2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Evet canım elime düğme veriyolar bebek hareket ettikçe basıyoruz benimki bastığımda zaten kalp atımı değişiyor hareket ettiğinde , acaba farklı bir nst varmıki düğmesiz falan
Cogu hastaneninki düğmesiz bence. Ben2 yerde cektirdim dugmesizdi. Doktorumun muaynesindeki düğmeliydi

İkinci eklenen ilk çektirdiğim saatten anlaşılıyor zaten
Canım şöyle, kağıdın hem üstünde hem altında çizgiler var ya. Üstteki çizgiler bebeğin kalp atımlarını gösteriyor. Kalp atışları güzel gayet bebeğinin, ama ilk çekimde 120 nin de altına inmiş kalp atım hızı bebeğinin, bir ara farketmişsindir sende. Bunu beğenmemiş bence doktorun. Yani bu durum süreklilik arz ediyor mu, yoksa makineyle alakalı bi sıkıntı mı, diye buna emin olmak istemiş bence. Senin de düzensiz sancıların var ki çok normal hepimizde var o kadarı zaten.
Sende şeker vardı ya galiba, hani geçen bi arkadaş bahsetti, çok ileri haftayı bekletmiyor doktorum , garantici diye. Bence senin doktorunun bakış açısı da aynı ve bu harika. Sen normal mi düşünüyordun ?

Evet ben normal düşünüyorum dr da hiç şekerden dolayı erken alırız kafasında değil hatta şekermi hep unutuyor ben her gitmemde hatırlatıyorum Bu hafta bi de ilk defa göbek 2 hafta ilerde çıktı inş sorunsuz alırım bebimi kucağıma

Ay amin amin çok amin.
Sen doğru olanı yapıyorsun zaten, sürekli hatırlat şekeri. Not almış olması lazım aslında ama söylemek gerek işte nolur nolmaz can bizim.

İnşallah doğru diyosunuz bi sorun olsa neden beklesin ki dimi 37 haftam bitmiş sorun olsa müdehale ederdi zaten teşekkür ederim
Yani bana 34 haftalık olduğum halde suyun geliyorsa seni hemen doğuma alacağım dedim takma kafana harekete gelincede en hareketli zamanında 10 hareket sayiyorsan sorun yok benim arkadaşım sorun vardı mesela yeni doğum yaptı günde bir kere hareket ediyormuş çocuk suyu bitmişti doğuma aldılar

Sadece doktorum sorsa iyi kocamla
anam da soruyor sürekli

Doğrudur canım ben iki kere girdim ikiside düğmeliydi cahillik işte
Düğmeliler pahalı cihazlar bence o seneple devlette falan düğmesiz. Ben acile gütmek zorunda kalınca sokmuşlardı nstye devlet hastanesinde pzrtesi de doktor cagırmıstı bide o görsün die gitmiştim ordaki nst de aynıydı dogal olrak. Sonra kendi doktorumun muaynanesindeki düğmeliydi tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…