2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Bende anlamıyorum bu erkek anneleri oğullarına çok düşkünler güya ama nedense bizim analar makine gibi çalışıp herşeye koşuyolar erkek anaları da kaçacak delik arıyo kıskanıyolar mı acaba
Kız anlamıyorum vala ama bende oğlan anasıyım.ben oğlum için dünyaları yakarım. artık şey diye düşünüyorum kendi annem ablamın çocuklarına baktı büyüttü benim çocuklarıma da baksın diye düşünüyor olabilir 900 TL kira ödüyor burda. doğumdan sonra hemen evi kapatıp memlekete gitmenin derdinde. Neymiş fazladan kira vermek istemiyormuş. "Be mübarek bu senin ilk torunun az vakit geçir, senelerce başımın etini yedin torun istiyorum diye." Suratına höyküresim geliyor da işte arada eşim var. O zaten üzülüyor bide ben körüklemek istemiyorum

Merhabalar kızlar , doktordan şimdi çıktım. 34+6 yım. Düzenli sancılarım çıktı 50-60-70 civarı sancılar. Doktor ciğer geliştirici yazdı. Bebek 1-2 haftaya doğar dedi. Anestezi için kan verdim . Yarın da çocuk doktoruna görüneceğim bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

Belki ananenden kaynaklanıyodur benim annemi mesela hep ananem bastırmış ne arkadaşlık bilir ne insanın eşini sevebileceğini anlar hep mükemmeliyetçidir kuralcıdır senin annen de belki ailesinden parası olanın değerli bulunduğunu gördüyse sana yansıtıyodur

Hayırlısı ile gelsin canım sezaryendi de mi senin?

36 37 gibi dogar diyor yani. Saglikla.gelsin minigimiz

Deme ya boşver hiçbir işe yaramıyo

Annemle aramda 40 yaş var ve suan 66 yaşında. Yapı olarak çocuklarına düşkün biri değil. Doğum yapıcam mesela ilk çocuğum anne gibi gelip yemeğimi yapsa Bi komposto yapsa ama yok ben yaşlandım belim ağrıyor sürekli yaşlılık modunda şuan olan bişey değil hep o moddaydı. Dua ediyorum 15 tatilde doğum olsunda kayınvalidem öğretmen o gelip baksın diye. Halbuki insan annesinde rahat eder. Yıllardır annemize annelik ettik. İnsanlar arayıp annelerine dert anlatır demi yok arayıp anlatsan aman bu dert mi der. Ama gelini ona hoşgeldin demesin saatlerce dert yanar. Biraz bencil bir yapısı var. Aslında çok seviyorum onu ama yapısı böyle demekki genede ona bişey olsa çok üzülürüm. Annelik görmesek de Allah başımızdan eksik etmesin ne diyeyim

Kız aranızda hanginizdi hatırlamıyorum doktoru bacaklarını filan yokluyordu ödem var mı eti sıkı mı kilo alımı iyi mi diye. Bugün beni de sağlık ocağındaki ebem yokladı çok kötü hissettim kendimi. Karnin kocaman ama hiç çatlamamış diyo bacakların da sıkı görünüyor diyo. Göğüslerin çatladı mı sarkmıştır biraz diyo. Koşarak uzaklaştım sapık bu karılar

Aynı benim eşim bazen rüyalarında bile sayikliyor adam benim karımdan başka kimsem yok diye ben de çok üzülüyorum

Canım bende şu an 34+6dayım,nerdeyse 2 haftadır nstde sancı çıkıyor ama ben hissetmiyorum. Arasıra belimde hani üşütünce sırtta oluşan sancılar olur ya öyle sancılar hissediyorum belimde ama sanki oda rahim artık iyice büyümeye devam ettiği için kemiklerim açılıyor gibi düşündürüyor bana. Çok nadiren 2 3 dakika süren adet sancısı gibi sancım da oldu, ama tekrarlamadığı için önemsemedim. Bende enfeksiyon var, doktor enfeksiyon erken doğuma neden olabilir dediği için her hafta nstye bakıyor. Ben çok istemesemde sancı falan hissetmesem de doktor sancılarını keselim bi serum verelim dedi sanırım yatış verecek bugün, öğleden sonra gideceğim.
Bence sancılar da yalancı sancı ama riske girmemek lazım tabi, bebek ne kadar ppişse iyi :)
İnşallah sağlıkla gelsin bebeklerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…