Aynen canım sık ama çok yoğun değil bi alt takımı içerden itiyolar gibi geliyo ara araNe kadar geliyor canım ıslaklık suyun değildir bence benimde geliyor çok sık ama çok yoğun değil
Bununla geçmiş olsun canım haftaya aldırırsın o dikişler kendiliğinden düşmüyormu peki? Maşallah oğluşuna mis gibi kokuyordur şimdiGöğüsün yara oldumu en büyük korkum bu:)
Plasenta bebeği artık besleyip büyütmiyorsa olabiliyor1 hafta geri çıktı ama böyle devam ederse alırız dedi aslında.
Aslinda eş yapabilir bence de yaSenin Dr la uyuşamadı brnim kafa hiç. Çok belli ediyor renginiDr değiştirmen çok zor tabi şu şartlarda ama bi şekilde zorla ekocum çok istekli ve dirayetli olduğunu görsün.
Geçen izlediğim dizide eşi yapıyordu kadına
İlber Ortaylı diyor ya en korkuncu yarı cahil diye. En zoru bence yarı cahille uğraşmak.cahil en azından bilmiyorum der kenara çekilir yarı cahil onu da demez. Maalesef bizim ülke yarı cahil kaynıyor. Hepimizin etrafında var müsterih olAlerjik bebek kadar zor bir sey yok bence ya ,aylarca neler cektim bir ben bilirim, birbde etrafta olmayinca kocan da dahil cahil cahil konusamlara laf anlatmaya calismak da cabasi. Insallah hicbirimizin bebesi alerjik olmaz
Amin Queen inşallah Allah razı olsun.Canım benim gerçekten imtihanınız ağır oldu, inşallah sonu ferahlık olsun. Miniciğinle birlikte sağlıkla evine dönmek olsunokunan ezanlar hürmetine Allah acil şifa versin melek yavruna, sana da güç versin. Dualarımız sizinle
Rabbim şifa versin canım. Başta sıkıntıyla başladı devamı hep kolay olsun rabbim ömrünü uzun etsin bahtını açık etsin inşaallah rabbim kuzunun hastalıklarına dertlerine şifa versin inşaallah aminnnCanım benim gerçekten imtihanınız ağır oldu, inşallah sonu ferahlık olsun. Miniciğinle birlikte sağlıkla evine dönmek olsunokunan ezanlar hürmetine Allah acil şifa versin melek yavruna, sana da güç versin. Dualarımız sizinle
Serviks de kısalma hunileşme falan mı gördü acaba.. Neyse ciğer geliştirici yarın da vurul da canım gelse bile sıkıntı olmaz inşallah. Bak azönce banyosunu yaptırdım melek gibi uyuyor yanımda 32+5lik zuzu. Endişelenme canım, kii çok net bi belirtin de yok Sanırım inş kalır 1 ay daha en azKuzular iyi akşamlar herkese. Bugün bebişin hareketleri az geldi doktorumu aradım. Gel kontrol edelim dedi. Salı günü muayenem vardı. Bugün gitmiş oldum. Doktorum bebişe baktı gayet iyi dedi. Kalp atışları normal hareketler normal ama karnın çok sert sancın var hissetmiyor musun dedi. Hocam sancı hissetmiyorum. Karnımın sertliğini diyorsanız onu hissediyorum dedim. Nst ye bağladı çok şükür sancı çıkmadı. Ciğer geliştiriciyi vurdurdu yarın sa vurulacağız. Bebek 1950gr dı boyu da iyi dedi boy söylemedi. Ben de sormadım. Nst sonrası sancı çıkmadı ama rahim zorlanıyor dedi. İstersen bir gece yatış vereyim ya da eve git hiç iş yapma dinlen dedi. Bende hocam siz lazım diyorsanız kalırım değilse gideyim dedim. Dinleneceksen git iş filan yapma dedi geldim yatıyorum. Herşeyin hazır olsun her an doğum olabilir ama panik yok herşey güzel gitti bu haftalara kolayca geldik filan dedi. Hocam doğum mu öngörüyorsunuz dedim henüz beklemiyorum ama olabilir de sadece hazırlıklı ol dedi. Yarına temizlikçi ablayı çağırdım. Çantamda eksiklerim vardı onları düzenledim. Hayırlısı allahtan
Maşaallah queen ne mutlu sanaServiks de kısalma hunileşme falan mı gördü acaba.. Neyse ciğer geliştirici yarın da vurul da canım gelse bile sıkıntı olmaz inşallah. Bak azönce banyosunu yaptırdım melek gibi uyuyor yanımda 32+5lik zuzu. Endişelenme canım, kii çok net bi belirtin de yok Sanırım inş kalır 1 ay daha en az
Bu mesajı queen sana yazmışım D dimyattakipirinc sana yazmıştım dualarımdasın rabbim şifa versin inşaallahRabbim şifa versin canım. Başta sıkıntıyla başladı devamı hep kolay olsun rabbim ömrünü uzun etsin bahtını açık etsin inşaallah rabbim kuzunun hastalıklarına dertlerine şifa versin inşaallah aminnn
Bende üzüldüm ama nadirende olsa böyle oluyormuş uapacak bişey yok canım ufak bir kanama oldu sonradında oda normalmiş valla sağlıkla doğursakta bi şu oğlanlarıYaaaa çok şaşırdım cınku hep ıkı dk aldırdım derlerdineye niyet neye kısmet neyse paşamızın keyfi yerinde olsun da önemli olan bu ama acının olmasına çok üzüldüm yani uyusturucuyu keşke en başından yapsaydı madem, az çok biliyordur serklajın ne derece can yakıp yakmayacagını.
