2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Rabbim kendi annelerimizden daha çok evlatlarımızı koruyup kollamayı,anne gibi anne olmayı nasip etsin inşallah.senin için çok üzüldüm.kimseden beklemesen de anneden bekler herkes o da olmayınca her yanın eksik.Allah razı olsun canım annemden.gelir ortalıkta ne varsa ben demeden yapar bana şuan iş kalsın istemez asla.bu hafta camlarımı silecekmiş mutfak dolaplarını silerim falan dedi sağolsun.terliksiz yeleksiz gezme der bana hep.aynı binadayız gece ses duysa benden korkarmış hep birşey mi oldu iyi mi diye.Anneden destek görmeyenlere hep dua ederim rabbim öyle güzel bir kayınvalide versin ki kimseyi aratmasın inşallah

Beğenmediysen kirli dilek olayım fesleğen
Yalnız tüm pavyon ablalarının ismini bilmem ahdkshdjfj
Sana kocaman bi sarılayım ya
Sen böyle duygusal iç dökmelerin ardından bile komik şeyler söyleyip güldürüyorsun ya bizi, bazen içim sızlıyor. Acaba çaktırmamaya , kendini üzmemeye çalışıyormuşssun gibi hissediyorum, içim daha çok buruluyor

Yaa eco çok benzer büyümüşüz benim anamda hala etrafta tesettüre giren olsa bana gösterir nasıl güzel olmuş diye 30 yaşıma geldim salmadı beni karı ya ama bende onun sayesinde çok yönlü bakabiliyorum her şeye hatta belki de bende kendi gibi her şeye ön yargılı yaklaşan fikirleri değişmeyen bi insan olabilirdim ergenliğim zordu ama bu süreç bi şekilde bende farkındalık yarattı bakalım biz uşaklarımıza nasıl ana olucaz allahm hakkıyla büyütmek nasip etsin inşallah

Bu yazdığını yeni gördüm canım nasıl oldunuz ne çıktı benim de hiç hareketsiz geçen 2 günüm falan oluyo bazen ama sonra açılıyo inşallah öyledir

Herkesun bi derdiii varrr durur içerisineeeeeeğğğğ
ahah yok bee renkli, allaha şükürler olsun hayatımdan çok memnunum. Herşeye rağmen hayatı da yaşamayı da çok seviyorum. İşte bazen üzülüp şey yapıyorum ama annem hariç hayatımdaki herşey o kadar yolunda ve iyi ki o da nazar boncuğu artık hayatımın diyorum.
Mesela annemden o kadar çekmişim ki kaynana vermemiş allah bi de onla uğraşmayayım diye

Cevabın için teşekkür ederim. Evet sonunda kültür bakmak aklına geldi doktorun. 3 farklı bakteri görüldü ve her hafta lökosit artarak devam etti idrarda. Erken doğuma sebep olabilir sancılarını keselim diye yatışa karar verdi. Nstde sancı çıkıyor ama ben hala hissetmiyorum hiçbir şey. Bugün enfeksiyon için yeniden antibiyotiğe de başlatacak muhtemelen.
34+6dayım. Hiç bana ciğer geliştiriciden falan bahsetmedi, nst de sancı görüyor erken doğum oolabilir diyor o kadar.

Benim gibi enfeksiyonlu var mı acaba aranızda

Yalnız anam dün geldi bugün canıma okudu ben bu gidişle kısa sürede doğururum
Benim annem de gelse ben de doğururum kesin sonra da hemen ayaklanırım anne ben iyiyim görsün de gitsin diye allahım kötü evlat mıyım ? Şuan annemin bebeme ördüğü battaniye işe göz göze geldim de

Aslonda çok haklısın biliyor musun. Hiç bu açıdan bakmamıştım. Annemi babama verirken, zengin diye vermişler zaten , başka bi açıklaması yok. 32 yaşındayım ve en az 32 bin kez annemden dinlemişsimdir bu açıklamayı.üstelik hep anlatırken babam da yanında olur. Ses çıkarmıyor adam.

Ahsjshs evlencem bana diyor ki kapanırsın artık, doğurcam şimdi diyor anne olacan kapanırsın artık. Dedim anne beni böyle kabul et ben kapanmıcam hayatının şokunu yaşadı yani. Bazen onu sinir etmek için izmirde konken partilerine giden simli oje süren ablalar gibi olacak yaşlılığım diyorum ona o zamana ölürüm zaten görmem diyor ahdjshha görse kalpten gider zaten

Bence yaşlılık da değil ya aynen ; bu huy artık. Aynı annem işte. Derdimi anlatmak için arayamam, bilirim ki bi bahaneyle benden daha dertli konuma getirecek kendini illa ki. Napıym ya olan bu

haftamız aynı canım.rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah hakkınızda hayırlısı.sağ salim kucağına almak,alıp evine gitmek nasip olsun

Evet ameliyatının üzerinden 1 yıl geçtiği için ağrılı oluyor olabilir bunu duymuştum. Benim ameliyatımın üzerinden 5 yıl geçti ama yinede endişe ediyorum. Karnım büyüdükçe iç dikişlerimde sıkıntı çıkar mı diye korkuyor insan. Ve tabi ne kadar süre geçerse geçsin mecburi sezeryan.
Kaçıncı haftan şu an

Kızlar çok şükür şu 4 günlük tahlilin de temiz temiz çıkmış dermotoloji doktoruyla görüştüm korkma dedi hocam dedim o zaman bu kaşıntı ne böyle iyice yayıldı dedim egzama dedi tek ricam senden sudan uzak dur deterjandan kesinlikle uzak dur dedi kremi değişti. Ben de çamaşırlarımı biraz yumuşatıcı kullanmadan yarım ölçü deterjanla uzun program yıkayayım diyorum . Yemekler de Kayınvalidemde yensin sağolsun yapacak. Son zamanlarmız ama beni benden aldı bu kaşıntıyla mide ağrısı

allah ellenip sellenmeden hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…