- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Şubatta da alsan ocak 11 e kadar bir maaşın var o da hesaba girecek ocak ta zamlı olarak hesaplanacak yani kuzumBizim ikcı anlamıyor ben kendim internetten baktım son üç maaşın bürütünden hesaplanıyor. Zamlı maaş şubatta yatıcak yani ben zaten izne çıkmış olucam bu durumda zamsız halinden hesaplanıcak diye düşünüyorum
Evet ay bilemedim inş yanlış düşünüyorumdur yoksa çok üzücüSon üç okey, ama çıkış vermiyoz ki
Anladım canım ben bugün gideceksin sandım perinatolojiye.Canım dün gittim ben kontrole doktor şekerden dolayı haftaya salı alabiliriz dedi tam 37+0da. Pazartesi perinatolog bakıp karar verecek
Aynen bende büle biliyom.Şubatta da alsan ocak 11 e kadar bir maaşın var o da hesaba girecek ocak ta zamlı olarak hesaplanacak yani kuzum
Ya versinler zamlıdan hayat pahalı anasını satayımEvet ay bilemedim inş yanlış düşünüyorumdur yoksa çok üzücü
Hmm anladımŞubatta da alsan ocak 11 e kadar bir maaşın var o da hesaba girecek ocak ta zamlı olarak hesaplanacak yani kuzum
Ulan bu nasıl ik?Hmm anladımbi de ik kendi seçiyormuş aylık mı toplu mu ödeme alıncağını bizim dangalağa söyledim ben mi seçcekmişim diyip durdu inş becerir yoksa mayısa kadar bişi alamicam
Ya ik yöneticisi gitti uzman var o bakıyor idarelik yerine o da anlamıyor çok fazlaUlan bu nasıl ik?bizimki gibi aile şirketi mi , bizim muhasebeci abi herşeye bakıyor eksiksiz
Ama doğru maşallah ben izin ayrıldım da noldu bir ayda cortladım eksiyeİzin alcam Kuzum da ocak maaşları belli olsun öyle ayrılayım dedim hemde masraf çoğaldı maaş alıyorum gelerek bakalım yollarda doğurcam galiba
Tahin ve bal kabağıda artırıyormuş şöööyle güzel bi kabak tatlısı yapıp üstüne tahin cevizHerkesin bir derduu var gönül içerisundee
Bende de var oyle bi gorumce birakilan bi kiz evlat ustune hamile su an, kv nin dunyasi onlar esiminde devamli eli ustlerindeBende dün ağladım eşim yüzünden yeğeni var KV bakıyor anne baba ayrı annesi evlendi çocuğunu götürmedi benimki dayısı sanki çocuk onun gibi davranıyor işten çıkıp oraya kosturuyor çocukta sürekli hasta dedim bak yaklaşma bir ay kaldı şurda ben ona öyle dememiş çocuğun ateşi var orda duruyor kızdım bende gelme dedim evde kaldı ben annemdeyim görümcem söylemese bilmiyorum bile dedim senide onlarıda Allah'a havale ediyorum dedim çocuktan alıp getirsen bana bulaşsa çocuğa bişey olsa ne olcak dedim vebalini alabilcekmisin sanki dedim senin çocuk oturdum ağladım ağladığımı bildigi halde gelmedi orda kaldı KV hele zaten umrunda değilim bana sizin çocuğunuz olsun istemiyorum dedi hamile kalmadan önce anlayacağın benimde dert çok ama çocuğum için sakin kalıyorum
Benim kv de oyle ya kadin her hafta cam siliyor 2 bucuk yildir evliyim 2 kere yemegini ya yedim ya yemedimBenim kayınvalidem de bir gün yemeğe çağırmıyorHamileyim, iki çocuk var... Bir gün akşam da yemeğe çağır valla ne olmuş ki... İlginç insanlar, annemgil sürekli çağırırlar gideriz. Paşa sofrası istemiyoruz neticede 1 çorba 1 yemek. Ne kadar büyütüyorlar. Ne zaman arasam orayı temziledimm, burayı süpürdüm, camı sildim, duvarı sildim Demek ki gücü de var yemek yapacak... 1 tane yelek örecek bebeğe öremedi gitti zaten Çocuk doğacak neredeyse ilk okula başlayacak.
Ben en son gun menusu yedigimde mide fesadi gecirmistim hatirlamak istemiyoreeeAyy kızlar çatlıcam galiba bugün son günüm iş yerinde kızlar poğaça kurabiye bişiler getirdi deli gibi kısır ve kek yedim kurabiye ve poğaçada yedim tabii benim diyet yalan oldu şekerden çocuk içimde takla atmamıştır inşallahama çok özlemişim insan poğaçayı bile özler mi
İşedüm işemedüm degullll+Eko hanım dün gece altınıza işemişsiniz?
-işerüüüm. Neye işemeyecekmüşüm?
Ahahaha bize nanay da asıl büyük dert buHerkesin bir derduu var gönül içerisundee
Direksiyonu göbeğinle çevirmeyi denedin miDireksiyonla arama mesafe koyunca ayağım gaza yetişmiyor nedüceyük
Aaaaa çok mantıklıkdkdjdjdDireksiyonu göbeğinle çevirmeyi denedin mi
Bizimki erkek eşim fırça yedi eve uğramadan buraya geliyor yoldaBende de var oyle bi gorumce birakilan bi kiz evlat ustune hamile su an, kv nin dunyasi onlar esiminde devamli eli ustlerinde
Benim kv de oyle ya kadin her hafta cam siliyor 2 bucuk yildir evliyim 2 kere yemegini ya yedim ya yemedim
Ben en son gun menusu yedigimde mide fesadi gecirmistim hatirlamak istemiyoreee
İşedüm işemedüm degullll
Arkadaşlar sıcak suyla banyo yaptım normalde hiç sevmem ulan bayıldım az daha , çocuğum da şuan güm güm hoşuna mı gitti acaba?
bu akımı sevdim arada güncelleyelim direksiyon ben ve bebegimDireksiyonla arama mesafe koyunca ayağım gaza yetişmiyor nedüceyük
Vuslat, Asude, Aşiyan, Nazenin, Tomris benim favori isimlerimKIZLAR BENİM ALLAH NASİP EDERSE Bİ KIZIM OLUCAK AMA HALA İSMİ YOK VE DOĞUMA DA SON 3 YADA 4 HAFTA KALDI
Bugün ayva tatlısı vardı kaymak cevizTahin ve bal kabağıda artırıyormuş şöööyle güzel bi kabak tatlısı yapıp üstüne tahin cevizyapıp yiyebilirsin bence hem mutluluktan hem yediklerinden coşar inş sütün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?