- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Rabbim tez zamanda saglikli bir sekidke evinize donmenizi nasil etsin insaAllahBen iyiyim de o nasıl bilmiyorum entube şuan daha doktorla konuşamadım gece gördüm çok küçük herşeyden habersiz uyuyo melegim
İnşallah canım benim inşallahRabbim tez zamanda saglikli bir sekidke evinize donmenizi nasil etsin insaAllahsutun can olsun şifa olsun yavruna
Aa doğum oldumu canım Allah sağlıcakla evinize geçmeyi nasip etsin, kucağıbda kokusunu doya doya çek emzir inşaAllah verirlerse, ama güçlü kızın hızla büyüyüp sana kavuşacakEvet canım ama bebeğim hiç kilo almadı 1600 gösteriyordu 1300 küsur doğdu daha bir saat önce gorebildim.yogun bakımda inşallah sabah kucagimaverirler emziririm şifa olur sütüm
İnşallah canım benim oğlumda benim gibi güçlü olur inşallah bian önce koynuma alırım emziririm koyların doya doyaAa doğum oldumu canım Allah sağlıcakla evinize geçmeyi nasip etsin, kucağıbda kokusunu doya doya çek emzir inşaAllah verirlerse, ama güçlü kızın hızla büyüyüp sana kavuşacak
Sabah gördüğümü anlayamadım oğlunda güçlü olacak bak biraz uzun kalması gerekebilir sakın tekaşlanma hayırlısıyla çıkınca herşeyi unutacaksınız, diyorum ya eltimin kızı doğdu 1,5 kilo sonra şişi indi derken küvöz derkekn şimdi ilkokula gidiyor maşaAllah darısı senin oğluşunaİnşallah canım benim oğlumda benim gibi güçlü olur inşallah bian önce koynuma alırım emziririm koyların doya doya
İnşallah ya Allah razı olsun böyle iyi örnekler duyunca kanatlanıyor um resmen gerçi ümidimi kaybedip karalar bağladım doğumdan çıkınca çok ağladım goremedigim için ama sonradan dedim ki ben iyi olmalıyım ki bebeğinde beni örnek alsın hemen toparlandım ayaklandim süt sagiyorum sürekli bebegimi uyandirdiklarinda ilk sütümü verin dedim şifa olur inşallahSabah gördüğümü anlayamadım oğlunda güçlü olacak bak biraz uzun kalması gerekebilir sakın tekaşlanma hayırlısıyla çıkınca herşeyi unutacaksınız, diyorum ya eltimin kızı doğdu 1,5 kilo sonra şişi indi derken küvöz derkekn şimdi ilkokula gidiyor maşaAllah darısı senin oğluşuna
Allah şifa versin inşallah canım miniğine de sana da. Çok doğru yerden yakalamışsın olayı, sen kendini parçalanan duvardan duvara vursan ona faydan yok. Senin elinden gele. Duanı etmek ve ona şifa olacak sütü vermek için çabalamak. Oğlum 1570 g doğmuştu, 3 hafta kaldı küvözde 1800g eve getirdik. Okadar hızlı topladı ki, her ay 1800g aldı ilk 4 ay. Şuanda sınıfın en uzunu. İnşallah senin mniğin de öyle olacakİnşallah ya Allah razı olsun böyle iyi örnekler duyunca kanatlanıyor um resmen gerçi ümidimi kaybedip karalar bağladım doğumdan çıkınca çok ağladım goremedigim için ama sonradan dedim ki ben iyi olmalıyım ki bebeğinde beni örnek alsın hemen toparlandım ayaklandim süt sagiyorum sürekli bebegimi uyandirdiklarinda ilk sütümü verin dedim şifa olur inşallah
