Acaba uyuz mu oldunuz bir ara yabanci uyruklulardan bizlere bulaştı diye millet hastanelere akın etti. Benim de eltim ve çocuklarına bulasmisti.ben dermatologa gitmedim, değerlerim normal çıktı ama doktorum bir ilaç ve losyon verdi. ilaç karaciğer ve safra ile alakalı. 1 hafta sonra şikayetler azalmazsa riskli gebeliğe yönlendireceğim dedi. ben ilacı içmedim çünkü değerlerim normal çıktı neden içeyim anlamadım. losyonu göbeğime ve diğer kaşınan yerlere sürdüm rahatlattı ismi ovadril. benim göbeğimden başlayarak vücuduma yayıldı. kollarım bacaklarım ayak bileklerim o kırmızı pütürlerle dolu
Beni de dün kaynanam bizde idi. Kayinbaba eşimle işten gelirken eve gelmedi ben rahatsız olurum diye vs demiş çocuk doğsun gelir kalırız. Cinlerim tepeme çıktı zaten evim müsait değil birde çocuktu bunlar vs çıkacak. Eşime dedim annen yapar biz yeriz dedimKızlar hadi doğumu bekliyoruz sağlıcakla dogdu bebesiler 40 günü geçti eee cevredekiler gelmeye başlayacak napacagiz ya çok zor oluyor zaten evin işini görmek zor oluyor. Birde misafire pasta börek düşündükçe beni çok geriyor ya kizimda eşimin halalari 18 gün gelmisti birde yemekli cinnet geçirecektim yemek yapmak ayrı servisi ayrı masa topla makineye yerlestir sonra çay tatlı serviisi bu sırada gel koştur koştur bebeği besle gazı kakasımisafir olayı beni çok geriyor Allah yardımcımız olsun
bende şubatın ilk gebelerindenim tam da suan bende de adet olacakmışım gibi bir agrı varGünaydın analar izne çıktım çok şükür bugünkahvaltımı hazırladım güzeelce koltuğuma yerleştim mügeyi beklerken sanki adet olcakmışım gibi ince ince ağrılar hissediyorum sankibi kaç güne olcakmışım gibi
Benim drda karnın çok yumuşak çpcuğun keyfi yerinde dikişte iyi tutmuş 42. Haftayı bile görürüz diyorBende olsam çok rahatlardım inş doktorla alakalıdır
Sürekli kasılıyorum karnım semsert ama doğumda olmuyor ben anlamadımdoktorumda bir kere bile karnın yumuşamadı dedi geçen kontrolde. Tüm sürecim böyle geçiyor cidden.
Çok güzel olmuş patikli bu odada mutlu sağlıklı günler geçirmek nasip olsunBöyle bişiler yaptım bugün ben kızımın odasınasticker aldım trendyoldan çok şeker oldu sizce az daha sıklaştırayım mı aralarını papatyaların
Bende bir tuafim canım hicbirsey istemiyor dışarı çıksam iki yurusem bütün gece uyuyamıyorum baldırlarim sırtım ağrıyor sanirim evde bunaldım aklımda deli sorular hiç bukadar uzun süreli sanırım evde kalmamıştımAy karnım acıkıyor yemek yiyorum midem bulanıyor, yemesem açlıktan ölüyorumaz bebeyi alıp dışarıda hava alayım valla fenalık geldi
Kuzum ben apandist ameliyatı oldum acaba benziyor mudur. Aynı şekil ilk ayağa kalkıp yürümesi zordu sonra bı tek oksurup gülmek zor geliyordu 2 3 gün yan dönüp kalktım yataktan sonra toparlamistim ama küçüktüm tabi o zaman vücudum daha çabuk toparlanmış olabilirBen geçen sene genel anestezi ile sezeryan oldum. Ameliyatım 5 saat sürdü. Hem göbek deliğimde dikiş vardı hem sezeryan dikişim. Sadece ilk kakışta kötü oldum. Onda da önceki geceden uykusuzluk, stres, açlık vardı. Bunun dışında ilk ameliyatımdı çok korkarak girmiştim. Elim ayağım tutmuyordu. Sigara dahi içmem 5 saatlik ameliyat için aldığım narkoz fazlaydı. İlk beni kaldırdılar yürüdüm oturdum. Şekerim düştü bikaç yudum meyve suyu içtim sonra midem aşırı bulantı kustum. O kusmadan sonra acayip rahatladım. Doktorun dediğine göre narkozu o şekilde atmışım. sonrası çok rahattı. Göbek deliğimdeki dikişten dolayı biraz sızım vardı ama normal yani ameliyat olmuşum. Şuan sezeryandan çok normal doğumdan korkuyorum
