2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Nası ya gerçekten mi o kadar doğum hikayesi okudum 10 cmden fazla olan duymamıştım
Gerçektir heralde bilmem ki öyle anlattı. Bebeğin kafası büyükmüş, doktor beklemiş hatta inmemiş bastırarak indirmiş çıkarmışlar güzel bir hikaye değildi gerçi ayrıntılara inmeyeyim de. Genel olarak böyleydi..

Ahsjsgsgsgs gerçekten mi ulan ben konuya baya uzakmışım ya
bazıları dikişsiz doğuruyor hatta benimkini yortılmasın diye dr kendi kesti 4 dikiş ondan oldu.
Geçen bir arkadaşla oturuyorduk doğum hikayesini anlattı da 12 cm ile doğurmuş. Azı yok fazlası var
canım çok değişik şeyler varda doğuralım öyle konuşuruz Bu ara beni her görende değişik normal doğum hikayelerini ve başlarına gelen şeyleri anlatıyor

Kesmiştir benim gibi canım tam açıklıkta doğmayabiliyor kesifen 10 dikişi olan bile oluyor düşün açıklığı

Ahaha doğuralım gerçekleri dökelim diyorsun

Benim aldığım tulum 50 cm 46 cm doğdu yağız , ondan sebepli tam olsun diye almıştım da. Bakalım yiğit paşa kaç cm olacak
Ah canım tulum almam dedim kızım çok az giyebilmişti ayaklı özellikle kasıyor almam demiştim,, ama 9 tane 0-3 ay tulum var hemde ayaklı inşaAlallah kullanabiliriz bir ay

Kızlar geçen bi doktorla görüştüm Ankara'dan şeker olduğu için 37 hafta dolmasına rağmen bebeğin ciğerlerinde gelismemislik olabilir sezeryandan önce ciğer geliştirici vurulmali dedi. Çok kafaya taktım bu durumu çünkü burda hastanede bazen yenidoğan yoğun bakım dolu olabiliyor. Gerek olur mu olmaz mı derken uykularım kaçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…