Hadi gözün aydın bol bol dinlen kendini yorma sanciyi bilirsin gaz sancısı olurya onun daha uzun surup cikmayani diyim sana irdan anlarsınKixlar ben evdeyim çok şükür doktor taburcu etti beni ağrı sızı olursa hemen gitmek kaydıyla. Nst çok şükür sancı çıkmadı. Her 5 günde bir kontrole çağırdı. Sakin 5 6 cm açıklıkla gelme acil sezeryana almayalım dedi. O kadar açılmadan anlarım heralde
Kisiden kişiye değişiyor canım ama 4 güne kendini toparliyorsun sadece oturup kalkarken dikkat etmek lazım dikkatlice otup kaltigin zam sıkıntı yok birde kendine eziyet etmeyeceksin ağrın varsa parol alacaksın o neysede ben bir arkadaşı zieyerete gittim sabah 9 da sezeryan oldu gittigimden saat 14.00 ve aşağı inip sigara içmiş gelmişti ben şok oldum hadi sigara içmesi herkesin kendi düşüncesi ama sen nasıl gittinde kapının önünde sigara ictinde geldin ilk gün biraz zor oluyor ben tuvalete zor gitmiştim dusun ama benim tam ağrısız sizisiz oturup kalkmam 25 günü buldu dediğim gibi kişiden kiisiye değişiyor bu durum korkma sende güzel düşünKizlar az once 4 gun once sezeryan olan birisiyle karşılaştım.masallah barekAllah kadin oturup kalkabiliyor bebeğine baya bakaniliyordu. Hatta minik minik baska cocuklari da vardi. Sezeryani nasil gözümde buyuttuysem hayretle izledim kadini.
Bazen eşimi bogasim geliyor kizlar. Yani Allah var genel olarak çok iyidir ama yani bazen o kadar üşengeç o kadar ağır oluyor ki deliriyorum. Çarşamba günü ben sancılar içinde kıvranırken eve hasta geldi ateşi varmış geçti odaya 10 dkda bı atesini ölçüyor falan. Neyse hasta yani bişe demedim sancimj bile söylemedim. Ertesi gün hastaneye yattım bu hala aynı. Bugün geldi toparlamis görüyorum yani ama öyle nazlı ki. Ev darmaduman ortada bir sürü şey yapamıyorum mecbur onun eline kalmışım o da bı işi bin kez söyleyince yapiyo ya deli oluyorum. Ben canimla uğraşıyorum adam hastayım diye bı tarafını kaldirmiyor ya. Karısının doğumu gelen adam hasta olur mu Çıldırcam. Hastaysan da dirayetli dur yani ben olsam hiç belli bile etmemeye çalışırım eşimin bana ihtiyacı var diye bu utanmasa yatsın ben ona bakayım daha mutlu olur.
4 güne baya baya geçmiş oluyor canım zatenKizlar az once 4 gun once sezeryan olan birisiyle karşılaştım.masallah barekAllah kadin oturup kalkabiliyor bebeğine baya bakaniliyordu. Hatta minik minik baska cocuklari da vardi. Sezeryani nasil gözümde buyuttuysem hayretle izledim kadini.
Ya erkekler kapatılsınbenim canım kocam da kasımda ayağını kırmıştı halısaha maçında. Sanırsın ronaldo anasını satayım. Hala her akşam ayağına buz yapıyor kremler sürüyor şişliği geçmedi. Hala ik mik ayağım öyle de cumada secdeye gidemiyom da. Ulan doğurcam lan bari benim yanımda ağlama. İçimde insan taşıyorum götüm başım dağılmış.
Klasık erkek işte hiç şaşırmadım. Hani bi karikatür var ya, kadının tüm saçı dökülmüş kemoterapiden ama çocuklarını ellerinden tutmuş okula götürüyor, adam grip olmuş ama yatak döşek yatıyorBazen eşimi bogasim geliyor kizlar. Yani Allah var genel olarak çok iyidir ama yani bazen o kadar üşengeç o kadar ağır oluyor ki deliriyorum. Çarşamba günü ben sancılar içinde kıvranırken eve hasta geldi ateşi varmış geçti odaya 10 dkda bı atesini ölçüyor falan. Neyse hasta yani bişe demedim sancimj bile söylemedim. Ertesi gün hastaneye yattım bu hala aynı. Bugün geldi toparlamis görüyorum yani ama öyle nazlı ki. Ev darmaduman ortada bir sürü şey yapamıyorum mecbur onun eline kalmışım o da bı işi bin kez söyleyince yapiyo ya deli oluyorum. Ben canimla uğraşıyorum adam hastayım diye bı tarafını kaldirmiyor ya. Karısının doğumu gelen adam hasta olur mu Çıldırcam. Hastaysan da dirayetli dur yani ben olsam hiç belli bile etmemeye çalışırım eşimin bana ihtiyacı var diye bu utanmasa yatsın ben ona bakayım daha mutlu olur.
