2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ne renk

Bence değildir ya çok mu ıslanıyor çünkü bana peçete sırılsıklam olur suysa demişti
bence de değildir. aynı şeyleri yaşadım. üstüne 2 -3 doktor kontrolu oldu hatta. gecen hafta da kendi doktoruma muayne oldum. hepsinin ortak gorusu enfeksiyon. donaxl ve manurol kullanmıştım. gecen hafta kendi doktorum muayne sırası yogun enfeksıyon var dedi hatta mantar gibi dedi. idrar tahlili ve kültürüm temizdi. 2 kez yaptırdım. hiç kasıntım vs yok. sık sık iç çamasırı değiştiririm. ped kullanmıyorum nolur nolmaz die ona ragmen vajinal muaynede bu yorumu yaptı. ayrıca dier doktor da eşinle birliktelik yaşadıysan ondan da olabilir demişti.( var dı oyle bi durum ) neyse gecen hafta kendi doktorum başka 1 fitil verdi. sanki bu daha iyi gibi cunku akıntılarım baya baya buyuk oranda kesildi. ben bu haftaya kadar normal sanıyordum su gibi akıntıyı. ama bende ded dedğiniz gibi olmustu . hatta duştan sonra bi anda ıslaklık bosaldı. esofmanıma cıkmıstı. hemen değiştirdim kısa sure sonra tekrar oldu. 3. kez olunca hemen acile gitmiştim. için rahat etmesi için kızalrın dedği gibi turnusol ped gibi bişey de yapabilirsin. ya da hastaneye gidebilirsin

Eşim alacak gelirken inşallah senin dediğin gibi olur

Doğum sonrası kanaması durmamış 18 gündür ay bi de bana doğumdan sonra kan sulandırıcı vericek drum ya benimde durmazsa off yeni anksiyetem yükleniyor
Bana da 7 gün oxapar vurdular hastanede, evde de 10 gün daha kullan Dediler ama kullanmadım tabisi ilk doğumda yoktu böyle şeyler hiç, yeni icat çıkarmayın didim ilk doğumda bu kadar sürmemişti kanamam da, günlük ped kullanıyorum öyle yoğun değil ama oxapar yüzünden mi uzadı bilemiyorum 6.ayda ilk reglimi olmuştum annrm hep 1.5 yıl olmamış ona çekeyim iyiydi.

Eşim alacak gelirken inşallah senin dediğin gibi olur
İçerden gelen suyun çok ta renksiz kokusuz olacağını sanmam canım. Yinede ped ile dene için rahat etsin. Benimde ilk doğumda suyum kanamam oldu yapış yapış birşeydi ve inan çok pis bir kokusu vardı kanın ağır kokusu da olabilir tabi

Kuzum sendin degil mi doktorun kotu hissederse gel deyip göndermişti proteinn kacagina rağmen.
bir hafta daha tedaviyle tutamıyorum mi acaba
Bari 2 kg olsaydi. Önemli olan saglikli olmasi insallah sag saglim doğar. Dualarımız senine

Bir saat oldu bı daha gelmedi sanırım su olsa gelirdi

Benim de ilk regl 52.gün oldu canım sen yine 6 aya dua et doğumdan sonra antibiyotik vermişti doktor birde kan ilacına devam bir süre. Bu arada kanamam da çok olmuştu 40 günü tamamladı. 18 günde bir gün hiç gelmedi bitti sandım ertesi gün ayaktayken foş diye bir aktı ama öyle böyle değil suyla karışık bulanık açık kırmızı kan halıya kadar geldi bir an korktum doktora gittim normal dedi

İzin al gari kendini zorlama hamileyken işe gitmek moralini çok bozuyo insanın hele ki bu aylarda

Neden kullanmadım queen reis şimdi ben nasıl kullanayım yürüdüğün yolda yürüyoruz

Okadar hakkisin ki. Gunluk sorunlarin hiçbirini kaldıramıyorum artık. 32 den sonra asla çalışmamak lazımmış. Cuma gunu bitiyor benim neyseki.
Mide yanmasinin nirvanasini yaşıyorum artık. Kafama.dikip geziyorum gavisconu.
Ve bir şeye stres olduğum anda çıkarmaya başlıyorum. Ve bu esnada bağırarak ağlamak geliyor içimden.
Artik cok zor geciyor hersey. Allah yardim etsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…