasından önde ama onlar önde bilmezler ki o zayıf demeden haftasından büyükmüş diyorum kiloyu söylüyorum o zaman 2250 gramdı. “Hııı iyi iki buçuk kilo doğar işte “ diyo anne dedim bir haftada sadece 250 gram almış böyle giderse tosun doğar. Laf anlatmak zor geliyor bazen sonra diyorum kendime sabret sende kaynana olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…