2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Sağol canım zaten doktorum oğlumun da doğumunu yaptırmıştı ameliyatına hijyenine, dikişine güveniyorum sezeryan sonrası çok çabuk toparlanmıştım gebeliğin başlarında başka doktorlara da gittim ama hiçbiri sinmedi içime geri geldim buna.

Kızlar dün kuzenim doğum yapmıştı biliyorsunuz sezeryanla gittim gordum benim doktorum yaptı ameliyatını. Kız maşallah çok iyi ne ağrım var diyor ne sizim. Rahat rahat yürüyor. İnşallah doktorun elinin hafifligindendir bünye meselesiyse bilemiyorum tabi. Ama çok korkuyordum onu gorunce cesaretlendim baya

Benim de aksamlari oluyor genelde gece yatarken bile oluyor bi gece doguracam galiba
Haha ağzına sağlık benimde akşamları ve yatarken oluyor, özellikle iki gündür geceleri adet olacakmışım gibi dizlerin bacaklarım belim sızlıyor kasılma yok ama sızlama var

Bende sezaryenden korkuyordum çevremde olan herkese sordum kimse aman şöyle yattım böyle ağrı çektim demedi herkes gayet memnun sezaryen olmaktan benimde aklım çelinmiyor değil

Haha ağzına sağlık benimde akşamları ve yatarken oluyor, özellikle iki gündür geceleri adet olacakmışım gibi dizlerin bacaklarım belim sızlıyor kasılma yok ama sızlama var
Aynen ya benim de oyle oluyo belden kalcaya kalacadan bacaklara ayaklara sizi vuruyor

Ben geçen sene genel anestezi ile sezeryan oldum. Ameliyatım 5 saat sürdü. Hem göbek deliğimde dikiş vardı hem sezeryan dikişim. Sadece ilk kakışta kötü oldum. Onda da önceki geceden uykusuzluk, stres, açlık vardı. Bunun dışında ilk ameliyatımdı çok korkarak girmiştim. Elim ayağım tutmuyordu. Sigara dahi içmem 5 saatlik ameliyat için aldığım narkoz fazlaydı. İlk beni kaldırdılar yürüdüm oturdum. Şekerim düştü bikaç yudum meyve suyu içtim sonra midem aşırı bulantı kustum. O kusmadan sonra acayip rahatladım. Doktorun dediğine göre narkozu o şekilde atmışım. sonrası çok rahattı. Göbek deliğimdeki dikişten dolayı biraz sızım vardı ama normal yani ameliyat olmuşum. Şuan sezeryandan çok normal doğumdan korkuyorum

Çok iyi canım güvenilir ilgili doktor bulmak çok zor ben baya baktım biri memnunsa öteki kötü yorum yapmıştı hep güvenemedim. Tanıdık bildik en iyisi

Üni hastaneleri ücretli mi ya? Özel hastane gibi. Pahalı ya 16bin
Özel Ünvye bağlı bir hastane canım ama şartlar devlet hastanesi ücret özel ah be doktoruma güvenmesem değiştirecektim ama bi de doğuma gelemiyormuş onun için buradayım. İstanbul’da olursam gelirim diyor ama.
Bu arada Prof olduğu için bu ücret uzman doktorlar daha makuldur

Bende olsam çok rahatlardım inş doktorla alakalıdır
Sürekli kasılıyorum karnım semsert ama doğumda olmuyor ben anlamadım doktorumda bir kere bile karnın yumuşamadı dedi geçen kontrolde. Tüm sürecim böyle geçiyor cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…