2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
1 hafta geri çıktı ama böyle devam ederse alırız dedi aslında.
Canim benim arkadasimin bebegi 34. Haftada 32 de kalmisti kontrolde tutarak 38 e kadar beklediler 34 oldu bebegin gelisiminsonra tansiyon fakan yukselince acil sezeryana aldilar bebekte enfeksiyon da vardi ama su an turp gibi kuzum masaAllah 40 i cikacak 1 hafta hic mesela degil 2 hafta ileri geri bunlar normal hic takilma bile
perine masajı yapan var mı?
ben bugün nasıl yapıldığına falan baktım da yapamıcakmışım gibi geliyor
Basliycam ben yavastan. Benim doktor da sezoya yonelir gibi yapti ama bebe gununu beklerse iri olur diye ekledi bakalim nolcak her ihtimale hazirlanmak lazim

Kızlar bu gün kontrole gittim. Benim bebiş normalde 34+2 ama hep bir hafta önden gidiyordu. Bu sefer 36+2 gösteriyor ultrasona göre 2700 çıktı kilosu. Doktor böyle giderse dört beş kilo olur bu annesi biraz diyet yapıcaz dedi . Yoksa sezeryan bile zor oluyormuş. Kayınvalidem de doktora bakma sen dedi eltimin çocuğu için de en az 4 kilo demişler 3 buçuk doğmuş o yüzden diyete gerek yok son zamanların zaten diyor. Ne düşünüyorsunuz bu konuda diyet yapsam mı yapmasam mıı?

nasıl yapcaz ya aynadan falan da görünmez ki
göbegim kocaman

benimki 34+1 de 2600 gr çıktı. hiçbir sey demedi doktor. kafası büyük dedi. ama bu kilolar fazla değil bence yani haftada 250 gr alsa 4 hafta sonra 4kg bile olmuyor 3 kusur oluyor

Kiz hepimizinki kocaman oldu artik bence yan yatip yapmak daha kolay olabilir gibi geliyo. Bir zamanlar vajinismusla ugrastigimdan el yordamiyla bakmadan halledebilirim gibi geldi
vajinin faydaları bak burda işe yaradı ay parmak sokma diyince içim fena oluyo ben de gizli vajiyim heralde

Selam kızlar,
32+4 olduk. Perşembe kontrolümüz vardı. 2 kg 45 cm çıktık bizde. Doğum için 23 şubat dedi doktorumuz. Sağ kaburgamın altında aşırı baskı vardı poposuymuş
Çoğu gitti azı kaldı, sağlıcakla gelsin bebişler...
Doğum yapan arkdaşlar bebişler nasıl, sizler nasılsınız?

Bende 34+0 da gittim 2640 çıktı 48 cm di 1 hafta önde dedi ama sıkıntı yok dedi bence doktorun abartmış

Kızlar dikişleri aldıramadım daha doğrusu bir kısmı alınabildi malesef ,,, ilk diktiği zaman çok yukardan dikmişti drum sıkı sıkıyada kapanınca dikişleri almak zor oldu, çok canım yanınca haftaya hafif uyuşturalım öyle alalım dedi oğlum çok iyi şükür herşey yolunda bebek çok iyi rahatına bak diyor yürümekte zorlanıyorum çatı ağrısı çok diyorum tabiki normal diyor

Kızlar bana normal doğum dedi engel hiçbir sebep yok dedi ama benim kızımda kilosu fazla olursa zor olur demişti kemikli çatı şimdi 2.110 gram 50 günde kaç gram daha alır bilmiyorum kızım zor oldu o yüzden normal olursa epidural vurup öyle normal olmasını istedim fakat vakum olayı beni çok endişelendiriyor ama bu her doğumda olmuyor tabi 6 cm olunca epidural vuruluyormuş

2. Dogumlar daha rahat oluyormus kuzum insaAllah oyle olur seninde

Kızlaaaa benim habire ıslanıp duruyo bugün altım yaaa dua edin doğurmam gelmesin yaa valla canımdan bezdim gari
Ne kadar geliyor canım ıslaklık suyun değildir bence benimde geliyor çok sık ama çok yoğun değil
Bununla geçmiş olsun canım haftaya aldırırsın o dikişler kendiliğinden düşmüyormu peki? Maşallah oğluşuna mis gibi kokuyordur şimdi Göğüsün yara oldumu en büyük korkum bu:)

Canım yanlış anladın doğurmadım serklaj vardı bende içten dikiş onlar alınacaktı biraz zorlanınca alınamadı hepsi o nedenle haftaya alınacak , daha doğuma var canım koca göbüşümle ve yürütmeyen çatı ağrılarıyla yola devam

Eklentiler

• 2ADF25FB-5368-4502-9B6B-B8792CE06D1F.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 100
Ben geçen yıl ekim ayında açık myom ameliyatı oldum Ameliyat sonrası çok zorlandım Ki ilk doğumum 15 yıl önce sezeryandı Şu an gözüm korkmuyor değil Ama o zaman bebek hasreti ile ameliyat olduğum için yan odalardaki bebek süslerini görüp iç geçirmiştim İnşallah bebeğimin mis kokusu ile ağrı acı hafifleyecek Bu arada benim de ilk hamileliğime göre çok daha zorlanıyorum karnım kaburgalarım ağrıyıp duruyor gece bile yatakta hiç rahat değilim Geçen yılki ameliyat mı beni zorluyor bilmiyorum

İnşallah bu yaşadığınız son sıkıntı olsun Çok geçmiş olsun Minik adam kaç günlük oldu ? Çok güçlü bir savaşcı bence Sağlıkka evinize döneceğiniz günler yakındır inşalllah

Senin Dr la uyuşamadı brnim kafa hiç. Çok belli ediyor renginiDr değiştirmen çok zor tabi şu şartlarda ama bi şekilde zorla ekocum çok istekli ve dirayetli olduğunu görsün.
nasıl yapcaz ya aynadan falan da görünmez ki
göbegim kocaman
Geçen izlediğim dizide eşi yapıyordu kadına

Yaaaa çok şaşırdım cınku hep ıkı dk aldırdım derlerdi neye niyet neye kısmet neyse paşamızın keyfi yerinde olsun da önemli olan bu ama acının olmasına çok üzüldüm yani uyusturucuyu keşke en başından yapsaydı madem, az çok biliyordur serklajın ne derece can yakıp yakmayacagını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…