2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Evet canım ama bebeğim hiç kilo almadı 1600 gösteriyordu 1300 küsur doğdu daha bir saat önce gorebildim.yogun bakımda inşallah sabah kucagimaverirler emziririm şifa olur sütüm
Aa doğum oldumu canım Allah sağlıcakla evinize geçmeyi nasip etsin, kucağıbda kokusunu doya doya çek emzir inşaAllah verirlerse, ama güçlü kızın hızla büyüyüp sana kavuşacak

Aa doğum oldumu canım Allah sağlıcakla evinize geçmeyi nasip etsin, kucağıbda kokusunu doya doya çek emzir inşaAllah verirlerse, ama güçlü kızın hızla büyüyüp sana kavuşacak
İnşallah canım benim oğlumda benim gibi güçlü olur inşallah bian önce koynuma alırım emziririm koyların doya doya

İnşallah canım benim oğlumda benim gibi güçlü olur inşallah bian önce koynuma alırım emziririm koyların doya doya
Sabah gördüğümü anlayamadım oğlunda güçlü olacak bak biraz uzun kalması gerekebilir sakın tekaşlanma hayırlısıyla çıkınca herşeyi unutacaksınız, diyorum ya eltimin kızı doğdu 1,5 kilo sonra şişi indi derken küvöz derkekn şimdi ilkokula gidiyor maşaAllah darısı senin oğluşuna

İnşallah ya Allah razı olsun böyle iyi örnekler duyunca kanatlanıyor um resmen gerçi ümidimi kaybedip karalar bağladım doğumdan çıkınca çok ağladım goremedigim için ama sonradan dedim ki ben iyi olmalıyım ki bebeğinde beni örnek alsın hemen toparlandım ayaklandim süt sagiyorum sürekli bebegimi uyandirdiklarinda ilk sütümü verin dedim şifa olur inşallah

Allah şifa versin inşallah canım miniğine de sana da. Çok doğru yerden yakalamışsın olayı, sen kendini parçalanan duvardan duvara vursan ona faydan yok. Senin elinden gele. Duanı etmek ve ona şifa olacak sütü vermek için çabalamak. Oğlum 1570 g doğmuştu, 3 hafta kaldı küvözde 1800g eve getirdik. Okadar hızlı topladı ki, her ay 1800g aldı ilk 4 ay. Şuanda sınıfın en uzunu. İnşallah senin mniğin de öyle olacak

Yalnız o ne biçim iş ya, bizim burada lohusa görmeye giderken yemek ya da pasta çörek götürülür. Kendin girersin mutfağa çayını koyarsın, hazırlasın. Kimse hizmet bekleme. Bence sen de yapma canım neden yapıyorsun o halde bir de hizmet. Gelene kahve lokum ver geç valla. Ay seni düşününce bana daral geldi.

İnşallah canım benim

Evet canım ama bebeğim hiç kilo almadı 1600 gösteriyordu 1300 küsur doğdu daha bir saat önce gorebildim.yogun bakımda inşallah sabah kucagimaverirler emziririm şifa olur sütüm
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüt kuzunu inşallah Hoş gelmiş dünyaya minnoş.

İnşallah en kısa zamanda bebisin toparlar ve anne babasına kavuşur canim minik bebekler daha güçlü oluyorlar daha çabuk büyüyorlar inanıyorum ki senin bebisinde öyle olcak. Rabbim bebeğine saglik sıhhat, sanada bol bol süt güç kuvvet versin insallah

Ben iyiyim de o nasıl bilmiyorum entube şuan daha doktorla konuşamadım gece gördüm çok küçük herşeyden habersiz uyuyo melegim
Daha erken ve küçük doğanlar bile sorunsuz iyileşip taburcu oluyorlar İçinizi ferah tutun İsmi ne oğluşunuzun ? En kısa sürede kucağınıza alıp evinize gidersiniz inşallah

Ohhh süper darısı başımıza inşallah O sancı normal canım ara ara benide yokluyor sonra geçiyor evdesin diye kendini hiç yorma.

Gözünüz aydın. Sandığımızın aksine minikler çok güçlüler. En kısa zamanda, kucağınızda oğlunuz ile mutlu mesut bir şekilde evinize döneceksiniz inşallah

Benim de aksamlari oluyor genelde gece yatarken bile oluyor bi gece doguracam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…