- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
İyiyim canım çok şükür, o anlık bi şeymiş. Geçti gitti şükür. Senin de iyi haberler vermene çok sevindimRenkli iyi misin şimdi. Benim de geçen böyle oldu hemen dinlendim pencereyi açıp hava aldım ben de merdiven çıkıp inmiştim yorgunluktan oldu galiba.
Bugün kontrolümüz vardı. 34. Haftadayım. Doktor dedi ki bu hafta en kritiğiydi bunu da atlattık artık tamam 39. Haftaya ilerleyip doğumu planlayabiliriz. Kilo almışız ohh rahatladım. Bir de tetenoz aşımı oldum bugün. Risk bitince
Kızlar ben de geceleri sürekli uyanıp uyuyorum wc deyim hep zaten. Sabah 6 ya kadar full wc ile yatak arasında yol yapıyoruz. Kesik kesik uyku. Su da çok içmiyorum gece aslında ama işte oluyor. Sabah altıdan sonra ama olmuyor kesiksiz ancak 10 a kadar öyle uyuyabiliyorum. Kuyruk aokumumla belim Rası ağrıyor. Ayak parmaklarım topaç oldu, burnum kanıyor, diş etlerim de kanıyor, vajinal akıntım olduğunda Borifem kullanıyorum. Vajinal duş. Anında rahatlıyorum ve düzeliyor. Kaşıntıya iyi geliyor. Başka çare bulamadık zaten. Yine oluyor ama mantara dönüşmesini engelliyor en azından.
Bebişim dönmüş zaten 30. Haftada dönmüştü . Bu sefer kafayı iyice gömmüş hiç başka yere dönesi yok. 2 hafta sonra yine bakıcak. Nst ye başlicakmış. Bu arada nst den daha önemli olan bebeğin hareketleri dedi doktor. Bilim adamları nst verilerinden ve plasanteden daha önemli ve gerçek verinin annenin duyduğu hissettiği bebek hareketlerinin olduğunu söylüyormuş.
Çünkü nst ve ultrason daha yanıltıcı olabiliyomuş. Öyle dedi valla doktor bugün. Bana zaten hep soruyor hareketleri nasıl ne zamanlar ne sıklıkta diye.
Öpüyorum hepinizi herkesin güzel haberlerini okudum bebişler dönmüş geliyolar valla. Haydi bol tekmeli hareketli haftalar olsun inşallah hepimiz için.
Şu an iyi canım normale döndüm şükürler olsun.Renkli şu an nasıl tansiyonun?
Hastalığın ismi bile aristokrat anasını satayım tam plesanta yiyecek kişiye gitmiş, ben olsam deli sana oldum galiba kaşınmaktam derdimhahahahha pupp olacağım günü bekliyormuşum
35+3 2200 grMerhaba arkadaşlar bana 30 ocağa gün verdi doktor doğum için. Dün kontrolde 2400 çıktı oğlum biraz düşük kilosu. Hep haftasıyla bir gidiyordu önceden. Büyük bir bebek olmayacak dedi. İlki kaç kilo doğdu dedi 3 kilo doğdu dedim. İnşallah bu 3 haftada biraz daha kilo aldırırım oğluma. Benim gibi olan var mı bebeğin kilosu düşük olan doktor size ne dedi.
müge anlıda bi kadın vardı ya zengine hayırlı olsun derler fakire nerden buldun derler diyenHastalığın ismi bile aristokrat anasını satayım tam plesanta yiyecek kişiye gitmiş, ben olsam deli sana oldum galiba kaşınmaktam derdimhalk çocuğu ekonomist
Ahahaha zeynep ergül reismüge anlıda bi kadın vardı ya zengine hayırlı olsun derler fakire nerden buldun derler diyenfakir kurdeşen döker zengin pupp olur
Canım nidicard nidilat ve afalst üçü de aynı ilacmis burda ben de dahil birkaç arkadaş nidicard kullandık sancı önlemek içinBnde öyle sandım ama hamileler kullanmasın yazınca korktum
Yok canım 9 kg aldım alıyorum ve almayada devam ediyorumMaşallah canım sende kilo almadın galiba fazla.
