Sağ olun kızlar serumu vuruldum bakalım, şimdi bir şeyler yiyip nstye geçeceğim. Hala hareket yok gıcık etti beni sıpa. Bugün güya çalışamaz raporu alacaktım onu da unuttum kaldı telaştan. Bu gidişle doğum raporu götürmeyeyim de iş yerine
Kuzum ne oldu sana sen bu grubun bel kemiydin yıktılar seni biraz çikolata meyve suyu icsen az durtsen hareketlendirmi acaba yanında birileri varmı ya alırsın raporu onda birşey yok sen iyi ol bebek iyi olsunn yeterr
Kızlar kontrole geldim bebek 0 hareket, iki kez nst çekildim. Serum bağladılar şimdi bakalım tekrar çekilecek. İnşallah hareketlenir yoksa yatış verecek. 2900 gr almış, suyu filan iyi ama böyle bir şey oldu. Bakalım ne olacak sonucu.
Serumla hareketleniyor. Ben de aynı senşn gibi olmuştum yemediğim tatlı da kalmadı tık yoktu. Serumdan sonra hareketlendi. Ebesi hemşiresi az mı su içiyosun die soruyodu dedim 4 litreyi buluyorum neredeyse. Az mı geliyo acab sonra kendi doktoruma attım nst leri. Uyuyomuş bebiş dedi sıkıntı yok
Safradan süphelendim bende ama sabahtan beri safra agrıtcak bişey de yememiştim. Safranın yeri de orası deil dedim ama malum bebek nereye ittirdi onu da bilmiyom babam safra acısı cok cekmişti safrada ara ara giriyordu agrısı. Hüç benimki gibi kesilmeden olmamıştı. Emin olamadım. Safraysa napıcaz
Kızlar bu arada haftalardır yaşadıgımız durum şu ki bizim bebe haftasonları dinlenmeye alıyo kendini. Hareketleri yok denecek kadar azalıyor. İlk oldugunda korktuk uyumadık kaç saat hafif hareket gorene kadar sonra bidaha oldu hemen hastane nst ultrason sonuc normal. Sıkıntı yok. Baktık sonraki haftasonları hep boyle. Eşim arada yokluyo hani bapıyo hareketler ne durumda dio. Diorum bugun cok sakin yok denecek kadar az hissettim. Hemen dio e tabi haftasonu ya normal. Bizim ki de agrı cins olacak heralde
Kızlar kontrole geldim bebek 0 hareket, iki kez nst çekildim. Serum bağladılar şimdi bakalım tekrar çekilecek. İnşallah hareketlenir yoksa yatış verecek. 2900 gr almış, suyu filan iyi ama böyle bir şey oldu. Bakalım ne olacak sonucu.
Kızlar alıntılayamadım sizleri kusura bakmayın. 4.nstde cana geldi sonunda bebe. Sorun yokmuş. Düzensiz sancılar var. Bu haftadan sorma normal dedi. Her hafta görüşeceğiz artık doktorla.
Yalnız bebe 1lt serum, 2 snickers, 1 eti karam, 1 tabldot hastane yemeği yedikten sonra cana geldi resmen
Kızlar bu arada haftalardır yaşadıgımız durum şu ki bizim bebe haftasonları dinlenmeye alıyo kendini. Hareketleri yok denecek kadar azalıyor. İlk oldugunda korktuk uyumadık kaç saat hafif hareket gorene kadar sonra bidaha oldu hemen hastane nst ultrason sonuc normal. Sıkıntı yok. Baktık sonraki haftasonları hep boyle. Eşim arada yokluyo hani bapıyo hareketler ne durumda dio. Diorum bugun cok sakin yok denecek kadar az hissettim. Hemen dio e tabi haftasonu ya normal. Bizim ki de agrı cins olacak heralde
Kızlar alıntılayamadım sizleri kusura bakmayın. 4.nstde cana geldi sonunda bebe. Sorun yokmuş. Düzensiz sancılar var. Bu haftadan sorma normal dedi. Her hafta görüşeceğiz artık doktorla.
Yalnız bebe 1lt serum, 2 snickers, 1 eti karam, 1 tabldot hastane yemeği yedikten sonra cana geldi resmen
Haydi hayırlı olsun
Ben henüz hazirlayamadım. Sanirim sona ben kalirim
Evde badana var ben çalışıyorum kizim hasta anneme gönderdik. Oynatmaya az kaldı
bacaklarını yanlara açmaya çalış,en basitinden halıyı tek ayağınla it tam bacak arasında kemikler ağrıyor yatakta sağa sola dönerkende öyle.benim arada katır kutur kütleme sesi bile geliyor bacak arası kemiklerimden