2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kuzum safra kesesiyle ilgili olabilir agrin ben boyle tarif ettigin agridan hastanelik olmustum yaslanamiyodum bile sirtim patliyodu el degince
Eco son cumlesiyle Ecolugunu yapti
Bende 8 aylik dogmusum ya bu haftayi dogurmadan gecirirsem 40 i gorurum diye dusunuyorum

Canim senin his durumun nasil peki hareketleri insaAllah sorun olmaz

Bugün benim kontrolüm var saat 10da hala hazır değilim. Tüy kıl da almadım hayırlısı, aç bakam dese amazonlar dün banyoya girdim ki yapayım, kızlar peşimden geldi biz de banyo yapalım diye.
Naptın canimm kont nasıl gectii topluca.banyomu yaptık diyorsun bizde kizimla her tuvalete bereber gidiyoruz sanki kapının sesi kulağında duyduğu an koşa koşa geliyor bir pencerede kendi aliyor güya siliyor filan

Kiz tovbe de sari tutku nedir
Cok.sukur benim.babamdan da ben cok.sefkat sevgi gordum. Iyiki o varmis. Onu da 4 yil once kaybettim. Zaten ondan sonra annemle daha çok koptuk. Esime karşı anlamsiz bir zaafım var
Buda ailede bulamadığım şeyi buldugumdandir belkide. Kosulsuz.sevilmek ne olursa olsun birakmaz demek gercekten cok kıymetli seyler. Guvensiz baglanma yaşamışız yillarca. Dogum.yapacaktim ve herkes soruyordu annen gelecek mi diye. Bilmiyorum konuşmadık diyordum. Cunku ne diyeceğimi de bilmiyordum. Bilmiyorum cok karmaşık duygular. 35 yaşına gelmişim diyorum ama insan 100 yasinda da olsa anneye ihtiyac duyuyor demek ki. En basit bir cümle olabilir yelek giy yemek.yedin mi dikkat et sözleri. Ama benim.icin gercekten cok kıymetliydi.
Malesef bazi yaklaşımlar yakinlastiracagina uzaklaştırıyor insani.
Benim.ben olmamı sağladı evet
Ama güçsüz olsaydım ne olacaktı sanki. Sevseydi beni bende hep ona.ihtiyac duysaydım. Belki daha güçsüz olurdum ama daha mutlu olacağım kesindi

Beğenmediysen kirli dilek olayım fesleğen
Yalnız tüm pavyon ablalarının ismini bilmem ahdkshdjfj

Beğenmediysen kirli dilek olayım fesleğen
Yalnız tüm pavyon ablalarının ismini bilmem ahdkshdjfj
Hakikaten yalniz biliyorsun. Bende Ankarada okudum. Sabancı yurdunda kalıyordum. O uzun yurtta. Az ilerde 06 pavyon vardi. Krtasiyelerin yaninda. Ne ablalar gelirdi janjanli görürdük girişinde.
Bir kere de ulus ta kumas aramaya gittim. Pavyon sokağına girmişim
Aman yarabbi neydi onlar

O kadar haklısın ki. Kendim için ya da oğlum için hiç üzülmüyorum ama eşim için üzülüyorum. Adam ailem var arkamda diyemiyor. Bu süreçte bize bol sabır versin Rabbim Beni onlara onları da bana muhtaç etmesin inşallah

Agsjsha
Benim en büyük hayallerimden biri pavyona gitmek. Polis arkadaşlarıma diyorum beni götürün nolur ben tek gidersem beni orda yerler eşim ulusa yalnız göndermiyor beni kandırırlar seni diyor ahsjshsj ve ciddi yani

Canım haber ver neden öyle olduki cihaz öı hatalı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…