2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Günaydın kızlar Dün tansiyonum aşırı düştü yerlerdeydi resmenn, zor yükseldi tekrar. Baygın baygın geçti tüm gün Geçmişe bakamadım ama bakacaummmm
Günaydın canım düşük tansiyon iyi dedi doktor yükselmesindense. Bol sıvı al çerez atıştır ara öğün yap miden boş kalmasın ve kendini yorma dedi

Tam ememediği için gelmiyor bence kanalların da açılmadı daha tam olarak. Ilık suyla göğüs uçlarına masaj yap ovala istersen al bir kutu humana dene yinede. Bol su iç ılık olarak. Baklava süt yapıyor diyen de var ama kalorisi de cabası

Merhaba tarihinizde belli olmuş süper 30 ocağa kadar bence kardeşi gb 3 kilo doğar belki daha fazla doğar ölçümler birebir uyuşmayabilir bol bol kaşar , yumurta ,muz ye canım
Günaydın kızlar Dün tansiyonum aşırı düştü yerlerdeydi resmenn, zor yükseldi tekrar. Baygın baygın geçti tüm gün Geçmişe bakamadım ama bakacaummmm
Günaydın tatlım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın ?
Günaydın hanımlarrr sonunda evimde temizlik var Allah'a çok şükür gece kadın gelecek diye heyecandan uyuyamadım
Ayyy süper Benim de ev boyancak haftaya şimdiden uykularım kaçtı

Benimde aklımdaydın sesi çıkmadı dedim ama çocuklar hastaya heralde onlarla ilgileniyorsun diye düşündüm çok geçmiş olsun dikkat et

Günaydın hanımlarrr sonunda evimde temizlik var Allah'a çok şükür gece kadın gelecek diye heyecandan uyuyamadım
Kalkıp bir posta sen temizleseydin diyolar ya eve kadın çağırıp evi temiz görsün diyip evi temzileyen tek toplumuz diye

Canım nidicard nidilat ve afalst üçü de aynı ilacmis burda ben de dahil birkaç arkadaş nidicard kullandık sancı önlemek için
Adalat crono yaziyo bnde altında da nifedipin yazmış bir doktor arkadaşıma sordum sakın kullanma onu dedi

Kızlar 100 çikolata yaptırdım 50 açacaklı magnet yaptırdım henüz kargoya verilmemiş bu hafta elimde olur heralde bu işide çıkardım aradan çok şükür . Şimdi ana kucağı istiyorum hangisini alayım bilemedim alanlar fikir olsun paylaşabilirmi

Selam kizlar dun geceden beri adet olacakmisim gibi bir agri var karnimda ,bebek hareketli ama bazen taş gibi oluyor sabaha kadar uyutmadı resmen, bunlar sancı mi oluyor araba unutmuşum aslinda moralim de bozuk biraz o mu etkiledi diyorum, som zamanlarda esimdenyana şüphelerim var ,sanki beni aldatıyor gibi, tlf surekli ona yapışık hicbir sekilde ortada birakmaz, hep ya sessizde ya ucak modunda , gecen aksam.kizi yatiriuordu ben odaya girince biriyle mesajlasiyordu hangi uygulama secemedim ama hemen sayfayı kapatti, tlf elime aldigimda basimdan ayrilmiyor. Bu durumda eger oylebir sey cikarsa ne yaparim bilmiyorum. Yüzleşmekten de korkuyorum ama bu şüpheyle de yasamak istemiyorum, cok caresiz kaldim

Kızlaaaar 34.haftadayım karnım iyice aşağı indi resmen, bende hissediyorum zaten hep aşağıda hissettim hareketlerini bebeğimin ama yinede erken doğum olabilir mi acaba çok endişelendim. Bide küçüldü karnım. Benim gibi olan hisseden vsr mı aranızda
Doktor kontrolüm cumartesi daha 1 hafta var

Canim insaAllah oyle bisey yoktur, boyle bi surecte sana boyle bisey yasatmaz insaAllah eşin. Doguma kadar kendini bu fikirden uzaklastirmaya calis dusunmemeye ugrasmamaya calis evladini saglikla bi dogur insaAllah sonrasina bakarsin kuzum

Ya ben de bilmiyorum uzanınca geçiyor yürüyünce sertleşiyor. Ben birazda hızlı yürüyorum. Temizlik için abla geldi şimdi çavuşluk yapıyorum. Kadın aaa sen riskli gebe misin diyor? Hızlı yürüdüğümü kendim de kabul ediyorum ama çok hareketli olduğumu düşünmüyorum aslında. Ben kendimi miskin görüyorum ama dışardan belki de öyle değil. Evim çok pis mi abla dedim. Yok çok temiz valla bu evde ne var dedi. Kırmızı kurdelamı da aldım Hayatımda hiç narin bir kız olamadım belki de O kasıyor benim karnımı bi tek eşimin yanında çaktırmıyorum çünkü bir ömür yanımda bir görse benim ne işlere zıpladığımı tepemden inmez. Seyit onbaşı gibiyim normalde arabadan inerken elimi tutuyor ayakkabımı giydiriyor. Geçen boş bulunmuşum arabadan zıplayarak indim merdivenleri bir solukta çıktım bana diyor eee sen yapabiliyorsun bunları dedim yaptım yaptım ama sor ne haldeyim şuan çarpıntım var çok yoruldum dedim yerse artık

Şey ya bu ben guclu kadin oluyum derken pehlivan olmuşum

Aklına hiç getirme sen şuan evlatlarını düşün inan annelik bambaşka birşey kimi erkekler ne eş nede baba olabiliyor. Rabbim önce vicdan versin inşallah eşine. Sen ona ailenin ve allahın emanetisin bunu bilip öyle yaşaması lazım. Doğuma odaklan sakince bir doğum yap zamanında gerisini sonra düşünürsün

Karnının aşağı inmesi ile erken doğumun bir ilgisi yok benim karnımda bir bakıyorum aşağıda bir bakıyorum biraz yukarıda bence bebeğin Haraketleri ile ilgili ağırlaştıkça aşağı iniyor. Sancın, suyun, kanaman yoksa hiç endişe etme kontrolünü bekle

Ben daha çikolata yaptırmadım o işi babasına bıraktım bakalım nasıl halledecek taş magnet ve kokulu taş çerçeve birde ayıcıklı mum yaptırdım ama azar azar 20 tane var hepsinden bir tek taş magnet 50 tane onu hastanede dağıtacağım gerisini de yakın çevreye

Benim yaptırdığım yerdenmi yaptırdın canım oradı çok hızlı gelir yakında kaça yaptırdın güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…