2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Farkındalık yok anneden görmemiş söyleyince yapıyor ama hep söyle istiyor bazen söylüyorsun saatler sonra yapılıyor ama o an yapılması lazımsa tahammülüm yok hiç
Aynen dediğin gibi anaları atıştırmamış bu saatten sonra da bişey beklemek boş benim eşim de bardağını bile kaldırmaz yerinden tuvaletten çıkınca ışığı kapatmaya üşeniyo o kadar düşün yalnız değilsin

Ya kesinlikle bugün son günüm ve o kadar zorlanıyorum ki çalışmıyorumda ama sandalyede oturmak bile mahvediyor beni şu an

Neden kullanmadım queen reis şimdi ben nasıl kullanayım yürüdüğün yolda yürüyoruz
Patiğine taş değmesin gurban olduğum ya çok acıtıyor o lanet iğne malum. Hamilelik başında da 10 12 hafta kullandım, pıhtılaşma gibi bi problemim yok zaten, ilk doğumda medipol kullandırmadı, geçen senelerde doğum yapan kuzenlerim de yine medipol de kullanmadılar. Antibiyotik de verilmedi ilk doğumumda bana. Bunda da 7 gün hastanede vermeyi unutmuşlar eve çıkınca bari kullan Dediler ama zaten kurulmuştu baya dikişlerimde onu da kullanmadım. Yatırım tavsiyesi değildir

Amin canım dediğin gibi bu ara hem mide yanması hem çıkarma hepsi karıştı bir birine. Bebekte ağırlaştı ayakta duramıyorum belim bile ağrıyor. Keşke kamu da olsaydım sonuna kadar kullanırdım haklarımı.

Allah yardımcın olsun inşallah doğumdan sonra değişir yoksa işin çok zor

Nutella belasına bulaştım kurtulamıyom imdaaaat
Ufff illet illet kaşık kaşıktı o da yeni varyansla karsılaştım bende market çikolatası yiyemez oldum nedense. Butik çikolatacıya gidip,madlenmiş, fındıklıymış bilmem Neliymiş, tarttırıp alıyorum geliş gidiş sürekli ağzımda

İzin alcam Kuzum da ocak maaşları belli olsun öyle ayrılayım dedim hemde masraf çoğaldı maaş alıyorum gelerek bakalım yollarda doğurcam galiba
Bi maaş bi maaştır diyerek bende 37ye geldim valal. Ama benim şansıma zamlı mayışı göremicem sigorta rapor parasınıda son üç ayın bürütünden hesaplıyormuş yani zamlıdan hepsaplamicak şansıma..

Bi dk ya benim de 37 bi hafta sonra bende zamlı maaş almıcam yine de rapor parası yeni maaştan hesaplanmıyor mu?

Ya bende çiko yedilten sonra ağzımda değişik bi tat oluşuyor yine de hobi olarak yiyorum ama hoşuma gitmiyor yani

Bi dk ya benim de 37 bi hafta sonra bende zamlı maaş almıcam yine de rapor parası yeni maaştan hesaplanmıyor mu?
Bizim ikcı anlamıyor ben kendim internetten baktım son üç maaşın bürütünden hesaplanıyor. Zamlı maaş şubatta yatıcak yani ben zaten izne çıkmış olucam bu durumda zamsız halinden hesaplanıcak diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…