2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Canım benim de son kontrolümde aynısı oldu, doktor kek ye ,meyve suyu iç dedi. O şekilde de olmadı sonra nst sırasında sağa dön sola dön neyse uyuyomuş uyandırdık sonunda bi sıkıntı çıkmadı sonra

Canım ben hergün yaşıyorum maalesef,kaburgalarım, sırtım inanılmaz ağrıyor ve sağ bacağımı uyuşturuyor bazen yürüyemiyorum . Yine en iyi gelen şey hafif tempo yürüyüş yapmak arada dinlenerek tabi .Çivi çiviyi söküyor.

Sorma yaz, geçen sene bu zamanlar pencereden burnumu çıkaramıyordum ağlıyordum sürekli bu ne biçim memleket diye bu sene de kara hasret kaldık
Geçen sene bugünler Ankaradaydım eco nasıl kar vardı ne günlwrdi ya bir yıl geçmiş o zor günlerden, şimdi güneşler açsın

Bende öyle acıkmışım ki 3 hurma, 4 ceviz, 1 muz yedim. Şey yarın kontrolüm var onun da etkisi olabilir tabi ahdjshsh
Yarin benim de kontrolum var bakalim rahim agzi kisalmis mi silinme olmus mu aciklik var mi gerci doktorum doguma kadar cati muayenesi yapmiyo

Yarin benim de kontrolum var bakalim rahim agzi kisalmis mi silinme olmus mu aciklik var mi gerci doktorum doguma kadar cati muayenesi yapmiyo
Ya bacım zaten 18 günün kalmış max , kısalsa da rahim ağzın sorun yok bundan sonra allahın izniyle , hatta bence kısalsın açıklık olsun yahu

Yarasın maşallah serumlu abur cubur çekmiş paşanın canı Ben de serumla iyileştim 2 gün panto ve serum takıldı reflüm ve ağrılarım azaldı çok şükür

Ya bacım zaten 18 günün kalmış max , kısalsa da rahim ağzın sorun yok bundan sonra allahın izniyle , hatta bence kısalsın açıklık olsun yahu

Doğumun gelmiş kuzum dert etme bence geride kalanlar düşünsün bunları bizler mesela sonlara doğruyuz
Tamamen yanlis anlasilmişimdert ettigimden degil ayy vakit yaklasti mi diye merka ettigimden daha bu saatten sonra kisalsin diye cabaliyozAllah sizi

İyi hadi gözünaydın sevindim kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…