- 1 Ağustos 2018
- 2.854
- 4.861
- 133
Bir an önce mi kız daha kaç haftan var bu drlar beni çıldırtıcik benim bebede yukarda hiç aşağı inmesi gerek bir an evvel falan demedi bol yürüyüş squat vs hareket yap dedivalla senin doktoru ben de seviyorum takip ediyorum çok samimi geliyorsen normal doğurcam diye bastır ebem var de benim ebe de beben yukarıda bir an önce aşağı inmesi lazım inmezse doktor normal yapmaz diyor
Ben henüz başlamadım ama yapıcam inşperine masajı yapan var mı?
ben bugün nasıl yapıldığına falan baktım da yapamıcakmışım gibi geliyor
Zeref sen plesanta kurutup yiyecek insansın perine masajı mı yapamıcanperine masajı yapan var mı?
ben bugün nasıl yapıldığına falan baktım da yapamıcakmışım gibi geliyor
Ya bence senin doktorun normal patikli. Anneme doktorun anlattıklarını diyorum zirlamasın diyor hepBir an önce mi kız daha kaç haftan var bu drlar beni çıldırtıcik benim bebede yukarda hiç aşağı inmesi gerek bir an evvel falan demedi bol yürüyüş squat vs hareket yap dedi
Ay bende dünki yayının tekrarını izliyodum güzel bi korkutsalar her şeyi itiraf eder zAten o gavatİyi olmuş
ben de dedim erken diye şimdiden biraz yerleşmesiBir an önce mi kız daha kaç haftan var bu drlar beni çıldırtıcik benim bebede yukarda hiç aşağı inmesi gerek bir an evvel falan demedi bol yürüyüş squat vs hareket yap dedi
aaa hint yağının ayrı bi özelliği mi var acabaBen henüz başlamadım ama yapıcam inşdr tarif etti hint yağı al dedi eczaneden onla yap dedi
doğru dedin bi perine vız gelir tırs gider bak buraya girince özgüvenim yerine geliorZeref sen plesanta kurutup yiyecek insansın perine masajı mı yapamıcan
Benim dr aytül erdoğmuş bi bak zaten aynı teyzeYa bence senin doktorun normal patikli. Anneme doktorun anlattıklarını diyorum zirlamasın diyor hepbana da annem sürekli yürü merdiven çık bide evi elinle paspas et diyor. Biz başlayalım bacım bunlara
Ya ben daha doktorlara güvenmiyom ya, benim doktor da konuştu başta öyle 41 gerekirse 42ye kadar beklerim tarla doğumu bizimki diye amaBenim dr aytül erdoğmuş bi bak zaten aynı teyzeçok rahat ve doğal bana da bol bol yer sil dedi
ayyy baktım şimdi benim doktorum da seninkini takip ediyoBenim dr aytül erdoğmuş bi bak zaten aynı teyzeçok rahat ve doğal bana da bol bol yer sil dedi
Çok geçmiş olsun Rabbim evladınızı size kavuştursun inşallahSelam kızlar,
Sizlerinde moralini bozmamak için uzun süre sessiz kaldım. Hatırlayanlar varsa bebeğim 27 haftalık doğmuştu. Doğum öncesinde bir sürü badireler atlatmıştık. Hamdolsun Rabbim onu bize doğumda canlı bağışladı. Ancak bebeğiminde bizimde sınavımız bitmedi. 2 hafta önce ileri derecede immaturiteliğe bağlı nöbet geçirdi. Nöbet ilacı başladılar. Acaba nasıl olacak, kalıcı bir problemi olacak mı, devamlı ilaç mı kullanacak, ya tekrar nöbet geçirirse diye endişelenirken; bu hafta yine immaturiteliğe bağlı NEC denen hastalığa yakalandı. Üstelik hiçbir belirti göstermeden bir anda hastalığın son evresine gelmiş. Doktorlar durumunun çok kritik olduğunu, hastalığın tüm bağırsağı kapladığını, mide ve bağırsağında kanama olduğunu, her an bağırsağının yırtılma delinme riskinin olduğunu ve ellerinden geleni yaptıklarını söylediler. Artık dua edip bekleyeceğiz dediler. 3 gün gözümüzü kırpmadan yoğun bakımın kapısında yatıp kalktık. Geldiğimiz noktada kanama durdu gibi. Şimdi tedaviye cevap vermesini bekliyoruz. Bağırsakları dinlendirmek için entübe ettiler. Ağrılarını azaltmak için ara ara uyutuyorlar meleğimi. 2 hafta anne sütü vermeyecekler. Tekrar beslemeye başladıklarında oluşan hasarı tespit edeceğiz diyorlar. Önümüzde uzun bir süreç var. Allah’ın izni ile inşallah bunu da atlatacağız. İnşallah Rabbim bebeğimi bize bağışlayacak. Lütfen sizlerde dualarınızı esirgemeyin.Doğum yapan arkadaşlar sağlıkla büyütün bebişlerinizi. Rabbim evladınızın kokusundan mahrum etmesin hiçbirinizi. Doğumuna az kalan arkadaşlar sizlerde sağlıkla tamamlayın sürecinizi.
