Aslında cok seçenek de yok ,icime sinmiyor isimler. Kaynanam çınar olsun diye tutturdu ama bana kaba geliyor o isim. Eşim de sen bilirsin dedi doruk umut batu bilemedim
Aslında cok seçenek de yok ,icime sinmiyor isimler. Kaynanam çınar olsun diye tutturdu ama bana kaba geliyor o isim. Eşim de sen bilirsin dedi doruk umut batu bilemedim
Eki Görüntüle 3190233
mavi renk vermişler turnusol kağıdını oda lilaya döndü bazik olunca renk degistirmemesi lazım değil mi idrarımı yapincada aynı renk değişti
Bi daha gelmedi yarın kendi doktoruma randevu aldım çocukta hareketli. İnternete baktım mavi turnusol asit değince renk degistiriyormuş bende idrarımda denedim renk değiştirdi diğer turnusol kağıdı bazik pembe maviye dönüyormuş amniyon sıvısında yanlış vermişler zaten hiçbir yerde yokmuş
Bugün çok üzüldüğüm ağladığım bir gün oldu düşük tansiyonla yaşıyorum normalde şu an beynim zonkluyordu tansiyonumu ölçtüm 12/8 çıktı midem bulanıyor ve bebek içimde kaskatı sizce acile gitmeli miyim? Normalde tansiyonumun en yükseği 10/6’dır ne diyorsunuz
Bugün çok üzüldüğüm ağladığım bir gün oldu düşük tansiyonla yaşıyorum normalde şu an beynim zonkluyordu tansiyonumu ölçtüm 12/8 çıktı midem bulanıyor ve bebek içimde kaskatı sizce acile gitmeli miyim? Normalde tansiyonumun en yükseği 10/6’dır ne diyorsunuz
Şimdi alllah nasip ederse periontoloji okeyi verirse ilk planlı sezerya. Sensin sanirim hadi hayırlısı bakalım zaten haftaya 17 filan oluyor 20 den sonra başlar sezeryan tarihleri normal doğum bekleyenlerde beklesin bence ilerde hangisi acaba demektense akışına bırakıp sancı gelince biraz sancı çekip daha sonra karar vermek daha iyi bence ben bile bazen diyorum acaba sanciyi beklesemmi çünkü sancı gelince zaten bebek hazır olmuş oluyor ama direk sezeryan olunca uyuyan bir bebeği çıkarmak biraz değişik geliyor isde durumlar müsait olsa bakacak birileri olsa beklerim nasip kısmet