2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah bebiş stres yapma canım.

Masallah canım ne güzel ne mutlu amin inş

Evvett 24 Ocak 38+0a gün verdi doktor çok mutluyum bir hafta daha kalacak diyee
24 ocak 2013 doğumlu oğlum.çok vicdanlı,imanlı,sabırlı,saygılı,çok zeki dersleri çok iyi tüm öğretmenleri çok seviyor.evde bana çok yardımcı tek eksiği bazen çok duygusal rabbim hayırlı etsin sağ salim doğumlar dilerim.bende 24 ocakta doğurmayı isterdim

Aynen o kadarı nazarlık olacak artık. Hiç kaybetme su neşeni inş
bugün makbul günümde hissediyorum. Grupta kimin neye ihtiyacı varsa maddi manevi Rabbim bol bol versin inş

geçmiş olsun canım.yumuşatıcı kullanma ve ütüle çamaşırlarını en azından atlet kilot sütyen tenine değenleri.zeytinyağı sür karnına hem nemlendirir belki faydası da olur

Şükür canım sevindim ama her hafta lökostin artmasını neden beklediniz ki anlam veremedim. Antibiyotik başlamalıydı görür görmez antibiyogram yapıp. Enfeksiyon ağrı yapar zaten sancı gibi hemde, sık sık
34 ten sonra pek sorun olacağını düşünmüyor çoğu doktor belki ondan gereksiz görmüştür.

Çatı ağrısı dediğiniz nasıl bişey kızlar?
bacaklarını yanlara açmaya çalış,en basitinden halıyı tek ayağınla it tam bacak arasında kemikler ağrıyor yatakta sağa sola dönerkende öyle.benim arada katır kutur kütleme sesi bile geliyor bacak arası kemiklerimden

geçmiş olsun canım.yumuşatıcı kullanma ve ütüle çamaşırlarını en azından atlet kilot sütyen tenine değenleri.zeytinyağı sür karnına hem nemlendirir belki faydası da olur
Teşekkür ediyorum. Her şeyimi ütülerim zaten ben ama yumuşatıcı kullanımıni bi bırakayım öyle deneyeyim bı de bakalım ne olcak

Bir de nihayet artık doğum çantamı hazırladım bitti gitti en sona ben mi kalmıştım bilemedim

YOK MERAK ETME DAHA VAR HAZIR OLMAYANLAR ARADA GÖRDÜM BENİMDE HAZIR SADECE TARAK DİŞ FIRÇASI DİŞ MACUNU DEODORANT KONACAK

En son temizlikçinin ütüleyip katladığı kıyagetlerden bi derleme yaptım, buyurun şaka gibi ya.
Ve mecburum birini bulana kadar bunu ne ile açıklarsınız ya

Eklentiler

• 294C9B3E-6610-4964-8B42-E8F52F56C726.webp
    75,3 KB · Görüntüleme: 87
  • FD92F221-E8A9-46BF-ACB4-D3D8602E7824.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 85
  • 30C0E1BD-BACB-4800-A8E3-38BB266E4027.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 75
Merhaba arkadaslar. Bugün 36+0im ve son haftami çalışıyorum. Doktor muhtemelen 3 Şubat veya 6 Şubatta sezaryene aliriz dedi. Min 18 max 21 gün kalmış oluyor dün gece sabaha kadar sezaryen rüyaları gördüm. Belimden igne vuruyorlar uyuşmuyorum narkoz verecekler vs. Ben lokal anesteziden baya baya korkuyorum. O perdenin kafana kadar gelmesi, birseylerin olması ama senin gorememen. Ah düşündükçe bile kalbim hızlanıyor. Tecrübesi olan anneler varsa biraz güzel tecrübe duymaya ihtiyacım olabilir

Evvett 24 Ocak 38+0a gün verdi doktor çok mutluyum bir hafta daha kalacak diyee
Hayirli ugurlu olsun kuzum saglikla gelsin insaAllah gozun aydin
Çatı ağrısı dediğiniz nasıl bişey kızlar?
Vajina uyluk popo ic bacak kemikleri komple agriyo kuzum yani yatakta saga sola donme ayagini kaldirip pijamanin icine sokmak bile eziyet

Haydi hayırlı olsun
Ben henüz hazirlayamadım. Sanirim sona ben kalirim
Evde badana var ben çalışıyorum kizim hasta anneme gönderdik. Oynatmaya az kaldı

heeyy burada neler konuşuluyor lütfen kendinizi üzmeyin hiçbir şeye takılmayın her şey gelip
geçici babamı ameliyata gönderdim ve göremeden gitti yetişemedim bir daha görmek nasip olmadı. Bakın ben babama üzülmekten ona koşturmaktan kendi sağlığımı bebeğimi o kadar ihmal ettim ki vicdan azabı çekiyorum. belki ona farkında olmadan ne olumsuz duygular yükledim ne strese soktum ama istemeyerek yaptım elimde değildi. sizin de anneniz babanızın elbet vardır bazı travmaları bunları yaşamanıza neden olan. belki bir hastalık belki de bir duygudurum bozukluğu. sağlıklı olan hiçkimse evladını üzmek istemez. affedin onları hafiflediğinizi hissedersiniz evladınızla kurduğunuz ilişkide tedavi edin hepsini sizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…