- 1 Ağustos 2018
- 2.854
- 4.861
- 133
Bence değildir ya çok mu ıslanıyor çünkü bana peçete sırılsıklam olur suysa demiştiEşime yazdım al diye panik oldum birden inşallah değildir
Ne renkKızlar acil bişey sorcam üstümü degistirirken biraz ic çamaşırım ıslandı bende üstümü değiştirip çiş yaptım kuruladim ayaga kalktım kolidora geldim yine iç çamaşırım ıslandı sırılsıklam degil ama ıslandı suyum gelmiyodur değil mi?
Kızlar acil bişey sorcam üstümü degistirirken biraz ic çamaşırım ıslandı bende üstümü değiştirip çiş yaptım kuruladim ayaga kalktım kolidora geldim yine iç çamaşırım ıslandı sırılsıklam degil ama ıslandı suyum gelmiyodur değil mi?
bence de değildir. aynı şeyleri yaşadım. üstüne 2 -3 doktor kontrolu oldu hatta. gecen hafta da kendi doktoruma muayne oldum. hepsinin ortak gorusu enfeksiyon. donaxl ve manurol kullanmıştım. gecen hafta kendi doktorum muayne sırası yogun enfeksıyon var dedi hatta mantar gibi dedi. idrar tahlili ve kültürüm temizdi. 2 kez yaptırdım. hiç kasıntım vs yok. sık sık iç çamasırı değiştiririm. ped kullanmıyorum nolur nolmaz die ona ragmen vajinal muaynede bu yorumu yaptı. ayrıca dier doktor da eşinle birliktelik yaşadıysan ondan da olabilir demişti.( var dı oyle bi durumBence değildir ya çok mu ıslanıyor çünkü bana peçete sırılsıklam olur suysa demişti
Şuan yarim saat oldu ayaktayım bişey gelmedi hala inşallah değildirBence değildir ya çok mu ıslanıyor çünkü bana peçete sırılsıklam olur suysa demişti
Su gibi renksiz kokusuzNe renk
Bilemedim o zaman canım, benim de oluyor ama beyaz renkli genelde.Su gibi renksiz kokusuz
Eşim alacak gelirken inşallah senin dediğin gibi olurbence de değildir. aynı şeyleri yaşadım. üstüne 2 -3 doktor kontrolu oldu hatta. gecen hafta da kendi doktoruma muayne oldum. hepsinin ortak gorusu enfeksiyon. donaxl ve manurol kullanmıştım. gecen hafta kendi doktorum muayne sırası yogun enfeksıyon var dedi hatta mantar gibi dedi. idrar tahlili ve kültürüm temizdi. 2 kez yaptırdım. hiç kasıntım vs yok. sık sık iç çamasırı değiştiririm. ped kullanmıyorum nolur nolmaz die ona ragmen vajinal muaynede bu yorumu yaptı. ayrıca dier doktor da eşinle birliktelik yaşadıysan ondan da olabilir demişti.( var dı oyle bi durum) neyse gecen hafta kendi doktorum başka 1 fitil verdi. sanki bu daha iyi gibi cunku akıntılarım baya baya buyuk oranda kesildi. ben bu haftaya kadar normal sanıyordum su gibi akıntıyı. ama bende ded dedğiniz gibi olmustu . hatta duştan sonra bi anda ıslaklık bosaldı. esofmanıma cıkmıstı. hemen değiştirdim kısa sure sonra tekrar oldu. 3. kez olunca hemen acile gitmiştim. için rahat etmesi için kızalrın dedği gibi turnusol ped gibi bişey de yapabilirsin. ya da hastaneye gidebilirsin
Bana da 7 gün oxapar vurdular hastanede, evde de 10 gün daha kullan Dediler ama kullanmadım tabisiDoğum sonrası kanaması durmamış 18 gündüray bi de bana doğumdan sonra kan sulandırıcı vericek drum ya benimde durmazsa off yeni anksiyetem yükleniyor
Canım dün gittim ben kontrole doktor şekerden dolayı haftaya salı alabiliriz dedi tam 37+0da. Pazartesi perinatolog bakıp karar verecek
Allah kurtarsın kardeşNutella belasına bulaştım kurtulamıyom imdaaaat
İçerden gelen suyun çok ta renksiz kokusuz olacağını sanmam canım. Yinede ped ile dene için rahat etsin. Benimde ilk doğumda suyum kanamam oldu yapış yapış birşeydi ve inan çok pis bir kokusu vardı kanın ağır kokusu da olabilir tabiEşim alacak gelirken inşallah senin dediğin gibi olur
Yediğin içtiğin bol süt olsun canımAllah kurtarsın kardeşama aklıma karpuz kabuğu düşürdün şimdi muz da var diye düşünüp farklı şeylere mi yorsam, belki süt yapar hem
Günaydın kizlar bir aydır tansiyonum yukseliyo ve protein kaçağı başladı 34+1 oldum durumum kotulesiyo öğleden sonra doğuma Alinicam dün ciğer geliştirici yapıldı ne olur dua edin bebeğim yaşama tutunsun bir haftadır hiç buyumememis gelişim geriliği 3hafta olmuş çok korkuuorum
Bir saat oldu bı daha gelmedi sanırım su olsa gelirdiİçerden gelen suyun çok ta renksiz kokusuz olacağını sanmam canım. Yinede ped ile dene için rahat etsin. Benimde ilk doğumda suyum kanamam oldu yapış yapış birşeydi ve inan çok pis bir kokusu vardı kanın ağır kokusu da olabilir tabi
Benim de ilk regl 52.gün oldu canım sen yine 6 aya dua etBana da 7 gün oxapar vurdular hastanede, evde de 10 gün daha kullan Dediler ama kullanmadım tabisiilk doğumda yoktu böyle şeyler hiç, yeni icat çıkarmayın didim ilk doğumda bu kadar sürmemişti kanamam da, günlük ped kullanıyorum öyle yoğun değil ama oxapar yüzünden mi uzadı bilemiyorum 6.ayda ilk reglimi olmuştum annrm hep 1.5 yıl olmamış ona çekeyim iyiydi.
