2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kolaylıklar canım

Çok üzüldüm içim parçalandı yaşadıkların kolay değil. Allah yardımcın olsun inş. Bizi habersiz bırakmadığın işin cok saol. Ne dmeek, tabi ki de dualarımız sizinle olacak. Rabbim korktuğuna uğratmasın inş. Sağ Salim dönün evinize , mutlu bi aile olun, bu yaşadıklarınız minik bi hıkaye olarak kalsın inş

Ayrıca ne kadar doğru bilmiyorum ama ben zayıf olunca daha kolay normal oluyor benim öyle olmuştu

Yok zatıf değilde kilo alıöı olmuyordu canım o dönem 8 yıl önce hiçte aklıma gelmemiş neden niçin demek cahillikgüzel şey
Evet ya valla çok araştırıp bilmek de iyi değil bir yerde, hak veriyorum Çok gezenin ayağına bok bulaşır derler, öyle oluyoruz heralde bazen.

Arkadaş 40 hafta bitiminde 2800 gr doğurdu. Doktor hiç zayıf vs gibi şeyler demedi bile. Çocuk doğunca öyle bi kilo aldı ki tostik oldu resmen, poğaça poğaça
Hah işte benimkide öle gürbüz diyorlardı drlar tontik tontik oldu ayy yemelik, sağlıklagelsinlerde zatıf kilolu hiç farketmiyor ywterki sağlıkla doğsunlar

Hah işte benimkide öle gürbüz diyorlardı drlar tontik tontik oldu ayy yemelik, sağlıklagelsinlerde zatıf kilolu hiç farketmiyor ywterki sağlıkla doğsunlar
Evet doğum kilosu az bebeler çok çabuk toparlanıyor hep gördüğüm bu. Gerçekten inşallah bir sağlıkla alalım kucağımıza, sorun çıkmasın bir yerlerinde de Rahat rahat emzirelim filan. Valla uyku muyku hiç gözümde değil gerçekten, tepemde uyuturum öyle diyeyim

Bebişlerin büyüme sürecinde çok aşırı katı kurallı olmamak lazım aklıma gelmişken söyleyeyim. Öyle bebek var ki... 2 dk yere bırakamıyorsun.

İlk kızım öyleydi. Akşam 7de ağlamaya başlar gece 12ye kadar full time ağlardı. Uyku eğitimi vs yalan. 1 yaşına kadar kucağımızda yaşadı resmen. Uyutmak için arabaya bindirir şehri turlardık. Gün içinde hep slingde yatardı, hiç sakinleşmezdi. Şimdi bu bebeği koy yatağına yatsın yapamazsın. O yüzden öyle bir bebişiniz olursa şok olmayın. O da normal.

Buzuki Orhan var, aklıma geldikçe fenalık geliyor tüylerim diken diken oluyor. 1 yıl boyunca evde onu çaldık gece gündüz sakinleşsin diye. Titreşimli ana kucağında yatardı, pil üstüne pil değişiyorduk
Keşke diyorum çingene beşiği alsaymışım. Sabit karyolası vardı. Sallanayacaktım, öyle koyacaktım beşiğine uyuyacaktı yavrum hayallerimde Tracy Hogg ablanın kitaplarını okudum hamilelikte. Ay çok mantıklı gelmişti tabi ya. Bebek bu robot ya

Sonradan doğal ebeveynlik ekolü ile tanıştım İnternette çareler ararken. Öyle rahatladım ki... Benim bebeğim de normaldi, ben de normaldim. Bu geçici bir süreçti. Çekinmedim ondna sonra uyusun diye her şeyi yaptım, salladım da, kucağımdan da indirmedim, sakinleştirici müzik de açtım... Aklınıza gelen her şeyi denedim yani 2 dk daha uzun uyusun diye

Bir de diğer tarafta ikinci kızım var. Ona da sallanan beşik aldım, aynı süreci yaşayacağım sanıyordum
Emziriyordum, güzel güzel emerdi ne kusma ne bir şey. Pıt pıt çıkardı gazı. Koy beşiğe, kendi kendine uyurdu tatlım benim melek gibi bebekti

İki çocuk da benimdi, ikisi de farklı huylarda doğdular. Yani iki durumu da yaşadım. Çok huysuz bebeğim de oldu, aşırı sakin bebeğim de. Ben de kendimi kasmadım bu süreçte. Bebek nasılsa ben ona göre şekillendim. İkisinin büyümesi, aşamaları o kadar farklı oldu ki... Her çocuk kendine özel sözünü yaşayarak gördüm ben.

