2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Tabiki acile git canım. Çok riskli yüksek tansiyon inşallah çıkmaz tekrar

Kizlar cok vahim bir haldeyim. Hala kusan var mi aranızda. 1 haftadir midende bas etmesi zordu zaten. Kusmaktan helak oldum bugün. Hatta altıma bile kaçırdım tovbe Yarabbi.
Eskiden kustuktab sonra normal devam ediyordum. Bugun hic rahat olmadim. Ay doğuruyor muyum acaba
Dogum belirtisi mi bu

Benimde iki gündür midem pek iyi değil bulanıyor ama kusmuyorum az az sık sık ye belki faydası olur

pupp hastalığını biliyor musunuz
sanırım ben ondan oldum

Allah korusun canım kimi doğuma kadar mide bulantısı çekiyor malesef acaba kullandığın vitamin yada demir ilacından mı doktora sordun mu hiç

İkiz değil canım ikiz H Hkrkmz ve rabia arkadaşımızın
Canım bugün benim gözüm görmüyor yazdıktan sonra fark ettim. Rabia gördüğüme neredeyse eminim ama o yazmamış artık düzeltmekle uğraşmadım İnşaallah bu mesajı doğru kişiye cevaplıyorumdur

Yoruldun mu nefes nefese mi kaldın ondan mı acaba renkli?
Yorulmuşum demek ki canım ya. Yani işleri halllettim oturdum, hemen ölçtüm. Nefes nefese değildim ama. Dinlenerek ölçünce normale döndü şükür.
tmm canım. Aynen dediğin gibi oldu zaten. Saolasın

O ne kız hiç duymadım
gebelikte kaşıntıya yol açan bi deri hastalığıymış göbeğim kaşınmaktan kanadı artık nokta nokta kırmızılıklar kabuklar var aniden bi kaşınma krizi geliyor kaşınmak bile yetmiyor o an ay kelimelerle ifade edemem öyle berbat bişey yaşıyorum son günlerde

Renkli iyi misin şimdi. Benim de geçen böyle oldu hemen dinlendim pencereyi açıp hava aldım ben de merdiven çıkıp inmiştim yorgunluktan oldu galiba.

Bugün kontrolümüz vardı. 34. Haftadayım. Doktor dedi ki bu hafta en kritiğiydi bunu da atlattık artık tamam 39. Haftaya ilerleyip doğumu planlayabiliriz. Kilo almışız ohh rahatladım. Bir de tetenoz aşımı oldum bugün. Risk bitince

Kızlar ben de geceleri sürekli uyanıp uyuyorum wc deyim hep zaten. Sabah 6 ya kadar full wc ile yatak arasında yol yapıyoruz. Kesik kesik uyku. Su da çok içmiyorum gece aslında ama işte oluyor. Sabah altıdan sonra ama olmuyor kesiksiz ancak 10 a kadar öyle uyuyabiliyorum. Kuyruk aokumumla belim Rası ağrıyor. Ayak parmaklarım topaç oldu, burnum kanıyor, diş etlerim de kanıyor, vajinal akıntım olduğunda Borifem kullanıyorum. Vajinal duş. Anında rahatlıyorum ve düzeliyor. Kaşıntıya iyi geliyor. Başka çare bulamadık zaten. Yine oluyor ama mantara dönüşmesini engelliyor en azından.
Bebişim dönmüş zaten 30. Haftada dönmüştü . Bu sefer kafayı iyice gömmüş hiç başka yere dönesi yok. 2 hafta sonra yine bakıcak. Nst ye başlicakmış. Bu arada nst den daha önemli olan bebeğin hareketleri dedi doktor. Bilim adamları nst verilerinden ve plasanteden daha önemli ve gerçek verinin annenin duyduğu hissettiği bebek hareketlerinin olduğunu söylüyormuş.
Çünkü nst ve ultrason daha yanıltıcı olabiliyomuş. Öyle dedi valla doktor bugün. Bana zaten hep soruyor hareketleri nasıl ne zamanlar ne sıklıkta diye.

Öpüyorum hepinizi herkesin güzel haberlerini okudum bebişler dönmüş geliyolar valla. Haydi bol tekmeli hareketli haftalar olsun inşallah hepimiz için.

Amin ecmain, nerede el açıp dua eden hastası olan varsa Rabbim merhamet eylesin şifa versin inşallah. Herkesin bir sınavı var bizimki de evlattan yana oldu. İnşallah sınavını verenlerden oluruz.

Renkli şu an nasıl tansiyonun?

Ben iki hafta önce iki günde bir kustum öyle birhafta geçirdim. 30. Haftadaydım sanırım. Doktor prilamın yanında sabahları aç karna içmem için bir reflü ilacı verdi. Pantpas. O hem midemin yanmasını hem de kusmayı durdurdu. Geçmeseydi gastroya yönlendiricekti, çünkü bu ciddi bir şey dedi bana. Bebek için de iyi bir şey değil dedi. Plasenta yaşlanırken yapabiliyormuş bazı annelerde. Bence bir doktoruna danış hamileyim kusmak normal diye düşünme iyi bir şey olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…