2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
valla senin doktoru ben de seviyorum takip ediyorum çok samimi geliyor sen normal doğurcam diye bastır ebem var de benim ebe de beben yukarıda bir an önce aşağı inmesi lazım inmezse doktor normal yapmaz diyor
Bir an önce mi kız daha kaç haftan var bu drlar beni çıldırtıcik benim bebede yukarda hiç aşağı inmesi gerek bir an evvel falan demedi bol yürüyüş squat vs hareket yap dedi

Bir an önce mi kız daha kaç haftan var bu drlar beni çıldırtıcik benim bebede yukarda hiç aşağı inmesi gerek bir an evvel falan demedi bol yürüyüş squat vs hareket yap dedi
Ya bence senin doktorun normal patikli. Anneme doktorun anlattıklarını diyorum zirlamasın diyor hep bana da annem sürekli yürü merdiven çık bide evi elinle paspas et diyor. Biz başlayalım bacım bunlara

ben de dedim erken diye şimdiden biraz yerleşmesi
lazım diyo egzersiz falan yap insin aşağı diyo

Ben henüz başlamadım ama yapıcam inş dr tarif etti hint yağı al dedi eczaneden onla yap dedi
aaa hint yağının ayrı bi özelliği mi var acaba
Zeref sen plesanta kurutup yiyecek insansın perine masajı mı yapamıcan
doğru dedin bi perine vız gelir tırs gider bak buraya girince özgüvenim yerine gelior

Ya bence senin doktorun normal patikli. Anneme doktorun anlattıklarını diyorum zirlamasın diyor hep bana da annem sürekli yürü merdiven çık bide evi elinle paspas et diyor. Biz başlayalım bacım bunlara
Benim dr aytül erdoğmuş bi bak zaten aynı teyze çok rahat ve doğal bana da bol bol yer sil dedi

Çok geçmiş olsun Rabbim evladınızı size kavuştursun inşallah

Bak şimdi ne farkettim senin doktora baktım da. Bizim doktorun hiç böyle kesisiz, epiduralsiz normal doğum postu felan yok. Olsa bunla gurur duyup paylaşması lazım bence.
Ama mesela öne çıkanlarda normal doğum diye soru cevapları paylaşmış biri sormuş hocam sezeryan yapan normal yapabilir mi evet demiş. Oy beynimi yaktı ya.

Bol su iç canım bende senin haftanda öyle idim idim sonra magnezyum süt su muz baya düzeldim birde dinlenmek iyi geliyor

patiklinin doktoru doğal doğumcu yani normalin de ötesi. benim yeni dr da öyle. istanbul doğum akademisi ile bi bağlantıları var farklı bir akım gibi düşün. bu yola başkoymuşlar yani o doktorlar daha farklı oluyor olaya normal değil doğal doğum olarak bakıyorlar ve tamamen duygusal yapmaya çalışıyorlar tüm doğumu

Bizim doktor da duygusal money momey money

Evet ben dün tekrar çatı muayenesi sordum çatım uygun mu diye ben bakmıyorum dedi. Çatın uygun veya değil diye bir şey yok zaten şu an anlaşılmaz doğum anında belli olur çatı dedi

Ama şey demedi demi, bebeğe giden damarlarda vs bi yerde sorun var ve bu nedenle bebeğin gelişimi yavaş ilerliyor gibi bi şey ? Eğer böyleyse , fark eder çünkü
Hayır öyle bişey demedi. Göbek çevresi zaten önceki haftalarda da alt sınıra yakındı sonra düzelmişti yine alt sınırda çıktı. 1 hafta geride şuan dedi.

Evet ben dün tekrar çatı muayenesi sordum çatım uygun mu diye ben bakmıyorum dedi. Çatın uygun veya değil diye bir şey yok zaten şu an anlaşılmaz doğum anında belli olur çatı dedi
Ya bu da doğru. Genişliyor sonuçta orası da. Hem çinli kadınlar minnacık doğuruyor.

Kesinlikle katılıyroum bende Kaan Kocatepe yi takip ediyorum
Bebeğin haftasını tamamlaması önemli olan diyor hep kiloyu düşünmeyin diyor
Benim usg de de Farklı çıktı bende bi endişelenmiştim ama biraz bizde evhamlıyız ama dr un Alanya yönelik tavrı var ise düşünmelisin çünkü bebeğin gelişimini kendin durdurmuş oluyorsun biraz zamana bırak zaten az kaldı surda ya sabır diyelim bekleyelim bana da her hafta gel dedi ben bi sorun olmaz ise gitmeyi düşünmüyorum açıkçası bir arkadaşa da 34 de eşin yaşlanmış bebek küçük dedi dr sonra havuç suyu içti filan 3400 doğurdu hemde 41 . Haftada doğurdu biraz zamana bırakmalıyız hepimiz heyecanlıyız Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…