2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bakın bugün gittim dedim hocam dış gebelik ameliyatı olmuştum ya sanki dikişlerime baskı yapıyor bebe olabilir mi? hemen dedi ameliyatta bakacam ne olmuş ne olmamış sana diye. yapışıklık var mı yok mu kontrol edicem herşeyine bakacam dedi. yahu bi dur allasen. Hemen ağzı sezeryan. bide 38 de alma muhabbeti yaptı, ben hocam ama çok erken değil mi sezeryan olanlar bile ikincide 39da alıyorlar dedim felan sonra döndü bana sen vajinal doğum mu istiyorsun dedi. Al desem alacak 38de. Bu da uyuyan bebeği uyandırmak değil mi arkadaşlar bilemiyorum ya.

Ya başka doktora danışsam muayene ücretleri 1100 tl. hadi onu ödeyeyim sorun yok dedi bana seni normal doğum yaptırırım bu doktoruma 20bin verdim. Bundan sonra başka doktorla devam etmek maddi olarak bizi bitirir. Bugün hastane ile de konuştum yüzde 40 zam bekliyoruz dedi. Yani bu saatten sonra doktor değiştiremem ya :/

Doğal ebeveynlikmiymiş ekolün adı. Benim hayat mottom bu. Gelişine göre yaşamak. Emzik mi almasını istiyorum çocuğun bas balı bas çikolatayı yeter ki alsın

Ayrıca bi yorumda okudum dru bebe döndükten sonra ölçümlerin daha yanıltıcı olabildiğini söylemiş
Ben de bi yer de ilerki haftalardaki ölçümler tam olmuyor yerleri dar olduğu için gibi bişey okudum. ya ona çok kafayı takmadım kafaya taktığım doktorun hemen sezeryan muhabbeti etmesi sanırım. Sonuçta bu doğum bi sonrakini de etkiliyor. bide ikinci de ssvd yaptıran doktor arıcam riske de girmem gerçi de.

Panik ataktan dolayı mı fenalaştın yoksa başka bir sorun mu oldu?
Başım döndü midem bulandi ,kalp atislarim da hizlaninca genel anestezi verildi.
Canim ilk kalkis zorluyo4 sadece, ben üçüncü gün hastaneye kendim araba kullanarak gitmiştim. Hatta annem bana kizmisti bari yürüyemiyor gibi yap da millet nazar degdirmesin demisti

Yani senin sorunun yok rahimde fln nasılsa. O yüzden 38 i de doldursun işte.
Bende 38+ 0 a gün verdi asıl doktorum, serklaj var diye, rahim ağzı zarar görmesin, dikişlere baskı artmasın demişti. 37-+4 te de sancım çıkınca diğer doktor alalım, hafta sonu acile gelmekle uğraşmayalım dedi, ok dedim.
Şimdi mesela başka doktor yapacak sezeryanı, 39+1 den bir gün asagı yapmam diyor. Eğer sancı vs çıkarsa anca o zmn ekstrem bı durumu konuşuruz diyor. Serklaj var diyorum, tmm olsun diyor yine de. Bu doktoru bu anlamda daha sevdim aslında. Serklaj ya da Rahim ağzında sıkıntı yaşamam çok umrumda değil; çünkü başka gebelik yok niyetimde, tüp de baglatcam nasılsa diye rahatım bi tık.
Ama sende bu durumların hiçbiri yok. 39+ yı bekle bence.

kızlar herkese selam
hiç zamanım olmadığı için yazdıklarınızı alıntılayamadım, hepsini okudum her birinize tek tek teşekkür ederim hem yazdıklarınız moral oldu hem ben biraz kendimi toplamaya çalıştım şu an daha iyiyim. sizi seviyorum canım hamiş arkadaşlarım

T the economist yakın bir arkadaşım tüp bebek konusunda uzman bir doktora gidiyordu ama bebeği tüp bebek değil normal. doğum yaklaştıkça doğum konusunda doktor aynı seninki gibi belirsiz konuşmaya başladı. arkadaşım en sonunda sıkıştırınca, açık açık “ben tüp bebek yapıyorum saatlerle çalışıyorum 36 saatte şunu bunu yapmam gerekiyor normal doğuma zaman ayıramayabilirim” dedi. arkadaşım da vazgeçti o an kendisinden. seninki de tüp bebek yapıyor o da böyle düşünüyor olabilir

İşte esas sorunum bu. Bu kadar şeye bile doktor 39 diyor bende hiç böyle bişey yok 38. Yazık değil mi çocuğa? Bi gün bile önemli iken.

Ya iyi de ben ebe de tutarım yani. Hocaya söylücem haftaya. Tamam suyum geldikten 24 saat sonra da doğum gerçekleşebilir açıklık olmayabilir. Ben de anlarım hocayı o kadar saat bana ayıramayabilir. Ebe ile bi yere kadar çekerim sancıyı ama direkt 38 de alalım demesi. beni böyle yaptı yani.

bebek küçük diye alınması da bana garip geldi asıl küçük diye daha çok beklemesi gerekmez mi ya ben mi yanlış biliyorum ayrıca küçük değil beben gayet normal

1 hafta geri çıktı ama böyle devam ederse alırız dedi aslında.
valla ben kimseden böyle bir gerekçe duymadım bebek alınması için. 2’haftaya kadar normal deniyordu. bence senin doktor bebenin baş aşağı dönmesine üzüldü yeni bahaneler arıyor olabilir eşimin kuzeninin çocuğu tam gününde 1900 gr doğdu maşallah hiçbir sağlık sıkıntısı yok şu an 6-7 yaşlarında çok güzel bir kız

Hiç sorma ya memnunum çok da seviyorum ama daha sezeryan yanlısı olsuğunu sezinliyorum yani. Anayım ben anlarım

Hiç sorma ya memnunum çok da seviyorum ama daha sezeryan yanlısı olsuğunu sezinliyorum yani. Anayım ben anlarım
valla senin doktoru ben de seviyorum takip ediyorum çok samimi geliyor sen normal doğurcam diye bastır ebem var de benim ebe de beben yukarıda bir an önce aşağı inmesi lazım inmezse doktor normal yapmaz diyor

valla senin doktoru ben de seviyorum takip ediyorum çok samimi geliyor sen normal doğurcam diye bastır ebem var de benim ebe de beben yukarıda bir an önce aşağı inmesi lazım inmezse doktor normal yapmaz diyor
Sonrasında dedi bana sen nasıl istersen ben yanındayım diye. Haftaya bi gidem de ona göre ebe tutacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…