Yalnız o ne biçim iş ya, bizim burada lohusa görmeye giderken yemek ya da pasta çörek götürülür. Kendin girersin mutfağa çayını koyarsın, hazırlasın. Kimse hizmet bekleme. Bence sen de yapma canım neden yapıyorsun o halde bir de hizmet. Gelene kahve lokum ver geç valla. Ay seni düşününce bana daral geldi.Aynen ya beni okadar geriyorki eşime sorsan sen stres yapıyorsun diyor ha yardımcı olur mutfağa girer pasta. Poregi anlatırım yapar ama isde iki çocukla nasıl olacak bilmiyorum.birde kızım kardeşine nasıl tepki verecek nasıl kabullenecek ben onu bırakıp nasıl doğuma girecegimgece gece aklımda deli sorular
İnşallah canım benimAllah şifa versin inşallah canım miniğine de sana da. Çok doğru yerden yakalamışsın olayı, sen kendini parçalanan duvardan duvara vursan ona faydan yok. Senin elinden gele. Duanı etmek ve ona şifa olacak sütü vermek için çabalamak. Oğlum 1570 g doğmuştu, 3 hafta kaldı küvözde 1800g eve getirdik. Okadar hızlı topladı ki, her ay 1800g aldı ilk 4 ay. Şuanda sınıfın en uzunu. İnşallah senin mniğin de öyle olacak
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüt kuzunu inşallahEvet canım ama bebeğim hiç kilo almadı 1600 gösteriyordu 1300 küsur doğdu daha bir saat önce gorebildim.yogun bakımda inşallah sabah kucagimaverirler emziririm şifa olur sütüm
Hayırlı olsun bebeğiniz inşallah tez zamanda kavuşursunuzBen iyiyim de o nasıl bilmiyorum entube şuan daha doktorla konuşamadım gece gördüm çok küçük herşeyden habersiz uyuyo melegim
İnşallah en kısa zamanda bebisin toparlar ve anne babasına kavuşur canimEvet canım ama bebeğim hiç kilo almadı 1600 gösteriyordu 1300 küsur doğdu daha bir saat önce gorebildim.yogun bakımda inşallah sabah kucagimaverirler emziririm şifa olur sütüm
İnşallah gün geçtikçe daha iyi olurBen iyiyim de o nasıl bilmiyorum entube şuan daha doktorla konuşamadım gece gördüm çok küçük herşeyden habersiz uyuyo melegim
Daha erken ve küçük doğanlar bile sorunsuz iyileşip taburcu oluyorlar İçinizi ferah tutun İsmi ne oğluşunuzun ? En kısa sürede kucağınıza alıp evinize gidersiniz inşallahBen iyiyim de o nasıl bilmiyorum entube şuan daha doktorla konuşamadım gece gördüm çok küçük herşeyden habersiz uyuyo melegim
Ohhh süper darısı başımıza inşallahGünaydın analar izne çıktım çok şükür bugünkahvaltımı hazırladım güzeelce koltuğuma yerleştim mügeyi beklerken sanki adet olcakmışım gibi ince ince ağrılar hissediyorum sankibi kaç güne olcakmışım gibi
Yalancı sancı bu mu oluyor çok az olup geçiyor kasılma olmuyor sancı olurkenOhhh süper darısı başımıza inşallahO sancı normal canım ara ara benide yokluyor sonra geçiyor evdesin diye kendini hiç yorma.
Gözünüz aydın. Sandığımızın aksine minikler çok güçlüler. En kısa zamanda, kucağınızda oğlunuz ile mutlu mesut bir şekilde evinize döneceksiniz inşallahEvet canım ama bebeğim hiç kilo almadı 1600 gösteriyordu 1300 küsur doğdu daha bir saat önce gorebildim.yogun bakımda inşallah sabah kucagimaverirler emziririm şifa olur sütüm
Benim de aksamlari oluyor genelde gece yatarken bile oluyor bi gece doguracam galibaGünaydın analar izne çıktım çok şükür bugünkahvaltımı hazırladım güzeelce koltuğuma yerleştim mügeyi beklerken sanki adet olcakmışım gibi ince ince ağrılar hissediyorum sankibi kaç güne olcakmışım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?