Kızlar kontrole geldim bebek 0 hareket, iki kez nst çekildim. Serum bağladılar şimdi bakalım tekrar çekilecek. İnşallah hareketlenir yoksa yatış verecek. 2900 gr almış, suyu filan iyi ama böyle bir şey oldu. Bakalım ne olacak sonucu.
Canım benim de son kontrolümde aynısı oldu, doktor kek ye ,meyve suyu iç dedi. O şekilde de olmadı sonra nst sırasında sağa dön sola dön neyse uyuyomuş uyandırdık sonunda bi sıkıntı çıkmadı sonra
Kızlar ya haftasonu 2 gun yuruyuse cıktık dısarı ikisinden sonra da resmen kasılma kramp yaşadım yerlere çömeldim eve gelirken. Dün aksam eve gelince de aynısı vardı ve hatta daha agır oldu sag kaburga altımdan sortıma kadar vuran bi agrı. Napsam gecmedi. Saga yattım sola yattım sırt ustu plates topu. Herşeyi denedim olmadı. Agladım acıdan. En son sırtıma 3 yastıkla neredeyse oturur pozisyonda sabaha karsı uyumusum. Yaşadınız mı hiç. Bi organım iflas ediyor heralde dedim içerde
Canım ben hergün yaşıyorum maalesef,kaburgalarım, sırtım inanılmaz ağrıyor ve sağ bacağımı uyuşturuyor bazen yürüyemiyorum . Yine en iyi gelen şey hafif tempo yürüyüş yapmak arada dinlenerek tabi .Çivi çiviyi söküyor.
Kızlar alıntılayamadım sizleri kusura bakmayın. 4.nstde cana geldi sonunda bebe. Sorun yokmuş. Düzensiz sancılar var. Bu haftadan sorma normal dedi. Her hafta görüşeceğiz artık doktorla.
Yalnız bebe 1lt serum, 2 snickers, 1 eti karam, 1 tabldot hastane yemeği yedikten sonra cana geldi resmen
Kızlar alıntılayamadım sizleri kusura bakmayın. 4.nstde cana geldi sonunda bebe. Sorun yokmuş. Düzensiz sancılar var. Bu haftadan sorma normal dedi. Her hafta görüşeceğiz artık doktorla.
Yalnız bebe 1lt serum, 2 snickers, 1 eti karam, 1 tabldot hastane yemeği yedikten sonra cana geldi resmen