2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Acaba uyuz mu oldunuz bir ara yabanci uyruklulardan bizlere bulaştı diye millet hastanelere akın etti. Benim de eltim ve çocuklarına bulasmisti.

Beni de dün kaynanam bizde idi. Kayinbaba eşimle işten gelirken eve gelmedi ben rahatsız olurum diye vs demiş çocuk doğsun gelir kalırız. Cinlerim tepeme çıktı zaten evim müsait değil birde çocuktu bunlar vs çıkacak. Eşime dedim annen yapar biz yeriz dedim

Ç
bende şubatın ilk gebelerindenim tam da suan bende de adet olacakmışım gibi bir agrı var

Benim drda karnın çok yumuşak çpcuğun keyfi yerinde dikişte iyi tutmuş 42. Haftayı bile görürüz diyor ben bu aralar doğuracam hissediyorum

Ay karnım acıkıyor yemek yiyorum midem bulanıyor, yemesem açlıktan ölüyorum az bebeyi alıp dışarıda hava alayım valla fenalık geldi
Bende bir tuafim canım hicbirsey istemiyor dışarı çıksam iki yurusem bütün gece uyuyamıyorum baldırlarim sırtım ağrıyor sanirim evde bunaldım aklımda deli sorular hiç bukadar uzun süreli sanırım evde kalmamıştım

Kuzum ben apandist ameliyatı oldum acaba benziyor mudur. Aynı şekil ilk ayağa kalkıp yürümesi zordu sonra bı tek oksurup gülmek zor geliyordu 2 3 gün yan dönüp kalktım yataktan sonra toparlamistim ama küçüktüm tabi o zaman vücudum daha çabuk toparlanmış olabilir

Bana herkes şimdi ameliyat olursam daha çabuk toparlanacağımı çünkü yanımda bebeğim olacağı için bi analık kuvveti geleceğini söylüyor. Hak veriyorum. Ben ameliyattan korkmuyorum dediğim gibi. Geçen sene ameliyat çok kompleksti. Yalnızdım, ilk ameliyatımdı. Dış gebelikti doktor korkutmuştu beni tüpün patlayabilir ölebilirsin vs. Sinir, stres, kaygı, uykusuzluk, açlık, narkoz. Şimdi ameliyata girecek olsam akşamdan iyi bir yemek yerim mesela öksürük, gülmek de bana zor gelmişti. Sonradan bi arkadaşım dedi havlu yanında olsun onu sar ameliyat yerine bastır öyle öksür diye ama gülme zamanını ayarlayamıyordum bikaç güne o da geçiyor zaten ya.

Benim drda karnın çok yumuşak çpcuğun keyfi yerinde dikişte iyi tutmuş 42. Haftayı bile görürüz diyor ben bu aralar doğuracam hissediyorum
Karın yumuşaklığı iyimiymiş benimde çok yumuşak göbek gibi ya bende yarın sorucaktım normal mi diye

Havalardan mı acaba cidden bi tuhafım yani kendimden bıktım öyle diyeyim

Senin bebeler de var simdi gun icinde belki uyuyamiyosum bile

Valla helal olsun agda yapabiliyosan. Ben jiletle devam ediyorum ya dogurmadan bi agdaya gidebilirim bebemin gelesi tutmazsa
İnşallah sorunsuz doğumlar yapabiliriz ani ameliyata alınma korkusu başladı bende de. Dün den zar zor ağda yaptım sabah kalktım banyo yaptım son kontroller böyle geçer sanırım
AYNEN YA NASIL YAPIYORSUNUZ AGDAYI BENİM KOLUM YETİŞMİYO. yetişse bile hızlı cekemıyorum. saçma sapan bi hal alıyo. bu agda bantları var hazır onlar daha kolay oluyosa ondan alıp deneyeyim bide. valla jilet le bile kör topal yapıyorum. o da cok uzun süreli deil hemen cıkıyor.

Ben jileti bile yetistiremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…