Canım düzenli olup olmadığını takip et bana onu sordular düzenli mi diye dedim takip etmedim ama rahatsız eder derecede dedim iki gün yattım işteAynen göbeğim sağa doğru kaykılıyorama adet sancısı gibi değil asla benimki gaz sancısı gibi.
Eczaciya söylemiş eşim hamile diye ona göre verdi , zaten klasik yanik kremi işte silverdin vermis, çok teşekkür ederim canım, bununla gelmis geçmiş olsun daYaaa çok üzüldüminsan evde bi evladı daha olunca aynı dediğin gibi kendini unutuyor. Ama yine de görünse miydin yanık için bi doktora; o kremlerin içeriği kortizonlu fln olabiliyor ya; sana göre uygun olan bi tane verirlerdi belki diye söylüyorum canım. Çok geçmiş olsun
Alerjik bebek kadar zor bir sey yok bence ya ,aylarca neler cektim bir ben bilirim, birbde etrafta olmayinca kocan da dahil cahil cahil konusamlara laf anlatmaya calismak da cabasi. Insallah hicbirimizin bebesi alerjik olmazİnşaallah benden çocuğuma geçmez. Yaşayan bilir çünkü alerji deyince kulak basit geliyor da zor yani berde ne zaman kabaracağını da bilmiyorsun. Ben bir akşam duş sonrası kabardım. Ama nasıl bir kabarma. Dudaklarım sanki yanlış estetik gibi şişti yüzüm şişti ölüyorum sandım. Bi de salak gibi yeni evliyim eşim beni öyle görmesin diye eşimi de uyandırmadım. Havlu ıslattım 2-3 saat yüzüme soğuk kompres yaptım da geçti.
Saatini not aldım. Yarım saattir bişey yok. TakipteyimCanım düzenli olup olmadığını takip et bana onu sordular düzenli mi diye dedim takip etmedim ama rahatsız eder derecede dedim iki gün yattım işte
Evet kuzu oyle oluyo benim de karnimin sagindan delip cikacak gibi cikinti yapiyo acitiyo dagiliyo sonra yine oluyo falanKızlar bu kasılma mesela karnımın sağ tarafı toplanıyor gibi nefesim kesiliyor ve aynı zamanda gaz sancısı gibi bişey çekiyorum bu mu? Buysa sıçtım çünkü
Benim de arada 13 oluyor bana da aynısını dedi canımM MaviFeslegen canım sende tansiyon vardı demi ? Bugün benim idrar tahlilimde eser protein yazıyordu da, dahiliyeci doktor tansiyonunuzu ölçün arada dedi. 13.8 çıktı iki ölçümüm. Sorun 14.8 fln olunca mı oluyor, ne zmn acil durum demek ?
Canim doğum sekline hic takilma ,bebegin ve sen saglikli oldugunuz muddetce her türlü uc bes gune toparlanirsin. Ben de normal dogum istedim ama sezeryan oldub,panik atak ben de de var spinal oldum ama fenalasinca genel anestezi verildi ,hiçbir sıkıntı da yasamadim. Korkmana gerek yok ,ben bebek programinda degil de normal 2 saatlik programda yikadim, renk ayirici mendil kullanirsan hiçbir şey olmaz ,ben de karışık yikadim ,bir sorun olmadu mendil.sayesindeSelam kızlar, umarım hepiniz iyisinizdir. Beni doğum korkusu sardı. Hem bebeğim artık yanımda olsun istiyorum, hem de doğumu düşündükçe ağlayasım geliyor keşke 2-3 ay daha olsaydı diyorum. Normal doğum istiyorum ama panik atak hastası olduğum için hastanede korkudan kriz gelirse ve bana genel anestezi verip sezeryana alırlarsa diye de ödüm kopuyor. En korktuğum doğum şekli.
Bir de şey soracağım, benim çamaşır makinasında bebek programı var 2 buçuk saat sürüyor. Sanki o kadar uzun süreye atarsam bu ince müslinler mahvolacak gibi geliyor. 15 dakikalık programın sıkma ayarı yok, 20 dklık sıkmaya atsam zarar verir mi kıyafetlere? Son olarak tüm renkleri aynı anda mı atayım? Çünkü her renkten çok az, karışır mı acaba bilemedim.
Evet benimde öyşe oluyor nefes alamıyorum resmen gaz olunca oluyor bendeKızlar bu kasılma mesela karnımın sağ tarafı toplanıyor gibi nefesim kesiliyor ve aynı zamanda gaz sancısı gibi bişey çekiyorum bu mu? Buysa sıçtım çünkü
Bende akşamdan beri gaz sancısı gibi sancı çekiyim neymiş bu kaçırdım konuşmanın başını biz rezene içibiliyoz muEvet benimde öyşe oluyor nefes alamıyorum resmen
Sezaryen olacağın için öyle demiş olabilirBenim doktor gecen hafta ozellikleiliski yasak dedi neden acaba
2 bardagi geçmeyecek şekilde içiliyor diye biliyorum canimBende akşamdan beri gaz sancısı gibi sancı çekiyim neymiş bu kaçırdım konuşmanın başını biz rezene içibiliyoz mu
Unuttuk ay o tur seyler nasil seylerdiay biz de en son çocuk yaptık ilişkiye giremem valla sezeryan olmak daha kolay geliyor şuan
İçim bari ya inşallah gazdır korktum yine2 bardagi geçmeyecek şekilde içiliyor diye biliyorum canim
Teşekkür ederim canımOh ya senin adına sevindim canım. Ev gibisi yok valla. Yat dinlen güzelce. Açılmayı anlamayabilirsin. Ama kasılmaların sıklık ve şiddeitni takip et. Çok sıklasırsa zaten istesen de dayanamıyorsun. Ayaktasın ya mesela, ayağını bir adım öne atamıyorsun bile o an. Hadi şimdilik geçmiş olsun
Panik ataktan dolayı mı fenalaştın yoksa başka bir sorun mu oldu?Canim doğum sekline hic takilma ,bebegin ve sen saglikli oldugunuz muddetce her türlü uc bes gune toparlanirsin. Ben de normal dogum istedim ama sezeryan oldub,panik atak ben de de var spinal oldum ama fenalasinca genel anestezi verildi ,hiçbir sıkıntı da yasamadim. Korkmana gerek yok ,ben bebek programinda degil de normal 2 saatlik programda yikadim, renk ayirici mendil kullanirsan hiçbir şey olmaz ,ben de karışık yikadim ,bir sorun olmadu mendil.sayesinde
Eve geldikten sonra bence de kalkılır ya. Biraz da kişi ile alakalı tabi ama yanımızda bebek olacak güç geliyormuş insana. Ya bebeklerimiz sağlıklı olsun da.Kizlar az once 4 gun once sezeryan olan birisiyle karşılaştım.masallah barekAllah kadin oturup kalkabiliyor bebeğine baya bakaniliyordu. Hatta minik minik baska cocuklari da vardi. Sezeryani nasil gözümde buyuttuysem hayretle izledim kadini.
Sezaryen da hastane de ilk yataktan kalkış zordur sadece sonrası gelir unutulup gidiyor yaşananlar 1 haftaya eski haline dönmüş oluyorsun en geç zaten bebişi düşünmekten kendi ağrına odaklanamıyorsun kiKizlar az once 4 gun once sezeryan olan birisiyle karşılaştım.masallah barekAllah kadin oturup kalkabiliyor bebeğine baya bakaniliyordu. Hatta minik minik baska cocuklari da vardi. Sezeryani nasil gözümde buyuttuysem hayretle izledim kadini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?