2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kuzum ne oldu sana sen bu grubun bel kemiydin yıktılar seni biraz çikolata meyve suyu icsen az durtsen hareketlendirmi acaba yanında birileri varmı ya alırsın raporu onda birşey yok sen iyi ol bebek iyi olsunn yeterr

Serumla hareketleniyor. Ben de aynı senşn gibi olmuştum yemediğim tatlı da kalmadı tık yoktu. Serumdan sonra hareketlendi. Ebesi hemşiresi az mı su içiyosun die soruyodu dedim 4 litreyi buluyorum neredeyse. Az mı geliyo acab sonra kendi doktoruma attım nst leri. Uyuyomuş bebiş dedi sıkıntı yok

Safradan süphelendim bende ama sabahtan beri safra agrıtcak bişey de yememiştim. Safranın yeri de orası deil dedim ama malum bebek nereye ittirdi onu da bilmiyom babam safra acısı cok cekmişti safrada ara ara giriyordu agrısı. Hüç benimki gibi kesilmeden olmamıştı. Emin olamadım. Safraysa napıcaz

Kızlar bu arada haftalardır yaşadıgımız durum şu ki bizim bebe haftasonları dinlenmeye alıyo kendini. Hareketleri yok denecek kadar azalıyor. İlk oldugunda korktuk uyumadık kaç saat hafif hareket gorene kadar sonra bidaha oldu hemen hastane nst ultrason sonuc normal. Sıkıntı yok. Baktık sonraki haftasonları hep boyle. Eşim arada yokluyo hani bapıyo hareketler ne durumda dio. Diorum bugun cok sakin yok denecek kadar az hissettim. Hemen dio e tabi haftasonu ya normal. Bizim ki de agrı cins olacak heralde

Kızlar alıntılayamadım sizleri kusura bakmayın. 4.nstde cana geldi sonunda bebe. Sorun yokmuş. Düzensiz sancılar var. Bu haftadan sorma normal dedi. Her hafta görüşeceğiz artık doktorla.

Yalnız bebe 1lt serum, 2 snickers, 1 eti karam, 1 tabldot hastane yemeği yedikten sonra cana geldi resmen

Okul moduna erken girdi o içerde. Sen yinede çantanı hazırla bak zaman daralıyor

Açmıydın bacım

O kadar şey yesem bende tepinirdim ne kadar nazlı çıktı be maşallah. Doktor tekrar ölçseydi 3 gelirdi kesin kg

haydi gözünüz aydın. Enerji ihtiyacı varmış demek

Doğuştan memur agsjsha

Teşekkür ederim şimdi çatının ne olduğunu anlamış oldum :)
Benim daha çok belimde kemikler ayrılıyor gibi sancı oluyor o da her zaman değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…