2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Akşam üstü dışarı çıktım ve taksiyle gittim döndüm, arkadaşımla biraz oturduk eve zor geldim, nasıl sırtım belim ağrıdı ya, karnım da gerim gerim geriliyor sanki bir iş yapıyorum bazı Instagram profilleri var kadın karnı burnunda halter kaldırıyor tamam o kadarını istemem de benim annem de tarlada çalışıyormus, bir de bana bak

Eczaciya söylemiş eşim hamile diye ona göre verdi , zaten klasik yanik kremi işte silverdin vermis, çok teşekkür ederim canım, bununla gelmis geçmiş olsun da

Alerjik bebek kadar zor bir sey yok bence ya ,aylarca neler cektim bir ben bilirim, birbde etrafta olmayinca kocan da dahil cahil cahil konusamlara laf anlatmaya calismak da cabasi. Insallah hicbirimizin bebesi alerjik olmaz

Kızlar bu kasılma mesela karnımın sağ tarafı toplanıyor gibi nefesim kesiliyor ve aynı zamanda gaz sancısı gibi bişey çekiyorum bu mu? Buysa sıçtım çünkü
Evet kuzu oyle oluyo benim de karnimin sagindan delip cikacak gibi cikinti yapiyo acitiyo dagiliyo sonra yine oluyo falan

Benim de arada 13 oluyor bana da aynısını dedi canım

Canim doğum sekline hic takilma ,bebegin ve sen saglikli oldugunuz muddetce her türlü uc bes gune toparlanirsin. Ben de normal dogum istedim ama sezeryan oldub,panik atak ben de de var spinal oldum ama fenalasinca genel anestezi verildi ,hiçbir sıkıntı da yasamadim. Korkmana gerek yok ,ben bebek programinda degil de normal 2 saatlik programda yikadim, renk ayirici mendil kullanirsan hiçbir şey olmaz ,ben de karışık yikadim ,bir sorun olmadu mendil.sayesinde

Teşekkür ederim canım

Panik ataktan dolayı mı fenalaştın yoksa başka bir sorun mu oldu?

Bu yalancı kasılmalar ya yalanci değilse diye urperiyorum benim o kadar şiddetli oluyor ki tek eksiği düzenli olması. Mesela az önce 1 saat arayla olmuştu nefesim kesildi epey de uzun sürdü. Sonra 10 dakika sonra bir daha. Sonra 20 dakika sonra bir daha. Ama kuyruk sokumum da ağrıyor.

Eve geldikten sonra bence de kalkılır ya. Biraz da kişi ile alakalı tabi ama yanımızda bebek olacak güç geliyormuş insana. Ya bebeklerimiz sağlıklı olsun da.

Sezaryen da hastane de ilk yataktan kalkış zordur sadece sonrası gelir unutulup gidiyor yaşananlar 1 haftaya eski haline dönmüş oluyorsun en geç zaten bebişi düşünmekten kendi ağrına odaklanamıyorsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…