Canım benim yaralarım geç iyileşir yani genel yapım böyle, herhangi bi hastalığım yok sadece bu şekilde oluyor. Canım da tatlıdır yaniKizlar az once 4 gun once sezeryan olan birisiyle karşılaştım.masallah barekAllah kadin oturup kalkabiliyor bebeğine baya bakaniliyordu. Hatta minik minik baska cocuklari da vardi. Sezeryani nasil gözümde buyuttuysem hayretle izledim kadini.
Canım, sezaryen o kadar korkulacak bir şey değil. Benim sadece ilk gecem kötüydü, onu da ağrı kesicilerle atlatmıştım. 1 gece yattım hastanede , ertesi gün taburcu oldum eve geçtik. Eve geçince tek başıma bebeğimin bakımını yaptım, emzirdim. Mutfağa geçtim çorba yaptım, yiyecek bir şeyler hazırladım. Sadece ağır kaldırmamaya gayret ettim. Onun dışında ev işimi de yaptım, lohusayken dışarı gezmeye de çıktık eşimle. Birazcık dikkat edince iyileşiyorsunKizlar az once 4 gun once sezeryan olan birisiyle karşılaştım.masallah barekAllah kadin oturup kalkabiliyor bebeğine baya bakaniliyordu. Hatta minik minik baska cocuklari da vardi. Sezeryani nasil gözümde buyuttuysem hayretle izledim kadini.
Kuzum nasılsın nasıl gidiyor hamilelik kaderdasimCanım, sezaryen o kadar korkulacak bir şey değil. Benim sadece ilk gecem kötüydü, onu da ağrı kesicilerle atlatmıştım. 1 gece yattım hastanede , ertesi gün taburcu oldum eve geçtik. Eve geçince tek başıma bebeğimin bakımını yaptım, emzirdim. Mutfağa geçtim çorba yaptım, yiyecek bir şeyler hazırladım. Sadece ağır kaldırmamaya gayret ettim. Onun dışında ev işimi de yaptım, lohusayken dışarı gezmeye de çıktık eşimle. Birazcık dikkat edince iyileşiyorsun
Ayy sorma yaa insan deli oluyo hastanede ben yatağa kendimi atiyom bu da açmış kanepeyi oraya atiyo dedim ben kalkiyim sen yat istersen tobe estbenim canım kocam da kasımda ayağını kırmıştı halısaha maçında. Sanırsın ronaldo anasını satayım. Hala her akşam ayağına buz yapıyor kremler sürüyor şişliği geçmedi. Hala ik mik ayağım öyle de cumada secdeye gidemiyom da. Ulan doğurcam lan bari benim yanımda ağlama. İçimde insan taşıyorum götüm başım dağılmış.
Ahh canım benim.. Temmuz analarındayken bu dönemimde geziyordum, yiyip içiyordum :) ama bunda ağırlaştım sanki. Göbüş iyice büyüdü. Minik kızım da çok hareketli maşallah. Sıklıkla karnımda sertleşmeler oluyor, sancı mı bu bilemiyorum. Açıkçası 33.haftada böyleysem önümüzdeki 4-5 haftada ne yapacağım bilmiyorumKuzum nasılsın nasıl gidiyor hamilelik kaderdasim
Bende öyle canım bugün gündüz taburcu oldum Bi sıkıntı olursa hemen gel dedi bakalim ne kadar duracak icerde minnoşlarKixlar ben evdeyim çok şükür doktor taburcu etti beni ağrı sızı olursa hemen gitmek kaydıyla. Nst çok şükür sancı çıkmadı. Her 5 günde bir kontrole çağırdı. Sakin 5 6 cm açıklıkla gelme acil sezeryana almayalım dedi. O kadar açılmadan anlarım heralde
Çok geçmiş olsun Rabbım yavrunuzu size bağışlasın insallah.Selam kızlar,
Sizlerinde moralini bozmamak için uzun süre sessiz kaldım. Hatırlayanlar varsa bebeğim 27 haftalık doğmuştu. Doğum öncesinde bir sürü badireler atlatmıştık. Hamdolsun Rabbim onu bize doğumda canlı bağışladı. Ancak bebeğiminde bizimde sınavımız bitmedi. 