2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kilo konusunda korkma canım ciğerleri gelişsin doğduğunda küvezde kalmasın bunun için dua et. Erken doğumdan değil eve boş dönüp evladını hastanede bırakmaktan korkuyoruz hepimiz rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah

Kızlar daha güçlü canım o yüzden tedirgin olma sıkıntılı zamanları aştın doktorlara güven. Tabiki gönlüm biraz daha durması inşallah sabreder gelmiş geçmiş olsun
Sağol canım Allah razı olsun. Doktorum o kadar pozitifti ki ya bence bu yüzden doktorun iletişimi çok önemli Ankara da olanlara sevgi yıldırım Alta’yı tavsiye ediyorum. Kadın yani tetkiklerimi yaparken bana çak yaptı bebişimizi bu güne kadar sıkıntısız getirdik herşeyde yolunda dedi. Biraz daha dursun istiyoruz ama kendisi bilir dedi o kadar normal söyledi ki normali buymuş gibi beynime işledi Allah razı olsun.

Maşallah nazar değmesin sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim amin

Kiz bir gunde bitirmeye calisip kendini yorma sakin

T the economist canım kilo konusuna takılmamıştır doktorun belki kendine göre gelişiminin durduğunu düşünmüştür. Bunun için tahlil yapması lazım öyle ultrasona göre karar veremez. İçin rahat değilse başka bir doktora görün bu saatten sonra doğumu başka doktorda yapmak maddi ve manevi yorucu olur inşallah ortak bir noktada buluşursunuz da rahat güzel bir doğumun olur. Bir hafta beslenme düzenine dikkat et bakalım değişiklik olacak mı allaha emanet olun canım

Evet ben de küvezde kalsın istemiyorum ama daha vakti var ben öyle hissediyorum. Kuzum daha beklicek inşaallah. Bu hafta kv hastalandı annem ameliyat oldu derken az stres oldum bence o biraz beni tetikledi. İnsan hissetmiyor da bilinç altın onu saklıyor. Ablam zaten dedi sen stres olmadım sanırsın anlamazsın gebelik bu bolca yat dedi. Ama kızlar aklımda bişey var acaba bebişi yorar mıyım şimdi size danışayım. Doktorum 1 hafta sonra tekrar geliyorsun bir terslik olmazsa dedi. Sonra saha sıklaştıracağız dedi. Ben 1 hafta uzun bir süre ya acaba 2 gün arayla sağlık ocağına gidip nst kalp atımına baktırsam mı? Doktoruma sormak aklıma gelmedi. Hem yol gitmem 2 adımlık yer sağlık ocağı. Ne dersiniz?

Psikolojim bozuldu iyice her gün duşu siliyorum banyoyu temizliyorum mutfağı yine öyle birde işe gidiyorum. Erken doğurma korkusu sardı
Canım iş değilde bence stres tetikliyor. Ben anaların ikisi de Pert olunca bi panik stres oldum hem onlara hem kendim nolucam diye Allah var son düzlükte bu bana yapılır mı be sonra da 1-2 gündür karnım gergin hissettim. Öyle yani. Ama yine de kendini yorma.

Yumurta yemedim bence ondan, bi de lahana ile korkutmadım yarın alam lahana eve de gözümün önünde dursun

Git tabi tansiyon önemli doktoruna da yaz. Panik yapma. Yüksek tansiyona ne iyi gelir. Su iç bolca ikizlerdi demi. Allahın izniyle bişi olmaz 36. Haftaya gelmişsin hiç korkma

Aaa haberdar et renkli. Çok geçmiş olsun.

Yumurta yemedim bence ondan, bi de lahana ile korkutmadım yarın alam lahana eve de gözümün önünde dursun
Canım mesajını bulamadım bebiş geriden mi geliyor gelişimi mi durmuş tam anlamadım arada çok fark var çünkü. Misal benim bebişin ilk zamanlar sat a göre hep bir hafta ileride çıkıyordu son 3 gittiğimde gününü 3 gün gerisinde ama hiç önemli değil diyor doktorum. Yani gram oynuyor 2000gr olması gerekirken 1950gr diyor. Ki elime verdiği kağıtta +\- 185gr diyor. Ultrasonun hassasiyet farkı bu kadarken 50gr ın aramızda lafı olmaması gerek Yeğenimde 33. Haftadan sonra gelişim 1 hafta geriden gitmişti 38. Haftada 2900gibi doğdu. Maşaallah gayet sağlıklıydı. 30lu haftalardan sonra 1 haftaya yakın gelişim geriliği görülebiliyor makas açılmasın da bence 1 haftada bişey yok. Prof elf konuştu

geçmiş olsun kuzumm limonlu su iç iyi gelir yoruldun mu ondan mı oldu acaba

Ay bugün beni hoca dumur etti moralim de bozuldu anlamadım ne oldu geri mi değil mi şimdi daha iyiyim. Haftaya pztesi kontrolüm var bakalım ne der.

Ay bugün beni hoca dumur etti moralim de bozuldu anlamadım ne oldu geri mi değil mi şimdi daha iyiyim. Haftaya pztesi kontrolüm var bakalım ne der.
Korkma korkma bişeycikler yok Allah’ın izniyle. Ya her insanın kilosu nasıl aynı değil bebek içinde öyle. Ama sen bolca meyveye dadan bende çok işe yaradığını düşünüyorum. Mandalin portakal elma muz. Acıktıkça bunları ye ekmekten filan iyi. Bana pek kiloda yapmadılar. Yumurta bende 2 gündür yemiyorum bugün yiyeceğim. Şeker varmıydı fıstık muz yiyeceksen çok sararmamışlardan yeşile dönük olanları ye. Sarardıkça şeker oranı artıyor.

Sağol canım annemde altımda oturuyor duruma göre yardım et derim o da el atar sağolsun şimdilik kendi çapımda yapmaya çalışıyorum. Haraket iyi geliyor oturdukça ağrılarım artıyor sanki
Ben de yapiyorum ama parca parca hallediyorum bi anda yuklenmiyorum, yoksa o da yoruyo artik iyice agirlastim
Panik yapma ama dikkat et olcmeden once en az 10 dk dinlen benim de nst de oyle oldu 15 7 15 5 en son 12 7 cikti doktor sonuncuyu baz aldi o kadar fark etmez tansiyon o kadar dalgalanmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…