2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
İyiyim canım çok şükür, o anlık bi şeymiş. Geçti gitti şükür. Senin de iyi haberler vermene çok sevindim hadi hayırlısı
Renkli şu an nasıl tansiyonun?
Şu an iyi canım normale döndüm şükürler olsun. Allah razı olsun hepimizden

Merhaba arkadaşlar bana 30 ocağa gün verdi doktor doğum için. Dün kontrolde 2400 çıktı oğlum biraz düşük kilosu. Hep haftasıyla bir gidiyordu önceden. Büyük bir bebek olmayacak dedi. İlki kaç kilo doğdu dedi 3 kilo doğdu dedim. İnşallah bu 3 haftada biraz daha kilo aldırırım oğluma. Benim gibi olan var mı bebeğin kilosu düşük olan doktor size ne dedi.

35+3 2200 gr

Hastalığın ismi bile aristokrat anasını satayım tam plesanta yiyecek kişiye gitmiş, ben olsam deli sana oldum galiba kaşınmaktam derdim halk çocuğu ekonomist
müge anlıda bi kadın vardı ya zengine hayırlı olsun derler fakire nerden buldun derler diyen fakir kurdeşen döker zengin pupp olur

Son derece uykusuz bir gecenin ardından acayip zorlayarak damlaları toplayarak sağdığım sütü döktüm. Oturdum ağladım. Kendimden nefret ediyorum şuan
Sakın bu psikolojiye girme hep gider sütün. Bebek emmediği için böyle. Arada göğüs ucuna süt sür mama sür yalasın kuzum. Damlası bile ona ilaç ziyan etme. Kuru incir, kuru soğan süt yapar bunlarda. Kayınvalideme de şekerli çay süt yaparmış öyle derdi. Yani deneyerek neyin iyi geldiğini bulacaksın canım. Humana içiyor musun

Kız ben de doğurdun sandım Göbüşün de maşallah çok tatlı annesi
Hadi bakalım canım hayırlısı olsun hem bebeğin de sağlıklı çok şükür Ben de doğumdan 1 buçuk hafta önce nişan gelmişti kızımda bekledim yarın doğum olcakmı diye olmadı .Karın neden bu kadar sertleşir iki gündür benim taş gb oldu nst girdim sancı gözükmüyor ama kasıklarım da sancıda var

Son derece uykusuz bir gecenin ardından acayip zorlayarak damlaları toplayarak sağdığım sütü döktüm. Oturdum ağladım. Kendimden nefret ediyorum şuan
Kıyamam sana ağlama lütfen canım olcak bunlar uykusuzluk zor birde lohusa süreci sonuçta bebeğin sağlıklı ona bakınca zaten hepsi geçiyordur .

Benim 18 oldu galiba 9-10 kg bence kilo değil o sadece bebek ve suyu rahim ağırlığı falan
Çok şükür ama genede var ya ben biraz kilolu hamile kaldım şuan kendimi öyle hantal hissediyorumki geçecek inşallah
Çok zor oluyor yaa benimde başıma birkez geldi nasipten çıkmış diyelim olmasaydı iyi olurdu ama vardır bundada bir hayır öyle düşün daha çok sütler içecek ipek hanım

Humana almadım bu sefer oğlumda çok içmiştim ekstra bi şeyini görmedim. Havuç Dereotu kuru incir rezene ısırgan otu bestlak damla boza bunları tüketiyorum.
Kıyamam sana ağlama lütfen canım olcak bunlar uykusuzluk zor birde lohusa süreci sonuçta bebeğin sağlıklı ona bakınca zaten hepsi geçiyordur .
Geçiyor tabi şikayetim yok zorluğundan ama süt çok kıymetli bolbol olmadığı için, baya kahroldum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…