2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Rabbim şifa versin babana inşallah allahım yar ve yardımcısı olsun sağ salim çıksın ameliyattan kızım iyiyim desin sana.

Canım benim Rabbım gönlüne ferahlık versin. Ne güzel söyledin. Cocugunla ilgili konuda kendini çocuğuna karsi suçlu hissetme. Hayat böyle işte. O yaşadıklarımız da bizim bir parçamız ve çocuklarımız da öyle. Karnimizda da olsa doğmuş da olsa hayatta pek çok imtihanla karşılaşıyoruz ve bir şekilde onlar da bu hayata ortak oluyorlar.
Onu önemsediğini sevdiğini hissettiği sürece insallah olumsuz sonuçlar dogurmayacaktir

evet canim aynen öyle ne kadar uzak durmaya veya tutmaya çalışsak da hayat bu mümkün olmuyor malesef. bunların arasında yaşamaya çalışıyoruz..

Hadi inşallah güzel haberler duyalım inşallah kalp hızı iyi miydi

Uyku süreleri arttı ya güneşim sen tecrübelisin biliyorsun. Kalp atışı da nromal nasılsa, aklımıza kötü şeyler getirmeye gerek yok.

Bu yazdığını yeni gördüm canım nasıl oldunuz ne çıktı benim de hiç hareketsiz geçen 2 günüm falan oluyo bazen ama sonra açılıyo inşallah öyledir

kuzum korkma benim eşek sıpası her nst de uyuyor haraket etmiyor doktor ben gördüm ultrasonda gayet iyiydi seni yormayalım dedi ikidir.hem zaten söyle doktora ben hazır değilim daha ağda yapıcam de

Canım naptın son durum ne
Sağ olun kızlar serumu vuruldum bakalım, şimdi bir şeyler yiyip nstye geçeceğim. Hala hareket yok gıcık etti beni sıpa. Bugün güya çalışamaz raporu alacaktım onu da unuttum kaldı telaştan. Bu gidişle doğum raporu götürmeyeyim de iş yerine

Yediklerin arasında uyku yapan bir şey var mı acaba
Kuzenim haşhaşlı çörek yemiş de benzer birsey yasamisti
İnşallah ciddi birsey değildir. Hayırlı haberler bekliyoruz

İnşallah sağ Salim baban kurtulacak Rabbim acil şifalar versin Sende sakin kalmaya çalış yavrun için inşallah ileride bu günler geride kaldığında güler geçersin olanlara

ayy canim uyuyodur bebis ya yorulmustur

Evvett 24 Ocak 38+0a gün verdi doktor çok mutluyum bir hafta daha kalacak diyee
Hayırlısıyla sağlıkla sorunsuz sıkıktısız bebişini kucagına alırsın inşallah canım Peki ciger geliştirici vurmaya gerek varmıymış doktora sordun mu bende çarşamba gidicem doktora kısmetse gerek var demiş ise doktora soruyum bende

Canım benim dr gerek yok dedi ama sen sorunca banada haber etsene çünkü doğuma kadar 39 a yeni girmiş olacağız eğer 25 i olursa 38+1 oluyorum

Kızlar sabah randevum vardı.36+2 haftalığız. NSTde biraz sancılarım vardı. Ultrason kontrolünde bebeğin suyunun azaldığını söyledi doktor.aç karnına gittiğim için hareketsizdi.Meyve suyu ve çikolata yedim tekrar baktığında hareketleri güzeldi.Erken gelebilir dedi ama ilk doğum olduğu için 40 haftayıda bulabilir diye konuştu.şimdi her hafta kontrol edelim dedi.suyunun azalması doğum belirtisi de olabilirmiş.Biraz endişeliyim.Cuma günü çatı muayenesi için tekrar çağırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…