- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Kuzum safra kesesiyle ilgili olabilir agrin ben boyle tarif ettigin agridan hastanelik olmustum yaslanamiyodum bile sirtim patliyodu el deginceKızlar ya haftasonu 2 gun yuruyuse cıktık dısarı ikisinden sonra da resmen kasılma kramp yaşadım yerlere çömeldim eve gelirken. Dün aksam eve gelince de aynısı vardı ve hatta daha agır oldu sag kaburga altımdan sortıma kadar vuran bi agrı. Napsam gecmedi. Saga yattım sola yattım sırt ustu plates topu. Herşeyi denedim olmadı. Agladım acıdan. En son sırtıma 3 yastıkla neredeyse oturur pozisyonda sabaha karsı uyumusum. Yaşadınız mı hiç. Bi organım iflas ediyor heralde dedim içerde
Eco son cumlesiyle Ecolugunu yaptiYa belki çok bencilce bir bakış açısı olacak ama annenin sana kattığına bi baksana fesleğen. Şu son cümlen o kadar anlamlı ve önemli ki.
Benim de annemle ilgili çok travmam var. Ve beni hiç koşulsuz sevmedi biliyor musun? Ailedeki tek açık kız bendim. Sürekli bir kafanı kapa baskısı vardı bana annemden. Kafanı kapa daha çok sevicem seni, namaz kıl daha çok sevicem seni. Evlendim, evinizde namaz kılmazsanız gelmicem evinize. Şimdi anne olucam hala muhabbet arasında kapanmayı düşünmez misin diyo bana. Ve beni öyle bir hale getirdi ki ben çok uzağım kapanmaya. Belki bu kadar üstüme gelmese sıcak bakabilirdim. Neyse. Bazen beynimde bi şey atıyor bu düşünceler içinde resmen boğuluyorum. Bazen diyorum o’da ne görmüş ki ne yapsın. Öğrendiği şey o kadar. Kimse okşamamış ki kafasını o da benimkini okşasın. Hak veriyorum, affediyorum. Ama yüzde yüz atlatamadım , atlatamıyorum. Ayıplarla günahlarla büyüttü beni. Regl oldum aklım çıktı ölüyorum diye. Düşün onu konuşmak bile ayıptı. Ama iyi tarafından bakıyorum şuan gerçekten benim ben olmamı sağladı ya. Beni gören kimse annemin çocuğu olduğumu söylemez. İçten içe de gurur duyuyorum kendimle. Çok şükür ki babam her fırsatta sevdiğini gösteren, söyleyen biri idi. Çok zıt iki karakter evlenmiş bi şekilde. Allahtan babam öyleydi yoksa ben küçük yaşta evden kaçıp sevgi arayışına girebilirdim. Ankara pavyonundaki Sarı tutku ben olabilirdim adgjshahs
Bende 8 aylik dogmusum ya bu haftayi dogurmadan gecirirsem 40 i gorurum diye dusunuyorumAksam da hurican ebedi dinledim. Sen onermistin sanirim. Oda diyor ki bana belden bazan kasımdan baslar. Bu ağrılar sırasında karninizin ustu sertse kasilmadir. Felan diye anlatti baya. Sanirim yalanci kasilmaydi. Kalktım biraz dolaştım once zorladı sonra gecti.
Ben 8 aylik doğmuşum. Ablalarimda cocuklari hep 32 34 haftalarda dogurdu. O yuzden bazan yaklaşıyor mu diyorum. Bazan da kesin 40 haftayı bulurum diyorum. Saglikla gelsinlerde zamanını kendiler bilir artik.cok sukur kritik sureleri atlattik
Canim senin his durumun nasil peki hareketleri insaAllah sorun olmazKızlar kontrole geldim bebek 0 hareket, iki kez nst çekildim. Serum bağladılar şimdi bakalım tekrar çekilecek. İnşallah hareketlenir yoksa yatış verecek. 2900 gr almış, suyu filan iyi ama böyle bir şey oldu. Bakalım ne olacak sonucu.
Naptın canimm kont nasıl gectii topluca.banyomu yaptık diyorsun bizde kizimla her tuvalete bereber gidiyoruz sanki kapının sesi kulağında duyduğu an koşa koşa geliyor bir pencerede kendi aliyor güya siliyor filanBugün benim kontrolüm var saat 10da hala hazır değilim.Tüy kıl da almadım hayırlısı, aç bakam dese amazonlar dün banyoya girdim ki yapayım, kızlar peşimden geldi biz de banyo yapalım diye.
Hareketli değil sabahtan beri ya anlamadım karnım da toktu.Canim senin his durumun nasil peki hareketleri insaAllah sorun olmaz
Ya bebeğe bakmadılar mı kalp atışına vs?Hareketli değil sabahtan beri ya anlamadım karnım da toktu.
Ya belki çok bencilce bir bakış açısı olacak ama annenin sana kattığına bi baksana fesleğen. Şu son cümlen o kadar anlamlı ve önemli ki.
