2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Canım çok bildiğim bir konu değil ama sanki ocakannelerindede yazmışlardı şeker olayını, oraya mı yazsan biracaba

L LadyRuby bak canımböyle yazışmışlar bugünde uykuların kaçmasın için rahat etsin doğurdu bile çoğu sağlıkla

Eklentiler

• EF772513-566B-47FD-AB2C-CFAA8CE72EA4.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 92
İlk doğum mu 40. Haftada oldu?
Bende şuan 36+2 yim ve hiç nst ye girmedim galiba benim sonumda sen gibi
Artiriyorum ilk dogumum 41.haftada oldu ve normal doktor cati muayenesinde biraz dürtelim mi dedi ben de artık zamanı geldi dürtelim dedim. Dediği gibi de oldu cuma çatı muayenesi, c.tesi nisan geldi, pazar dogum gerçekleşti

Yani şeker harici her ihtimale karşı doğum yapılacak hastanenin yenidoğan yoğun bakımının olması gerek işte. 40+ da doğunca da küvöz ihtiyacı olabilir

İçebiliyorsan bol sirkeli sarımsaklı kelle paça iç güneş, hemen toparliyi
+1
Hanımlar bugun kontrolüm vardı bebek doğum pozisyonunu bulmuş ama kilosu 2.600 yani ceviz de muzda kilo yapacak herseyi de yiyorum doktorun yanılma payı cok olıyor mu 200 gram yanılma payımız var dedi ama 36+5 teyim
kilosu güzel canım endişe etme. Benim tepenin 38de 2800 doğdu çok sağlıklıydı normal sınırlarda olsun da yeterki tabi ana yüreği az etli butlu istiyor ama endişe edeceğin bir kilo değil

İyi geceler kızlar
Artık kramp baskı yalancı sancı ne varsa var bu akşam
Yürüsem baskı yapıyor aşırı derecede
Otursam bacaklarım şişiyor özellikle akşamları illa yatmam lazım ve gece sanki kütük gibi oluyor bacaklarım son haftalar da normal galiba yalancı sancı hat Safa’da bebek içerde tepiniyor arada oda ayrı grip oldum oda ayrı

O neydi gız bu videoları yasaklasınlar bugün eşim diyorki ağzıma ettin 9 aydır intikam zamanı geliyor diyor herkes böyle mi geçiriyor acaba hamilelik sürecini diyor bende hemen acıların kadını bergen moduna geçince uzatamıyor. Yani yeni doğurmuşsun sen yat dinlen cengaverliğe ne gerek var

Kuzum ipek böcüüm 45cm doğdu, dün 20 günlük tü 48 cm olmuş. Yenidoğan ların hepsi oluyor şuan hatta baya kısa giyecek diye üzüldüm ben de analık işi delilik işi hem büyüdün istiyoruz hem kıyafetleri doya doya giysin
Kizlar benim bel kasik makata vuran agrim oluyor karin kasilmasi baya var bugun sarimsi jelimsi cok minik bisey gelmisti yavas yavas dogum mu basliyo napiyo anlamadim
Benim baya avuç içi kadardı canım nişan ama tabi çok hızlı başlayan bir doğumdan bahsediyoruz. 19.haftada gelen ama mimik Sarımsı jel şeklindeydi ilk açılmam ozaman olmuştu serklaj yapılmıştı sonrası
Evet canım ilk doğumum tam 8 yıl önce 15 ocakta oldu drum nstye gerek duymadı açılmam 4 cm diye suni verdiler doğuma aldıkar doğurdum şükür
Kız sen 2015 ocak anneleri grubunda neden yoktun. Biz hala görüşüyoruz şahane bi gruptuk. 2014 Kasım annesi oldum ben tabi nasıl ki şimdi 2023 şubat annesi olamadıysam ozaman da 2015 ocak annesi olamadım. Yılı deviremiyorum ben

Ah canım ozamanlar İstanbulda yaşıyordum aşırı yoğunduk işle güçle hamileliğimden bile bişey anlamamıştım hatta çok sıkıntısız kolay bir hamilelikti hiç gruplar aklıma gelmedi

Ay evet ya sen tutturamadın ayları canları sağolsunda tek tutsada tutmasada ne farkeder bak ipek pamuğuma hepsinin ablası oldu maşaAllah bin kere

Yani şeker harici her ihtimale karşı doğum yapılacak hastanenin yenidoğan yoğun bakımının olması gerek işte. 40+ da doğunca da küvöz ihtiyacı olabilir
Aynen canım hastanede yenidoğan yoğun bakım var ama bazen dolu olabiliyor ya o yüzden endişe ediyorum o zaman da başka ilçeye gonderiyorlarmis

Belki tedbir amaçlı iğne yapmak istiyordur kesin öyle olacak demiş gibi gelmedi de gelişimi nasıl bebeğin?

hala bebek arabası almayan var mı benim gibi?
Ben de almadım hala. Acele etmicem zaten kış bebesi doğar doğmaz arabaya binmicek. Perine ye bende başladım ilk 3 dk yapabildim bugun 5 dk yaptım yürüyüşleri 1 saate çıkardım Meryem sr okuyorum bide merdiven inip çıkmaya başladım. daha ne yapayım bu çocuk için. Dahada normal doğmazsa kendi bilir. Seninle aynı gün görünüyoruz bakalım ilk kim doğurcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…