2 hafta önce ileri derecede immaturiteliğe bağlı nöbet geçirdi. Nöbet ilacı başladılar. Acaba nasıl olacak, kalıcı bir problemi olacak mı, devamlı ilaç mı kullanacak, ya tekrar nöbet geçirirse diye endişelenirken; bu hafta yine immaturiteliğe bağlı NEC denen hastalığa yakalandı. Üstelik hiçbir belirti göstermeden bir anda hastalığın son evresine gelmiş. Doktorlar durumunun çok kritik olduğunu, hastalığın tüm bağırsağı kapladığını, mide ve bağırsağında kanama olduğunu, her an bağırsağının yırtılma delinme riskinin olduğunu ve ellerinden geleni yaptıklarını söylediler. Artık dua edip bekleyeceğiz dediler. 3 gün gözümüzü kırpmadan yoğun bakımın kapısında yatıp kalktık. Geldiğimiz noktada kanama durdu gibi. Şimdi tedaviye cevap vermesini bekliyoruz. Bağırsakları dinlendirmek için entübe ettiler. Ağrılarını azaltmak için ara ara uyutuyorlar meleğimi. 2 hafta anne sütü vermeyecekler. Tekrar beslemeye başladıklarında oluşan hasarı tespit edeceğiz diyorlar. Önümüzde uzun bir süreç var. Allah’ın izni ile inşallah bunu da atlatacağız. İnşallah Rabbim bebeğimi bize bağışlayacak. Lütfen sizlerde dualarınızı esirgemeyin.Doğum yapan arkadaşlar sağlıkla büyütün bebişlerinizi. Rabbim evladınızın kokusundan mahrum etmesin hiçbirinizi. Doğumuna az kalan arkadaşlar sizlerde sağlıkla tamamlayın sürecinizi.
Çok geçmiş olsun canim. Rabbim şifa versin sağlıcakla en yakin zamanda evinize gitmeyi nasip etsin rabbim dularimiz sizinle Allah'a emanet olunSelam kızlar,
Sizlerinde moralini bozmamak için uzun süre sessiz kaldım. Hatırlayanlar varsa bebeğim 27 haftalık doğmuştu. Doğum öncesinde bir sürü badireler atlatmıştık. Hamdolsun Rabbim onu bize doğumda canlı bağışladı. Ancak bebeğiminde bizimde sınavımız bitmedi. 2 hafta önce ileri derecede immaturiteliğe bağlı nöbet geçirdi. Nöbet ilacı başladılar. Acaba nasıl olacak, kalıcı bir problemi olacak mı, devamlı ilaç mı kullanacak, ya tekrar nöbet geçirirse diye endişelenirken; bu hafta yine immaturiteliğe bağlı NEC denen hastalığa yakalandı. Üstelik hiçbir belirti göstermeden bir anda hastalığın son evresine gelmiş. Doktorlar durumunun çok kritik olduğunu, hastalığın tüm bağırsağı kapladığını, mide ve bağırsağında kanama olduğunu, her an bağırsağının yırtılma delinme riskinin olduğunu ve ellerinden geleni yaptıklarını söylediler. Artık dua edip bekleyeceğiz dediler. 3 gün gözümüzü kırpmadan yoğun bakımın kapısında yatıp kalktık. Geldiğimiz noktada kanama durdu gibi. Şimdi tedaviye cevap vermesini bekliyoruz. Bağırsakları dinlendirmek için entübe ettiler. Ağrılarını azaltmak için ara ara uyutuyorlar meleğimi. 2 hafta anne sütü vermeyecekler. Tekrar beslemeye başladıklarında oluşan hasarı tespit edeceğiz diyorlar. Önümüzde uzun bir süreç var. Allah’ın izni ile inşallah bunu da atlatacağız. İnşallah Rabbim bebeğimi bize bağışlayacak. Lütfen sizlerde dualarınızı esirgemeyin.Doğum yapan arkadaşlar sağlıkla büyütün bebişlerinizi. Rabbim evladınızın kokusundan mahrum etmesin hiçbirinizi. Doğumuna az kalan arkadaşlar sizlerde sağlıkla tamamlayın sürecinizi.
Aynen aynen canim bende aynıyım evin içinde bile yoruluyorum ki ben kizimda 37 kadar çalıştım şimdi imkanı yok neden oldu bende anlamadım. Hayırlısı olsun sağlıcakla zamanında gelsin de geçer inşallah bugunlerimizAhh canım benim.. Temmuz analarındayken bu dönemimde geziyordum, yiyip içiyordum :) ama bunda ağırlaştım sanki. Göbüş iyice büyüdü. Minik kızım da çok hareketli maşallah. Sıklıkla karnımda sertleşmeler oluyor, sancı mı bu bilemiyorum. Açıkçası 33.haftada böyleysem önümüzdeki 4-5 haftada ne yapacağım bilmiyorum
Sen nasılsın nasıl gidiyor canım? İnşallah ağlıkla atlatırız bu süreci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?