Güle güle kullansın insalalhBöyle bişiler yaptım bugün ben kızımın odasınasticker aldım trendyoldan çok şeker oldu sizce az daha sıklaştırayım mı aralarını papatyaların
Bana herkes şimdi ameliyat olursam daha çabuk toparlanacağımı çünkü yanımda bebeğim olacağı için bi analık kuvveti geleceğini söylüyor. Hak veriyorum. Ben ameliyattan korkmuyorum dediğim gibi. Geçen sene ameliyat çok kompleksti. Yalnızdım, ilk ameliyatımdı. Dış gebelikti doktor korkutmuştu beni tüpün patlayabilir ölebilirsin vs. Sinir, stres, kaygı, uykusuzluk, açlık, narkoz. Şimdi ameliyata girecek olsam akşamdan iyi bir yemek yerim meselaKuzum ben apandist ameliyatı oldum acaba benziyor mudur. Aynı şekil ilk ayağa kalkıp yürümesi zordu sonra bı tek oksurup gülmek zor geliyordu 2 3 gün yan dönüp kalktım yataktan sonra toparlamistim ama küçüktüm tabi o zaman vücudum daha çabuk toparlanmış olabilir
Doğur anam aç yolumuzuBenim drda karnın çok yumuşak çpcuğun keyfi yerinde dikişte iyi tutmuş 42. Haftayı bile görürüz diyorben bu aralar doğuracam hissediyorum
Karın yumuşaklığı iyimiymiş benimde çok yumuşak göbek gibi ya bende yarın sorucaktım normal mi diyeBenim drda karnın çok yumuşak çpcuğun keyfi yerinde dikişte iyi tutmuş 42. Haftayı bile görürüz diyorben bu aralar doğuracam hissediyorum
Havalardan mı acaba cidden bi tuhafım yani kendimden bıktım öyle diyeyimBende bir tuafim canım hicbirsey istemiyor dışarı çıksam iki yurusem bütün gece uyuyamıyorum baldırlarim sırtım ağrıyor sanirim evde bunaldım aklımda deli sorular hiç bukadar uzun süreli sanırım evde kalmamıştım
Senin bebeler de var simdi gun icinde belki uyuyamiyosum bile
Valla helal olsun agda yapabiliyosan. Ben jiletle devam ediyorum ya dogurmadan bi agdaya gidebilirim bebemin gelesi tutmazsa
AYNEN YA NASIL YAPIYORSUNUZ AGDAYI BENİM KOLUM YETİŞMİYO. yetişse bile hızlı cekemıyorum. saçma sapan bi hal alıyo. bu agda bantları var hazır onlar daha kolay oluyosa ondan alıp deneyeyim bide. valla jilet le bile kör topal yapıyorum. o da cok uzun süreli deil hemen cıkıyor.İnşallah sorunsuz doğumlar yapabilirizani ameliyata alınma korkusu başladı bende de. Dün den zar zor ağda yaptım sabah kalktım banyo yaptım son kontroller böyle geçer sanırım
Ben jileti bile yetistiremiyorumAYNEN YA NASIL YAPIYORSUNUZ AGDAYI BENİM KOLUM YETİŞMİYO. yetişse bile hızlı cekemıyorum. saçma sapan bi hal alıyo. bu agda bantları var hazır onlar daha kolay oluyosa ondan alıp deneyeyim bide. valla jilet le bile kör topal yapıyorum. o da cok uzun süreli deil hemen cıkıyor.
Aynen ama doğurak artık haftaya başladın doğumlarKarın yumuşaklığı iyimiymiş benimde çok yumuşak göbek gibi ya bende yarın sorucaktım normal mi diye
Ekocum ben sanırım ufaktan depresyona giriyom doğurmam lazım artık hayırlısıyla haftayadan sonra doğururuzDoğur anam aç yolumuzu
Beni niye öne atıyon bacım doğurmak isteyen doğursun benim acelem yokEkocum ben sanırım ufaktan depresyona giriyom doğurmam lazım artık hayırlısıyla haftayadan sonra doğururuzönce kirmizipatiklikiz tabi
Ay kadın yaratık gibi tövbest kadının yüzüne bakamıyorum bağırırken nasıl iticiAhahaha mügedeki gülşah lohusa döneminde bebeğimi etrafa karşı savunurken ben
Kadının yatırılıp tedavi olması gerekiyor zaten, klinik vakaAy kadın yaratık gibi tövbest kadının yüzüne bakamıyorum bağırırken nasıl itici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?