- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
GÖZDEN GEÇİR YİNE.TERLİĞİNİ TACINI HAZIRLA.KOLONYA ,PEÇETE YADA HAVLU KAĞIT ONLARI BİR POŞET YAP EL ALTINDA OLSUNBen onları koymadım işte her şeyi koydum ama bu saydıkların yok
SEN BU ARA AŞTIN KENDİNİ BENCEDE ÇOK RAHAT DOĞURACAKSIN HADİ İNŞALLAHSize bu satirlari pilates topunun ustunde ziplarken yaziyorum ,kolayca sagliklica doguralim insaAllah bacilarr
Amin inşallahHayırlısı ile gelsin canımsezaryendi de mi senin?
Rabbim şifa versin babana inşallahheeyy burada neler konuşuluyor lütfen kendinizi üzmeyin hiçbir şeye takılmayın her şey gelip
geçici babamı ameliyata gönderdim ve göremeden gitti yetişemedim bir daha görmek nasip olmadı. Bakın ben babama üzülmekten ona koşturmaktan kendi sağlığımı bebeğimi o kadar ihmal ettim ki vicdan azabı çekiyorum. belki ona farkında olmadan ne olumsuz duygular yükledim ne strese soktum ama istemeyerek yaptım elimde değildi. sizin de anneniz babanızın elbet vardır bazı travmaları bunları yaşamanıza neden olan. belki bir hastalık belki de bir duygudurum bozukluğu. sağlıklı olan hiçkimse evladını üzmek istemez. affedin onları hafiflediğinizi hissedersinizevladınızla kurduğunuz ilişkide tedavi edin hepsini sizi seviyorum
Evet canım o tarihleri bile beklemeyebilirmiş. Amin inşallah36 37 gibi dogar diyor yani. Saglikla.gelsin minigimiz
Canım benim Rabbım gönlüne ferahlık versin. Ne güzel söyledin. Cocugunla ilgili konuda kendini çocuğuna karsi suçlu hissetme. Hayat böyle işte. O yaşadıklarımız da bizim bir parçamız ve çocuklarımız da öyle. Karnimizda da olsa doğmuş da olsa hayatta pek çok imtihanla karşılaşıyoruz ve bir şekilde onlar da bu hayata ortak oluyorlar.heeyy burada neler konuşuluyor lütfen kendinizi üzmeyin hiçbir şeye takılmayın her şey gelip
geçici babamı ameliyata gönderdim ve göremeden gitti yetişemedim bir daha görmek nasip olmadı. Bakın ben babama üzülmekten ona koşturmaktan kendi sağlığımı bebeğimi o kadar ihmal ettim ki vicdan azabı çekiyorum. belki ona farkında olmadan ne olumsuz duygular yükledim ne strese soktum ama istemeyerek yaptım elimde değildi. sizin de anneniz babanızın elbet vardır bazı travmaları bunları yaşamanıza neden olan. belki bir hastalık belki de bir duygudurum bozukluğu. sağlıklı olan hiçkimse evladını üzmek istemez. affedin onları hafiflediğinizi hissedersinizevladınızla kurduğunuz ilişkide tedavi edin hepsini sizi seviyorum
İnşallah canım. Hazır değilim sadece. Kendimi bu fikre alıştırmam lazımHayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah bebiş stres yapma canım.
evet canim aynen öyle ne kadar uzak durmaya veya tutmaya çalışsak da hayat bu mümkün olmuyor malesef. bunların arasında yaşamaya çalışıyoruz..Canım benim Rabbım gönlüne ferahlık versin. Ne güzel söyledin. Cocugunla ilgili konuda kendini çocuğuna karsi suçlu hissetme. Hayat böyle işte. O yaşadıklarımız da bizim bir parçamız ve çocuklarımız da öyle. Karnimizda da olsa doğmuş da olsa hayatta pek çok imtihanla karşılaşıyoruz ve bir şekilde onlar da bu hayata ortak oluyorlar.
