2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Şubatta da alsan ocak 11 e kadar bir maaşın var o da hesaba girecek ocak ta zamlı olarak hesaplanacak yani kuzum

Şubatta da alsan ocak 11 e kadar bir maaşın var o da hesaba girecek ocak ta zamlı olarak hesaplanacak yani kuzum
Hmm anladım bi de ik kendi seçiyormuş aylık mı toplu mu ödeme alıncağını bizim dangalağa söyledim ben mi seçcekmişim diyip durdu inş becerir yoksa mayısa kadar bişi alamicam

Hmm anladım bi de ik kendi seçiyormuş aylık mı toplu mu ödeme alıncağını bizim dangalağa söyledim ben mi seçcekmişim diyip durdu inş becerir yoksa mayısa kadar bişi alamicam
Ulan bu nasıl ik? bizimki gibi aile şirketi mi , bizim muhasebeci abi herşeye bakıyor eksiksiz

Bende de var oyle bi gorumce birakilan bi kiz evlat ustune hamile su an, kv nin dunyasi onlar esiminde devamli eli ustlerinde
Benim kv de oyle ya kadin her hafta cam siliyor 2 bucuk yildir evliyim 2 kere yemegini ya yedim ya yemedim
Ben en son gun menusu yedigimde mide fesadi gecirmistim hatirlamak istemiyoreee
+Eko hanım dün gece altınıza işemişsiniz?
-işerüüüm. Neye işemeyecekmüşüm?
İşedüm işemedüm degullll

Bizimki erkek eşim fırça yedi eve uğramadan buraya geliyor yolda

Tahin ve bal kabağıda artırıyormuş şöööyle güzel bi kabak tatlısı yapıp üstüne tahin ceviz yapıp yiyebilirsin bence hem mutluluktan hem yediklerinden coşar inş sütün
Bugün ayva tatlısı vardı kaymak ceviz bitince de yoluma kabakla devam edeyim, kabak gibi olacağım böyle giderse o değil de bu sütün olacağı varsa su içsen oluyor bence, olmayınca da dünyayı yiyip içsen cıksss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…