Yoruldun mu nefes nefese mi kaldın ondan mı acaba renkli?Tmm tmm şimdi normale döndü şükür. Aklım gitti bi an. Allahım ya saolun valla
Tabiki acile git canım. Çok riskli yüksek tansiyon inşallah çıkmaz tekrarKızlar geçmiş okuyamadım, şu an az panik oldum. Bi iki alışveriş yaptık onları yerleştirdim dolaba. Oturdum sonra, tansiyon ölçtüm ard arda iki kez. 17/10—-15/10 çıktı. Kafayı yedim
Şimdi uzandım. 10 dk sonra ölçcem tekrar. Yine yüksek olursa acile gideyim demi
Benimde iki gündür midem pek iyi değil bulanıyor ama kusmuyorum az az sık sık ye belki faydası olurKizlar cok vahim bir haldeyim. Hala kusan var mi aranızda. 1 haftadir midende bas etmesi zordu zaten. Kusmaktan helak oldum bugün. Hatta altıma bile kaçırdımtovbe Yarabbi.
Eskiden kustuktab sonra normal devam ediyordum. Bugun hic rahat olmadim. Ay doğuruyor muyum acaba
Dogum belirtisi mi bu
Allah korusun canımKizlar cok vahim bir haldeyim. Hala kusan var mi aranızda. 1 haftadir midende bas etmesi zordu zaten. Kusmaktan helak oldum bugün. Hatta altıma bile kaçırdımtovbe Yarabbi.
Eskiden kustuktab sonra normal devam ediyordum. Bugun hic rahat olmadim. Ay doğuruyor muyum acaba
Dogum belirtisi mi bu
Maşallah canım sende kilo almadın galiba fazla.Buda 34 haftada ben
O ne kız hiç duymadımpupp hastalığını biliyor musunuz
sanırım ben ondan oldum
Canım bugün benim gözüm görmüyor yazdıktan sonra fark ettim. Rabia gördüğüme neredeyse eminim ama o yazmamış
Olsun renkli yi rabia okumuşsun gayet normal hamilelik hali,Canım bugün benim gözüm görmüyor yazdıktan sonra fark ettim. Rabia gördüğüme neredeyse eminim ama o yazmamışartık düzeltmekle uğraşmadım İnşaallah bu mesajı doğru kişiye cevaplıyorumdur
Yorulmuşum demek ki canım ya. Yani işleri halllettim oturdum, hemen ölçtüm. Nefes nefese değildim ama. Dinlenerek ölçünce normale döndü şükür.Yoruldun mu nefes nefese mi kaldın ondan mı acaba renkli?
tmm canım. Aynen dediğin gibi oldu zaten. SaolasınBen de yapiyorum ama parca parca hallediyorum bi anda yuklenmiyorum, yoksa o da yoruyo artik iyice agirlastim
Panik yapma ama dikkat et olcmeden once en az 10 dk dinlen benim de nst de oyle oldu 15 7 15 5 en son 12 7 cikti doktor sonuncuyu baz aldi o kadar fark etmez tansiyon o kadar dalgalanmaz dedi
gebelikte kaşıntıya yol açan bi deri hastalığıymışO ne kız hiç duymadım
Renkli iyi misin şimdi. Benim de geçen böyle oldu hemen dinlendim pencereyi açıp hava aldım ben de merdiven çıkıp inmiştim yorgunluktan oldu galiba.Kızlar geçmiş okuyamadım, şu an az panik oldum. Bi iki alışveriş yaptık onları yerleştirdim dolaba. Oturdum sonra, tansiyon ölçtüm ard arda iki kez. 17/10—-15/10 çıktı. Kafayı yedim
Amin ecmain, nerede el açıp dua eden hastası olan varsa Rabbim merhamet eylesin şifa versin inşallah.D dimyattakipirinc arkadaşım rabbim yavruna şafi ismiyle şifa versin inşallahsana da güç kuvvet sabır versin kuzum. Çok zor konu evlat olunca. Direniyor kuzum minicik bedeniyle. Rabbimin mucizeleri sonsuz biliyorsun. Edilen dualar açılan eller boş kalmasın inşallah
Al işte çok bilmek iyi değilpupp hastalığını biliyor musunuz
sanırım ben ondan oldum
Renkli şu an nasıl tansiyonun?Kızlar geçmiş okuyamadım, şu an az panik oldum. Bi iki alışveriş yaptık onları yerleştirdim dolaba. Oturdum sonra, tansiyon ölçtüm ard arda iki kez. 17/10—-15/10 çıktı. Kafayı yedim
hahahahha pupp olacağım günü bekliyormuşumAl işte çok bilmek iyi değilaz cahil ol zeref ya pupp ne
Ben iki hafta önce iki günde bir kustum öyle birhafta geçirdim. 30. Haftadaydım sanırım. Doktor prilamın yanında sabahları aç karna içmem için bir reflü ilacı verdi. Pantpas. O hem midemin yanmasını hem de kusmayı durdurdu. Geçmeseydi gastroya yönlendiricekti, çünkü bu ciddi bir şey dedi bana. Bebek için de iyi bir şey değil dedi. Plasenta yaşlanırken yapabiliyormuş bazı annelerde. Bence bir doktoruna danış hamileyim kusmak normal diye düşünme iyi bir şey olmayabilir.Kizlar cok vahim bir haldeyim. Hala kusan var mi aranızda. 1 haftadir midende bas etmesi zordu zaten. Kusmaktan helak oldum bugün. Hatta altıma bile kaçırdımtovbe Yarabbi.
Dogum belirtisi mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?