Onu önemsediğini sevdiğini hissettiği sürece insallah olumsuz sonuçlar dogurmayacaktir
Hadi inşallah güzel haberler duyalım inşallah kalp hızı iyi miydiKızlar kontrole geldim bebek 0 hareket, iki kez nst çekildim. Serum bağladılar şimdi bakalım tekrar çekilecek. İnşallah hareketlenir yoksa yatış verecek. 2900 gr almış, suyu filan iyi ama böyle bir şey oldu. Bakalım ne olacak sonucu.
Uyku süreleri arttı ya güneşim sen tecrübelisin biliyorsun. Kalp atışı da nromal nasılsa, aklımıza kötü şeyler getirmeye gerek yok.
Bu yazdığını yeni gördüm canım nasıl oldunuz ne çıktı benim de hiç hareketsiz geçen 2 günüm falan oluyo bazen ama sonra açılıyo inşallah öyledir
kuzum korkma benim eşek sıpası her nst de uyuyor haraket etmiyor doktor ben gördüm ultrasonda gayet iyiydi seni yormayalım dedi ikidir.hem zaten söyle doktora ben hazır değilim daha ağda yapıcam de
Sağ olun kızlar serumu vuruldum bakalım, şimdi bir şeyler yiyip nstye geçeceğim. Hala hareket yok gıcık etti beni sıpa. Bugün güya çalışamaz raporu alacaktım onu da unuttum kaldı telaştan. Bu gidişle doğum raporu götürmeyeyim de iş yerineCanım naptın son durum ne
Yediklerin arasında uyku yapan bir şey var mı acabaSağ olun kızlar serumu vuruldum bakalım, şimdi bir şeyler yiyip nstye geçeceğim. Hala hareket yok gıcık etti beni sıpa. Bugün güya çalışamaz raporu alacaktım onu da unuttum kaldı telaştan. Bu gidişle doğum raporu götürmeyeyim de iş yerine
İnşallah sağ Salim baban kurtulacak Rabbim acil şifalar versin Sende sakin kalmaya çalış yavrun için inşallah ileride bu günler geride kaldığında güler geçersin olanlaraheeyy burada neler konuşuluyor lütfen kendinizi üzmeyin hiçbir şeye takılmayın her şey gelip
ayy canim uyuyodur bebis ya yorulmusturSağ olun kızlar serumu vuruldum bakalım, şimdi bir şeyler yiyip nstye geçeceğim. Hala hareket yok gıcık etti beni sıpa. Bugün güya çalışamaz raporu alacaktım onu da unuttum kaldı telaştan. Bu gidişle doğum raporu götürmeyeyim de iş yerine
İnsaAllahhhhSEN BU ARA AŞTIN KENDİNİ BENCEDE ÇOK RAHAT DOĞURACAKSIN HADİ İNŞALLAH
Hayırlısıyla sağlıkla sorunsuz sıkıktısız bebişini kucagına alırsın inşallah canımEvvett 24 Ocak 38+0a gün verdi doktor çok mutluyum bir hafta daha kalacak diyee
Ben de bu satırları yürüyüş yaparken okuyorum , hava mis.Size bu satirlari pilates topunun ustunde ziplarken yaziyorum ,kolayca sagliklica doguralim insaAllah bacilarr
Canım benim dr gerek yok dedi ama sen sorunca banada haber etseneHayırlısıyla sağlıkla sorunsuz sıkıktısız bebişini kucagına alırsın inşallah canımPeki ciger geliştirici vurmaya gerek varmıymış doktora sordun mu bende çarşamba gidicem doktora kısmetse gerek var demiş ise doktora soruyum bende
Ohh bol oksijen bu tarihte kar olmayan Ankara şaşırtıyor beni yaz gibi havalarBen de bu satırları yürüyüş yaparken okuyorum , hava mis.
Yurumeye tobelemedi miydin dun senBen de bu satırları yürüyüş yaparken okuyorum , hava mis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?