- 1 Ağustos 2018
- 2.854
- 4.861
- 133
Ay ben de jiletle yapıyorum da aşağısı nasıl acabaSenin bebeler de var simdi gun icinde belki uyuyamiyosum bile
Valla helal olsun agda yapabiliyosan. Ben jiletle devam ediyorum ya dogurmadan bi agdaya gidebilirim bebemin gelesi tutmazsa
Sesleri çok cıvık ya dayanamıyorum izlemeyeYa bu melissanın hareketler hiç samimi değil gözünden bir damla yaş gelmedi bu nasıl ana
Ay evet ya hahahha hele kaynanası bağırırken kulaklarım çınlıyoSesleri çok cıvık ya dayanamıyorum izlemeye
Ahaha evet ay iğrenç, ben bi de telefondan kulaklıkla izliyorum ufak etkilenmesin diye. Beynime beynime bağırıyordu, kapattımAy evet ya hahahha hele kaynanası bağırırken kulaklarım çınlıyo
O haftada benimki de az aldı mimoza, 100 gr almış puşt. 350yi öp başına koy kardaşBugün kontrolüm vardı tam 34+2 şuan. İki hafta da 350 gr almış bir öncekinde 500 gr almıştı bana az gibi geldi ama bu haftalarda herkeste öyleydi normal demekki. 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim gün verecekmiş doktor. Sezeryan ücretini sordum 14.500 dediler ama içinde herşey var gibi. 1 gece hastanede yatış bebek albümü fotoğraf çekimi babayla bebeğin çekimi. Ertesi gün kuaför gelip saç ve makyaj yapacakmış çekim için. Doğum sonrası kontrol bebek ve anne ücretsiz işitme testi ücretsiz ve allah korusun yeni doğan yoğun bakımı da var hastanede gerek duyulursa. Bana normal geldi ücret
Gözün aydın annesi, allah sağlıkla eve geçmeyi de nasip etsin. Sütün hemen gelsin bol bol, şifa olsun can kan olsun yavrunaİnşallah canım benim oğlumda benim gibi güçlü olur inşallah bian önce koynuma alırım emziririm koyların doya doya
Bikaç gün sık dişini biraz müge izleyelim de deli olalım hep beraberGünaydın analar izne çıktım çok şükür bugünkahvaltımı hazırladım güzeelce koltuğuma yerleştim mügeyi beklerken sanki adet olcakmışım gibi ince ince ağrılar hissediyorum sankibi kaç güne olcakmışım gibi
Bende sık lavaboya kalkmaktan hiç uyuyamıyorum hepimiz aynıyız şubat anaları dayanınHaha Allah'tan uyumayan bir ben değilim uykuya hasretim yaa çok zor Muş son zamanlar ilk hamileligimi unutmuşum resmen yüzüm gözüm kaydı tipim gitti aynaya bakamiyom çünkü ben ben değilim evrim geçirmiş gibiyim yaa
20den düşecem eko sardı korkularBikaç gün sık dişini biraz müge izleyelim de deli olalım hep beraber
Bana da uygun geldi canım. Ünv hastanesinde doğum yapacağım bu imkanların hiçbiri yok ve sancı odasına refakatçi bile almıyorlarBugün kontrolüm vardı tam 34+2 şuan. İki hafta da 350 gr almış bir öncekinde 500 gr almıştı bana az gibi geldi ama bu haftalarda herkeste öyleydi normal demekki. 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim gün verecekmiş doktor. Sezeryan ücretini sordum 14.500 dediler ama içinde herşey var gibi. 1 gece hastanede yatış bebek albümü fotoğraf çekimi babayla bebeğin çekimi. Ertesi gün kuaför gelip saç ve makyaj yapacakmış çekim için. Doğum sonrası kontrol bebek ve anne ücretsiz işitme testi ücretsiz ve allah korusun yeni doğan yoğun bakımı da var hastanede gerek duyulursa. Bana normal geldi ücret
Rabbim kucağına alacağın günleri yakın eylesinİnşallah ya Allah razı olsun böyle iyi örnekler duyunca kanatlanıyor um resmen gerçi ümidimi kaybedip karalar bağladım doğumdan çıkınca çok ağladım goremedigim için ama sonradan dedim ki ben iyi olmalıyım ki bebeğinde beni örnek alsın hemen toparlandım ayaklandim süt sagiyorum sürekli bebegimi uyandirdiklarinda ilk sütümü verin dedim şifa olur inşallah
Ben venusle yapiyorum biraz el aliskanligi benimki lazerden sonra dondum ya jilete agda gibi uzuyo aldiktan sonra da yokluyorum baya basariloAy ben de jiletle yapıyorum da aşağısı nasıl acabaNormal dümdüz jiletle alıyorum, venüs alacağım. O daha iyi alıyordu. Her banyoda darbeler atıyorum
Evet ya uyunmuyor çocuk oluncaUfak uyuyunca da yemek filan yapıyorum vakit kalmıyor. Zaten zor uyutuyorum.
Aynen canım 17si oluyor. Benim de içim öyle kötü ki yavrumu bir anda çıkaracaklar ne olduğunu şaşıracak kuzum benim üzülüyorum aslındaŞimdi alllah nasip ederse periontoloji okeyi verirse ilk planlı sezerya. Sensin sanirim hadi hayırlısı bakalım zaten haftaya 17 filan oluyor 20 den sonra başlar sezeryan tarihleri normal doğum bekleyenlerde beklesin bence ilerde hangisi acaba demektense akışına bırakıp sancı gelince biraz sancı çekip daha sonra karar vermek daha iyi bence ben bile bazen diyorum acaba sanciyi beklesemmi çünkü sancı gelince zaten bebek hazır olmuş oluyor ama direk sezeryan olunca uyuyan bir bebeği çıkarmak biraz değişik geliyor isde durumlar müsait olsa bakacak birileri olsa beklerim nasip kısmet
Eşim diyor zayıf mı ne dedim anan gibi başlama ağzının üstüne vururum gaç urdanO haftada benimki de az aldı mimoza, 100 gr almış puşt. 350yi öp başına koy kardaş
Dur ben de alayım venüs ya, o daha rahat.Ben venusle yapiyorum biraz el aliskanligi benimki lazerden sonra dondum ya jilete agda gibi uzuyo aldiktan sonra da yokluyorum baya basarilo
Aynen daha pratik daha kullanisli oluyo kuzuDur ben de alayım venüs ya, o daha rahat.
Ulan bu yöntemi bende deneyem, bokuna kurban olsunlarEşim diyor zayıf mı ne dedim anan gibi başlama ağzının üstüne vururum gaç urdanbebeme laf ettirmem doğsun dedim bezini yalatcam size
Üni hastaneleri ücretli mi ya? Özel hastane gibi. Pahalı ya 16binBana da uygun geldi canım. Ünv hastanesinde doğum yapacağım bu imkanların hiçbiri yok ve sancı odasına refakatçi bile almıyorlarama doktoruma ve ünv hastanesi olmasına güveniyorum doktorum da Prof olunca ücrete 16 bin dediler. Nasip artık şu saatten sonra bir özele güvenipte geçemem. Sen memnunsan doktoruna güveniyorsan birçok imkanda tanıyorlarmış normal artık bu fiyatlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?