Benim de annemle ilgili çok travmam var. Ve beni hiç koşulsuz sevmedi biliyor musun? Ailedeki tek açık kız bendim. Sürekli bir kafanı kapa baskısı vardı bana annemden. Kafanı kapa daha çok sevicem seni, namaz kıl daha çok sevicem seni. Evlendim, evinizde namaz kılmazsanız gelmicem evinize. Şimdi anne olucam hala muhabbet arasında kapanmayı düşünmez misin diyo bana. Ve beni öyle bir hale getirdi ki ben çok uzağım kapanmaya. Belki bu kadar üstüme gelmese sıcak bakabilirdim. Neyse. Bazen beynimde bi şey atıyor bu düşünceler içinde resmen boğuluyorum. Bazen diyorum o’da ne görmüş ki ne yapsın. Öğrendiği şey o kadar. Kimse okşamamış ki kafasını o da benimkini okşasın. Hak veriyorum, affediyorum. Ama yüzde yüz atlatamadım , atlatamıyorum. Ayıplarla günahlarla büyüttü beni. Regl oldum aklım çıktı ölüyorum diye. Düşün onu konuşmak bile ayıptı. Ama iyi tarafından bakıyorum şuan gerçekten benim ben olmamı sağladı ya. Beni gören kimse annemin çocuğu olduğumu söylemez. İçten içe de gurur duyuyorum kendimle. Çok şükür ki babam her fırsatta sevdiğini gösteren, söyleyen biri idi. Çok zıt iki karakter evlenmiş bi şekilde. Allahtan babam öyleydi yoksa ben küçük yaşta evden kaçıp sevgi arayışına girebilirdim. Ankara pavyonundaki Sarı tutku ben olabilirdim adgjshahs
Baktılar canım ama doktor hareketsiz olmasından şüphe etti. İki kere 20 dk çekildi.Ya bebeğe bakmadılar mı kalp atışına vs?
Beğenmediysen kirli dilek olayım fesleğenKiz tovbe de sari tutku nedir
Cok.sukur benim.babamdan da ben cok.sefkat sevgi gordum. Iyiki o varmis. Onu da 4 yil once kaybettim. Zaten ondan sonra annemle daha çok koptuk. Esime karşı anlamsiz bir zaafım var
Buda ailede bulamadığım şeyi buldugumdandir belkide. Kosulsuz.sevilmek ne olursa olsun birakmaz demek gercekten cok kıymetli seyler. Guvensiz baglanma yaşamışız yillarca. Dogum.yapacaktim ve herkes soruyordu annen gelecek mi diye. Bilmiyorum konuşmadık diyordum. Cunku ne diyeceğimi de bilmiyordum. Bilmiyorum cok karmaşık duygular. 35 yaşına gelmişim diyorum ama insan 100 yasinda da olsa anneye ihtiyac duyuyor demek ki. En basit bir cümle olabilir yelek giy yemek.yedin mi dikkat et sözleri. Ama benim.icin gercekten cok kıymetliydi.
Malesef bazi yaklaşımlar yakinlastiracagina uzaklaştırıyor insani.
Benim.ben olmamı sağladı evet
Ama güçsüz olsaydım ne olacaktı sanki. Sevseydi beni bende hep ona.ihtiyac duysaydım. Belki daha güçsüz olurdum ama daha mutlu olacağım kesindi
Güzel haberlerini bekliyoruz güneşBaktılar canım ama doktor hareketsiz olmasından şüphe etti. İki kere 20 dk çekildi.
Ya uyuyordur belki. Kalp atislari felan normal mi. Bazan hic durmuyor bazan hareketsiz olduğu oluyorHareketli değil sabahtan beri ya anlamadım karnım da toktu.
Kalp atışları 150de normal gibi.Ya uyuyordur belki. Kalp atislari felan normal mi. Bazan hic durmuyor bazan hareketsiz olduğu oluyor
Hakikaten yalniz biliyorsun. Bende Ankarada okudum. Sabancı yurdunda kalıyordum. O uzun yurtta. Az ilerde 06 pavyon vardi. Krtasiyelerin yaninda. Ne ablalar gelirdi janjanli görürdük girişinde.Beğenmediysen kirli dilek olayım fesleğen
Yalnız tüm pavyon ablalarının ismini bilmem ahdkshdjfj
O kadar haklısın ki. Kendim için ya da oğlum için hiç üzülmüyorum ama eşim için üzülüyorum. Adam ailem var arkamda diyemiyor. Bu süreçte bize bol sabır versin Rabbim Beni onlara onları da bana muhtaç etmesin inşallahEşin bunun farkında ya en önemlisi bu birde ne yaparlarsa yapsınlar yine de sana karşı onları savunsa tek kalırdın o anki psikoloji daha kötü. Madem ki eşinde kabul ediyor senden başka kimsesi yok kapat kapını görme duyma karşılık verme sessizlik daha da sinir eder kayınaileni.Tatlı telaşların var bebek gelecek kendini germe bebek te gazlı doğmasın sağ salim dünyaya gelsin inşallah senin eşinden çocuğundan başka kimseye ihtiyacın yok
Benimde hep 140 150 cikiyor kalp atislari. Belki cihazları bozuktur. Sen hareket hissediyor musunKalp atışları 150de normal gibi.
AgsjshaHakikaten yalniz biliyorsun. Bende Ankarada okudum. Sabancı yurdunda kalıyordum. O uzun yurtta. Az ilerde 06 pavyon vardi. Krtasiyelerin yaninda. Ne ablalar gelirdi janjanli görürdük girişinde.
Bir kere de ulus ta kumas aramaya gittim. Pavyon sokağına girmişim
Aman yarabbi neydi onlar
Yok ben de hissetmiyorum işte, hissetsem sorun değil de.Benimde hep 140 150 cikiyor kalp atislari. Belki cihazları bozuktur. Sen hareket hissediyor musun
Canım haber ver neden öyle olduki cihaz öı hatalı acabaKızlar kontrole geldim bebek 0 hareket, iki kez nst çekildim. Serum bağladılar şimdi bakalım tekrar çekilecek. İnşallah hareketlenir yoksa yatış verecek. 2900 gr almış, suyu filan iyi ama böyle bir şey oldu. Bakalım ne olacak sonucu.
Tamam canım haber veririm yok iki ayrı cihazda çekildi zatenn. Bebek de hareketsiz.Canım haber ver neden öyle olduki cihaz öı hatalı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?