Merhabalar kızlar , doktordan şimdi çıktım. 34+6 yım. Düzenli sancılarım çıktı 50-60-70 civarı sancılar. Doktor ciğer geliştirici yazdı. Bebek 1-2 haftaya doğar dedi. Anestezi için kan verdim . Yarın da çocuk doktoruna görüneceğim bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Rabbim kendi annelerimizden daha çok evlatlarımızı koruyup kollamayı,anne gibi anne olmayı nasip etsin inşallah.senin için çok üzüldüm.kimseden beklemesen de anneden bekler herkes o da olmayınca her yanın eksik.Allah razı olsun canım annemden.gelir ortalıkta ne varsa ben demeden yapar bana şuan iş kalsın istemez asla.bu hafta camlarımı silecekmiş mutfak dolaplarını silerim falan dedi sağolsun.terliksiz yeleksiz gezme der bana hep.aynı binadayız gece ses duysa benden korkarmış hep birşey mi oldu iyi mi diye.Anneden destek görmeyenlere hep dua ederim rabbim öyle güzel bir kayınvalide versin ki kimseyi aratmasın inşallah
24 ocak 2013 doğumlu oğlum.çok vicdanlı,imanlı,sabırlı,saygılı,çok zeki dersleri çok iyi tüm öğretmenleri çok seviyor.evde bana çok yardımcı tek eksiği bazen çok duygusal rabbim hayırlı etsin sağ salim doğumlar dilerim.bende 24 ocakta doğurmayı isterdim
Herkesun bi derdiii varrr durur içerisineeeeeeğğğğ
ahah yok bee renkli, allaha şükürler olsun hayatımdan çok memnunum. Herşeye rağmen hayatı da yaşamayı da çok seviyorum. İşte bazen üzülüp şey yapıyorum ama annem hariç hayatımdaki herşey o kadar yolunda ve iyi ki o da nazar boncuğu artık hayatımın diyorum.
Mesela annemden o kadar çekmişim ki kaynana vermemiş allah bi de onla uğraşmayayım diye
Aynen o kadarı nazarlık olacak artık. Hiç kaybetme su neşeni inş
bugün makbul günümde hissediyorum. Grupta kimin neye ihtiyacı varsa maddi manevi Rabbim bol bol versin inş
Kızlar çok şükür şu 4 günlük tahlilin de temiz temiz çıkmış dermotoloji doktoruyla görüştüm korkma dedi hocam dedim o zaman bu kaşıntı ne böyle iyice yayıldı dedim egzama dedi tek ricam senden sudan uzak dur deterjandan kesinlikle uzak dur dedi kremi değişti. Ben de çamaşırlarımı biraz yumuşatıcı kullanmadan yarım ölçü deterjanla uzun program yıkayayım diyorum . Yemekler de Kayınvalidemde yensin sağolsun yapacak. Son zamanlarmız ama beni benden aldı bu kaşıntıyla mide ağrısı
geçmiş olsun canım.yumuşatıcı kullanma ve ütüle çamaşırlarını en azından atlet kilot sütyen tenine değenleri.zeytinyağı sür karnına hem nemlendirir belki faydası da olur
Cevabın için teşekkür ederim. Evet sonunda kültür bakmak aklına geldi doktorun. 3 farklı bakteri görüldü ve her hafta lökosit artarak devam etti idrarda. Erken doğuma sebep olabilir sancılarını keselim diye yatışa karar verdi. Nstde sancı çıkıyor ama ben hala hissetmiyorum hiçbir şey. Bugün enfeksiyon için yeniden antibiyotiğe de başlatacak muhtemelen.
34+6dayım. Hiç bana ciğer geliştiriciden falan bahsetmedi, nst de sancı görüyor erken doğum oolabilir diyor o kadar.
Şükür canım sevindim ama her hafta lökostin artmasını neden beklediniz ki anlam veremedim. Antibiyotik başlamalıydı görür görmez antibiyogram yapıp. Enfeksiyon ağrı yapar zaten sancı gibi hemde, sık sık
34 ten sonra pek sorun olacağını düşünmüyor çoğu doktor belki ondan gereksiz görmüştür.
bacaklarını yanlara açmaya çalış,en basitinden halıyı tek ayağınla it tam bacak arasında kemikler ağrıyor yatakta sağa sola dönerkende öyle.benim arada katır kutur kütleme sesi bile geliyor bacak arası kemiklerimden
geçmiş olsun canım.yumuşatıcı kullanma ve ütüle çamaşırlarını en azından atlet kilot sütyen tenine değenleri.zeytinyağı sür karnına hem nemlendirir belki faydası da olur
En son temizlikçinin ütüleyip katladığı kıyagetlerden bi derleme yaptım, buyurun şaka gibi ya.
Ve mecburum birini bulana kadar bunu ne ile açıklarsınız ya
Merhaba arkadaslar. Bugün 36+0im ve son haftami çalışıyorum. Doktor muhtemelen 3 Şubat veya 6 Şubatta sezaryene aliriz dedi. Min 18 max 21 gün kalmış oluyor dün gece sabaha kadar sezaryen rüyaları gördüm. Belimden igne vuruyorlar uyuşmuyorum narkoz verecekler vs. Ben lokal anesteziden baya baya korkuyorum. O perdenin kafana kadar gelmesi, birseylerin olması ama senin gorememen. Ah düşündükçe bile kalbim hızlanıyor. Tecrübesi olan anneler varsa biraz güzel tecrübe duymaya ihtiyacım olabilir
Haydi hayırlı olsun
Ben henüz hazirlayamadım. Sanirim sona ben kalirim
Evde badana var ben çalışıyorum kizim hasta anneme gönderdik. Oynatmaya az kaldı
heeyy burada neler konuşuluyor lütfen kendinizi üzmeyin hiçbir şeye takılmayın her şey gelip
geçici babamı ameliyata gönderdim ve göremeden gitti yetişemedim bir daha görmek nasip olmadı. Bakın ben babama üzülmekten ona koşturmaktan kendi sağlığımı bebeğimi o kadar ihmal ettim ki vicdan azabı çekiyorum. belki ona farkında olmadan ne olumsuz duygular yükledim ne strese soktum ama istemeyerek yaptım elimde değildi. sizin de anneniz babanızın elbet vardır bazı travmaları bunları yaşamanıza neden olan. belki bir hastalık belki de bir duygudurum bozukluğu. sağlıklı olan hiçkimse evladını üzmek istemez. affedin onları hafiflediğinizi hissedersiniz evladınızla kurduğunuz ilişkide tedavi edin hepsini sizi seviyorum