Farkındalık yok anneden görmemiş söyleyince yapıyor ama hep söyle istiyor bazen söylüyorsun saatler sonra yapılıyor ama o an yapılması lazımsa tahammülüm yok hiç
Aynen dediğin gibi anaları atıştırmamış bu saatten sonra da bişey beklemek boş benim eşim de bardağını bile kaldırmaz yerinden tuvaletten çıkınca ışığı kapatmaya üşeniyo o kadar düşün yalnız değilsin
Okadar hakkisin ki. Gunluk sorunlarin hiçbirini kaldıramıyorum artık. 32 den sonra asla çalışmamak lazımmış. Cuma gunu bitiyor benim neyseki.
Mide yanmasinin nirvanasini yaşıyorum artık. Kafama.dikip geziyorum gavisconu.
Ve bir şeye stres olduğum anda çıkarmaya başlıyorum. Ve bu esnada bağırarak ağlamak geliyor içimden.
Artik cok zor geciyor hersey. Allah yardim etsin bize
Patiğine taş değmesin gurban olduğum ya çok acıtıyor o lanet iğne malum. Hamilelik başında da 10 12 hafta kullandım, pıhtılaşma gibi bi problemim yok zaten, ilk doğumda medipol kullandırmadı, geçen senelerde doğum yapan kuzenlerim de yine medipol de kullanmadılar. Antibiyotik de verilmedi ilk doğumumda bana. Bunda da 7 gün hastanede vermeyi unutmuşlar eve çıkınca bari kullan Dediler ama zaten kurulmuştu baya dikişlerimde onu da kullanmadım. Yatırım tavsiyesi değildir
Okadar hakkisin ki. Gunluk sorunlarin hiçbirini kaldıramıyorum artık. 32 den sonra asla çalışmamak lazımmış. Cuma gunu bitiyor benim neyseki.
Mide yanmasinin nirvanasini yaşıyorum artık. Kafama.dikip geziyorum gavisconu.
Ve bir şeye stres olduğum anda çıkarmaya başlıyorum. Ve bu esnada bağırarak ağlamak geliyor içimden.
Artik cok zor geciyor hersey. Allah yardim etsin bize
Amin canım dediğin gibi bu ara hem mide yanması hem çıkarma hepsi karıştı bir birine. Bebekte ağırlaştı ayakta duramıyorum belim bile ağrıyor. Keşke kamu da olsaydım sonuna kadar kullanırdım haklarımı.
Aynen dediğin gibi anaları atıştırmamış bu saatten sonra da bişey beklemek boş benim eşim de bardağını bile kaldırmaz yerinden tuvaletten çıkınca ışığı kapatmaya üşeniyo o kadar düşün yalnız değilsin
Bi maaş bi maaştır diyerek bende 37ye geldim valal. Ama benim şansıma zamlı mayışı göremicem sigorta rapor parasınıda son üç ayın bürütünden hesaplıyormuş yani zamlıdan hepsaplamicak şansıma..
Bi maaş bi maaştır diyerek bende 37ye geldim valal. Ama benim şansıma zamlı mayışı göremicem sigorta rapor parasınıda son üç ayın bürütünden hesaplıyormuş yani zamlıdan hepsaplamicak şansıma..
Bizim ikcı anlamıyor ben kendim internetten baktım son üç maaşın bürütünden hesaplanıyor. Zamlı maaş şubatta yatıcak yani ben zaten izne çıkmış olucam bu durumda zamsız halinden hesaplanıcak diye düşünüyorum
Bizim ikcı anlamıyor ben kendim internetten baktım son üç maaşın bürütünden hesaplanıyor. Zamlı maaş şubatta yatıcak yani ben zaten izne çıkmış olucam bu durumda zamsız halinden hesaplanıcak diye düşünüyorum