İzin al gari kendini zorlama hamileyken işe gitmek moralini çok bozuyo insanın hele ki bu aylardaİçimden ağlamak geliyor herşeye sinir oluyorum iş yerinde olmasam hüngür hüngür ağlardım. İşe gel eve git yemek yap bulaşık yıka toparla çocuğumun çantasına kadar hazırla ödevlerini yaptır gece uyku uyuma sabah kalk ayaklar şiş yürüyeme sürünerek kahvaltı hazırla işe gideni işe okula gideni okula yolla sonra otur bebeğin aç kalmasın diye ye toparla giyin işe git daraldım.Sancılarım var arada beni çok yoruyor mide yanmam tavan bu aralar iki kere çıkarttım dayanamadım. Akşam eşim geldi annem rahatsız kaç gündür dedi oğlunu arayıp beni aramamasına kızdım hep ben arıyorum sende ara diyorum sen arıyorsun ya diyor sanki ben hamile değilim gibi davranıyor herkes. Bugün yine aradım dedim hastaymışsın yooo tansiyonum çıktı dil altı içtim normale döndü dedi. Neye nasıl takayım nasıl takmayayım bilmiyorum canım burnumda
Neden kullanmadım queen reis şimdi ben nasıl kullanayım yürüdüğün yolda yürüyoruzBana da 7 gün oxapar vurdular hastanede, evde de 10 gün daha kullan Dediler ama kullanmadım tabisiilk doğumda yoktu böyle şeyler hiç, yeni icat çıkarmayın didim ilk doğumda bu kadar sürmemişti kanamam da, günlük ped kullanıyorum öyle yoğun değil ama oxapar yüzünden mi uzadı bilemiyorum 6.ayda ilk reglimi olmuştum annrm hep 1.5 yıl olmamış ona çekeyim iyiydi.
Şekerin nasıl bir etkisi varki senin çok yüksekte çıkmıyormuş şekerin bana hiç şekerden dolayı erkene alalım dpğumu denmediCanım dün gittim ben kontrole doktor şekerden dolayı haftaya salı alabiliriz dedi tam 37+0da. Pazartesi perinatolog bakıp karar verecek
Okadar hakkisin ki. Gunluk sorunlarin hiçbirini kaldıramıyorum artık. 32 den sonra asla çalışmamak lazımmış. Cuma gunu bitiyor benim neyseki.İçimden ağlamak geliyor herşeye sinir oluyorum iş yerinde olmasam hüngür hüngür ağlardım. İşe gel eve git yemek yap bulaşık yıka toparla çocuğumun çantasına kadar hazırla ödevlerini yaptır gece uyku uyuma sabah kalk ayaklar şiş yürüyeme sürünerek kahvaltı hazırla işe gideni işe okula gideni okula yolla sonra otur bebeğin aç kalmasın diye ye toparla giyin işe git daraldım.Sancılarım var arada beni çok yoruyor mide yanmam tavan bu aralar iki kere çıkarttım dayanamadım. Akşam eşim geldi annem rahatsız kaç gündür dedi oğlunu arayıp beni aramamasına kızdım hep ben arıyorum sende ara diyorum sen arıyorsun ya diyor sanki ben hamile değilim gibi davranıyor herkes. Bugün yine aradım dedim hastaymışsın yooo tansiyonum çıktı dil altı içtim normale döndü dedi. Neye nasıl takayım nasıl takmayayım bilmiyorum canım burnumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?