2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Gözün aydın canım darısı başıma bende evde dinlenebilirim inşallah ara ara sancılar normal artık bugün benim kontrolüm vardı orda bile sancı çıktı doktor normal dedi ebeler belki alttan muayene ister doktorun demişti.

Senin de az kalmış 2 haftacık

Bugün kontrolüm vardı tam 34+2 şuan. İki hafta da 350 gr almış bir öncekinde 500 gr almıştı bana az gibi geldi ama bu haftalarda herkeste öyleydi normal demekki. 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim gün verecekmiş doktor. Sezeryan ücretini sordum 14.500 dediler ama içinde herşey var gibi. 1 gece hastanede yatış bebek albümü fotoğraf çekimi babayla bebeğin çekimi. Ertesi gün kuaför gelip saç ve makyaj yapacakmış çekim için. Doğum sonrası kontrol bebek ve anne ücretsiz işitme testi ücretsiz ve allah korusun yeni doğan yoğun bakımı da var hastanede gerek duyulursa. Bana normal geldi ücret

Okuldaki arkadaşlar yakınlarından örnekler veriyorlar. Kiminin ablası kiminin teyzesi .. Anladığım kadarıyla bu sorunu yaşayan hamile çok. Sırf bu kaşıntılara dayanamadığı için 36,37. haftalarda doğum yapanlar varmış. Ben erken doğurmak istemiyorum. 20 ocakta izne ayrılıyorum. Daha temizlik yapacağım. Hastane çantasını da erteliyordum ama bu kaşıntılar beni korkutuyor. Bu hafta sonu hazırlığım biter inşallah. Bugün 34+2 oldum şükür. İnşallah 3-4 hafta daha dayanabilirim

Oy hadi hayırlısı canım. Hangi şehirdesin bu arada?

Hafta olarak aynıyız inşallah biraz daha sabredebilirsiniz çanta önemli ama bir an önce hazırla Panikleme

Su gibi geçsin zaman inşallah bi an önce gidersin sende evine son haftalar daha bi zorluyor şafak sıkıştırıyor yarın randevum var haftada bir e düştü muayeneler
Benim de aksamlari oluyor genelde gece yatarken bile oluyor bi gece doguracam galiba
hiç özlememişim bu ağrıları

Su gibi geçsin zaman inşallah bi an önce gidersin sende evine son haftalar daha bi zorluyor şafak sıkıştırıyor yarın randevum var haftada bir e düştü muayeneler

hiç özlememişim bu ağrıları
İki hafta sonra benim de haftada bire düşer zaten 38-39 da doğum olur her halde gün vericez dedi ya heyecan yaptım

Ben ayakta dururken karnım hep gergin artık ya, tezgahın önüne sandalye koyup dinlene dinlene iş yapıyorum.

Gece 5 de uyandım, uyuyamadım daha. Gözlerimden uyku akıyor, midem bulanıyor uykusuzluktan heralde
Senin bebeler de var simdi gun icinde belki uyuyamiyosum bile
İnşallah sorunsuz doğumlar yapabiliriz ani ameliyata alınma korkusu başladı bende de. Dün den zar zor ağda yaptım sabah kalktım banyo yaptım son kontroller böyle geçer sanırım
Valla helal olsun agda yapabiliyosan. Ben jiletle devam ediyorum ya dogurmadan bi agdaya gidebilirim bebemin gelesi tutmazsa

Senin bebeler de var simdi gun icinde belki uyuyamiyosum bile

Valla helal olsun agda yapabiliyosan. Ben jiletle devam ediyorum ya dogurmadan bi agdaya gidebilirim bebemin gelesi tutmazsa
Birde bana sor nasıl yaptım ayna koydum fener koydum ama aşağısı bana ait değil gibi tipi kaymış tanıyamadım büyümüş gibi geldi. İki haftaya anca uzar gidebilirsem artık kuaföre gideyim diyorum yada yine zar zor evde uğraşıcam hiç jilet kullanmadım kendimi keserim ben yanlışlıkla

Hafta olarak aynıyız inşallah biraz daha sabredebilirsiniz çanta önemli ama bir an önce hazırla Panikleme
İnşallah, zamanında gelsin bebişler. evet çanta çok önemli. Kıyafetleri yıkadım . Ütü ve birkaç eksiğim kaldı. Depend, bebek temizleme pamuğu gibi. Hafta sonu onları da hallederim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…