2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ya benimde el parmaklarımın üstünde ve arasında kaşıntı oluyor ama kan tahlillerm normal daha yeni yaptırdım kuruluktan oluyor diye düşünsüm bende bol kremleyinxe iyi geliyor çünkü

12ye 8 normal bir tansiyon bence yüksek sayılmaz. Kendini üzüp ağlama lütfen

Ya benimde el parmaklarımın üstünde ve arasında kaşıntı oluyor ama kan tahlillerm normal daha yeni yaptırdım kuruluktan oluyor diye düşünsüm bende bol kremleyinxe iyi geliyor çünkü
Kanda sıkıntı yoksa sorun yok bence krem de iyi geliyormuş havalardan olabilir seninki bakalım doktor bana yarın ne diyecek

AA evet netten baktım çok benziyor gerçekten krem filan verdiler mi nasıl geçiyormuş canım
ben dermatologa gitmedim, değerlerim normal çıktı ama doktorum bir ilaç ve losyon verdi. ilaç karaciğer ve safra ile alakalı. 1 hafta sonra şikayetler azalmazsa riskli gebeliğe yönlendireceğim dedi. ben ilacı içmedim çünkü değerlerim normal çıktı neden içeyim anlamadım. losyonu göbeğime ve diğer kaşınan yerlere sürdüm rahatlattı ismi ovadril. benim göbeğimden başlayarak vücuduma yayıldı. kollarım bacaklarım ayak bileklerim o kırmızı pütürlerle dolu

Canım, ben de yaşıyorum bu sorunu. Doktorun verdiği egzama kremlerini kullandım daha önce , iyi gelmişti. Ama şimdikinde o da iyi gelmiyor. Fotoğrafını gönderiyorum. Bunun gibi mi seninki de? Başta tatlı tatlı kaşınıyor, kaşıyınca pütürlükler oluşuyor. Onları da kaşıyınca yara oluyor. Vücudumun her yerinde oluyor. Kulaklarımın arkasında bile oldu

Eklentiler

• 22D7DD9A-4C2B-4BB8-85A6-23BFA12AF755.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 69
ay evet aynı böyle benimki de kollarım bacaklarım ama göbeğim korkunç. çünkü çok çatlamıştı ve en çok orası kaşındı kaşıdıkça kabardı başka bir şey oldu orası. losyon biraz rahatlattı ama etkisi geçince yine kaşınacak biliyorum. doğumdan
sonra da devam edebiliyormuş

Kızlar hadi doğumu bekliyoruz sağlıcakla dogdu bebesiler 40 günü geçti eee cevredekiler gelmeye başlayacak napacagiz ya çok zor oluyor zaten evin işini görmek zor oluyor. Birde misafire pasta börek düşündükçe beni çok geriyor ya kizimda eşimin halalari 18 gün gelmisti birde yemekli cinnet geçirecektim yemek yapmak ayrı servisi ayrı masa topla makineye yerlestir sonra çay tatlı serviisi bu sırada gel koştur koştur bebeği besle gazı kakası misafir olayı beni çok geriyor Allah yardımcımız olsun

Neyseki o sekilde gelenim yok gelen de kendi isini kendi yapacak yakinlikta cok sukur yoksa cinnet kapida olurdu

Yaa çok geçmiş olsun canim bi oku üfle bebise de kendine de

Neyseki o sekilde gelenim yok gelen de kendi isini kendi yapacak yakinlikta cok sukur yoksa cinnet kapida olurdu
Aynen ya beni okadar geriyorki eşime sorsan sen stres yapıyorsun diyor ha yardımcı olur mutfağa girer pasta. Poregi anlatırım yapar ama isde iki çocukla nasıl olacak bilmiyorum.birde kızım kardeşine nasıl tepki verecek nasıl kabullenecek ben onu bırakıp nasıl doğuma girecegim gece gece aklımda deli sorular

3 Sene önce bugün ilk anneligimi tatmistim Zeynebimin dünyadaki ilk saatleri çipildek diyordum gözlere bakar mısınız her doğum gününde duygularım tavan yapıyor bu sene hormonların da etkisiyle cok daha duygusalım. Nasip eden rabbime şükürler olsun, Allahim dileyen isteyen herkese nasip etsin, tüm hamişler de bebisine sağlıkla kavuşsun inşallah

Mutfağın kapısını kapat ve orası yokmuş gibi davran
Valla bir posta elimde yıkadım ama devam edemedim sonra aman dedim içeride uzandım. Eşim gelince yaptı. Bir makine boş çalıştırdım bir makine doldurup çalıştırdım. Bir makine de tezgah üzeri dolu. Ama makineyi boşaltıp tekrar dolduramayacağım bu saatten sonra. Halen mutfak dandini ama hele bu saatte hiç uğraşmam.

Canım senin bu yazdığın aynı durumu yaşıyorum ve biraz endişe ettim doğrusu.
Çok hareketliydi dışardan bakılınca görünecek gibiydi 2-3 gün öncesine kadar. 2-3 gündür çok çok az hissediyorum. Neden öyle oluyor? Senin kaç gün sürdü bu az hareket hali?

Evet canım ama bebeğim hiç kilo almadı 1600 gösteriyordu 1300 küsur doğdu daha bir saat önce gorebildim.yogun bakımda inşallah sabah kucagimaverirler emziririm şifa olur sütüm

Sakın endişe etme senin haftalarında hemen hemen hepimize oldu büyüme atağı gibi birşey sanırım bir kaç gün daha az haraket ediyorlar sonra normale dönüyor

Evet canım ama bebeğim hiç kilo almadı 1600 gösteriyordu 1300 küsur doğdu daha bir saat önce gorebildim.yogun bakımda inşallah sabah kucagimaverirler emziririm şifa olur sütüm
Gözün aydın annesi çok şükür sağ salim dünyaya geldi yavrun genel sağlığı nasıl sen nasılsın

Gözün aydın annesi çok şükür sağ salim dünyaya geldi yavrun genel sağlığı nasıl sen nasılsın
Ben iyiyim de o nasıl bilmiyorum entube şuan daha doktorla konuşamadım gece gördüm çok küçük herşeyden habersiz uyuyo melegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…