2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Senin bebeler de var simdi gun icinde belki uyuyamiyosum bile

Valla helal olsun agda yapabiliyosan. Ben jiletle devam ediyorum ya dogurmadan bi agdaya gidebilirim bebemin gelesi tutmazsa
Ay ben de jiletle yapıyorum da aşağısı nasıl acaba Normal dümdüz jiletle alıyorum, venüs alacağım. O daha iyi alıyordu. Her banyoda darbeler atıyorum

Evet ya uyunmuyor çocuk olunca Ufak uyuyunca da yemek filan yapıyorum vakit kalmıyor. Zaten zor uyutuyorum.

O haftada benimki de az aldı mimoza, 100 gr almış puşt. 350yi öp başına koy kardaş

Bikaç gün sık dişini biraz müge izleyelim de deli olalım hep beraber

Bende sık lavaboya kalkmaktan hiç uyuyamıyorum hepimiz aynıyız şubat anaları dayanın
Geçmiş olsun Didemcim bence de ünv hastanesi daha güvenilirdir ben doğumu dahi orda düşünüyorum içim daha rahat. Özele güvenemiyorum riskli gebelik kategorisine girdiğimden beri.

Bana da uygun geldi canım. Ünv hastanesinde doğum yapacağım bu imkanların hiçbiri yok ve sancı odasına refakatçi bile almıyorlar ama doktoruma ve ünv hastanesi olmasına güveniyorum doktorum da Prof olunca ücrete 16 bin dediler. Nasip artık şu saatten sonra bir özele güvenipte geçemem. Sen memnunsan doktoruna güveniyorsan birçok imkanda tanıyorlarmış normal artık bu fiyatlar.

Rabbim kucağına alacağın günleri yakın eylesin

Ben venusle yapiyorum biraz el aliskanligi benimki lazerden sonra dondum ya jilete agda gibi uzuyo aldiktan sonra da yokluyorum baya basarilo

Aynen canım 17si oluyor. Benim de içim öyle kötü ki yavrumu bir anda çıkaracaklar ne olduğunu şaşıracak kuzum benim üzülüyorum aslında

Üni hastaneleri ücretli mi ya? Özel hastane gibi. Pahalı ya 16bin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…