- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Gözün aydın canım darısı başıma bende evde dinlenebilirim inşallahGünaydın analar izne çıktım çok şükür bugünkahvaltımı hazırladım güzeelce koltuğuma yerleştim mügeyi beklerken sanki adet olcakmışım gibi ince ince ağrılar hissediyorum sankibi kaç güne olcakmışım gibi
Senin de az kalmış 2 haftacıkGözün aydın canım darısı başıma bende evde dinlenebilirim inşallahara ara sancılar normal artık bugün benim kontrolüm vardı orda bile sancı çıktı doktor normal dedi ebeler belki alttan muayene ister doktorun demişti.
Şubat 2 ye kadar çalışır görünüyorum canım zaten doğum da gelmiş sayılıyorSenin de az kalmış 2 haftacık
Okuldaki arkadaşlar yakınlarından örnekler veriyorlar. Kiminin ablası kiminin teyzesi .. Anladığım kadarıyla bu sorunu yaşayan hamile çok. Sırf bu kaşıntılara dayanamadığı için 36,37. haftalarda doğum yapanlar varmış. Ben erken doğurmak istemiyorum. 20 ocakta izne ayrılıyorum. Daha temizlik yapacağım. Hastane çantasını da erteliyordum ama bu kaşıntılar beni korkutuyor. Bu hafta sonu hazırlığım biter inşallah. Bugün 34+2 oldum şükür. İnşallah 3-4 hafta daha dayanabilirimay evet aynı böyle benimki de kollarım bacaklarımama göbeğim korkunç. çünkü çok çatlamıştı ve en çok orası kaşındı kaşıdıkça kabardı başka bir şey oldu orası. losyon biraz rahatlattı ama etkisi geçince yine kaşınacak biliyorum. doğumdan
sonra da devam edebiliyormuş
Oy hadi hayırlısı canım. Hangi şehirdesin bu arada?Bugün kontrolüm vardı tam 34+2 şuan. İki hafta da 350 gr almış bir öncekinde 500 gr almıştı bana az gibi geldi ama bu haftalarda herkeste öyleydi normal demekki. 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim gün verecekmiş doktor. Sezeryan ücretini sordum 14.500 dediler ama içinde herşey var gibi. 1 gece hastanede yatış bebek albümü fotoğraf çekimi babayla bebeğin çekimi. Ertesi gün kuaför gelip saç ve makyaj yapacakmış çekim için. Doğum sonrası kontrol bebek ve anne ücretsiz işitme testi ücretsiz ve allah korusun yeni doğan yoğun bakımı da var hastanede gerek duyulursa. Bana normal geldi ücret
Gece vücut dinlenmeye geçince sancılar çok oluyor canım gayet normal artık gündüz de vardır ama hissetmiyoruzBenim de aksamlari oluyor genelde gece yatarken bile oluyor bi gece doguracam galiba
O ihtimal de var tabiŞubat 2 ye kadar çalışır görünüyorum canım zaten doğum da gelmiş sayılıyorişe gidip gelirken doğurmazsam
İzmirdeyim canımOy hadi hayırlısı canım. Hangi şehirdesin bu arada?
Evet o zaman normal gibi fiyatİzmirdeyim canım
Hafta olarak aynıyız inşallah biraz daha sabredebilirsinizOkuldaki arkadaşlar yakınlarından örnekler veriyorlar. Kiminin ablası kiminin teyzesi .. Anladığım kadarıyla bu sorunu yaşayan hamile çok. Sırf bu kaşıntılara dayanamadığı için 36,37. haftalarda doğum yapanlar varmış. Ben erken doğurmak istemiyorum. 20 ocakta izne ayrılıyorum. Daha temizlik yapacağım. Hastane çantasını da erteliyordum ama bu kaşıntılar beni korkutuyor. Bu hafta sonu hazırlığım biter inşallah. Bugün 34+2 oldum şükür. İnşallah 3-4 hafta daha dayanabilirim
Gunduz kahvalti hazirlarken bi yokluyor genelde o da standart olduGece vücut dinlenmeye geçince sancılar çok oluyor canım gayet normal artık gündüz de vardır ama hissetmiyoruz
Su gibi geçsin zaman inşallah bi an önce gidersin sende evine son haftalar daha bi zorluyor şafak sıkıştırıyorGözün aydın canım darısı başıma bende evde dinlenebilirim inşallahara ara sancılar normal artık bugün benim kontrolüm vardı orda bile sancı çıktı doktor normal dedi ebeler belki alttan muayene ister doktorun demişti.
hiç özlememişim bu ağrılarıBenim de aksamlari oluyor genelde gece yatarken bile oluyor bi gece doguracam galiba
Benim hastaneye yattigim donemden beri var ya alistim artik butunlestikSu gibi geçsin zaman inşallah bi an önce gidersin sende evine son haftalar daha bi zorluyor şafak sıkıştırıyoryarın randevum var haftada bir e düştü muayeneler
hiç özlememişim bu ağrıları
İnşallah sorunsuz doğumlar yapabilirizGunduz kahvalti hazirlarken bi yokluyor genelde o da standart oldu
İki hafta sonra benim de haftada bire düşer zaten 38-39 da doğum olur her haldeSu gibi geçsin zaman inşallah bi an önce gidersin sende evine son haftalar daha bi zorluyor şafak sıkıştırıyoryarın randevum var haftada bir e düştü muayeneler
hiç özlememişim bu ağrıları
Senin bebeler de var simdi gun icinde belki uyuyamiyosum bileBen ayakta dururken karnım hep gergin artık ya, tezgahın önüne sandalye koyup dinlene dinlene iş yapıyorum.
Gece 5 de uyandım, uyuyamadım daha. Gözlerimden uyku akıyor, midem bulanıyor uykusuzluktan heralde
Valla helal olsun agda yapabiliyosan. Ben jiletle devam ediyorum ya dogurmadan bi agdaya gidebilirim bebemin gelesi tutmazsaİnşallah sorunsuz doğumlar yapabilirizani ameliyata alınma korkusu başladı bende de. Dün den zar zor ağda yaptım sabah kalktım banyo yaptım son kontroller böyle geçer sanırım
Birde bana sor nasıl yaptım ayna koydum fener koydum ama aşağısı bana ait değil gibi tipi kaymışSenin bebeler de var simdi gun icinde belki uyuyamiyosum bile
Valla helal olsun agda yapabiliyosan. Ben jiletle devam ediyorum ya dogurmadan bi agdaya gidebilirim bebemin gelesi tutmazsa
İnşallah, zamanında gelsin bebişler.Hafta olarak aynıyız inşallah biraz daha sabredebilirsinizçanta önemli ama bir an önce hazırla Panikleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?