Benim 18 oldu galibaYok canım 9 kg aldım alıyorum ve almayada devam ediyorum
Bende sanki yüzyıllardır uyuyormuş gibi uykumu almış şekilde uyandımT the economist bak kimse yok buralarda yine herkes uyuyo galiba fosur fosurkocam farketmedi henüz beni hayırdır demesi an meselesi. Kalktım yoğurt ekmek yedim niye bende bilmiyorum
Hep gebelikten bunlarBende sanki yüzyıllardır uyuyormuş gibi uykumu almış şekilde uyandım
Sakın bu psikolojiye girmeSon derece uykusuz bir gecenin ardından acayip zorlayarak damlaları toplayarak sağdığım sütü döktüm. Oturdum ağladım. Kendimden nefret ediyorum şuan
Kız ben de doğurdun sandımCanım yanlış anladın doğurmadım serklaj vardı bende içten dikiş onlar alınacaktı biraz zorlanınca alınamadı hepsi o nedenle haftaya alınacak , daha doğuma var canım koca göbüşümle ve yürütmeyen çatı ağrılarıyla yola devam
Hadi bakalım canım hayırlısı olsun hem bebeğin de sağlıklı çok şükürKuzular iyi akşamlar herkese. Bugün bebişin hareketleri az geldi doktorumu aradım. Gel kontrol edelim dedi. Salı günü muayenem vardı. Bugün gitmiş oldum. Doktorum bebişe baktı gayet iyi dedi. Kalp atışları normal hareketler normal ama karnın çok sert sancın var hissetmiyor musun dedi. Hocam sancı hissetmiyorum. Karnımın sertliğini diyorsanız onu hissediyorum dedim. Nst ye bağladı çok şükür sancı çıkmadı. Ciğer geliştiriciyi vurdurdu yarın sa vurulacağız. Bebek 1950gr dı boyu da iyi dedi boy söylemedi. Ben de sormadım. Nst sonrası sancı çıkmadı ama rahim zorlanıyor dedi. İstersen bir gece yatış vereyim ya da eve git hiç iş yapma dinlen dedi. Bende hocam siz lazım diyorsanız kalırım değilse gideyim dedim. Dinleneceksen git iş filan yapma dedi geldim yatıyorum. Herşeyin hazır olsun her an doğum olabilir ama panik yok herşey güzel gitti bu haftalara kolayca geldik filan dedi. Hocam doğum mu öngörüyorsunuz dedim henüz beklemiyorum ama olabilir de sadece hazırlıklı ol dedi. Yarına temizlikçi ablayı çağırdım. Çantamda eksiklerim vardı onları düzenledim. Hayırlısı allahtan
Kıyamam sana ağlama lütfen canım olcak bunlar uykusuzluk zor birde lohusa süreci sonuçta bebeğin sağlıklı ona bakınca zaten hepsi geçiyordur .Son derece uykusuz bir gecenin ardından acayip zorlayarak damlaları toplayarak sağdığım sütü döktüm. Oturdum ağladım. Kendimden nefret ediyorum şuan
Çok şükür ama genede var ya ben biraz kilolu hamile kaldım şuan kendimi öyle hantal hissediyorumki geçecek inşallahBenim 18 oldu galiba9-10 kg bence kilo değil o sadece bebek ve suyu rahim ağırlığı falan
Çok zor oluyor yaa benimde başıma birkez geldi nasipten çıkmış diyelim olmasaydı iyi olurdu ama vardır bundada bir hayır öyle düşün daha çok sütler içecek ipek hanımSon derece uykusuz bir gecenin ardından acayip zorlayarak damlaları toplayarak sağdığım sütü döktüm. Oturdum ağladım. Kendimden nefret ediyorum şuan
Humana almadım bu sefer oğlumda çok içmiştim ekstra bi şeyini görmedim. Havuç Dereotu kuru incir rezene ısırgan otu bestlak damla boza bunları tüketiyorum.Sakın bu psikolojiye girmehep gider sütün. Bebek emmediği için böyle. Arada göğüs ucuna süt sür mama sür yalasın kuzum. Damlası bile ona ilaç ziyan etme. Kuru incir, kuru soğan süt yapar bunlarda. Kayınvalideme de şekerli çay süt yaparmış öyle derdi. Yani deneyerek neyin iyi geldiğini bulacaksın canım. Humana içiyor musun
Geçiyor tabi şikayetim yok zorluğundan ama süt çok kıymetli bolbol olmadığı için, baya kahroldum yaniKıyamam sana ağlama lütfen canım olcak bunlar uykusuzluk zor birde lohusa süreci sonuçta bebeğin sağlıklı ona bakınca zaten hepsi geçiyordur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?