Benim 23.haftada 2 doz vurulmuştu. Doğumdan 6 saat öncr de tek rescue doz yapıldı ama 12 saat beklemesi gerekiyordu olmadı, şükür gerek de yokmuş. Kuzenim de 32de doğurmuştu hiç ciğer geliştirici yapılmadı ona ama solunum ve emme sıkıntısı yoktu, 1800 gramdı direkt aldı evine götürdü kızını. Kızlar daha güçlü oluyor sanırımMaşaallah queen ne mutlu sanatabi gönül istiyor az daha kalsın anasının sıcacık karnında ama Allah ne derse o sağlıklı olsunlar da kuzular öyle içimde bir korku da yok çok şükür içim çok ferah. Sanki daha duracak gibi hissediyorum. Ya insanın basireti bağlanır ya her gittiğimde serviks boyunu muhakkak sorardım bu sefer sormadım aklıma bile gelmedi şimdi sen yazınca aklıma geldi. Evet yarında vurulacağız canım sen kaçıncı haftada vurunmuştun ciğer geliştiriciyi. Kg biraz artsaydı diyorum 1950gr 10 gün daha dayanırsa benim savaşçı kızım 2100ü filan geçer herhalde diye umut ediyorum. Öyle işte benim ilk bebem ya aslında çok heyecanlıyım içimden bir taraf doğanda bağrıma bassam diyor diğer taraf salak salak düşünme içinde durması daha iyi diyor. Ben nasıl anayım şuan korkup ağlamam gerekiyor belki de uf bilmiyorum.
Kızlar daha güçlü canım o yüzden tedirgin olma sıkıntılı zamanları aştın doktorlara güven. Tabiki gönlüm biraz daha durması inşallah sabreder gelmiş geçmiş olsunMaşaallah queen ne mutlu sanatabi gönül istiyor az daha kalsın anasının sıcacık karnında ama Allah ne derse o sağlıklı olsunlar da kuzular öyle içimde bir korku da yok çok şükür içim çok ferah. Sanki daha duracak gibi hissediyorum. Ya insanın basireti bağlanır ya her gittiğimde serviks boyunu muhakkak sorardım bu sefer sormadım aklıma bile gelmedi şimdi sen yazınca aklıma geldi. Evet yarında vurulacağız canım sen kaçıncı haftada vurunmuştun ciğer geliştiriciyi. Kg biraz artsaydı diyorum 1950gr 10 gün daha dayanırsa benim savaşçı kızım 2100ü filan geçer herhalde diye umut ediyorum. Öyle işte benim ilk bebem ya aslında çok heyecanlıyım içimden bir taraf doğanda bağrıma bassam diyor diğer taraf salak salak düşünme içinde durması daha iyi diyor. Ben nasıl anayım şuan korkup ağlamam gerekiyor belki de uf bilmiyorum.
Oğlum 2013 de doğdu inan gurubumuzda bir tane bile 33 hafta altı doğuran yoktu hatta ikiz bile vardı yani. Queencim ne oluyor böyle erken doğuran doğuranaBenim 23.haftada 2 doz vurulmuştu. Doğumdan 6 saat öncr de tek rescue doz yapıldı ama 12 saat beklemesi gerekiyordu olmadı, şükür gerek de yokmuş. Kuzenim de 32de doğurmuştu hiç ciğer geliştirici yapılmadı ona ama solunum ve emme sıkıntısı yoktu, 1800 gramdı direkt aldı evine götürdü kızını. Kızlar daha güçlü oluyor sanırım
Amin canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbimBende üzüldüm ama nadirende olsa böyle oluyormuş uapacak bişey yok canım ufak bir kanama oldu sonradında oda normalmiş valla sağlıkla doğursakta bi şu oğlanları
Ya mimoza deli misin ne cam silmesi. Ben duşakabini yıkadım üç gün belim ağırdı boşver. Hem sancım var diyorsun.Oğlum 2013 de doğdu inan gurubumuzda bir tane bile 33 hafta altı doğuran yoktu hatta ikiz bile vardı yani. Queencim ne oluyor böyle erken doğuran doğuranayediklerimiz git gide sağlıksız mı, aşılar mı etkiliyo, hava mı su mu bilmiyorum ki çok şaşkınım. İki gündür benimde sancım var ama bebeğin Haraketleri iyi doktora gitmedim. Oğlumda da doğuma kadar çok sancı çekmiştim bunda yeni yeni başladı tedirgin değilim ama erken doğumlar arttı korkuyorum. Çantamı hazırladım bugün yarın da evi temizlicem belki cam silerim bilmiyorum şaşkınım
Geçmiş olsunKızlar bende hastaneden kactim bugün yatırdılar beni gizli sancı varmış ama hissetmiyorum böbrek ağrısıyla gittim sadece kasıklarımda ağrı olduğunu öğrendim ama gram ağrı yok başladılar ciğer geliştirici vurmaya 35 oldum bugün kaç gün kalicagim belli değil çıkmak istediğimi söyledim acilmam da yokmuş bana iki tane ilaç verdiler biri magvital şase biride adalat die ilaç ama bu hamileler kullanmasın dio kararsız kaldım kullanan varmı
Maşaallah canım ne güzel çok şükürBenim 23.haftada 2 doz vurulmuştu. Doğumdan 6 saat öncr de tek rescue doz yapıldı ama 12 saat beklemesi gerekiyordu olmadı, şükür gerek de yokmuş. Kuzenim de 32de doğurmuştu hiç ciğer geliştirici yapılmadı ona ama solunum ve emme sıkıntısı yoktu, 1800 gramdı direkt aldı evine götürdü kızını. Kızlar daha güçlü oluyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?