Ya aslında sorun bebeğin bi küçük bi normal çıkması. Dedim hocam dış gebelik ameliyatı geçirdiğim için mi hemen sezeryan diyorsunuz bana dedi hayır işte bi küçük bi normal çıkıyor çocuk. Sonra sen vajinal doğum mu istiyorsun dedi evet dedim o zaman dedi haftaya bebeğin gelişimine göre konuşalım.

Ecocum çok sevindim dönmesine. Kaan kocatepenin 36. Hafta videosunu izlemeni öneririm 2080-3330 gr arası normaldir diyor. Senin dr normal doğum yanlısı mı ben pek bilemedim bebe dönmez dedi bak döndü şimdi de kilosu az diyor önünde daha 4 hafta var günde 35 40 gr alırlar diyor kaan kocatepe. Moralini hiç bozma her gün muz süt kaşar peynir ye. Hatta bas kaşarı ekmeğe tost yap her gün şöyle salçalı kekikli ben eminim kilo aldıracak şeyler yiyince alıcaktır. Benimde cocikimin kafası bi hafta geride düşünmüyorum genetikte olabilşr bugüne kadar her şeyimiz iyidi çok şükür bu saatten sonra artık korkmaya gerek yok

Bi küçük bi normal çıkmasında ne varki anlamadım aynı gün içerisinde bile ölçümler birbirini tutmuyor pozisyonu vs her şey etkiliyor ayrıca 1 hafta çok dikkate alınacak bi durum değilki burda 3 hafta ileri geri ölçümü olan insanlar okudum moralini bozma

Günaydın canım. Çok şükür. Yediklerinle alakalı olabilir belki tam bilemiyorum ama genetik yapı en önemli durum bu kg konusunda. Daha önce de yazan arkadaşlar olmuştu. Problem etme kendine bence, çünkü doğduktan sonra beslenecek nasılsa bu çocuk, su an yumurta su bu yemek yiyememekten ziyade, bu şekilde teselli et kendini. Mutsuzluğa sürükleme.

Ayyy masalllah Bize bugünleri gösteren Rabbime sonsuz şükürler olsun nerden nereye aldır dikişleri hadi, bunu kutlamamız lazım

Doktorun yorumu şaibeli ölçüm bu değişir de değişir yani bir hafta iki hafta değişiklikler çok önemli olmuyor. İleri ya da geri olabilir, sonraki haftaki ölçümde pozisyon uygundur, doktorun eli titrememiştir, net ölçüm olmuştur, net çıkar. Hiiiç takma derim.
diyorum ya 37 inci haftada 3200 dediler yagıza , bi çıktı 2.640 Allahtan eşimde sezeryana girdi de şahit var videolar fln

Ayrıca bi yorumda okudum dru bebe döndükten sonra ölçümlerin daha yanıltıcı olabildiğini söylemiş

Canım sağlıklı olsun da hiç dert etme yumurta ile ilgisi olacağını sanmıyorum eminimki güzel beslendin tamamen genetik olabilir ayrıca doğana kadar zaten hızlıca kilo alımı artıyor yani 2.200 doğmayacak ki .

Benim bebeğin de karnı iki hafta gerideydi. Doktor çiğ badem, ceviz, kavrulmamis kabak çekirdeği, her gün iki muz, kaşar peyniri ye. Bunlar sana değil bebeğe kilo aldıracak şeyler dedi. Her gün iki yumurta da dedi ama ben yiyemiyorum asla. Yumurta dışındakileri yapmıştım ve açık kapanmıştı economist.

ya işte baştan beri sezinlediğim şey bu, normal doğum destekçisi diye gittik sezeryancı çıktı buda. bugün eşim bile dedi ağzı hep sezeryan ile açılıyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…