2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Aslında cok seçenek de yok ,icime sinmiyor isimler. Kaynanam çınar olsun diye tutturdu ama bana kaba geliyor o isim. Eşim de sen bilirsin dedi doruk umut batu bilemedim
İsim koymak çok zor yaa bizimde bana bıraktı eşim ama daha yeni yeni kesinlesti

Aslında cok seçenek de yok ,icime sinmiyor isimler. Kaynanam çınar olsun diye tutturdu ama bana kaba geliyor o isim. Eşim de sen bilirsin dedi doruk umut batu bilemedim
Çınar isimli çocuklar biraz yaramaz oluyor sanki Diğer isimler güzel. Biz de doruğa karar verdik. Batu da hoş gibi.

Şekerin nasıl bir etkisi varki senin çok yüksekte çıkmıyormuş şekerin bana hiç şekerden dolayı erkene alalım dpğumu denmedi
Valla anlamadım ki canım son haftalarda anı bebek ölümleri oluyor dedi karın çevresi şuan 39 daha fazla irilesmesin diye alacakmış

Eki Görüntüle 3190233 mavi renk vermişler turnusol kağıdını oda lilaya döndü bazik olunca renk degistirmemesi lazım değil mi idrarımı yapincada aynı renk değişti

Canım bendeki turnusol pembe. Baz değince amniyon sıvısı da baz lila mor oluyordu. Kırtasiye den almıştık 100 tanesi 10 tane mi neydi.

Bugün çok üzüldüğüm ağladığım bir gün oldu düşük tansiyonla yaşıyorum normalde şu an beynim zonkluyordu tansiyonumu ölçtüm 12/8 çıktı midem bulanıyor ve bebek içimde kaskatı sizce acile gitmeli miyim? Normalde tansiyonumun en yükseği 10/6’dır ne diyorsunuz

Limonlu su için sakinleştikten sonra tekrar ölçün düşecektir düşmezse gidersiniz

Bir düş alabilecek gibiysen güzelce duş al sakinleş limonlu su iç yırt üstü biraz uzan bak bakalım dusacekmi tansiyonun

Ha yok kuzum o pazartesi.
Şimdi alllah nasip ederse periontoloji okeyi verirse ilk planlı sezerya. Sensin sanirim hadi hayırlısı bakalım zaten haftaya 17 filan oluyor 20 den sonra başlar sezeryan tarihleri normal doğum bekleyenlerde beklesin bence ilerde hangisi acaba demektense akışına bırakıp sancı gelince biraz sancı çekip daha sonra karar vermek daha iyi bence ben bile bazen diyorum acaba sanciyi beklesemmi çünkü sancı gelince zaten bebek hazır olmuş oluyor ama direk sezeryan olunca uyuyan bir bebeği çıkarmak biraz değişik geliyor isde durumlar müsait olsa bakacak birileri olsa beklerim nasip kısmet

Kizlar bu kalça ağrısına ne yaptınız. Kalcam bacağımın içi topuğa kadar sızlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…