2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Rabbim yavrunuza sifa versin sizlere bagislasin insaAllah

..
Çok geçmiş olsun Allahım bebeginin şifasını versin, anne babaya güç kuvvet versin insallah

Allah şifalar versin en kısa zamanda inşallah hiç kıyamıyorum minicik bedenlerinin hastalıkla boğuşmasına yener inşallah hepsini güçlüymüş ki baya dayanmış yavrum Allah yardımcınız olsun Ya Şafi

Canım benim gerçekten imtihanınız ağır oldu, inşallah sonu ferahlık olsun. Miniciğinle birlikte sağlıkla evine dönmek olsun okunan ezanlar hürmetine Allah acil şifa versin melek yavruna, sana da güç versin. Dualarımız sizinle

Rabbim şafi ismiyle şifa versin yavrunuzu size bağışlasın inşallah

Ah canım benim küçücük bedeni ile nelerle savaşmış. Ama çok güçlü minik bir savaşçıymış, bunu da atlatacak inşallah annesi. Allah yardımcısı olsun kuzumun, tez zamanda iyileşip annesinin kucağına gelsin inşallah yavrum benim.

Ne söylesek teselli edemeyiz biliyorum ama, üzülmeyin inşallah minik bebeğiniz hepsinin üstesinden gelecek dualarımız sizinle ve onunla

Çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin inşallah dualarım sizinle eminimki atlatacak

Allah acil şifalar versin inşallah tez zamanda iyileşecektir minik kuzu

Kızlar günaydın, bebem dönmüş çok şükür bende baş diye popo seviyormuşum meğer. Ondan götüm başım ağrıyormuş. Ama buna sevinemedim bile çünkü bebem küçük çıktı 2200 gr. Göbek çevresi de küçük çıktı. 1 hafta geride şuan. Haftaya yine randevum var. Doktor yine konuşuruz vajinal doğum istersen her türlü yanındayım dedi. Ama eğer böyle küçük çıkarsa almak isterim dedi. Bu çocuk beni daha doğmadan sinir hastası etti. Yumurta yemedim hiç ya ondan mı?

Bu bebeler gelmeden hasta etti bizi ne olcak böyle benimde geçen hafta göbeği bi hafta ileriydi kafası göğüsumün altında anası kılıklı popo üstü oturcak illa kafa yine 2 gün geride çıktı her gittiğimde bı farklı çıkıyor bence çokta şey yapmamak lazım

Rabbim onu sana ve eşine bağışlasın inşallah. O kapıda çaresiz beklemek ne demek çok iyi biliyorum. Ama bu kadar hayata sıkı tutunan yavrun inşallah bundan da galip çıkacak. Dilerim günler su gibi geçer de sağlıklı olduğu zamanlar bir an önce gelir

Ya ekocum daha 4 haftası var nereden baksan, bana çok mantıklı gelmedi alması yani. Başka bir doktora daha mı danışsan bilemedim. Hem de bence aşırı küçük değil ya herkes 3 kg bebek doğurmuyor. Neden bu kadar abartıyor doktorlar. Gelişimi geri olması için hiç bir sebep yok, geri gitmiyor bu çocuk ileri gidiyor. Normal doğumu beklersen 3 kg olur diye inanıyorum. Gel bu hafta bebeğe kilo aldıran şeyler ye her gün, bakalım fark edecek mi?

Aramıza hoşgeldin , ilk kez görüyorum nickini galiba. bebeğin tas gibi toplanması, rahim kasılması aslında. Evet normal, yalancı kasılmalar arada yokluyor hepimizi. Düzenli ve şiddetli olmadığı sürece sorun yok. İdrar enfeksiyonu sonuçlarını paylaşır mısın ? Kültür de verdin mi ? Var mı bakteri fln ? Yani geçmeyen bi enfeksıyon varsa, dirençli bi bakteri var dmeek ki gibi geldi bana. Ama bu durum evet tehlikeli yani bebek için. Kontrollerin ne sıklıkla mesela ? Eğer sıkı takipte olursan haftada 1 gibi, endişe etmene de gerek kalmaz. Düzenli sancı görülürse , hissetmesen de, doğum Yakın demek ki diyip alıyorlar sezeryane merak etme.

Canım sinirlenme bebene benmfe iki hafta önce bir hafta kilo geri çıktı 2050 civarı normalde hep öndeydi.
Ama şöyle söyleyim kızımda son 3 hafta hiç kilo alımı olmuyordu hamileliğimde dr bekletti normal istediğimiz için ama bekletmeyen drlarda var 3 kilo doğdu 40. Haftada. Ve cihazlarda kesinlikle doğru ölçmüyor unutma sakın acayip fark çıkabiliyor.
Birazdan bende gireceğim dr hepim dikişler alınacak hemde bebeişe bakılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…