Bol su iç canım bende senin haftanda öyle idim idim sonra magnezyum süt su muz baya düzeldim birde dinlenmek iyi geliyorGünaydın kızlar hiç uyku uyuyamıyorum çatı ağrısı beni öldürdü sağdan sola dönemez haldeyim eşime dedim tüm hazırlığı bitirelim bu oğluş günü beklemeyecek sanki karnım taş gb oldu kasılmalar var çok zor bi geceydi.
patiklinin doktoru doğal doğumcu yani normalin de ötesi. benim yeni dr da öyle. istanbul doğum akademisi ile bi bağlantıları var farklı bir akım gibi düşün. bu yola başkoymuşlar yaniBak şimdi ne farkettim senin doktora baktım da. Bizim doktorun hiç böyle kesisiz, epiduralsiz normal doğum postu felan yok. Olsa bunla gurur duyup paylaşması lazım bencez
Ama mesela öne çıkanlarda normal doğum diye soru cevapları paylaşmış biri sormuş hocam sezeryan yapan normal yapabilir mi evet demiş. Oy beynimi yaktı ya.
Bizim doktor da duygusal money momey moneypatiklinin doktoru doğal doğumcu yani normalin de ötesi. benim yeni dr da öyle. istanbul doğum akademisi ile bi bağlantıları var farklı bir akım gibi düşün. bu yola başkoymuşlar yanio doktorlar daha farklı oluyor olaya normal değil doğal doğum olarak bakıyorlar ve tamamen duygusal yapmaya çalışıyorlar tüm doğumu
Ama şey demedi demi, bebeğe giden damarlarda vs bi yerde sorun var ve bu nedenle bebeğin gelişimi yavaş ilerliyor gibi bi şey ? Eğer böyleyse , fark eder çünkü1 hafta geri çıktı ama böyle devam ederse alırız dedi aslında.
Evet ben dün tekrar çatı muayenesi sordum çatım uygun mu diye ben bakmıyorum dedi. Çatın uygun veya değil diye bir şey yok zaten şu an anlaşılmaz doğum anında belli olur çatı dedipatiklinin doktoru doğal doğumcu yani normalin de ötesi. benim yeni dr da öyle. istanbul doğum akademisi ile bi bağlantıları var farklı bir akım gibi düşün. bu yola başkoymuşlar yanio doktorlar daha farklı oluyor olaya normal değil doğal doğum olarak bakıyorlar ve tamamen duygusal yapmaya çalışıyorlar tüm doğumu
Hayır öyle bişey demedi. Göbek çevresi zaten önceki haftalarda da alt sınıra yakındı sonra düzelmişti yine alt sınırda çıktı. 1 hafta geride şuan dedi.Ama şey demedi demi, bebeğe giden damarlarda vs bi yerde sorun var ve bu nedenle bebeğin gelişimi yavaş ilerliyor gibi bi şey ? Eğer böyleyse , fark eder çünkü
Ya bu da doğru. Genişliyor sonuçta orası da. Hem çinli kadınlar minnacık doğuruyor.Evet ben dün tekrar çatı muayenesi sordum çatım uygun mu diye ben bakmıyorum dedi. Çatın uygun veya değil diye bir şey yok zaten şu an anlaşılmaz doğum anında belli olur çatı dedi
Kesinlikle katılıyroum bende Kaan Kocatepe yi takip ediyorumEcocum çok sevindim dönmesine. Kaan kocatepenin 36. Hafta videosunu izlemeni öneririm 2080-3330 gr arası normaldir diyor. Senin dr normal doğum yanlısı mı ben pek bilemedim bebe dönmez dedi bak döndü şimdi de kilosu az diyor önünde daha 4 hafta var günde 35 40 gr alırlar diyor kaan kocatepe. Moralini hiç bozma her gün muz süt kaşar peynir ye. Hatta bas kaşarı ekmeğe tost yap her gün şöyle salçalı kekikliben eminim kilo aldıracak şeyler yiyince alıcaktır. Benimde cocikimin kafası bi hafta geride düşünmüyorum genetikte olabilşr bugüne kadar her şeyimiz iyidi çok şükür bu saatten sonra artık korkmaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?